mosaferkocholo
New member
1-لبخند پدر و مادرت وقتی میبینن ارشد قبول شدی
2- این مورد لذت بخش تر دیدن چهره کسایی که به تو حسودی میکنن:tonguesmiley:
3- این بهترین فکر: کمک به دیگران به افراد سرطانی و بیمار
4 _درآمد جایگاه اجتماعی بالا
5_پول
6_یک همسر خوب و تحصیل کرده و روشن فکر
7_کاری که لذت ببرم
^ثروت:25r30wi: شوخی کردم نه حالا این قد مادی گرایی
یه جمله از حضرت علی وقتی تو فکرم میاد انگیزه میگیرم :خدایا پناه میبرم از علمی که به کارم نیاید
دوست دارم انقدر درامد و پول داشتم تا یه موسسه واسه درمان افراد سرطانی درست کنم که تو این موسسه بهشون کمک بشه نه فقط واسه درمان جسمی بلکه واسه درمان روحی هم و دوست دارم انقدر درآمد داشته باشم تا دختر های بد سر پرست رو کمک کنم من از تحصیلاتم و رشتم زیاد راضی نبودم چون واقعا کار زیاد مفیدی نمتونستم بکنم دوست دارم یه دانشگاه تاسیس کنم تو بهزیستی تا افراد معلول هم بتونن ... و احساس مفید بودن بکنن خدا کنه اون فرصت رو داشته باشم و لایق بشم
2- این مورد لذت بخش تر دیدن چهره کسایی که به تو حسودی میکنن:tonguesmiley:
3- این بهترین فکر: کمک به دیگران به افراد سرطانی و بیمار
4 _درآمد جایگاه اجتماعی بالا
5_پول
6_یک همسر خوب و تحصیل کرده و روشن فکر
7_کاری که لذت ببرم
^ثروت:25r30wi: شوخی کردم نه حالا این قد مادی گرایی
یه جمله از حضرت علی وقتی تو فکرم میاد انگیزه میگیرم :خدایا پناه میبرم از علمی که به کارم نیاید
دوست دارم انقدر درامد و پول داشتم تا یه موسسه واسه درمان افراد سرطانی درست کنم که تو این موسسه بهشون کمک بشه نه فقط واسه درمان جسمی بلکه واسه درمان روحی هم و دوست دارم انقدر درآمد داشته باشم تا دختر های بد سر پرست رو کمک کنم من از تحصیلاتم و رشتم زیاد راضی نبودم چون واقعا کار زیاد مفیدی نمتونستم بکنم دوست دارم یه دانشگاه تاسیس کنم تو بهزیستی تا افراد معلول هم بتونن ... و احساس مفید بودن بکنن خدا کنه اون فرصت رو داشته باشم و لایق بشم