پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

nanaz

New member
بچه را عقده ای کردن . اخی
:dadad4::tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7:tsimuzpzwoap1t9y3o7

آخرین ویرایش:

reza.n

New member
در دانشگاه هم که بودم برای آستین کوتاه پوشیدن زیاد اذیت می کردن وهیچ کس اجازه نداشت با آستین کوتاه از نگهبانی رد شود به این هم می گفتن حفظ شئونات اسلامی

باور بفرمایید حالم از این ظاهر نگری ها بهم می خورد

ماه محرم هم بناچار در محیط بیمارستان پای سخنان آخوندی می نشستیم آنقدر در گفته هایش در مورد جناب حسین غلو می کرد که حالم بهم می خورد یک بار هم به خودم گیر داد که آقا شما چرا سیاه نمی پوشید بخاطر امام حسین ؟؟

من هم خواستم بگویم جناب مگر تو نماینده ی قسمت سیاه پوش کنی شیعه ها هستی ولی فرو خوردم و و نگفتم !

کم کم تصمیم گرفتم بر خلاف ظاهر های اسلامی عمل کنم
ا
چه زمستان و چه تابستان آستین کوتاه می پوشیدم در عزار داریها اگه همه ی مردم سیاه پوش می شدند من سفید می پوشیدم اگر برای آخوندها پا می شدن من نمی شدم

اون وقتها مث الان امکانات چاپی کم بود و ما هم دانشجوی بی پول

خدا بیامرزدش یک استاد درس معارف اسلامی داشتیم خطی خوش داشت ...............

من هم خب با استین کوتاه که میرم دانشگاه نگهبانی بهم گیر میده و واقعا ناراحت میشم و بهم بر میخوره.گاهی لحنشون جوریه انگار دزد گرفتن.قبول دارم.ولی واقعا ملاک اسلام و مسلمانی این حرفاست.مگه نماینده ی اسلام هستن اینا.این ها که دلیل نمیشن.اخوندی هم یه شغله توو هر شغلی هم هر جور ادمی پیدا میشه.اخوند بودن که حتما نشون دهنده ی ادم بودن نیست که.اصلا اسلام دین مهربونی هاست.دین قشنگیا.احترام به هم.شما نباید به خاطر برخورد عده ای کلا دیگه از اون ور بوم میفتادین

من ظاهر سازی های دین رو کنار گذاشته ام ومغز آن رو جستجو می کنم چون باورم این است دینداری باید یک دریافت درونی باشه و خود شخص باید به اون برسه و اینکه پرداختن به تظاهرات دینی علف های هرز ریا کاری را به شدت رشد میده
مولوی می فرماید

ما ز قرآن مغز را برداشتیم / پوست را پیش خران بگذاشتیم

این بزرگ مرد ظاهر نگران قرآن را خر می داند و خودش بدنبال مغز قرآن است

خوب چرا کسی به اون گیر نمی ده و تکفیرش نمی کنن و همه سر من می ریزین ؟؟؟/

من هم مغز قرآن را می جویم و پوستش را و ظاهرش را برای ..... خران کودن می گذارم

ادامه دارد ............

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
دقت کردین این سوال چند بار مطرح شد؟؟جوابی براش ندارین؟؟؟؟؟

قرآن مایه عقب ماندگی مسلمانان است نه پیشرفت چرا که افسانه ها و نوشته های افسانه ای آن نیروی اندیشیدن در واقعیت ها را از مسلمانان گرفته و آنها به یک رشته از فکرها و خیالات سرابگونه فرو برده است

قرآن خشونت و جنگ و دیگر کشی را تایید می کند

پس برای عقب مانده نگاه داشته شدن مسلمانان همون مطالب علمی قرآن کفایت می کند !

من کاری به اعتقاداتون ندارم چون اصلا برام مهم نیست...اما چرا توهین ب قرآن؟؟

این حرفا برا ما ناراحت کننده س...اونوقت برام جالبه چطور بعضی از دوستان میگن حکم ندیدن و فلان...کسی حکمی صادر نکرد...فقط جواب سوالمون و میخوایم..

