پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

Artmis.a

New member
ایمونو جان شما عزیز مایید

اینم عرض کنم که برای من، هر کسی محترم هست،
احترام هم که می دونید یک عمل متقابل است، اگه جواب احترام، توهین باشه ، احترام مجدد،سفاهته،

(بالا، بعد نوشت بود)

از همه ی دوستان دعوت می کنم که این جو توهینی که مسبب ش کس دیگه ای بوده، رو به جو دوستی و صمیمیت تبدیل کنیم،
بذارید این برچسب نادانی و تحجر که به پیروان اسلام زده میشه، وسیله ای برای رسوایی تهمت زنندگان بشه،

لطفا یک صلوات بفرستید،

اللهم صل علی محمد و آل محمد

بعد بدون هیچ حاشیه ای بحث کینم.

سلام، الان هر دو تاپيك رو كامل خوندم و واقعا متعجب و ناراحت شدم از دوستايي كه سر هيچ، سر يك انساني كه حتي به حرفهاي

خودش هم دقايقي بعد پشت ميكنه و چيز ديگه اي ميگه، اينطور دوستيتون رو خدشه دار ميكنيد!!!!!!!!!!!!!!!!

البته تا حدودي با تاپيك دكتر موافق بودم چون وجود يك فرد با افكار جاهلانه و مسموم ممكنه فكر تازه واردهاي عزيز رو دچار

انحطاط بكنه اما اين درخواست ميشد همونطور مودبانه ادامه پيدا كنه و هيچ توهيني نشه عليرغم وجود توهينهاي جناب نوري....

اما بعضي از دوستان نتونستند عصبانيتشون رو كنترل كنن و حرفهايي زدن كه اصلا شايسته شخصيتي كه من از اونها ميشناختم نبود!

آرتميس عزيزم پرسش و پاسخ براي قضاوت صحيح داشتن درسته اما براي چه كسي؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كسي كه با خودش هم درگيره و

اينطور با بحث هاي بي پايه و اساس و بي منطق دوستي شما انجمني ها رو زير سوال برد؟ حالا كه متوجه شخصيت ايشون شديد

بهتره با دوستان ديگه دست به دست هم بديم و با باز كردن تاپيكهاي مفيد مقام والاي پيغمبرمون رو به همه معرفي كنيم..

همه ديديد كه جناب نوري هيچ سوالي رو با منطق و مدرك پاسخگو نبودن و جوابهاي بي ارتباط و بي اساس دادن كه واقعا مايه خنده من شد!

ناگفته نمونه كه من هيچ نوع توهيني رو دوست ندارم حتي اگر طرفم آقاي نوري باشه، به نظرم بايد به كسي خرده گرفت كه بدونه

چي داره ميگه اما اين بنده خدا حتي نميتونه سوالاي بچه ها رو جواب بده پس بيشتر از اين وقت با ارزشتون رو صرف اين

شخصيت كه از ديده شدن توسط شما لذت ميبره نكنيد

غزل جان میبینی که این تاپیک توسط عده ای به بیراهه کشیده شد و الان کلاً انگشت اتهام از سمت آقای نوری برداشته شده و صرفاً فقط من مقصرم! بیاب پرتقال فروش را!
من قبول دارم که تفکرات این آقا مسموم درست! ولی منه مسلمونه شیعه جای درخواست برای بن شدن این فرد و توهین مثل خودش و حمله کردن بهش آیا انقدر توانایی ندارم که تفکرات سالم خودمو به مقابله با تفکرات مسمومش بکشم تا کسی دیگه مسموم نشه؟
چرا یاد گرفتیم جای حل سوال صورت مساله رو پاک کنیم؟

mj1919

New member
من سعی کردم بیشتر ، اون مطالبی که روش بحث شد رو بیارم،
از دوستانم می خواهم در این موارد استدلالهای قوی برای دفاع از دینمون بیاریم

قرآن مایه عقب ماندگی مسلمانان است نه پیشرفت چرا که افسانه ها و نوشته های افسانه ای آن نیروی اندیشیدن در واقعیت ها را از مسلمانان گرفته و آنها به یک رشته از فکرها و خیالات سرابگونه فرو برده است

قرآن خشونت و جنگ و دیگر کشی را تایید می کند

پس برای عقب مانده نگاه داشته شدن مسلمانان همون مطالب علمی قرآن کفایت می کند !

