نظر شما جیه ؟

mikhak s

New member
خوب هرکس ایده ال هایی داره که میخاد همسرایندش اونطوری باشه.زن یا مرد هم نداره
اگه عکس لباس چنتا پسر هم بود مطمئنم شماهم ازیه سری خوشتون میومد واز یه سری هم نه.
و راجبشونم نظر میدادین

بله مطمئنااهر كسي يه ايده آل هايي داره كه يه وقتايي توي زندگي مشترك مجبور ميشي از يه سريشون چشم پوشي كني (يعني همون چيزي كه اول گفتم:smiliess (3):) من آراستگيو ميپسندم چه براي آقا چه خانم. ولي هميشه سعي كردم از روي ظاهر قضاوت نكنم (ظاهر خيليا غلط اندازه)

ayda

New member
حجاب باید طبق خواست فرد باشه نه تحت شرایطی مثل زور و اجبار و یا موقعیت جامعه
اینکه میگن دخترا با حجاب باشن تا وقتی که توی محیط جامعه قرار میگیرن از طرف آقایون براشون مشکلی بوجود نیاد به نظرم توهین به آقایونه
هستن افرادی که قصد سواستفاده دارن ولی اصلا این مسئله عمومیت نداره
و اینکه ظاهر خوب هیچوقت تایید کننده یه باطن خوب نیست

sara77

New member
بنظرم من هیچ موقع نمیتونی از رو چادر بگی این یه دختر خیلی خوبه طرز تفکر ادما با هم فرق میکنه شاید حجاب کاملی باشه ولی نمیتونی خوب بودنو از چادر و حجاب تتشخیص داد این بر میگرد ه به اینکه باطن فرد چطور باشه درکل من نه با افراط موافقم نه با تفریط از این عکسا هم هیچکدوم خوشم نمیاد یعنی واسه اینکه بگی حجاب کدوم خوبه میگم 7

sara77

New member
دخترای ایرونی از اروپاییا زیبا ترن اینم به خاطر اینه که دخترای ما تنوع دارن ولی اروپاییا این همه خودشونو بکشن بورن با ککو مک تازه ما با اینکه باید حجاب داشته باشیم و اونا اینو ندارن بازم ب پای زیبایی ما نمیرسن .بزن کف قشنگرو به افتخار دخترایرونی

n.b.m

New member
دخترای ایرونی از اروپاییا زیبا ترن اینم به خاطر اینه که دخترای ما تنوع دارن ولی اروپاییا این همه خودشونو بکشن بورن با ککو مک تازه ما با اینکه باید حجاب داشته باشیم و اونا اینو ندارن بازم ب پای زیبایی ما نمیرسن .بزن کف قشنگرو به افتخار دخترایرونی

آفرین سارا....

hoorsa

New member
5 برای زیارت
6 برای خرید رفتن
7برای محل کار
8برای محیط های دوستانه
و
11 برای کوهنوردی
12برای دانشگاه
13 و14و ... رو هم دیگه نمی گم!

آخرین ویرایش:

Taraa

Well-known member
شماها دارید عکسا رو میبینید!

پس چرا رو pc من نشون نمیده؟

Taraa

Well-known member
از 8 و 9 و 10 و 3 و 4 بدم میاد

7انگار که مجبورش کرده باشن حجاب داشته باشه مثلا برا تلویزیون و شو اسلامی، بنظر من حجابش اسلامی نیس (حجاب که فقط پوشوندن مو و پوست نیست، اصل حجاب بر پایه جلب توجه نکردنه)

حجاب 6 شبیه حجاب خودمه (البته اگه از لباسای شیکتری استفاده کرده بود )
حجاب 5 خوبه اگه رنگ روسریش یه رنگ دیگه بود

تو عربستان خانوما مثل 1 و2 هستن ،15 روز اونجا بودم و شدیدا آرامش داشتم، البته به جز زمانایی که خانومای ایرانی که اومده بودن اونجا رو میدیدم، که از استرس میمردم (بابت بد حجابیشون)

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
منم 6 رو قبول دارم.
به نظر من حجاب 7 با 10 فرقی نداره. اینجور آدما اکثرا باطنشون یکیه.

بالا