چرا پرستاري ميخوني؟

چرا پرستاري ميخوانيد؟

• مجموع رای دهندگان
    0

zErOOn3

Well-known member
سلام دنیا خانم من واقعا خوشحالم که شما به خوبی به شخصیت ادمای اطرافتون پی میبرین ولی میخوام بگم عزیزم خودتو اصلا ناراحت نکن چون اونجوری که من اطلاع دارم اکثر بچه ها به این مسئله واقفند ونیاز نیس ما بخوایم چیزی رو ثابت کنیم!!!!!!!!!!!از اعتماد به نفس کاذبی که داره کاملا مشخصه چقدر معلوم الحاله!!!!!!!!!

بـــــــــــاژم ...............

zErOOn3

Well-known member
آقای nasiri35 دو روزه رفته طرح ببین چه قوقولی قوقویی می کنه واسه ما!!! خروس بی محل...
خانم دنیا شمام بهتره اسمتو بذاری دوزخ، برزخ یا جهنم نه دنیا هر چند اینها همون دنیای شما هستند!!
هر کس بی ادبی دیده لابد بی ادبی کرده توی یکساله گذشته این قسم حرف زدن ها در انجمن پرستاری سابقه نداشته این شما هستید که با تشریف فرمایی تون به انجمن حرمت شکستید!!!

البـــاقیـــش بمــونــــــــه وا3 فـــــردا

خــــــــــوب فک کنیــــــــــــــــن ... Okok

بــی خیـــال بقیــــه .............

zErOOn3

Well-known member
من ترجیح میدم با حقوق نصف پرستاری برم آموزش و پروزش! خوبیش اینه میتونم زندگی کنم! :dadad4:

سلام ...

اینـــــــــــــــــو خــوب کــ نــــــــــه عـــــــــــــــــــــــآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآلــــــــــــــی اومـــــــــدیــــــــــــــــــن ...

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

را30 بـــر و بـــچ گـــــــــــــل یـــادتــــــون کـــــــــــ نــرفتــــــــــــــــه مـــــــــــــوضـــــوع چــیــــــــــــــــ بــــــــــــــود ...

چـــرا همــــــــــش گیــــــــــــر مـی ): ـــــــــــــــن بــه همــدیــــــــــــــــــــــــگـه ... :65d6a5d6s:

یــــ ســـــــــــــــر به tarfandestan بــــزنیـــــــــــــن ببینیــــن چــه خبـــــــــــره (* همـــــه در تلاشـــــن به هــم کمــک کنـــــــــــن)... مــوضوضعــات مشابــه خیلــــی کم پیــدا میــشه

* : همـــه در تلاشــــن به هم کمک کنــــن : جنتـــــــــــــــــل خـــــــــــــوب وخـــــــــــــــون OK BRoB

SoBaT Az ZaBoOon Ma SHoD
HaNoOozH VaSaSH NaSM!DM
KHoda Ro SHoKR GNTL 8 Ta AG CH!Z Ro NaFaHM!DN KoMaK2N KoN3H

قــــــــــــربــــــــــــون همگــــــــــــــــی
:thanks:
GoOoD GoOoD

ariyana

New member
همیشه از توانایی بی بدیل من در کنترل عصبانیتم سو استفاده می شه.
من از شما شاکی ام که وارد حرفه پرستاری شدید ولی دغدغه مردم رو ندارید!!! کسی که دغدغه مردم رو داره ازینکه گره مردم رو باز کنه احساس خوشبختی می کنه برای همین من به پرستاری مدیونم! شما دغدغه تون رو چیز هایی قرار دادید که بنا نیست شما رو به خوشبختی برسونه... البته امیدوارم اینطور نباشه.

lمعذرت می خوام که پرستار نیستم ولی دارم نظر میدم ولی عزیزم بهتره در نظر بگیری دغدغه ها ما چندین بعد داره و عاقلانه اینه که همه رو در نظر بگیریم....اینکه دغدغه مریض ها رو بدونیم و درک کنیم کاملا درسته ولی قرار هم نیست خودمون رو فنا کنیم بدون اینکه حمایت بشیم!!!!!!! آرزو میکنم تو محیط کاری براتون مشکل حادی پیش نیاد موفق باشی

saba saba

New member
سلام ...

جــــــــــــــون مـــــــــــــا .........

بیــاییـــــن کـامپیـــوتـــــــــــــــر ... باحـــالـــــــــــــه هـــــــــــــــــا ....

ســـــوزن مــوزنـم نــداریـــــــــــــم ....

شلام
خوبي؟منم كامپيوتل دوشت دالم امابابام گفت دختل به فكل نون باش منم نلفتم كامپيوتل اماكامپيوتلم عالي همش كتاب ميخونم
هواشلدشلمانخوليد

sara77

New member
بچها دوستم میخاد بره ازاد بین پرستاری و علوم ازمایشگاه شک داره کدومو بره؟؟

zErOOn3

Well-known member
شلام
خوبي؟منم كامپيوتل دوشت دالم امابابام گفت دختل به فكل نون باش منم نلفتم كامپيوتل اماكامپيوتلم عالي همش كتاب ميخونم
هواشلدشلمانخوليد

سلام ...
SoB2N B KHe!R
tnks W3 R 6
Ru?
CoMPuT Ag 2N30N BKaR!N ALi VaSH3H
HaMJaZaB HaM BaHaL HaM B QoL u NoOn DaRNi
PaLaSTaLi Ro DG N2n!M
FaQaT M!GaN BaZaRSH KHoOoB

راســـــــــــــــــی از 50 تــــی تـــــی کـــ بیشتـــــر شــــــــــده ایشاا...

GoOoD GoOoD

آخرین ویرایش:

asal 92

New member
سلام ...
SoB2N B KHe!R
tnks W3 R 6
Ru?
CoMPuT Ag 2N30N BKaR!N ALi VaSH3H
HaMJaZaB HaM BaHaL HaM B QoL u NoOn DaRNi
PaLaSTaLi Ro DG N2n!M
FaQaT M!GaN BaZaRSH KHoOoB

راســـــــــــــــــی از 50 تــــی تـــــی کـــ بیشتـــــر شــــــــــده ایشاا...

GoOoD GoOoD
:25r30wi:واااااااای مامانی خارجی ها تو سایت علوم پزشکی هم نفوذ کردند بچه ها پناه بگیرید......:14:

zErOOn3

Well-known member
:25r30wi:واااااااای مامانی خارجی ها تو سایت علوم پزشکی هم نفوذ کردند بچه ها پناه بگیرید......:14:

سلام ...

oOoMaDaM BoKHoRaM2N

NaMORDM 0 KHaRJaCKiaM!aM SHoDM

GNTL KoHa3! K N!aZMaNDT!M

F!NGoOoL!SH ـــه ....

GoOoD GoOoDNGa

بالا