درود

اندازه و میزان دین داری در نگر من طبقه طبقه است لایه هایی دارد بسته به شناخت و ژرف نگری و آگهی انسان دین دار

لایه رویی و بیرونی و همین گونه لایه های نهفته در دین داریم

میزان و زاویه ی دید دینی یک تن بیسواد روستایی با یک تن فیلسوف تفاوت فراوان دارد

من از دین بر گشته ام و فاش هم می گویم دین راستین یک پدیده ی درونی است نه نمایی و نمادین

چند نمونه می آورم

دین داری به ریش و ظاهر نیست

جند سال پیش آخوندی را با درد کلیه پیش ما آوردند که از درد به خود می پیچید من هم بنا به کار و شغلم برای وی دارو تجویز کردم پس از اینکه دردش کم شده بود گویی راه دیگر گرفت به من سر سنگین شده بود و حتی نگاهم هم نمی کرد !! خوب چرا؟ ندانستم !

پس از رفتنش یکی از پرستاران پیش من آمد و گفت فلانی حاج آقا از دست شما ناراحت است

گفتم چرا ؟

گفت به من گفته است به این آقای دکترتان بگویید چرا ریش نمی گذاره در آن دنیا جواب پیغمبر را چه می دهد ؟؟ چرا پیر هن آستین کوتاه پوشیده است در آن دنیا جواب فاطمه ی
زهرا را چی می دهد ؟

خوب گفتم بشگنه دستی که نمک نداره تا نیم سات پیش از آن مانند مار بخود می پیچید از درد حال دارد چگونه سپاسگزاری می کند

اگر این آمزگار و نماینده دین اسلام باشه وای بحال آن دین و مکتبی که این را پرورش داده

ادامه داره ................

مث ایکه مجبورم این را بیرون از نوبی پاسخ گویم

بله اکنون هم می گویم قرآن مایه عقب ماندگی مسلمونا است مایه ی تقصیر است اما مقصر نیست

گروهی تمام حلال تمام مشکلات خود را اهل بیت و قرآن می دانند و به کار های دیگر و رشد و علم و پیشرفت بها نمی دهند و می گویند حسبنا کتا الله !!!!

خوب این قرآن در اینجا مایه تقصر و رکود شده است اما خودش مقصر نیست کار بر کودن آن مقصر است

مثالی بزنم

به روستایی سفر می کنید و مردم آن گا و و اسب و قاطر دارند ونیاز ها و کار های خود را با آنان انجام می دهند وقتی که نیاز های کوتاه خود را با آنان بر طرف می کنند و می گویند همین ها ما را بس است دیگر سراغ استفاده از ماشین و قطار و غیره نمی رئند اینجا آن حیوانات زحمت کش و نجیب و سودمند مقصر نیستند بلکه اهالی کوتاه فکر آن روستاه مقصر هستند و مایه عقب ماندگی انها ( نه مقصر) آن حیوانات بی آزار و مفید هستند ولی مقصر خود اهالی و کاربران هستند

ادامه دارد ....

قرآن کتاب علمی نیس گرامی

اگر قرآن کتاب علمی بود چرا پیامبر و اماما گذاشتن افتخار کشف گرانش و نسبیت و انفجار بزرگ و هواپیما نصیب کافر کیش ها و نا مسلمونا بشه ؟

مگه خودشون قرآن جلوشون نبود چرا نسبیت رو چرا گرانش رو کشف نکردن از اون بیرون نکشیدن تا مسلمونا هم سهمی در قله های علم داشته باشند

حالا این مسلمونای امروزی کاسه ی داغ تر آش برای ایکه جا نمونند هر مطلبی که کشف می شه میخام بگن بله تو قرآن بوده و اینم آیه اش !!!

عزیزمن تو میخای چی بگی اگه اون ایه مربوط به سرعت نور و نسبیت و گرانس بود پیامبر و اماما کشفش نکردن وگذاشتن تو کشف کنی !!!!!