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
جناب نیرو قرآن هم ظاهرش و هم باطنش زیباست به نظر من شما نباید رفتار عده ای مسلمان نما را به قرآن تعمیم بدید!

قرآن برای ما یک کتاب نیست کلام خداوند و معجزه ای الهیه!

من مسلمون اگه به دستوراتش عمل نکنم و خلافشو انجام بدم مشکل از منه نه از ظاهر یا باطن قرآن!

مگر خدا برای بنده جز خیر میخواد؟! همون خدایی که تک تک فرشتگانشو مقابل بنده اش به سجده در آورد؟!

TUMS

Well-known member
مهنا منم جواب می خوام و جناب نوری هم دارن جواب میدن
من گفتم که ما یادمون رفته که اونی که باید حکم بده خداست نه من و شما و بقییه دوستان هم که سنگ تمام گذاشتن و الفاظی را استفاده کردن که بسیار ناراحت کننده بود
چند بار عرض کردم که با شیوه برخورد مخالف هستم وگرنه اینکه جناب نوری باید جواب بدن شکی توش نیست . . . .ولی این کار محترمانه هم میشد انجام شود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Artmis.a
دقت کردین این سوال چند بار مطرح شد؟؟جوابی براش ندارین؟؟؟؟؟

من کاری به اعتقاداتون ندارم چون اصلا برام مهم نیست...اما چرا توهین ب قرآن؟؟

مث ایکه مجبورم این را بیرون از نوبی پاسخ گویم

بله اکنون هم می گویم قرآن مایه عقب ماندگی مسلمونا است مایه ی تقصیر است اما مقصر نیست

گروهی تمام حلال تمام مشکلات خود را اهل بیت و قرآن می دانند و به کار های دیگر و رشد و علم و پیشرفت بها نمی دهند و می گویند حسبنا کتا الله !!!!

خوب این قرآن در اینجا مایه تقصر و رکود شده است اما خودش مقصر نیست کار بر کودن آن مقصر است

مثالی بزنم

به روستایی سفر می کنید و مردم آن گا و و اسب و قاطر دارند ونیاز ها و کار های خود را با آنان انجام می دهند وقتی که نیاز های کوتاه خود را با آنان بر طرف می کنند و می گویند همین ها ما را بس است دیگر سراغ استفاده از ماشین و قطار و غیره نمی رئند اینجا آن حیوانات زحمت کش و نجیب و سودمند مقصر نیستند بلکه اهالی کوتاه فکر آن روستاه مقصر هستند و مایه عقب ماندگی انها ( نه مقصر) آن حیوانات بی آزار و مفید هستند ولی مقصر خود اهالی و کاربران هستند

ادامه دارد ....

mbamari

Member
وقتی بر سر اصول هیچ تفاهمی وجود نداره، آیا از این بحث انتظار به نتیجه رسیدن بر سر فروع رو دارید؟ ؟ ؟

TUMS

Well-known member
1: توی بحثای اعتقادی بر اساس اعتقادات خودتون نظر بدید نه طرفداری از دوستاتون
2: این کاربری که الان برخی دوستان باهاش مخالفن فقط در تاپیک زیر حق صحبت در مورد اعتقاداتش رو داره و به هیچ وجه نباید تاپیک های غیرمرتبط رو به سمت و سوی مسایل اعتقادی ببره
پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

3: هیچکدام از ما حق توهین به مقدسات و اعتقادان همدیگر رو نداریم نه ایشون حق توهین به مقدسات اسلامی رو داره ونه شما حق استفاده از زور برای اخراج ایشون از اانجمن

ببخشید اسپم شد
ولی این پست ادمین هزارتا لایک کم داشت خدایی. . . .

:rose::rose:

mahsa.

New member
خب منم سوال بپرسم البته جوابشو صبح میخونم
اقای دکتر چرا وقتی میبینید هم انجمنیها از پستاتون تو برخی تاپیکا ناراحت میشن باز ادامه میدین؟
یه نوع تبلیغ دارین برای مرتد شدنتون میکنین؟
دوست دارین بچه ها رو به چالش بکشین؟
هدفتون چیه؟
زورممنون شوتون خوش بی.

