نظر شما جیه ؟

Taraa

Well-known member
میخک جون چرا سعی داری کتمان کنی بار معنایی رو که آدما با ظاهرشون انتقال میدن؟

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
ظاهر آدما اون بخشیش که مربوط به خلقت خداس و خود آدم تغییری توش نمیتونه ایجاد کنه مشمول اون چیزی که شما میگی میشه
ولی اون چیزی که ما میگیم مربوط به اون بخشیه که تنها خود شخص درش دخیله

mikhak s

New member
یعنی شماره 10 هیچ ریگی تو کفشش نیس؟!؟!؟ اصلا تو کتم نمیره این حرف! من هرچی مشابهش رو دیدم به درد نخوردن.

قضاوت نمي كنم هر تيپو ظاهري خوبوبد داره ولي مطلقو صد درصد نميشه گفت همه ي كسايي كه تيپي شبيه شماره 10 دارن ريگي تو كفششونه . نه شايد طرف اين ظاهرو براي خودش دوست داره ،يا شايدم طبق گفته شما ريگي تو كفشش باشه ...

mikhak s

New member
میخک جون چرا سعی داری کتمان کنی که آدما با ظاهرشون هیچ بار معنایی رو انتقال نمیدن؟

تارا جان من كتمان نميكنم هستن كساني كه ظاهرشون همونيه كه نشون ميدن ولي زياد نيستن. مطمئنا براي خودتم پيش اومده يا اطرافيانت درمورد يه نفر نظري يا قضاوتي كرديد ولي بعد فهميديد كاملا بر عكس بوده. كساني كه از روي ظاهر سعي ميكنن ذات طرفو متوجه بشن خيلي موفق نميشن ديدم كه ميگم.

mikhak s

New member
ظاهر آدما اون بخشیش که مربوط به خلقت خداس و خود آدم تغییری توش نمیتونه ایجاد کنه مشمول اون چیزی که شما میگی میشه
ولی اون چیزی که ما میگیم مربوط به اون بخشیه که تنها خود شخص درش دخیله

آدم تغييري نميتونه ايجاد كنه؟ ميشه بگي مثل چي؟

توي ظاهر نه نميشه گفت فقط خود شخص توش دخيله كسايي هم هستن كه به اصرار خانواده اون نوع پوشش رو دارن .ولي خودشون دوست ندارن. با اين تفاسير نميشه از روي ظاهرش قضاوت كرد كه اهل زندگي هست يانه و...

Taraa

Well-known member
آدم تغييري نميتونه ايجاد كنه؟ ميشه بگي مثل چي؟

توي ظاهر نه نميشه گفت فقط خود شخص توش دخيله كسايي هم هستن كه به اصرار خانواده اون نوع پوشش رو دارن .ولي خودشون دوست ندارن. با اين تفاسير نميشه از روي ظاهرش قضاوت كرد كه اهل زندگي هست يانه و...

مثلا کسی که چهره اش مادرزاد زشته، دست خودش نیست و نمیتونه تو این خصوصیت ظاهریش تغییری ایجاد کنه و آدما هم حق ندارن بخاطر این موضوع باهاش رفتار بدی داشته باشن ، ولی کسی که خودش تو وضع ظاهریش یه سری خصوصیاتو ایجاد میکنه مثل خانم شماره 10 ، دیگه همه میدونن به قول آقا مسعود همچین کسی ممکنه به اندازه کافی متعهد نباشه

Persian-Masoud

New member

مثلا کسی که چهره اش مادرزاد زشته، دست خودش نیست و نمیتونه تو این خصوصیت ظاهریش تغییری ایجاد کنه و آدما هم حق ندارن بخاطر این موضوع باهاش رفتار بدی داشته باشن ، ولی کسی که خودش تو وضع ظاهریش یه سری خصوصیاتو ایجاد میکنه مثل خانم شماره 10 ، دیگه همه میدونن به قول آقا مسعود همچین کسی ممکنه به اندازه کافی متعهد نباشه

