پرسش و پاسخ از آقای نوری نیرو

TUMS

Well-known member
همه نوشته های من اینجا هست
و نوشته های دوستان هم اینجا موجود می باشد
قرار نیس به هم توهین کنیم. . . . . .ای خدا :shocked:
از goo تشکر میکنم جواب خوبی دادن هر چند دوستان به من برچسب زدن ولی من بخشیدمشان. . . .

Artmis.a

New member
آقای نیرو لطفاً بفرمائید و در کمال احترام به شئونات جواب کاربران را بدید
همونطور که شما از همه ی ما خواستید تا تاپیکی ایجاد کنیم که شما در اون پاسخگو باشید.

در حال حاضر بیشتر کاربران به سوال و پاسخ از هم افتادند تا از شما!
شما فرصت خواستید و الان این فرصت در اختیار شماست با سند و مدرک لطفاً جواب تک تک سوالات دوستان رو بدین.

دوستان هم با سند و مدرک جواب شبهات ایشان را بدهید!
قرار نیست کسی کسی رو در این تاپیک قانع کنه قراره تفکر در مقابل تفکر قرار بگیره!

هرکس به هرچی خودش معتقده اکتفا کنه و ازش دفاع کنه نیاز نیست حتماً مجتهد باشه!
از اعتقاداتمون محترمانه و با حکم و دلیل دفاع کنیم.

مورد توجه آقای نیرو و دوستان.:13:

mohsen_1368_m

New member
سلام
من هم از اول همین و میگم برخی دوستان به خاطر روحیه ای که دارن احساساتی شدن که نمی گم بده ولی
پرسش وپاسخ در مورد اینجور مسایل در همچین جوی امکان پذیر نیست!
نحوه ی سوال پرسیدن اقای ..
خیلی جالبه بزارید مثال بزنم
بجای اینکه بیاد بگه دلایلتون برای اینکه قران علمی است بیان کنید از اول میاد تبر بر میداره کلا ریشه همه اعتقادات در مورد قران میزنه و توهین می کنه حالا خودتون قضاوت کنید !
من خودم ازهمیشه از اینجور بحث ها دفاع کردم ولی بازهم میگم اینجور بحث ها الزامات خودشوداره
دوستان توجه داشته باشن کسی که کلا بادین مشکل داشته باشه که از اول نمیاد اینو علنا بگه اول میادشبهه ایجاد میکنه بعد در مقام پاسخ به اون شبهه اعتقادات خودشوکه منحرف هم هست وارد میکنه!
اگه واقعا دنبال جواب برا سوالاتتون هستید میتونید اینجا مطرح کنید!
البته بهتون پیشنهاد میکنم با این لحن مطرح نکنید!!!!
بعضی دوستان به اسم عدالت علی میان بحث هایی رو مطرح میکنن در جوابشون باید بگم اصلا استدلالتون در این مورد قبول ندارم
مگه میشه به اسم عدالت علی به خود علی توهین کرد!
فک نکنید کسایی که اینجوری دارن به مقدسات نزدیک به 75 میلیون آدم توهین میکنن براحتی با استدلال های حتی به حق نظر شون عوض میشه که اگه اینجور بود دیگه خوارج نداشتیم اونها بهترین استدلال هارو از بهترینه مخلوقات (علی) شنیدن !
نتیجه نیایم به اسم پاسخ گویی به شبهات بدتر شبهه وارد کنیم (در مورد شخصیتی به اسم ابو حریره در تاریخ اسلام تحقیق کنید منظورمومی فهمید!!!)

