zErOOn3
Well-known member
اونچه رو که شایسته ی خودت بود به من نسبت دادی!!!
نــــداشتیـــــــــــــتم ...
اونچه رو که شایسته ی خودت بود به من نسبت دادی!!!
سلام دنیا خانم من واقعا خوشحالم که شما به خوبی به شخصیت ادمای اطرافتون پی میبرین ولی میخوام بگم عزیزم خودتو اصلا ناراحت نکن چون اونجوری که من اطلاع دارم اکثر بچه ها به این مسئله واقفند ونیاز نیس ما بخوایم چیزی رو ثابت کنیم!!!!!!!!!!!از اعتماد به نفس کاذبی که داره کاملا مشخصه چقدر معلوم الحاله!!!!!!!!!
اسمتوبذ ارپرستارزبان دارنه پرستارمهربون
آقای nasiri35 دو روزه رفته طرح ببین چه قوقولی قوقویی می کنه واسه ما!!! خروس بی محل...
خانم دنیا شمام بهتره اسمتو بذاری دوزخ، برزخ یا جهنم نه دنیا هر چند اینها همون دنیای شما هستند!!
هر کس بی ادبی دیده لابد بی ادبی کرده توی یکساله گذشته این قسم حرف زدن ها در انجمن پرستاری سابقه نداشته این شما هستید که با تشریف فرمایی تون به انجمن حرمت شکستید!!!
یکی حرف های این شادمهر رو برای من ترجمه کنه! فارسیه؟ :21:
من ترجیح میدم با حقوق نصف پرستاری برم آموزش و پروزش! خوبیش اینه میتونم زندگی کنم! :dadad4:
just for work
and help
همیشه از توانایی بی بدیل من در کنترل عصبانیتم سو استفاده می شه.
من از شما شاکی ام که وارد حرفه پرستاری شدید ولی دغدغه مردم رو ندارید!!! کسی که دغدغه مردم رو داره ازینکه گره مردم رو باز کنه احساس خوشبختی می کنه برای همین من به پرستاری مدیونم! شما دغدغه تون رو چیز هایی قرار دادید که بنا نیست شما رو به خوشبختی برسونه... البته امیدوارم اینطور نباشه.
سلام ...
جــــــــــــــون مـــــــــــــا .........
بیــاییـــــن کـامپیـــوتـــــــــــــــر ... باحـــالـــــــــــــه هـــــــــــــــــا ....
ســـــوزن مــوزنـم نــداریـــــــــــــم ....
شلام
خوبي؟منم كامپيوتل دوشت دالم امابابام گفت دختل به فكل نون باش منم نلفتم كامپيوتل اماكامپيوتلم عالي همش كتاب ميخونم
هواشلدشلمانخوليد
:25r30wi:واااااااای مامانی خارجی ها تو سایت علوم پزشکی هم نفوذ کردند بچه ها پناه بگیرید......:14:سلام ...
SoB2N B KHe!R
tnks W3 R 6
Ru?
CoMPuT Ag 2N30N BKaR!N ALi VaSH3H
HaMJaZaB HaM BaHaL HaM B QoL u NoOn DaRNi
PaLaSTaLi Ro DG N2n!M
FaQaT M!GaN BaZaRSH KHoOoB
راســـــــــــــــــی از 50 تــــی تـــــی کـــ بیشتـــــر شــــــــــده ایشاا...
GoOoD GoOoD
بچها دوستم میخاد بره ازاد بین پرستاری و علوم ازمایشگاه شک داره کدومو بره؟؟
:25r30wi:واااااااای مامانی خارجی ها تو سایت علوم پزشکی هم نفوذ کردند بچه ها پناه بگیرید......:14:
:25r30wi:واااااااای مامانی خارجی ها تو سایت علوم پزشکی هم نفوذ کردند بچه ها پناه بگیرید......:14:
این چه مدل نوشتنه خب!!!سلام ...
oOoMaDaM BoKHoRaM2N
NaMORDM 0 KHaRJaCKiaM!aM SHoDM
GNTL KoHa3! K N!aZMaNDT!M
F!NGoOoL!SH ـــه ....
GoOoD GoOoDNGa
والا....ی نفر هویت و جنسیت و ملیت این دوست رو برام توضیح بده....سردرد گرفتم!!!!!!!!!!این چه مدل نوشتنه خب!!!
خارجی که چه عرض کنم حداقل اگه خارجی بود راحت تر می خوندیمش!!!!
هنوز ایشون کشف نشدن خودشون باید بیان خودشون رو معرفی کنن!!والا....ی نفر هویت و جنسیت و ملیت این دوست رو برام توضیح بده....سردرد گرفتم!!!!!!!!!!