من توی فیسبوک نزدیک 3000 دوست داشتم.
که البته الان بیش از 2000 تاشو پاک کردم بگذریم،
از این 3000 نفر حداقل 2000 تاش دختر بودن و از اون 2000 تا به جرات میگم 700 یا 800 نفرشون این تیپ شماره 10 بودن.
به جان خودم با خیلی هاشون که حرف میزدم فقط میخواستم بدونم چه طرز فکری دارن و چرا با این وضعیت زننده میان توی خیابون میچرخن اکثریتشون یه جواب واحد داشتن! اونم این بود که ما میخواییم آزاد باشیم و دوست پسر یا شوهرمون حق نداره بهمون بگه چی بپوشیم چی نپوشیم کی بریم بیرون کی بیایم خونه با کی حرف بزنیم با کی نزنیم و....
من میگفتم یعنی فردا که شوهر کردی شوهرت حق نداره بهت بگه نباید این جوری لباس بپوشی یا نباید توی فیسبوک با هر کس و نا کسی رابطه داشته باشی و...؟ اونام میگفتن نه! حق نداره! ما اینجوری لباس میپوشیم تا از اول به شوهرمون بفهمونیم حق دخالت توی روابط شخصی مارو نداره!! حالا خودتون تا آخرشو بخوندید.....
من نمیگم همه این شماره 10 ها اینجورین هاااا! اما با توجه به تجارب شخصی که دارم 95% یه طرز تفکر و یه منش رو دارند.

Persian-Masoud

New member
3000 تا

اونم 2000تاش ...

:wacsmiley:

بابا اون موقع که فیسبوق بودم یه ایرانی میدیدم ذوق مرگ میشدیم! الان همه قیافه ها تو خیابون آشنا هستن اینقد هست! اکثریت هم خانوم ها هستن. تعدادشون و همچنین فعالیتشون خیلی بیشتر از آقایون هست.

sara77

New member
2000یا 3000 دوست میگم کمت بود بگو نیروهامونو خبر کنیم بابا چه اعصابی داری تو ها میخای طرز فکر 0200دخترو بدونی هیچ موقع به جوابی نمیرسی چون دخترا مسلما باهم فرق میکنن

sara77

New member
من خودم شماره 6 7 8 رو قبول دارم نه افراد نه تفریط:riz513:

Persian-Masoud

New member
2000یا 3000 دوست میگم کمت بود بگو نیروهامونو خبر کنیم بابا چه اعصابی داری تو ها میخای طرز فکر 0200دخترو بدونی هیچ موقع به جوابی نمیرسی چون دخترا مسلما باهم فرق میکنن

باور کن کسایی که میشناختم و باهاشون در ارتباط بودم کمتر از 50 نفر بودن! بقیه همه سیاهی لشکر! اون اوایل که تعدادمون کم بود همه همدیگرو ادد میکردیم.
شوما یادتون نمیاد! :thumbsupsmileyanim:

sara77

New member
درسته تیپ شماره ی 10 از هر 10تاش شاید 1یکی بگیم ظاهرش با باطنش فرق داره مثلا از روی هیچی دلش نیست اینکارو میکنه ولی بقیه 100 در100اینجوریه ولی همون قد ظاهر دخترا اینجوریه ظاهر پسرای امروزی که بدتره جدیدا همهشون دارن به دختر تبدیل میشن پس دربارهی دخترنماهای امروزی هم قضاوت کنیم بد نیست

sara77

New member
باور کن کسایی که میشناختم و باهاشون در ارتباط بودم کمتر از 50 نفر بودن! بقیه همه سیاهی لشکر! اون اوایل که تعدادمون کم بود همه همدیگرو ادد میکردیم.
شوما یادتون نمیاد! :thumbsupsmileyanim:
اها سنم کفاف نمیداد که یادم نمیاد ////؟؟؟؟اره من به فکر قبر بودم اخه 77سال با فیس بوک چه:thumbsupsmileyanim:

matin

New member
یه چیزو تصحیح کنم منظورم از پست بالاییم شماره 10 بود که به اشتباه 9 گفتم!