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
سلام
من هم از اول همین و میگم برخی دوستان به خاطر روحیه ای که دارن احساساتی شدن که نمی گم بده ولی
پرسش وپاسخ در مورد اینجور مسایل در همچین جوی امکان پذیر نیست!
نحوه ی سوال پرسیدن اقای ..
خیلی جالبه بزارید مثال بزنم
بجای اینکه بیاد بگه دلایلتون برای اینکه قران علمی است بیان کنید از اول میاد تبر بر میداره کلا ریشه همه اعتقادات در مورد قران میزنه و توهین می کنه حالا خودتون قضاوت کنید !
من خودم ازهمیشه از اینجور بحث ها دفاع کردم ولی بازهم میگم اینجور بحث ها الزامات خودشوداره
دوستان توجه داشته باشن کسی که کلا بادین مشکل داشته باشه که از اول نمیاد اینو علنا بگه اول میادشبهه ایجاد میکنه بعد در مقام پاسخ به اون شبهه اعتقادات خودشوکه منحرف هم هست وارد میکنه!
اگه واقعا دنبال جواب برا سوالاتتون هستید میتونید اینجا مطرح کنید!
البته بهتون پیشنهاد میکنم با این لحن مطرح نکنید!!!!
بعضی دوستان به اسم عدالت علی میان بحث هایی رو مطرح میکنن در جوابشون باید بگم اصلا استدلالتون در این مورد قبول ندارم
مگه میشه به اسن عدالت علی به خود علی توهین کرد!
فک نکنید کسایی که اینجوری دارن به مقدسات نزدیک به 75 میلیون آدم توهین میکنن براحتی با استدلال های حتی به حق نظر شون عوض میشه که اگه اینجور بود دیگه خوارج نداشتیم اونها بهترین استدلال هارو از بهترینهمخلوقات (علی) شنیدن !
نتیجه نیایم به اسم پاسخ گویی به شبهات بدتر شبهه وارد کنیم (در مورد شخصیتی به اسم ابو حریره در تاریخ اسلام تحقیق کنید منظورمومی فهمید!!!)

من با این سایت آشنام...سایت خوبیه...
این هم هست
مرکز نشر اعتقادات - مرکز نشر اعتقادات

goo

New member
به هر حال دوست و دوستان خوبم ، همه ی شبهات مطرح شده بدون استثنا جواب و روشن و عاقلانه ای دارند. مانند نمونه ای که آوردم.
همانطور که دیدین من مطرح کننده را به راه علمی فراخواندم ولی ایشان تمایلی به یافتن پاسخ هایشان از متخصص نشان ندادند. دلیلش؟؟؟؟
من باید برم ، ولی یادآوری می کنم که در هر زمینه ای باید به متخصصش مراجعه کرد تا دچار اشتباه نشیم. ما در هر زمینه به متخصصش رجوع می کنیم در زمینه قرآن و دین هم باید این کار رو بکنیم.
ما اگه بیماری خاصی داشته باشیم توی این انجمن که تازه برای دانشجوهای علوم پزشکی هستش نسخه درخواست نمی کنیم. چه برسد درباره موضوع غیر تخصصی.
البته ما باید بدانیم و یاد بگیریم ، البته از راه خودش.

اینجا هم هر سوالی داشتین بپرسین تا توسط متخصصین پاسخ بگیرین: http://www.valiasr-aj.com

آخرین ویرایش:
مورد توجه آقای نیرو و دوستان.:13:

درود
من آماده تا دوساعت دیگر پاسخ دهم امشب نیستم ولی فردا عصر دوباره بر می گردم تا پاسخگو باشم

مهرمندانه یکی مدیریت سوال ها را بعده بگیره تا هر ج و مرج در پرسش و پاسخ پیش نیاید

راستش من نمی دونم در آین آشفته بازار و کر کری خوانی کدام پیام را پاسخ دهم

شما پرسشها را دسته بندی و شماره گذاری کنید تا این جانب پاخ دهم

مطمئن باشید اگر شکیبایی کنید و مودب و دور از توهین باشد من هم به تمام پرسش ها پاسخ خواهم گفت فقط پیش داوری نکنید و سنگر از پیش نگیرید

Artmis.a

New member
به هر حال دوست و دوستان خوبم ، همه ی شبهات مطرح شده بدون استثنا جواب و روشن و عاقلانه ای دارند. مانند نمونه ای که آوردم.
همانطور که دیدین من مطرح کننده را به راه علمی فراخواندم ولی ایشان تمایلی به یافتن پاسخ هایشان از متخصص نشان ندادند. دلیلش؟؟؟؟
من باید برم ، ولی یادآوری می کنم که در هر زمینه ای باید به متخصصش مراجعه کرد تا دچار اشتباه نشیم. ما در هر زمینه به متخصصش رجوع می کنیم در زمینه قرآن و دین هم باید این کار رو بکنیم.
ما اگه بیماری خاصی داشته باشیم توی این انجمن که تازه برای دانشجوهای علوم پزشکی هستش نسخه درخواست نمی کنیم. چه برسد درباره موضوع غیر تخصصی.
البته ما باید بدانیم و یاد بگیریم ، البته از راه خودش.