درود

باور کنید مسلمونا ی امروزی ازفراز سدها از رفتار پیامبر و پیشوایان هیچ چیز درستی نمی دونیم
خبر نگاران در این سده بیست و یکم با این همه امکانات پیشرفته ی رسانه ای و رادیو تلویزیونی براحتی حرف دیروز برخی از مسئولین را چنان وارونه به آگاهی مردم می رسونند که هیچ کس جزو اون گوینده ممکنه متوجه غلو یا دروغ رسانه ای نشه
حالا چطور انتظار دارید پس از 1400 سال رفتار و گفتار اونا رو تو کاغذهای نم کشیده ی فرسوده و نا خوانا و پوستهای پوسیده و اغراض شخصی خبر نگاران دراز نای تاریخ درست به ما رسونده باشند

سیاه نمایی ها -بزرگ نمایی ها و کژ کاری های تاریخی اگر حتی سالی یک جمله صورت گرفته باشد در طی 1400 سال ببینید چقدر می شود !!!

من که به هیچ یک از گفته های منسوب به آنها کار نمی کنم مگر اینکه از غربال اندیشه و سنجش خودم بگذرن چون اولا شرایط زمانه فرق کرده دوما فرهنگ کشور ما با فرهنگ اربها یکی نیست و سوم ایکه به درست به دست ما رسیدن اون دستورات شک دارم

آیا همینکه یک نفر فرصت طلب بیاید یک قال الرسول یا قال الامام را جلوی چند تا واژه ی من در آوردی عربی بگذارد دلیل بر درستی آن واژه ها است ؟

goo

New member
جهت احترام به بقییه و منحرف نشدن بحث جوابتون را نمیدم و شما هم ادامه ندید لطفآ . . . .

متاسفم ، شما از هر ترفندی برای گریز از پاسخ گرفتنتان استفاده می کنید. خدا رو شکر که پست ها همه اینجا هستند، کسی نداند فکر می کند که من چی گفته ام. آخی...
اگر دوست ندارین که بدانید ، مسئله ای هست که کسی کاری از دستش برنمی آید. همین.

mj1919

New member
ادامه............

شما میگین فهم مردم دوران پیامبر در حد درک مباحث علمی نبوده که براشون مطرح کنه

ینی پایداری و استقامت پیامبر در ارایه ی مباحث علمی از گالیله ی چند قرن بعد کمتر بود ه؟؟؟؟

مردم نفهم و کودن زمان گالیله که می خواستن اونو بسوزونن بخاطر ایکه فقط می گفت زمین می چرخه اما باز ایشان از عقیدش بر نگشت و بازم بهشون گفت که زمین می چرخه

چطورشد گالیه در عقیده ی علمی خودش در برابر مردم کودن استقامت کرد و گفت

آیا پیامبراسلام نمی تونست عقیده ی علمی قرآن رو به مردم خودش بفهمونه ؟

پس بدونید که قآن کتاب علمی نیست که ما بخواهیم هر موضوعی رو از اون بیرون بکشیم

این آرزوهای نا آگاهانه ی ماست که می خواهیم در برابر پیشرفت های علمی بیگانه کان کم نیاورده و طوری وانمود کنیم که بله انچه کشف شده قبلا در قرآن بوده !!!

خوب چرا این در قرآن بودن ها تنها هنگامی آشکار می شود که اول بیگانگان موضوع را کشف می کنند و سپس ما آن را در قران پیدا می کنیم

خب اگر قرآن پیشگویی می کند و کتاب علمی است شما بفرمایید چیزی از قران استخراج کنید که سال آینده کشف شود ینی زوتر از کشف کردن بیگانه گان !

درود

من حرفی از قرآن نزده ام که سخنان و رفتار پیامبرو اماما رو گفتم که درست به ما نرسیده دوباره دقت کنید به نوشته هام

تازه خود قرآن هم تا اندازه ای از دستبرد در امان نبوده است

مثلا در زمان حافظ قرآن به چارده رویات گوناگون قرائت می شده است خوب این نشانه ی این است که دگرگونی هایی روی داده است

قرآن کشور ما مثلا با قرآن کشور لیبی هم در کیفیت و هم در شمار آیات تفاوت داره قرآنهای اونا در کشور ما ممنوعه و بر عکس

نهج البلاغه کار فردی است بنام شیخ سید رضی که او نهج البلاغه را حدوداً چهارصد سال پس از زندگی علی بن ابی طالب گردآوری و تدوین کرده است.

