Artmis.a
New member
ایمونو جان شما عزیز مایید
اینم عرض کنم که برای من، هر کسی محترم هست،
احترام هم که می دونید یک عمل متقابل است، اگه جواب احترام، توهین باشه ، احترام مجدد،سفاهته،
(بالا، بعد نوشت بود)
از همه ی دوستان دعوت می کنم که این جو توهینی که مسبب ش کس دیگه ای بوده، رو به جو دوستی و صمیمیت تبدیل کنیم،
بذارید این برچسب نادانی و تحجر که به پیروان اسلام زده میشه، وسیله ای برای رسوایی تهمت زنندگان بشه،
لطفا یک صلوات بفرستید،
اللهم صل علی محمد و آل محمد
بعد بدون هیچ حاشیه ای بحث کینم.
سلام، الان هر دو تاپيك رو كامل خوندم و واقعا متعجب و ناراحت شدم از دوستايي كه سر هيچ، سر يك انساني كه حتي به حرفهاي
خودش هم دقايقي بعد پشت ميكنه و چيز ديگه اي ميگه، اينطور دوستيتون رو خدشه دار ميكنيد!!!!!!!!!!!!!!!!
البته تا حدودي با تاپيك دكتر موافق بودم چون وجود يك فرد با افكار جاهلانه و مسموم ممكنه فكر تازه واردهاي عزيز رو دچار
انحطاط بكنه اما اين درخواست ميشد همونطور مودبانه ادامه پيدا كنه و هيچ توهيني نشه عليرغم وجود توهينهاي جناب نوري....
اما بعضي از دوستان نتونستند عصبانيتشون رو كنترل كنن و حرفهايي زدن كه اصلا شايسته شخصيتي كه من از اونها ميشناختم نبود!
آرتميس عزيزم پرسش و پاسخ براي قضاوت صحيح داشتن درسته اما براي چه كسي؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كسي كه با خودش هم درگيره و
اينطور با بحث هاي بي پايه و اساس و بي منطق دوستي شما انجمني ها رو زير سوال برد؟ حالا كه متوجه شخصيت ايشون شديد
بهتره با دوستان ديگه دست به دست هم بديم و با باز كردن تاپيكهاي مفيد مقام والاي پيغمبرمون رو به همه معرفي كنيم..
همه ديديد كه جناب نوري هيچ سوالي رو با منطق و مدرك پاسخگو نبودن و جوابهاي بي ارتباط و بي اساس دادن كه واقعا مايه خنده من شد!
ناگفته نمونه كه من هيچ نوع توهيني رو دوست ندارم حتي اگر طرفم آقاي نوري باشه، به نظرم بايد به كسي خرده گرفت كه بدونه
چي داره ميگه اما اين بنده خدا حتي نميتونه سوالاي بچه ها رو جواب بده پس بيشتر از اين وقت با ارزشتون رو صرف اين
شخصيت كه از ديده شدن توسط شما لذت ميبره نكنيد
غزل جان میبینی که این تاپیک توسط عده ای به بیراهه کشیده شد و الان کلاً انگشت اتهام از سمت آقای نوری برداشته شده و صرفاً فقط من مقصرم! بیاب پرتقال فروش را!
من قبول دارم که تفکرات این آقا مسموم درست! ولی منه مسلمونه شیعه جای درخواست برای بن شدن این فرد و توهین مثل خودش و حمله کردن بهش آیا انقدر توانایی ندارم که تفکرات سالم خودمو به مقابله با تفکرات مسمومش بکشم تا کسی دیگه مسموم نشه؟
چرا یاد گرفتیم جای حل سوال صورت مساله رو پاک کنیم؟