واقعا از شما ممنونم که با دلیل و برهان و با سند و آیه در حد خودتان از دین اسلام دفاع میکنید کاش سایر دوستان هم رویه ای مثل شما در پیش بگیرند نه توهین و حمله و استهزا و مانند فردی امی.:riz304:

ba ba barghi

Well-known member
بلي .......بلي .......بلي ........

دوستان به اعصابات خودتون مسلط باشين ,
جو خيلي نا آرومه ,ملت مي خوان بخوبند ,يكم آرومتر لطفا ....

صداتون تا جهار تا كوجه اون ور تر هم ميره ,يكم رعايت بنموييد ,

با تشكر

mehrshad

New member
از آدمین عزیز تقاضا دارم رسیدگی کنند این چندمین بار.

دوست عزیز ارتمیس نمیدونم چرا تا حرفی میشه شما به خودتون نسبت میدید... در هر حال من گفتنی ها رو گفتم و شبهات بیان شد.. من دیگه به این تاپیک سر نمیزنم تا شما راحت بحث و گفتمان کنید... انشا الله جواب قانع کننده ای دریافت کنید ! هر چند بارها سوالاتی مطرح شد و بیجواب موند.... بماند... یا علی

Artmis.a

New member
درود گرامی:
من چندین صفحه از این نگار نامه را مطالعه کردم اما به پاسخ سوال خود دست نیازیدم
پست 30را درسورت امکان پاسخ
و باشید هرچند تکرار مکررات خواهد بود.
بدرود.

اولین سوال رجوع به پست 30.

Artmis.a

New member
خب منم سوال بپرسم البته جوابشو صبح میخونم
اقای دکتر چرا وقتی میبینید هم انجمنیها از پستاتون تو برخی تاپیکا ناراحت میشن باز ادامه میدین؟
یه نوع تبلیغ دارین برای مرتد شدنتون میکنین؟
دوست دارین بچه ها رو به چالش بکشین؟
هدفتون چیه؟
زورممنون شوتون خوش بی.

لطفا پاسخ بدین آقای نوری.

nutgirl92

New member
بلي .......بلي .......بلي ........

دوستان به اعصابات خودتون مسلط باشين ,
جو خيلي نا آرومه ,ملت مي خوان بخوبند ,يكم آرومتر لطفا ....

صداتون تا جهار تا كوجه اون ور تر هم ميره ,يكم رعايت بنموييد ,

با تشكر

:25r30wi: :j58r36j3gcr4suxymup

Artmis.a

New member
دوست عزیز ارتمیس نمیدونم چرا تا حرفی میشه شما به خودتون نسبت میدید... در هر حال من گفتنی ها رو گفتم و شبهات بیان شد.. من دیگه به این تاپیک سر نمیزنم تا شما راحت بحث و گفتمان کنید... انشا الله جواب قانع کننده ای دریافت کنید ! هر چند بارها سوالاتی مطرح شد و بیجواب موند.... بماند... یا علی

ممکنه شما مخاطبتون رو اعلام کنید تا ما هم تکلیفمون روشن شه؟! (منظور از پیروان)
با ایمونو که نیستید با منم که نیستید بفرمائید منظورتون کیه پس؟ خرزو خان؟:(50):

آخرین ویرایش:

mehrshad

New member
ممکنه شما مخاطبتون رو اعلام کنید تا ما هم تکلیفمون روشن شه؟! (منظور از پیروان)
با ایمونو که نیستید با منم که نیستید بفرمائید منظورتون کیه پس؟ خرزو خان؟:(50):

اگه منظورتون از خرزو خان همون غلام نیرو هست احتمالا همون خرزو خان منظورمه !!

ali_ah

New member
دوستان باید بگم که این تاپیک به بحث نمیخوره که قشون کشیه

برای بحث باید یک موضوع واحد رو تعیین کرد بعد باید زمان مناسب برای پاسخ تعیین کرد باید منابع سوال و جواب رو تعیین کرد که مورد قبول 2 طرف باشه و...