آیا شیخ رضی معصوم بوده است و در گرد آوری هایش اشتباه نکرده کم و زیاد نکرده از قلم ننداخته

آیا پس از شیخ رضی بهج البلاغه تحریف نشده ؟ مسلونای برابر قرآن تنها به عدم تحرف قرآن باید اعتقاد داشته باشن هیچ تضمینی برا عدم تحرف بهج البلاغه و سجادیه نداریم

خوب از حق نگذریم هم در قرآن و هم در این دو کتاب گفته های زیبا و دل نشینی وجود دارد بر منکرش لعنت

خوب

آفرین آیه خوبی آوردی

نخست

این آیات در کنار آیات دیگر نشانگر علم محدود و باریک پیامبر در باره ی جهان آفرینش است نه اینکه مث بعضی افراد بیسواد کودن فریب و عقب مونده بگوییم پیامبر از تمام عالم خبر دارد !!! مواظب باشین امام زمان پیامک ها تون رو می خونه !!!!

خود قرآن میگه آقا پیامبر تو نمی دونی این ستاره چی هست تو نمی دونی آینده چه خبره تو نمی دونی فلا چیز چطوره ؟ حالا یک عده افراطی بی مغز

مردم رو گول می زنن و می گن پیامبر و امام ها از تمام امور عالم از آدم تا قیامت خبر دارن !!! و دعا ها رو استجابت می کنند و می شنوند !!!!

خود قرآن گفته قل انی بشر مثلکم = بگو من بشری( با تمام ویژگی ها ) مانند شما هستم

قُلْ مَا كُنْتُ بِدْعًا مِنَ الرُّسُلِ وَمَا أَدْرِي مَا يفْعَلُ بِي وَلَا بِكُمْ إِنْ أَتَّبِعُ إِلَّا مَا يوحَى إِلَي وَمَا أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ مُبِينٌ(الأحقاف/9)

بگو: «من پيامبر نوظهوري نيستم؛ و نمي‌دانم با من و شما چه خواهد شد؛ من تنها از آنچه بر من وحي مي‌شود پيروي مي‌کنم، و جز بيم‌دهنده

خود قرآن گفته بگو من از آینده ی شما و حتی خودم خبر ندارم

حالا یک عده کودن می گویند نه !!!! پیامبر از همه چیز خبر داشته !!!

بابا حرف تو رو قبول کنیم یا قرآنو ؟؟؟/

ادامه دارد

دوم

این ستاره رو مفسران به کیوان پروین و ناهید تفسیر کرده اند و عده ای هم می گویند منظور تمام ستاره هست

جالب اینجا جایی که خدا به جناب محمد می گه تو نمی دونی اون چیه گروهی مقدس ماب خشک مغز علمشون را از پیامبر بالا تر برده
و انواع و اقسام خیالات و ذهنیات خودشون را به اون ستاره ی نگون بخت چسبوندن !!

نه تو بلد نیستی من در قرآن تدبر کردم و فهمیدم !!!! اون آیه منظورش سیاه چاله اس !!!!!!!!!!

نه بابا کجای کاری تو نمی فهمی منظورش امام زمانه !!!!!!!!!!!!

این کودن ها فکر نمی کنند چطور امام زمانه در حالی که خود قرآن گفته تو نمی دونی چیه !!!!
پیامبر امام زمان رو نمی دونه چیه آین آقا مسلمون می دونه !!!

واقعا شرم آوره مسلمونی بسیاری ولکن اکثر الناس لایعقلون !!!

جناب

پاسخ منو وباره و سه باره بخون بعد نتیجه بگیر

اصلا شما پاسخها و متن ها و گفته ها ی منو به صورت حرفه ای نمی خو نید فقط ذهنیات خودتون رو می چر خونید شما سوال کردی منم کاملا آشکارا پاسخ دادم

اما اندوهمندانه شما متوجه پاسخ ها ی من نشدین دوباره همون سوالای قبلی دور سرت می چرخه

ببین آقای محترم گویی مجبورم خودم دوباره برات می خونمش !!!!

من گفتم علم جناب محمد در باره آفرینش محدوده و باریک حالا توی حق بجانب !!! چرا حرف اسوه بودن رو جلو می کشی

مشکل شما ها اینها که به صورت حرفه ای دقت نمی کنید در قرآن و گفته ها هر چی یک عده بخوردتون دادن همونا رو چشم بسته پذیرفتین و تحویل می دین و خلاص !!!

