پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

farzad.lab

مدیر بخش
مشکل اینجاس که ایشون قران و پیامبر رو قبول نداره .... خب باید یه چیزی باشه که ما سرش چونه بزنیم !!!!!
وقتی هیچیو قبول نداره اخه ما چی بگیم ?

mj1919

New member
جناب ام جی برادر محترم که انقدر بهت برخورده!
کسی از ایشون یا عقایدش دفاع نکرد! ما با برخورد بی امان شما به عنوان یک مسلمان شیعه مخالفت کردیم همین!
از شما به عنوان یک دکتر خیلی بیشتر از این ها انتظار میرفت...

به من زمانی برخورد، که به قرآن توهین شد، و فقط تعدادی ککشون گزید، اون موقعی که عده ای به اسم دفاع از آزادی بیان، هر چی خواستند گفتند،

وگرنه من فحش خورم ملسه، شما که بهتر می دانید،

فقط بعضی مواقع عصبانی میشم،

از من فقط باید به اندازه ی من انتظار بره،

نه به اندازه ی چیزی که شما از من می بینید،

کسی که باید ببینید، و تایید کند ، دید و تایید کرد...

ضمنا زمان پیامبر و ائمه علم در حدی نبود که بشه این موضوعات رو برای عوام توضیح داد..اصلا معجزه بودن قرآنم به همینه که برای همه زمانا حرف داره.

شما میگین فهم مردم دوران پیامبر در حد درک مباحث علمی نبوده که براشون مطرح کنه

ینی پایداری و استقامت پیامبر در ارایه ی مباحث علمی از گالیله ی چند قرن بعد کمتر بود ه؟؟؟؟

مردم نفهم و کودن زمان گالیله که می خواستن اونو بسوزونن بخاطر ایکه فقط می گفت زمین می چرخه اما باز ایشان از عقیدش بر نگشت و بازم بهشون گفت که زمین می چرخه

چطورشد گالیه در عقیده ی علمی خودش در برابر مردم کودن استقامت کرد و گفت

آیا پیامبراسلام نمی تونست عقیده ی علمی قرآن رو به مردم خودش بفهمونه ؟

پس بدونید که قآن کتاب علمی نیست که ما بخواهیم هر موضوعی رو از اون بیرون بکشیم

این آرزوهای نا آگاهانه ی ماست که می خواهیم در برابر پیشرفت های علمی بیگانه کان کم نیاورده و طوری وانمود کنیم که بله انچه کشف شده قبلا در قرآن بوده !!!

خوب چرا این در قرآن بودن ها تنها هنگامی آشکار می شود که اول بیگانگان موضوع را کشف می کنند و سپس ما آن را در قران پیدا می کنیم ؟؟؟

خب اگر قرآن پیشگویی می کند و کتاب علمی است شما بفرمایید چیزی از قران استخراج کنید که سال آینده کشف شود ینی زوتر از کشف کردن بیگانه گان !

آخرین ویرایش:

farzad.lab

مدیر بخش

ینی پایداری و استقامت پیامبر در ارایه ی مباحث علمی از گالیله ی چند قرن بعد کمتر بود ه؟؟؟؟

مردم نفهم و کودن زمان گالیله که می خواستن اونو بسوزونن بخاطر ایکه فقط می گفت زمین می چرخه اما باز ایشان از عقیدش بر نگشت و بازم بهشون گفت که زمین می چرخه

این آرزوهای نا آگاهانه ی ماست که می خواهیم در برابر پیشرفت های علمی بیگانه کان کم نیاورده و طوری وانمود کنیم که بله انچه کشف شده قبلا در قرآن بوده !!!

خوب چرا این در قرآن بودن ها تنها هنگامی آشکار می شود که اول بیگانگان موضوع را کشف می کنند و سپس ما آن را در قران پیدا می کنیم

خب اگر قرآن پیشگویی می کند و کتاب علمی است شما بفرمایید چیزی از قران استخراج کنید که سال آینده کشف شود ینی زوتر از کشف کردن بیگانه گان !

به سوالات گزینشی پاسخ ندید ... بقیه ام سوال پرسیدن ...
از دوستان خواهش دارم ... هیچ کس از کس دیگه حمایت نکنه ... بزاریم اقای نوری خودشون پاسخ بذن

farzad.lab

مدیر بخش

خوب چرا این در قرآن بودن ها تنها هنگامی آشکار می شود که اول بیگانگان موضوع را کشف می کنند و سپس ما آن را در قران پیدا می کنیم

کجای قران گفته که این یک کتاب پیشگوییه ????
کجای قران گفته???

با ادبیات خودتون و هم کیشانتون پرسیدم

چون خداوند خودش فرموده شخصاً از قرآن محافظت میکنم و قابل تحریف نیست!