حرفتون مثل اسمتون متین بود اما متاسفانه واقعیات امروز جامعه ما چیز دیگه ای هست!

و متاسفانه واقعیت جامعه رو ادمهاش مشخص میکنن !!! ما هم آدمهای همین جامعه هستیم !!!! گفتم نمیشه همه رو یا اکثریت رو یکی دونست !!! من بر خلاف شما میگم هر کس تو پوشش آزاده !!!! اما فک کنم جفتمون موافق باشیم که هر کس میتونه اون چیزی که دلپسندش هست رو انتخاب کنه !!!! دلیل نمیش مثال اگه من از رنگ قرمز خوشم نمیاد رنگ قرمز رو بکوبم !!!

دوست خوبم اشاره کرد از کوزه همون برون تراود که در اوست !!!! نگفت در ظاهرشه !! گفت داخلش!!! حالا ما مگه از داخل آدما خبر داریم !!! کوزه ظاهرش خاکه آیا داخلش همینه !!! ممکنه آب زلال باشه یا سم !!! ظاهرهای یکسان میتونه باطن های متفاوت داشته باشه !!!! یه مثال بزنم مثلا سینمای کشور ما !!! که خیلی واقعیت هاش و به قول شما تلخ معلومه !!!! آیا نیستن کسائی که ظاهرشون شاید مورد پسند خیلی ها نباشه ولی کارائی که میکنن که به نظر من انسانیتشون رو نشون میده !!!!

ظاهر آدما به نظرم ملاک نیست باید دید ذهنشون دلشون چی میگه !!! آیا نیستن یک و و دو هائی در کشورهای همسایه که مگین با کشتن فلان فرقه میریم تو بهشت و میکشن !!! و به کوچکترین مورد که آیا واقعا کشتن انسانی که خالقش خدا کسی میتونه بره بهشت !!! و نیستن 9 . 10 هائی که تو مراکز فساد هستن و هیشکی مجبور نیست بره و هر کی رفت با خواسته ی خودش رفته و به دیگران آسیب نمیرسونه !!!! """ صرفا یه مثال نقض کنندس و ربط به این نداره که همه 9و 10 ها بدن یا یک اینا بدن """ ذهنیت آدما مهمه !!! همیشه این آدمهای متعصب افراط گرا بودن به دیگران آسیب رسوندن نه بد کاره های ..... چون طرف به انتخاب خودش رفته !!!! ولی وقتی زائر کشور ما میره عراق بمب میچسبونن به ماشینش میره رو هوا قضیش چیه ؟؟!!! وقتی تیر میزنن تو سر یه دختر بچه صرفا به خاطر علاقه به تحصیل قضیش چیه !!!!

شما میتونی با اون تعدادی که تو فیسبوک گفتین و بعدم اشاره کردین به راحتی پاکشون کردی باشی یا نباشی ولی با متعصب گرائی که هیچ کاری به کارش نداری چی ؟؟؟؟!!!!! آِیا اون نمیتونه هر لطظخ تو رو بفرسته رو هوا !!!!

از بحث خیلی فاصله گرفتم چون از داخل به خارج مثال زدم !!!!

ترو خدا یه کم به فرهنگ خودمون برگردیم !!!

برگردیم ببینیم نیاکانمون چیحوری بودن !!!! آیا دیگران رو آزاد نمیزاشتن ؟؟!!! آیا به سلائق هم احترام نمیزاشتن !!!!
ما مردم این جامعه تا بلد نباشیم یه هم احترام بزاریم هیچ وقت قابل احترام نخواهیم بود !!!
ما اگه به فرض از 9 و 10 بدمون میاد نیگاه نکنیم نه اینکه بکوبیمش !!! ما اگه از 1 و2 بدمون میاد هزارتا ننگ روش نزاریم !!!! چون ظاهر خبر از باطن نمیده !!!! تو تاریخ خیلی ها بودن ظاهر بدی داشتن حتی به خیلی از بزرگان بی احترامی کردن !!!! آیا رفتار بزرگانمون مثل ما بوده !!!!