ببخشید سدام کردن برای بیمار بد حال باید برم

شقشقه هدرت

ادامه دارد

درود
برای این پرسش زیبا

نخست
تعریف افسانه چیست ؟ افسانه داستان -قصه و چیزی است که برای شنونده تجربه نشده و تنها آن را می خواند یا می شنود
افسانه برای پند گرفتن آورده می شود نه اینکه هدف نهایی باشه و در آن رکود کنیم

داستانی که خارج از دسترس ما رخ داده و اثبات و ردش بیرون از توانایی ماست

در قرآن هم ب افسانه اشاره شده است

مثلا در قصه داستان و افسانه ی یوسف می گه نحن نقص علیک احسن القصص

یا دیگر جای می گه اساطیر الاولین = داستانهای پیشنیان

بیشتر جاهای قرآن داستانهایی گفته شده است که برای شنوندگان تجربه نشده است وواقعیت عینی برای آنها نبوده است پس در ردیف داستان و افسانه جای می گیرند

همین الان هم داستانها و رمانها و قصه های سودمند زیادی در بازار هست و مردم با خوندن اونا به نتایجی می رسند

اما دل خوش کردن و در جا زدن با افسانه ها موجب رکود و عقب ماندگی

می شود

باید از افسانه ها پند گرفت و از آنها به عنوان چرخ پیشرفت استفاده کرد نه اینکه آنها را هدف فرض کرده و تمام هم و غم خود را در اثبات آنها بچکانیم

درود نیازی نیس بدونی که من کجا کار می کنم اینجا بحث چیز دیگه ای هست نه شغل و کار

اگه این بحث به نتیجه ای رسید باشه اگر شرایطش بود می گم

سیدعلی

New member

قرآن کتاب هدایت است و به صراطی که استوارتر است هدایت میکند . .. . . !!!!!!!!
این جمله را همیشه موقع اذان از تلویزیون پخش میشه . . . .
دوستان قرآن کتاب هدایت است نه کتاب علمی چرا قبول نمی کنید
اگر دوستانی که میگن قرآن کتاب علمی هست یه آیه بیارن که گفته باشه قرآن کتاب علمی هست
اگر جایی هم علمی صحبت شده صرفآ جهت هدایت انسان ها و برحق بودن قرآن هست نه اینکه علمی باشه

دیدین گفتم هدفش ایجاد شک در اعتقاداتتونه؟؟؟؟ این حرف شما سخن منو اثبات کرد. قران جامع است. من خودم مقاله دارم از قران. پذیرفته شده کشوری دانشگاه تهران. در مورد زخم بستر ، بهداشت روان، تغذیه ، مراقبت زایمان و ..... یافته هایی از زمین شناسی ، فیزیک ، زیست و.............. .چه برسه به دانشمندان علمی اسلامی که کتاب ها درین مورد تالیف کردن. لطفا برین تحقیق کنین. کم خرج ترینش یه سرچ تو اینترنته.
الله اکبر از دست این ملت . بابا اینارو من میشناسم. اول با پلورالیسم میان جلو بعد سوال درس میکنن بعد تشکیک بعدش میگن بابا قران کامل نیس و الی آخر .....
من باز نظرم اینه که تایپیک بسته بشه

goo

New member
غزل جان میبینی که این تاپیک توسط عده ای به بیراهه کشیده شد و الان کلاً انگشت اتهام از سمت آقای نوری برداشته شده و صرفاً فقط من مقصرم! بیاب پرتقال فروش را!
من قبول دارم که تفکرات این آقا مسموم درست! ولی منه مسلمونه شیعه جای درخواست برای بن شدن این فرد و توهین مثل خودش و حمله کردن بهش آیا انقدر توانایی ندارم که تفکرات سالم خودمو به مقابله با تفکرات مسمومش بکشم تا کسی دیگه مسموم نشه؟
چرا یاد گرفتیم جای حل سوال صورت مساله رو پاک کنیم؟

چرا ما یاد نگرفتیم که هر کاری متخصص خودش رو داره و کار رو باید به کاردانش سپرد.
همه ی ما آناتومی و فیزیو لوژی و.... خوندیم ، هر وق شما حاضر شدین که اگه خدای نکرده قلب مبارکتان نیاز به جراحی داشته باشد خودتان را به دست یک دانشجوی ترم دو و سه بدهید که جراحی تان کند، آن وقت بیایید یک همچین بحث هایی باز کنید.

mj1919

New member
دوستان عزیزان!