Artmis.a

New member
آقای نیرو ولی بسیاری از واقعیت های علمی ای که حتی یکبار هم به ذهن ما خطور نکرده توی قرآن وجود داره!
یعنی قرآن کتابی جامع و همه گیر هست و جلوی پیشرفت رو نمیگیره که هیچ بسیار هم زمینه ی پیشرفت را فراهم میکنه اگر در اون تدبر بشه و اصول علمی ای که حتی الان کسانی هم که دینی ندارند از سراسر دنیا دارن ازش استخراج میکنند جزء به جزء از قرآن استخراج بشه!

که این بسته به دید و نگرش و نوع استفاده ی ما از قرآن داره!

جناب نیرو قرآن هم ظاهرش و هم باطنش زیباست به نظر من شما نباید رفتار عده ای مسلمان نما را به قرآن تعمیم بدید!

قرآن برای ما یک کتاب نیست کلام خداوند و معجزه ای الهیه!

من مسلمون اگه به دستوراتش عمل نکنم و خلافشو انجام بدم مشکل از منه نه از ظاهر یا باطن قرآن!

مگر خدا برای بنده جز خیر میخواد؟! همون خدایی که تک تک فرشتگانشو مقابل بنده اش به سجده در آورد؟!

ببین برای رضایت دادن و قانع شدن اینجا مهمه

فرض کنید دو نفر پیش شما هستند یکی روستایی و یکی پزشکی فرهیخته و پزو هشگر حرفه ای و یک کتاب اطلس کامل بدن انسان با زبان اصل دارید

یک نفر روستایی بی سواد به عکس ها و ظاهر زیبای اطلس قانع می شه و هتا ممکنه به ذهنش نرسه که متنی هم در کنار عکسها قابل درکه و خوندنه

اما دانشمند و پزشک نامبرده حتی به به نوشته های ریز و درشت درون عکس اکتفا نمی کنه و کتابهای بیشتری ر و برا پژوهش میخاد و حتی فکر می کنه کامل نیس

در اینجاروستایی به ظاهر راضی شده و عقلش بیشتر از اون قد نمی ده که حتی سوالی داشته باشه فکر می کنه تمام سوالاشو پاسخ گرفته و بدن همینه

اما دانشمن به هیچ وجه نه در تصویر و نه در متن بسنده نمی کنه بیشتر میخاد و حتا نا راضی هم هست و ممکنه اعتراض هم بکنه نسبت به تصاویر و نوشته ها

حالا ما حق نداریم به اون دانشمند بگیم تو از این کتاب چیزی نمی فهمی این روستایی رو نگه کن که چقد از این کتاب و ظاهرش لدت می بره ؟؟ تو چرا اعتراض می کنی ؟؟؟

خوب قرآن هم ایجوره

مانباید کسانی رو که اون را به نقد می کشند انگ کفرو و بی ایمانی بزنیم و به اونا بگیم این روستایی ایمانش از تو بسیار قویتره

دین یک دریافت درونیه روستایی عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
آقای نوری من خیلی وقتا شبکه سنی ها و مسیحی ها رو نیگاه میکنم. تا جایی که بشه سعی میکنم بی طرف باشم تا موقع شنیدن حرف حق گوشمو نگیرم. ولی باور کن دلایلی که اونا میارن اصلا قانعم نمیکنه. هربار که نیگاه میکنم تازه میفهممپیامبر و قرآن و در درجه بعدی حرف و عمل اماما چه معجزاتی هستن.

TUMS

Well-known member
منم دیگه میرم
ولی بسیار خوشحالم که بعضی از دوستان مجازی ام را شناختم .. . .

