در دانشگاه هم که بودم برای آستین کوتاه پوشیدن زیاد اذیت می کردن وهیچ کس اجازه نداشت با آستین کوتاه از نگهبانی رد شود به این هم می گفتن حفظ شئونات اسلامی
باور بفرمایید حالم از این ظاهر نگری ها بهم می خورد
ماه محرم هم بناچار در محیط بیمارستان پای سخنان آخوندی می نشستیم آنقدر در گفته هایش در مورد جناب حسین غلو می کرد که حالم بهم می خورد یک بار هم به خودم گیر داد که آقا شما چرا سیاه نمی پوشید بخاطر امام حسین ؟؟
من هم خواستم بگویم جناب مگر تو نماینده ی قسمت سیاه پوش کنی شیعه ها هستی ولی فرو خوردم و و نگفتم !
کم کم تصمیم گرفتم بر خلاف ظاهر های اسلامی عمل کنم
ا
چه زمستان و چه تابستان آستین کوتاه می پوشیدم در عزار داریها اگه همه ی مردم سیاه پوش می شدند من سفید می پوشیدم اگر برای آخوندها پا می شدن من نمی شدم
اون وقتها مث الان امکانات چاپی کم بود و ما هم دانشجوی بی پول
خدا بیامرزدش یک استاد درس معارف اسلامی داشتیم خطی خوش داشت ...............
قرآن مایه عقب ماندگی مسلمانان است نه پیشرفت چرا که افسانه ها و نوشته های افسانه ای آن نیروی اندیشیدن در واقعیت ها را از مسلمانان گرفته و آنها به یک رشته از فکرها و خیالات سرابگونه فرو برده است
قرآن خشونت و جنگ و دیگر کشی را تایید می کند
پس برای عقب مانده نگاه داشته شدن مسلمانان همون مطالب علمی قرآن کفایت می کند !
دقت کردین این سوال چند بار مطرح شد؟؟جوابی براش ندارین؟؟؟؟؟
من کاری به اعتقاداتون ندارم چون اصلا برام مهم نیست...اما چرا توهین ب قرآن؟؟
جناب نیرو قرآن هم ظاهرش و هم باطنش زیباست به نظر من شما نباید رفتار عده ای مسلمان نما را به قرآن تعمیم بدید!
قرآن برای ما یک کتاب نیست کلام خداوند و معجزه ای الهیه!
من مسلمون اگه به دستوراتش عمل نکنم و خلافشو انجام بدم مشکل از منه نه از ظاهر یا باطن قرآن!
مگر خدا برای بنده جز خیر میخواد؟! همون خدایی که تک تک فرشتگانشو مقابل بنده اش به سجده در آورد؟!
ببین برای رضایت دادن و قانع شدن اینجا مهمه
فرض کنید دو نفر پیش شما هستند یکی روستایی و یکی پزشکی فرهیخته و پزو هشگر حرفه ای و یک کتاب اطلس کامل بدن انسان با زبان اصل دارید
یک نفر روستایی بی سواد به عکس ها و ظاهر زیبای اطلس قانع می شه و هتا ممکنه به ذهنش نرسه که متنی هم در کنار عکسها قابل درکه و خوندنه
اما دانشمند و پزشک نامبرده حتی به به نوشته های ریز و درشت درون عکس اکتفا نمی کنه و کتابهای بیشتری ر و برا پژوهش میخاد و حتی فکر می کنه کامل نیس
در اینجاروستایی به ظاهر راضی شده و عقلش بیشتر از اون قد نمی ده که حتی سوالی داشته باشه فکر می کنه تمام سوالاشو پاسخ گرفته و بدن همینه
اما دانشمن به هیچ وجه نه در تصویر و نه در متن بسنده نمی کنه بیشتر میخاد و حتا نا راضی هم هست و ممکنه اعتراض هم بکنه نسبت به تصاویر و نوشته ها
حالا ما حق نداریم به اون دانشمند بگیم تو از این کتاب چیزی نمی فهمی این روستایی رو نگته کن که چقد از این کتاب و ظاهرش لدت می بره ؟؟
خوب قرآن هم ایجوره
مانباید کسانی رو که اون را به نقد می کشند انگ کفرو و بی ایمانی بزنیم و به اونا بگیم این روستایی ایمانش از تو بسیار قویتره
روستای عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه
فرض کنید دو نفر پیش شما هستند یکی روستایی و یکی پزشکی فرهیخته و پزو هشگر حرفه ای و یک کتاب اطلس کامل بدن انسان با زبان اصل دارید
یک نفر روستایی بی سواد به عکس ها و ظاهر زیبای اطلس قانع می شه و هتا ممکنه به ذهنش نرسه که متنی هم در کنار عکسها قابل درکه و خوندنه
اما دانشمند و پزشک نامبرده حتی به به نوشته های ریز و درشت درون عکس اکتفا نمی کنه و کتابهای بیشتری ر و برا پژوهش میخاد و حتی فکر می کنه کامل نیس
در اینجاروستایی به ظاهر راضی شده و عقلش بیشتر از اون قد نمی ده که حتی سوالی داشته باشه فکر می کنه تمام سوالاشو پاسخ گرفته و بدن همینه
اما دانشمن به هیچ وجه نه در تصویر و نه در متن بسنده نمی کنه بیشتر میخاد و حتا نا راضی هم هست و ممکنه اعتراض هم بکنه نسبت به تصاویر و نوشته ها
حالا ما حق نداریم به اون دانشمند بگیم تو از این کتاب چیزی نمی فهمی این روستایی رو نگته کن که چقد از این کتاب و ظاهرش لدت می بره ؟؟
خوب قرآن هم ایجوره
مانباید کسانی رو که اون را به نقد می کشند انگ کفرو و بی ایمانی بزنیم و به اونا بگیم این روستایی ایمانش از تو بسیار قویتره
روستای عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه[/
in yani gholam daneshmande melat rustai.inam javabesh.ha haQUOTE]
من هم خب با استین کوتاه که میرم دانشگاه نگهبانی بهم گیر میده و واقعا ناراحت میشم و بهم بر میخوره.گاهی لحنشون جوریه انگار دزد گرفتن.قبول دارم.ولی واقعا ملاک اسلام و مسلمانی این حرفاست.مگه نماینده ی اسلام هستن اینا.این ها که دلیل نمیشن.اخوندی هم یه شغله توو هر شغلی هم هر جور ادمی پیدا میشه.اخوند بودن که حتما نشون دهنده ی ادم بودن نیست که.اصلا اسلام دین مهربونی هاست.دین قشنگیا.احترام به هم.شما نباید به خاطر برخورد عده ای کلا دیگه از اون ور بوم میفتادین
خوب قرآن هم ایجوره
روستای عقلش فقط در ظاهر بینیشه اما دانشمند هیچ مرزی برای کنجکاوی نمی شناسه[/
in yani gholam daneshmande melat rustai.inam javabesh.ha haQUOTE]