اگه کسی دغدغه اش دین است، دنبال استدلال قوی برای رد تهمتهای و ادعاهای نوری در پستهای بالا که نقل قول کردم باشد!

حاشیه رو لطفا جمع کنیم.

ممنون از همه

TUMS

Well-known member
دیدین گفتم که قران نخوندین...
در این باره هم همین رو بگم برین از پزشک متخصص امریکایی که فقط با یک کلمه (علق) که درباره افرینش انسان خدا بکار برده ، مسلمون شده تحقیق بفرمایید.
کلمه علق به تنهایی 9 ماه جنین انسان رو کاملا در خودش داره و چگونگی شکل گیری نطفه تا تولد رو توضیح می ده و باعث شده که این پزشک حاذق مسلمون بشه.

وای ، درباره علم زمین شناسی نمی دونین قران چی داره.
این که دانشمندان سالها حیران بودن که چرا جنس زمین آهن داره و ... . برین ببینین که قران درباره افرینش زمین چی داره و اخرین علم زمین شناسی چی می گه؟

و هزاران موارد مشابه در علوم فیزیک ، جغرافی ، پزشکی، تغذیه و ... . که اگه بخواین می تونین پیدا کنین و مطالعه بفرمایید.
عزیز من
بنده جواب ندادم که شما هم متقابلآ برای بقییه احترام قائل باشین و بحث اصلی منحرف نشه. . .. .
من نگفتم قرآن کتاب علمی نیست
عرض کردم صرفآ علمی نیست
اگر جایی هم از علم صحبت به میان آمده فقط جهت نشان دادن برحق بودن قرآن و معجزه بودن آن در تمام زمان ها است . . . . .
شما هم این حق را نداری که با طرف مقابلون هر جور دوس دارید حرف بزنید .. . . .
من واسه شما احترام قائل هستم و شما هم متقابلآ اونو رعایت کنید.. . .

goo

New member
عزیز من
بنده جواب ندادم که شما هم متقابلآ برای بقییه احترام قائل باشین و بحث اصلی منحرف نشه. . .. .
عرض کردم صرفآ علمی نیست
اگر جایی هم از علم صحبت به میان آمده فقط جهت نشان دادن برحق بودن قرآن و معجزه بودن آن در تمام زمان ها است . . . . .

قرآن کتاب جامعی هستش و در همه مسائل مطلب داره.
من گفتم شما گفتین که قران علمی نیس؟؟؟
شما مثال خواستین من هم اوردم.

فکر می کنم بهتره به جای متهم کردن این و آن خودتان هم در طرز صحبتتان تجدید نظر بفرمایید. من توهینی به کسی نکرده ام.

TUMS

Well-known member
من هر حرفی زدم به بنده انگ این را زدن که می خوام بقییه را منحرف کنه
خدایا اگر هدف من این بوده همین الان جان من را بگیر . .. . .
خواستم یه پستی را شب بزارم الان میزارم . . . . ..

TUMS

Well-known member
یه سوال از همه دوستان
چرا اینجا جمع شدین!!!؟؟؟
به دلیل اینکه نوری به قرآن توهین کرده درسته توهین ایشون چی بود
به صورت کلی میگم

نوشته های قرآن افسانه است

من ازشون خواستم توضیح بدن و ایشون هم جواب دادن
از شما میپرسم کدومتون دنبال جواب بودین؟؟؟؟
کدومتون در مورد حرفش در مورد اینکه درسته یا غلطه سرچ کردید ؟؟؟؟
کدومتون معنی افسانه را میدونید؟
کدومتون فرهنگ دهخدا را نگاه کردید؟
کدومتون فرهنگ م ع ی ن را باز کردید؟
امیدوارم کسی ناراحت نشه فقط خواستم بگم که تعدادی از دوستان فقط دنبال حاشیه سازی هستن .. ..

goo

New member
دوستان عزیزان!

اگه کسی دغدغه اش دین است، دنبال استدلال قوی برای رد تهمتهای و ادعاهای نوری در پستهای بالا که نقل قول کردم باشد!

حاشیه رو لطفا جمع کنیم.