درود

من حرفی از قرآن نزده ام که سخنان و رفتار پیامبرو اماما رو گفتم که درست به ما نرسیده دوباره دقت کنید به نوشته هام

تازه خود قرآن هم تا اندازه ای از دستبرد در امان نبوده است

مثلا در زمان حافظ قرآن به چارده رویات گوناگون قرائت می شده است خوب این نشانه ی این است که دگرگونی هایی روی داده است

قرآن کشور ما مثلا با قرآن کشور لیبی هم در کیفیت و هم در شمار آیات تفاوت داره قرآنهای اونا در کشور ما ممنوعه و بر عکس

ba ba barghi

Well-known member
به من زمانی برخورد، که به قرآن توهین شد، و فقط تعدادی ککشون گزید، اون موقعی که عده ای به اسم دفاع از آزادی بیان، هر چی خواستند گفتند،

دكتر الان با مني؟؟؟
من هر جه دلم خواست نكفتم كه ؟؟!!!!

Artmis.a

New member

توصیه میکنم از خودتان چند سوال بپرسید.
1- آیا شما یقین دارید خودتون با عمل یا کرداری به قرآن خدا و دین خدا توهین نکردید؟
2- آیا شما یقین دارید که ایشون بی اعتقادند ؟
3- آیا شما همه عیوب خود را با عیوب این آقا سنجیده اید و در این قضاوت خودتان را بهتر می دانید ؟
چه بسا او خوبی های دارد که در نهایت موجب رستگاریش شود و شما بدی هایی دارید که درنهایت ....!تفکر به این سوالات تن انسان را می لرزاند که اصلا شاید در پایان کار او رستگار شود و توبه کند و من مغرور شوم و سقوط کنم!

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.

farzad.lab

مدیر بخش
1- آیا شما یقین دارید خودتون با عمل یا کرداری به قرآن خدا و دین خدا توهین نکردید؟
3- آیا شما همه عیوب خود را با عیوب این آقا سنجیده اید و در این قضاوت خودتان را بهتر می دانید ؟
چه بسا او خوبی های دارد که در نهایت موجب رستگاریش شود و شما بدی هایی دارید که درنهایت ....!تفکر به این سوالات تن انسان را می لرزاند که اصلا شاید در پایان کار او رستگار شود و توبه کند و من مغرور شوم و سقوط کنم!

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.[/QUOTE

خانم ارتمیس

ووقتی خود جناب نوری میگه دیگه اعتقادی به این دین ندارم ... شما به زور میخای بگی داره ?????? کاسه داغ تر از اش نشید ا

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member
کجای قران گفته که این یک کتاب پیشگوییه ????
کجای قران گفته???

با ادبیات خودتون و هم کیشانتون پرسیدم

فرزاد اینجا همه دوست هستیم فقط باید به عقاید هم احترام بزاریم

لطفآ تفرقه نندازید

Artmis.a

New member
درود

من حرفی از قرآن نزده ام که سخنان و رفتار پیامبرو اماما رو گفتم که درست به ما نرسیده دوباره دقت کنید به نوشته هام

تازه خود قرآن هم تا اندازه ای از دستبرد در امان نبوده است

مثلا در زمان حافظ قرآن به چارده رویات گوناگون قرائت می شده است خوب این نشانه ی این است که دگرگونی هایی روی داده است

قرآن کشور ما مثلا با قرآن کشور لیبی هم در کیفیت و هم در شمار آیات تفاوت داره قرآنهای اونا در کشور ما ممنوعه و بر عکس

ولی این موضوعات اگر با عقل و خرد ناچیز بشری هم سنجیده بشه مشخص میشه!
هر انسان بالغی قابلیت تشخیص خوب و بد رو در زمان ما پیدا کرده البته به دور از تعصبات اجدادی و قومی قبیله ای!
پس میبینید که حتی با دو دوتا چهارتای ذهن کوچک بشری هم میشه حقانیتشون رو فهمید و تحریف یا عدم تحریفشون رو!
مثلاً به نظر شما حجاب بیشتر سودش برای کیه و بی حجابی ضررش متوجه کی میشه؟

mehrshad

New member
ارتميس جرا به شما بر خورد؟ ايشون به سوالات جواب نميده _برسيدم مشروبات الكلي مي خوري ؟ كو جواب من ؟ در ضمن اولا من از ادبيات خود غلام استفاده كردم_ دوما مكه خودش نمي تونه جواب بده كه شما شدي وكيل وصيش؟ با عرض معذرت منتظر جوابيم

Artmis.a

New member
به سوالات گزینشی پاسخ ندید ... بقیه ام سوال پرسیدن ...
از دوستان خواهش دارم ... هیچ کس از کس دیگه حمایت نکنه ... بزاریم اقای نوری خودشون پاسخ بذن

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.[/QUOTE

خانم ارتمیس

ووقتی خود جناب نوری میگه دیگه اعتقادی به این دین ندارم ... شما به زور میخای بگی داره ?????? کاسه داغ تر از اش نشید ا

لطفا خواهش خودتونو نقض نکنید بگذارید فرد مخاطب خودش جواب بده با تشکر.:rose:

mj1919

New member
دكتر الان با مني؟؟؟
من هر جه دلم خواست نكفتم كه ؟؟!!!!

