آقای نیرو لطفاً بفرمائید و در کمال احترام به شئونات جواب کاربران را بدید
همونطور که شما از همه ی ما خواستید تا تاپیکی ایجاد کنیم که شما در اون پاسخگو باشید.
در حال حاضر بیشتر کاربران به سوال و پاسخ از هم افتادند تا از شما!
شما فرصت خواستید و الان این فرصت در اختیار شماست با سند و مدرک لطفاً جواب تک تک سوالات دوستان رو بدین.
دوستان هم با سند و مدرک جواب شبهات ایشان را بدهید!
قرار نیست کسی کسی رو در این تاپیک قانع کنه قراره تفکر در مقابل تفکر قرار بگیره!
هرکس به هرچی خودش معتقده اکتفا کنه و ازش دفاع کنه نیاز نیست حتماً مجتهد باشه!
از اعتقاداتمون محترمانه و با حکم و دلیل دفاع کنیم.
سلام
من هم از اول همین و میگم برخی دوستان به خاطر روحیه ای که دارن احساساتی شدن که نمی گم بده ولی
پرسش وپاسخ در مورد اینجور مسایل در همچین جوی امکان پذیر نیست!
نحوه ی سوال پرسیدن اقای ..
خیلی جالبه بزارید مثال بزنم
بجای اینکه بیاد بگه دلایلتون برای اینکه قران علمی است بیان کنید از اول میاد تبر بر میداره کلا ریشه همه اعتقادات در مورد قران میزنه و توهین می کنه حالا خودتون قضاوت کنید !
من خودم ازهمیشه از اینجور بحث ها دفاع کردم ولی بازهم میگم اینجور بحث ها الزامات خودشوداره
دوستان توجه داشته باشن کسی که کلا بادین مشکل داشته باشه که از اول نمیاد اینو علنا بگه اول میادشبهه ایجاد میکنه بعد در مقام پاسخ به اون شبهه اعتقادات خودشوکه منحرف هم هست وارد میکنه!
اگه واقعا دنبال جواب برا سوالاتتون هستید میتونید اینجا مطرح کنید!البته بهتون پیشنهاد میکنم با این لحن مطرح نکنید!!!!
بعضی دوستان به اسم عدالت علی میان بحث هایی رو مطرح میکنن در جوابشون باید بگم اصلا استدلالتون در این مورد قبول ندارم
مگه میشه به اسن عدالت علی به خود علی توهین کرد!
فک نکنید کسایی که اینجوری دارن به مقدسات نزدیک به 75 میلیون آدم توهین میکنن براحتی با استدلال های حتی به حق نظر شون عوض میشه که اگه اینجور بود دیگه خوارج نداشتیم اونها بهترین استدلال هارو از بهترینهمخلوقات (علی) شنیدن !
نتیجه نیایم به اسم پاسخ گویی به شبهات بدتر شبهه وارد کنیم (در مورد شخصیتی به اسم ابو حریره در تاریخ اسلام تحقیق کنید منظورمومی فهمید!!!)
مورد توجه آقای نیرو و دوستان.:13:
به هر حال دوست و دوستان خوبم ، همه ی شبهات مطرح شده بدون استثنا جواب و روشن و عاقلانه ای دارند. مانند نمونه ای که آوردم.
همانطور که دیدین من مطرح کننده را به راه علمی فراخواندم ولی ایشان تمایلی به یافتن پاسخ هایشان از متخصص نشان ندادند. دلیلش؟؟؟؟
من باید برم ، ولی یادآوری می کنم که در هر زمینه ای باید به متخصصش مراجعه کرد تا دچار اشتباه نشیم. ما در هر زمینه به متخصصش رجوع می کنیم در زمینه قرآن و دین هم باید این کار رو بکنیم.
ما اگه بیماری خاصی داشته باشیم توی این انجمن که تازه برای دانشجوهای علوم پزشکی هستش نسخه درخواست نمی کنیم. چه برسد درباره موضوع غیر تخصصی.
البته ما باید بدانیم و یاد بگیریم ، البته از راه خودش.
از آدمین عزیز تقاضا دارم رسیدگی کنند این چندمین بار.
درود گرامی:
من چندین صفحه از این نگار نامه را مطالعه کردم اما به پاسخ سوال خود دست نیازیدم
پست 30را درسورت امکان پاسخ
و باشید هرچند تکرار مکررات خواهد بود.
بدرود.
خب منم سوال بپرسم البته جوابشو صبح میخونم
اقای دکتر چرا وقتی میبینید هم انجمنیها از پستاتون تو برخی تاپیکا ناراحت میشن باز ادامه میدین؟
یه نوع تبلیغ دارین برای مرتد شدنتون میکنین؟
دوست دارین بچه ها رو به چالش بکشین؟
هدفتون چیه؟
زورممنون شوتون خوش بی.
بلي .......بلي .......بلي ........
دوستان به اعصابات خودتون مسلط باشين ,
جو خيلي نا آرومه ,ملت مي خوان بخوبند ,يكم آرومتر لطفا ....
صداتون تا جهار تا كوجه اون ور تر هم ميره ,يكم رعايت بنموييد ,
با تشكر
دوست عزیز ارتمیس نمیدونم چرا تا حرفی میشه شما به خودتون نسبت میدید... در هر حال من گفتنی ها رو گفتم و شبهات بیان شد.. من دیگه به این تاپیک سر نمیزنم تا شما راحت بحث و گفتمان کنید... انشا الله جواب قانع کننده ای دریافت کنید ! هر چند بارها سوالاتی مطرح شد و بیجواب موند.... بماند... یا علی
ممکنه شما مخاطبتون رو اعلام کنید تا ما هم تکلیفمون روشن شه؟! (منظور از پیروان)
با ایمونو که نیستید با منم که نیستید بفرمائید منظورتون کیه پس؟ خرزو خان؟50):
اگه منظورتون از خرزو خان همون غلام نیرو هست احتمالا همون خرزو خان منظورمه !!
و منظورتون از نوچه ها و پیروان چیه؟
خب منم سوال بپرسم البته جوابشو صبح میخونم
اقای دکتر چرا وقتی میبینید هم انجمنیها از پستاتون تو برخی تاپیکا ناراحت میشن باز ادامه میدین؟
یه نوع تبلیغ دارین برای مرتد شدنتون میکنین؟
دوست دارین بچه ها رو به چالش بکشین؟
هدفتون چیه؟
زورممنون شوتون خوش بی.
آقای نوری فکر نمیکنین اعتقاداتی که شما قبلا داشتین نقص داشته تا جایی که با حرف و برخورد نادرست چند نفر کلا گذاشتینش کنار؟ یعنی برداشت درستی از اسلام شاید نداشتین
عین حرف جناب نوری موجوده که گفتن دیگه کارایی نداره و مال ون زمونس ...
( مقایسه قران با کتب شعر سعدی و حافظ درسته ??????
مقایسه سخنان خدا با بندش ????
جناب نوری به اینا ام پاسخ بده
کجای قران گفته که این یک کتاب پیشگوییه ????
کجای قران گفته???
با ادبیات خودتون و هم کیشانتون پرسیدم