ممنون از همه

کسی رو که خوابه می شه بیدار کرد ولی کسی رو که خودش رو به خواب زده چی....

آخه این سوالها جواب کاملا روشنی دارند و بسیاریش همونطوری که گفتم توی خود قران پاسخ داده شده.
عزیز من که می خوای جواب بگیری ، برو قران بخون. به خدا جوابت رو می گیری.
دکترجان. من خواستم جواب این سوالها رو بگم ولی یادم اومد از بحث هایی که قبلا توی تاپیکهای دیگه باز شده بود و جوابشون رو داده بودم ولی انگار ایشون دوس ندارند که بدونن.
دوباره و دوباره می گم، اینجا جای این بحث ها نیستش. جز به انحراف کشیدن ذهن نتیجه ای نخواهد داشت. و می ترسم که بعضی به هدفشون برسن.
دوباره و دوباره می گم اگه واقعا می خوان بیان براشون سایت تخصصی معرفی کنم که برن بپرسن ولی میبینین که نمی خواین. این مفهومش چیه؟

سیدعلی

New member
عزیز من
عرض کردم صرفآ علمی نیست

من با شما با بی احترامی صحبت نکردم فقط تلنگری بود بر آگاه بودن.
حرف آخر : به قول اون دوستمون کار رو به کاردون بسپارین.
آقای نوری شما فکر نکن خیلی زرنگی. بچه ها از سر دلسوزیشون به شما و وظیفشون در قبال دین باهاتون بحث کردن دلیل هم آوردن و قبول نکردین و میرین افسانه آقای ریشو که مریضتون بوده وسط میکشین. شما اگه راس میگین اون ریشو رو الگو نکن برو علامه حسن زاده رو الگو کن که هم فقیه هم منجم هم ریاضی دان هم فیلسوف هم عارف هم ادیبه تا نگی همه ریشو ها نماد اسلامن و بد هستن لذا اسلام بده
شما که پیامبرو قبول نداری دیگه انتظاری نیس نهج البلاغه و سید رضی رو قبول داشته باشی. والذین کفروا اولیائهم الطاغوت......

من الان تکلیفی بر خودم نمی بینم که شما هدایت شین و عجیبم از دوستانی میاد که هنوز فکر میکنن شما واقعا دارین بحث جدی میکنین و "سوال" دارین . شما یک آدمی هستین که نه تنها اسلام رو قبول ندارین بلکه قائل به دین نیستین. با هدف انحراف بچه مذهبی ها در چارچوب جنگ نرم وارد این انجمن شدین ولی ان شاءالله که إن حزب الله هم الغالبون.
بچه ها من رفتم. امیدوارم که این آقا شمارو در اعتقاداتتون به شک و تردید نندازه. شما اگه خیلی دوسش دارین که هدایت بشه بهش بگین بره با یک عالم دینی که تخصصشه این حرفارو بزنه تا جوابشو بگیره.
ختم کلام من و پیشنهادم به همه :

قل یا ایها الکافرون
لا اعبد ما تعبدون
ولا انتم عابدون ما اعبد
ولا انا عابد ما عبدتم
ولا انتم عابدون ما اعبد
لکم دینکم ولی دین.

خدا نگهدار همه

mj1919

New member
یه سوال از همه دوستان
چرا اینجا جمع شدین!!!؟؟؟
به صورت کلی میگم

امیدوارم کسی ناراحت نشه فقط خواستم بگم که تعدادی از دوستان فقط دنبال حاشیه سازی هستن .. ..

عزیز من ایمونو جان
شما الان کمی احسااستی شدید، قصد جسارت ندارم، ولی من سوالهایی پرسیدم حواب ندادند، استدالال های من بی پاسخ موند،

TUMS

Well-known member
عزیز من ایمونو جان
شما الان کمی احسااستی شدید، قصد جسارت ندارم، ولی من سوالهایی پرسیدم حواب ندادند، استدالال های من بی پاسخ موند،

دکتر من ناراحت میشم می بینم همه چشماشونو بستن
نمی خوام طرف کسی را بگیرم
من در رقابت با خودم هستم و دیگر هیچ . .. .
خواستم دوستان بدونن معنی افسانه چیه مگه ما به خاطر همین موضوع افسانه بودن نوشته های قرآن نوری را به اینجا نیاوردیم که پاسخگو باشن
بدون طرفداری از کسی روی حرفاشون دقت کنید . . . .
در ضمن برید معنی افسانه را از هر فرهنگ لغتی که دوس دارید نگاه کنید .. . .