بنده با شما نیستم، مگر شما هر چی خواستی گفتی؟

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است.

خب، با این طرز تفکر شما، تبری و نهی از منکر و یا دفاع از دین یعنی کشک!

جه ربطی به افتادگی داره،
کجا، من ، منم منم راه انداختم،

هرجا که اولش من آوردم، بعد گفتم که برای کمک به دوستان بوده،

چرا برچسب می زنی؟

خانمرتم ارتمیس

ووقتی خود جناب نوری میگه دیگه اعتقادی به این دین ندارم ... شما به زور میخای بگی داره ?????? کاسه داغ تر از اش نشید

من از دین بر گشته ام و فاش هم می گویم دین راستین یک پدیده ی درونی است نه نمایی و نمادین

اینم از اعتراف "نوری"

Artmis.a

New member
ارتميس جرا به شما بر خورد؟ ايشون به سوالات جواب نميده _برسيدم مشروبات الكلي مي خوري ؟ كو جواب من ؟ در ضمن اولا من از ادبيات خود غلام استفاده كردم_ دوما مكه خودش نمي تونه جواب بده كه شما شدي وكيل وصيش؟ با عرض معذرت منتظر جوابيم

منظور شما از نوچه ها احتمالا من و ایمونو نبودیم دیگه نه!

farzad.lab

مدیر بخش

لطفآ تفرقه نندازید

ایمونو جان ... منظورم رو اشتباه متوجه شدی ... منظورم دوستای انجمن نبود ...
این حرف که کجای قران گفته ??? رو که اقای نوری هی تکرار میکردن ... حرف وهابی ا بنی صدر و اینا ام هست ...
اگه غلط املایی تو حرفام دیدن ببخشین ... با گوشی اومدم یکم سخته

آخرین ویرایش:
در ضمن آقای نیرو در دین اسلام کتاب های کمک آموزشی و غنی دیگری هم برای پژوهشگران دینی در نظر گرفته شده که اونها هم به نوبه ی خود حقانیت و کمال اسلام ناب و قرآن را متذکر میشن مثل نهج البلاغه، صحیفه ی سجادیه!
چرا اسلام رو با اونا نمیشناسید و به چهار تا نماینده ی سراپاتقصیر مثل من و امثالهم اکتفا میکنید اون هم برای مساله ی مهمی به نام دین!

نهج البلاغه کار فردی است بنام شیخ سید رضی که او نهج البلاغه را حدوداً چهارصد سال پس از زندگی علی بن ابی طالب گردآوری و تدوین کرده است.

آیا شیخ رضی معصوم بوده است و در گرد آوری هایش اشتباه نکرده کم و زیاد نکرده از قلم ننداخته

آیا پس از شیخ رضی بهج البلاغه تحریف نشده ؟ مسلونای برابر قرآن تنها به عدم تحرف قرآن باید اعتقاد داشته باشن هیچ تضمینی برا عدم تحرف بهج البلاغه و سجادیه نداریم

خوب از حق نگذریم هم در قرآن و هم در این دو کتاب گفته های زیبا و دل نشینی وجود دارد بر منکرش لعنت

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member

لطفآ تفرقه نندازید

نه ایمونو مشکل همینجاست که انجمن دیگه به لطف بعضی ها مثل قدیم نیست!
انجمن شده حزب و دسته سالاری یکی شده پیشوا دیگران هم کورکورانه شدن پیشرو!
خیلی وقته دیگه انجمن انجمن نیست و دوستا دیگه دوست...

Artmis.a

New member
نهج البلاغه کار فردی است بنام شیخ سید رضی که حدود سیصد سال پس از جناب علی سخنان او را دهن به دهن گرد آوری کرده است

آیا شیخ رضی معصوم بوده است و در گرد آوری هایش اشتباه نکرده کم و زیاد نکرده از قلم ننداخته

آیا پس از شیخ رضی بهج البلاغه تحریف نشده ؟ مسلونای برابر قرآن تنها به عدم تحرف قرآن باید اعتقاد داشته باشن هیچ تضمینی برا عدم تحرف بهج البلاغه و سجادیه نداریم

خوب از حق نگذریم هم در قرآن و هم در این دو کتاب گفته های زیبا و دل نشینی وجود دارد بر منکرش لعنت

خب آیا همون گفته ها هم برای شما سند و مدرک هست؟
به همونا چقدر رجوع و عمل کردین؟

بالا