این تاپیک با تشکر از شروع کنندش ولی اصلا مناسب بحث نیست بیشتر بحث های اینجا هم که من قبل از این دیدم همین طور بوده و همیشه هم بدون نتیجه تمام یا بسته شده

یه نکته هم بگم با کسایی که اصول بحث رو رعایت نمیکنند اصلا از اول بحث کردن اشتباهه

مثلا یکی از حربه های که افراد به ظاهر با اطلاع برای کنجوندن حرف هاشون تو مغز بقیه استفاده میکنند اینه که پشت سر هم سوال مطرح میکنند در حالی که اسون ترین کار طرح سوال و سخت ترین کار پاسخ به اونه

این روش حتی در هک کامپیوتری هم استفاده میشه یعنی با حمله فایل های خیلی زیادی به یه درگاه cpu کم میاره برا پردازش هنگ میکنه و درگاه باز میشه

تو مغز هم همین طوریه وقتی سوال های ( شبهه های ) زیادی پشت سر هم پرسیده بشه 99 درصد افراد که اینقدر توان ندارن که جواب بدن هنگ میکنند و ...

باید بدونید که این جور افراد فقط سوال زیاد دارن و چون جواب کم دارند هی موضوع رو توی بحث عوض میکنند بدون این که بحث قبلی به نتیجه برسه

خیلی به بحث سرعت میدن و معمولا دوست دارن هیجانات رو تحریک کنند

البته ویژگی ها زیاده اما دیگه طولانی میشه خودتون یه نگاه اجمالی بندازین متوجه میشین

من با این طور افراد خیلی بحث داشتم از تفکرات مختلف هم بودن

برای شروع بحث باید شرایط رو دونست ... تا حالا فکر کردین چرا هیچوقت بحث های ما نتیجه نداره

چه من چه شما تا یاد نگرفتیم چه جور بحث کنیم وقتمون رو هدر دادیم و در قبال اون وقت هدر رفته مسئولیم

ببخشید روده درازی شد:eek:fftopic:

mehrshad

New member
و منظورتون از نوچه ها و پیروان چیه؟

ایا شما احساس کردید جز پیروانش هستید که به خودتون گرفتید؟ ایشون میتونه کسایی داشته باششه که از دیدگاهش پیروی کنند ...( یا به اصطلاح زشت و ادبیاتی خودشون نوچش باشند !!!! )

mehrshad

New member
و منظورتون از نوچه ها و پیروان چیه؟

ایا شما احساس کردید جز پیروانش هستید که به خودتون گرفتید؟ ایشون میتونه کسایی داشته باششه که از دیدگاهش پیروی کنند ...( یا به اصطلاح زشت و ادبیاتی خودشون نوچش باشند !!!! )

Artmis.a

New member
خب منم سوال بپرسم البته جوابشو صبح میخونم
اقای دکتر چرا وقتی میبینید هم انجمنیها از پستاتون تو برخی تاپیکا ناراحت میشن باز ادامه میدین؟
یه نوع تبلیغ دارین برای مرتد شدنتون میکنین؟
دوست دارین بچه ها رو به چالش بکشین؟
هدفتون چیه؟
زورممنون شوتون خوش بی.

آقای نوری فکر نمیکنین اعتقاداتی که شما قبلا داشتین نقص داشته تا جایی که با حرف و برخورد نادرست چند نفر کلا گذاشتینش کنار؟ یعنی برداشت درستی از اسلام شاید نداشتین

عین حرف جناب نوری موجوده که گفتن دیگه کارایی نداره و مال ون زمونس ...

( مقایسه قران با کتب شعر سعدی و حافظ درسته ??????
مقایسه سخنان خدا با بندش ????

جناب نوری به اینا ام پاسخ بده

کجای قران گفته که این یک کتاب پیشگوییه ????
کجای قران گفته???

با ادبیات خودتون و هم کیشانتون پرسیدم

آقای نوری جواب لطفاً.

بالا