Artmis.a

New member
آقای نیرو لطفاً بفرمائید و در کمال احترام به شئونات جواب کاربران را بدید
همونطور که شما از همه ی ما خواستید تا تاپیکی ایجاد کنیم که شما در اون پاسخگو باشید.

در حال حاضر بیشتر کاربران به سوال و پاسخ از هم افتادند تا از شما!
شما فرصت خواستید و الان این فرصت در اختیار شماست با سند و مدرک لطفاً جواب تک تک سوالات دوستان رو بدین.

دوستان هم با سند و مدرک جواب شبهات ایشان را بدهید!
قرار نیست کسی کسی رو در این تاپیک قانع کنه قراره تفکر در مقابل تفکر قرار بگیره!

هرکس به هرچی خودش معتقده اکتفا کنه و ازش دفاع کنه نیاز نیست حتماً مجتهد باشه!
از اعتقاداتمون محترمانه و با حکم و دلیل دفاع کنیم.

آخرین ویرایش:

goo

New member
یه سوال از همه دوستان
چرا اینجا جمع شدین!!!؟؟؟
به صورت کلی میگم

عزیز من ، من هم توی اولین پستم نوشتم که بسیاری از این سوالها همون زمان از پیامبر پرسیده شده و خدا هم جوابشون رو داده ، لذا بریم و قران بخونیم تا جوابمون رو بگیریم.
یک نمونه درباره همین که پرسیدین ، من یک آیه می یارم ، مطالعه بقیه ی آیه هاش با خودتون:
إِذا تُتْلى‏ عَلَيْهِ آياتُنا قالَ أَساطيرُ الْأَوَّلينَ مطففین 13
هنگامی که آیات ما بر او تلاوت شود ، می گوید : اینها افسانه هایی است که مردمان نخستین ساخته و پرداخته اند .
کَلاَّ بَلْ رانَ عَلى‏ قُلُوبِهِمْ ما کانُوا يَکْسِبُونَ 14
نه ، آیات قرآن افسانه نیست ، بلکه گناهانی که همواره مرتکب می شوند بر دل هایشان زنگار شده است ، ازاین رو حق را درنمی یابند .

حالا دیگه با خودتون که برین و ببینین که این سوال چرا پرسیده شده و چرا خدا این جواب رو دادن و جاهای دیگه چه جوابی دادن و... به هر حال ما توی قران به تعقل و تدبر دعوت شدیم و این وظیفه ی ماست که بدونیم.

راستی لطفا از من ناراحت نباشید.

آخرین ویرایش:

TUMS

Well-known member

عزیز من ، من هم توی اولین پستم نوشتم که بسیاری از این سوالها همون زمان از پیامبر پرسیده شده و خدا هم جوابشون رو داده ، لذا بریم و قران بخونیم تا جوابمون رو بگیریم.
یک نمونه درباره همین که پرسیدین ، من یک آیه می یارم ، مطالعه بقیه ی آیه هاش با خودتون:
إِذا تُتْلى‏ عَلَيْهِ آياتُنا قالَ أَساطيرُ الْأَوَّلينَ مطففین 13
هنگامی که آیات ما بر او تلاوت شود ، می گوید : اینها افسانه هایی است که مردمان نخستین ساخته و پرداخته اند .
کَلاَّ بَلْ رانَ عَلى‏ قُلُوبِهِمْ ما کانُوا يَکْسِبُونَ 14
نه ، آیات قرآن افسانه نیست ، بلکه گناهانی که همواره مرتکب می شوند بر دل هایشان زنگار شده است ، ازاین رو حق را درنمی یابند .

حالا دیگه با خودتون که برین و ببینین که این سوال چرا پرسیده شده و چرا خدا این جواب رو دادن و جاهای دیگه چه جوابی دادن و... به هر حال ما توی قران به تعقل و تدبر دعوت شدیم و این وظیفه ی ماست که بدونیم.
بسیار ممنونم از جوابتون. . . .:rose::rose:
آقای نوری هم اگر جواب بدن ممنون میشیم. . ..

بالا