ایلیا یهودیا کیه ؟؟!!! علی ماهاست !!!! جمله ی حضرت علی رو در مورد زنهای یهودی به یاد بیاریم ببینیم آِیا واقعا پیروشیم !!! یا اگر ما هم اون زمان بودیم خون به دلشون میکردیم !!!!
کتیه های ایران خودمون رو به یاد بیاریم در مورد آزادگی !!!! در مورد دور بودن از دروغ !!! دور بودن از تهجر !!!!

ببخشین زیاد شد !!!

به امید روزی که صرف انسانیتمون به هم احترام بزاریم نه رنگ پوستمون یا ظاهرمون یا حتی ملیتمون !!!!

sara77

New member
اقا متین به اینکه میگی طرز فکر وفرهنگو درست کنیم موافقم ولی اینجا ایرانه بنظر من از ریشه مشکل داره تو ازادی چون اگه ازادی باشه ظرفیت نیست ولی به اینکه میگی شماره ی10 تو دلش چیه بهتره بگم ما دخترا هم جنس خودمونو خوب میشناسیم یعنی من شک ندارم از10 تا دختر این مدل 1 پیدا میشه که واقعا تو دلش چیزی نباشه حالا شماره 8 میتونه بگه واقعا ظاهر تا باطن فرق داره ولی من 10 رو اصلا قبول ندارم چون اگه بخاد با اینکارا زیبایش یا هرچی منظور داشته رو اینجور نشون بده کمتره به دید میاد

Persian-Masoud

New member
و متاسفانه واقعیت جامعه رو ادمهاش مشخص میکنن !!! ما هم آدمهای همین جامعه هستیم !!!! گفتم نمیشه همه رو یا اکثریت رو یکی دونست !!! من بر خلاف شما میگم هر کس تو پوشش آزاده !!!! اما فک کنم جفتمون موافق باشیم که هر کس میتونه اون چیزی که دلپسندش هست رو انتخاب کنه !!!! دلیل نمیش مثال اگه من از رنگ قرمز خوشم نمیاد رنگ قرمز رو بکوبم !!!

دوست خوبم اشاره کرد از کوزه همون برون تراود که در اوست !!!! نگفت در ظاهرشه !! گفت داخلش!!! حالا ما مگه از داخل آدما خبر داریم !!! کوزه ظاهرش خاکه آیا داخلش همینه !!! ممکنه آب زلال باشه یا سم !!! ظاهرهای یکسان میتونه باطن های متفاوت داشته باشه !!!! یه مثال بزنم مثلا سینمای کشور ما !!! که خیلی واقعیت هاش و به قول شما تلخ معلومه !!!! آیا نیستن کسائی که ظاهرشون شاید مورد پسند خیلی ها نباشه ولی کارائی که میکنن که به نظر من انسانیتشون رو نشون میده !!!!

ظاهر آدما به نظرم ملاک نیست باید دید ذهنشون دلشون چی میگه !!! آیا نیستن یک و و دو هائی در کشورهای همسایه که مگین با کشتن فلان فرقه میریم تو بهشت و میکشن !!! و به کوچکترین مورد که آیا واقعا کشتن انسانی که خالقش خدا کسی میتونه بره بهشت !!! و نیستن 9 . 10 هائی که تو مراکز فساد هستن و هیشکی مجبور نیست بره و هر کی رفت با خواسته ی خودش رفته و به دیگران آسیب نمیرسونه !!!! """ صرفا یه مثال نقض کنندس و ربط به این نداره که همه 9و 10 ها بدن یا یک اینا بدن """ ذهنیت آدما مهمه !!! همیشه این آدمهای متعصب افراط گرا بودن به دیگران آسیب رسوندن نه بد کاره های ..... چون طرف به انتخاب خودش رفته !!!! ولی وقتی زائر کشور ما میره عراق بمب میچسبونن به ماشینش میره رو هوا قضیش چیه ؟؟!!! وقتی تیر میزنن تو سر یه دختر بچه صرفا به خاطر علاقه به تحصیل قضیش چیه !!!!