Artmis.a

New member

فرض کنید دو نفر پیش شما هستند یکی روستایی و یکی پزشکی فرهیخته و پزو هشگر حرفه ای و یک کتاب اطلس کامل بدن انسان با زبان اصل دارید

یک نفر روستایی بی سواد به عکس ها و ظاهر زیبای اطلس قانع می شه و هتا ممکنه به ذهنش نرسه که متنی هم در کنار عکسها قابل درکه و خوندنه

اما دانشمند و پزشک نامبرده حتی به به نوشته های ریز و درشت درون عکس اکتفا نمی کنه و کتابهای بیشتری ر و برا پژوهش میخاد و حتی فکر می کنه کامل نیس

در اینجاروستایی به ظاهر راضی شده و عقلش بیشتر از اون قد نمی ده که حتی سوالی داشته باشه فکر می کنه تمام سوالاشو پاسخ گرفته و بدن همینه

اما دانشمن به هیچ وجه نه در تصویر و نه در متن بسنده نمی کنه بیشتر میخاد و حتا نا راضی هم هست و ممکنه اعتراض هم بکنه نسبت به تصاویر و نوشته ها

حالا ما حق نداریم به اون دانشمند بگیم تو از این کتاب چیزی نمی فهمی این روستایی رو نگته کن که چقد از این کتاب و ظاهرش لدت می بره ؟؟

خوب قرآن هم ایجوره

مانباید کسانی رو که اون را به نقد می کشند انگ کفرو و بی ایمانی بزنیم و به اونا بگیم این روستایی ایمانش از تو بسیار قویتره

روستای عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه

آفرین تازه داریم وارد مذاکره میشیم!
اگر اون پژوهشگر واقعاً متخصص و پژوهشگره چرا نتونسته واقعیت ها و نکاتی که بسیاری از همکیشاش از قرآن به عنوان واقعیت های علمی غیر قابل انکار و احکام بی بدلیل استخراج کردن رو استخراج کنه؟

mehrshad

New member

حالا ما حق نداریم به اون دانشمند بگیم تو از این کتاب چیزی نمی فهمی این روستایی رو نگته کن که چقد از این کتاب و ظاهرش لدت می بره ؟؟

خوب قرآن هم ایجوره

روستای عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه[/
in yani gholam daneshmande melat rustai.inam javabesh.ha haQUOTE]

نوتر

New member
من هم خب با استین کوتاه که میرم دانشگاه نگهبانی بهم گیر میده و واقعا ناراحت میشم و بهم بر میخوره.گاهی لحنشون جوریه انگار دزد گرفتن.قبول دارم.ولی واقعا ملاک اسلام و مسلمانی این حرفاست.مگه نماینده ی اسلام هستن اینا.این ها که دلیل نمیشن.اخوندی هم یه شغله توو هر شغلی هم هر جور ادمی پیدا میشه.اخوند بودن که حتما نشون دهنده ی ادم بودن نیست که.اصلا اسلام دین مهربونی هاست.دین قشنگیا.احترام به هم.شما نباید به خاطر برخورد عده ای کلا دیگه از اون ور بوم میفتادین

ااا چه جالب رضاو اما برعکس من که با آستین کوتاه رفتم اتفاقا میخواستن تشویقم کنن:applause: . بم گفتن میخوای بری تو خونتون استراحت کنی؟ منم گفتم چرا که نه؟ :4d564ad6:اتفاقا نزدیک امتحاناتم بود. بعد نمیدونم چرا دیگه تشویقو ازم گرفتن

حدیث این اسپم نبودا به بحث کاملا مربوط بود:21:

mehrshad

New member

خوب قرآن هم ایجوره

روستای عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه[/
in yani gholam daneshmande melat rustai.inam javabesh.ha haQUOTE]

mj1919

New member
با سلام و شب بخیر

بنده، سوالم رو پرسیم، و جوابی سطحی و متفاوت با نظرات قبلی شنیدم، که بهیچ وجه اینجانب رو قانع نکرد،

هر چند که در تاپیک قبلی می دانستم، آخرش بسته شدن خواهد بود، و برچسب خوردن، ولی با نیت انشاالله خیر، ادامه دادمش،

همینقدر که گسترش تفکرات درست یا غلط کاربر "نوری" محدود به این تاپیک شد، خودش جای امیدواری و بهبودی وضعیت انجمن است،

از همه ی کسانی که به واسطه ی تاپیک ایجاد شده توسط من مورد توهین قرار گرفتند (هرچند که مستقیما خودم به کسی توهین نکردم،) عذر خواهی می کنم،

شب همگی خوش

بالا