شما میتونی با اون تعدادی که تو فیسبوک گفتین و بعدم اشاره کردین به راحتی پاکشون کردی باشی یا نباشی ولی با متعصب گرائی که هیچ کاری به کارش نداری چی ؟؟؟؟!!!!! آِیا اون نمیتونه هر لطظخ تو رو بفرسته رو هوا !!!!

برگردیم ببینیم نیاکانمون چیحوری بودن !!!! آیا دیگران رو آزاد نمیزاشتن ؟؟!!! آیا به سلائق هم احترام نمیزاشتن !!!!
ما مردم این جامعه تا بلد نباشیم یه هم احترام بزاریم هیچ وقت قابل احترام نخواهیم بود !!!
ما اگه به فرض از 9 و 10 بدمون میاد نیگاه نکنیم نه اینکه بکوبیمش !!! ما اگه از 1 و2 بدمون میاد هزارتا ننگ روش نزاریم !!!! چون ظاهر خبر از باطن نمیده !!!! تو تاریخ خیلی ها بودن ظاهر بدی داشتن حتی به خیلی از بزرگان بی احترامی کردن !!!! آیا رفتار بزرگانمون مثل ما بوده !!!!

ایلیا یهودیا کیه ؟؟!!! علی ماهاست !!!! جمله ی حضرت علی رو در مورد زنهای یهودی به یاد بیاریم ببینیم آِیا واقعا پیروشیم !!! یا اگر ما هم اون زمان بودیم خون به دلشون میکردیم !!!!
کتیه های ایران خودمون رو به یاد بیاریم در مورد آزادگی !!!! در مورد دور بودن از دروغ !!! دور بودن از تهجر !!!!

ببخشین زیاد شد !!!

به امید روزی که صرف انسانیتمون به هم احترام بزاریم نه رنگ پوستمون یا ظاهرمون یا حتی ملیتمون !!!!

حرف هات رو اونقدر قبول دارم که نمیتونم چیزی بگم.. مرسی.
قبلا گفتم متاسفانه شیاد من بخاطر چند شکست تلخی که توی زندگیم تجربه کردم نسبت به بعضی ها خیلی بدبین شدم و این طبیعیه.
احتمالا مشکل از خود من باشه وگرنه درست میگید خیلی ها طاهرشون یه چیزه باطنشون یه چیز دیگه نمونه هم فک و فراوون هست!

Persian-Masoud

New member

ببخشین زیاد شد !!!

حرف هات رو اونقدر قبول دارم که نمیتونم چیزی بگم.. مرسی.
قبلا گفتم متاسفانه شاید من بخاطر چند شکست تلخی که توی زندگیم تجربه کردم نسبت به بعضی ها خیلی بدبین شدم و این طبیعیه.
احتمالا مشکل از خود من باشه وگرنه درست میگید خیلی ها طاهرشون یه چیزه باطنشون یه چیز دیگه نمونه هم فک و فراوون هست!

mikhak s

New member

بدرفتاري با قضاوت درمورد شخصيت طرف به نظرم فرق ميكنه . كسي كه ميگيد زشته هركي ببينش ميگه زشته ولي نديدم به خاطر چهره ي زشتش درمورد شخصيتش قضاوت بد داشته باشن در واقع اصلا ديگه با شخصيت طرف كاري ندارن . ) ممكنه) رو خوب اومدي آفرين:thumbsupsmileyanim:

بالا