نظر شما جیه ؟

ali_ah

New member
یعنی 8 9 10 چطوری میتونن باشن که شما اینو میگی.از رو ظاهر قضاوت نکن جانم.هرکسی مسلکی داره واسه خودش:riz277:

از کوزه همان برون تراود که در اوست
البنه تا حدودی برای انسان صادقه شاید بالای 70 درصد

ileen

New member
به نظر من يه چيزي بين 7و8 خوبه ولي با رديف بالا كلا مخالفم تو عهد بوق كه زندگي نميكنيم ،بهتره به جاي زوم كردن رو بالا بردن حد پوشش خانمها يه كم آقايون به خودشون بيان و از نظر شخصيتي وانساني خودشونو ارتقا بدن،در ضمن زياد گول ظواهرم نخورين خيليا از اين مسئله براي مقاصد ديگه استفاده ميكنن آدم بايد درونش پاك باشه (ضمن رعايت عرف جامعه)
خيلي راحته توگرماي 40درجه تابستون يه مرد باشي با لباس رنگ روشن وخنك بعد تجويز كني شماره يك خيلي عاليه
:riz277:

sahar2

New member
من موندم الان 1و2 با هم فرق داره؟! کلآ چیزی مشخص نیست الان

samar.sh

New member
از هیچکدومشون خوشم نیومد من خودم حجاب دوست دارم ولی موهام همیشه پیداست ولی همیشه سعی میکنم پوششم در عین شیک بودن خیلی خوب باشه دیگه خدا مارو ببخشدهرکار کنم باز موهام مکیاد بیرون :smiliess (9):

samar.sh

New member
کاملا با نظر پرستاره مهربون موافقم همون لوازم آرایش ایقد گرون شده اگه بخوای اصلش بخری...در ضمن صورتای پراز کک مک وخال اروپاییها رو حتما ندیدی کدوم ژورنال یامجله علمی رو دیدی که توش نوشته باشه حجاب از علل ریزش مو و کمبود ویتامین د3ست بنظرم این دیگه مسخره ترین توجیه ترک حجابه ...من خودم با پوشش کامل موهام مشکل دارو در عوضم هیچوقت هم بخودم اجازه همچین توجیهی نمیدم...

Arina

New member
بین چادریها5مناسبه وبین مانتویی ها6و7خوبن
درکل حجاب خوبه ولی اگه این مذکرهاهم یه کم رعایت کنن شرایط برامونث ها درجامعه بهترمیشه

waria

New member
557499_377612605642454_1602938044_n.jpg
به نظر بنده...نه شماره ی 1 و2 ---و نه 9و10---به نظرم اینا افراط و تفریطه.....5ایده آله یه فرد چادریه----6 هم ایده آله یه فرد مانتویی----البته به شرطی که واقعا بهش اعتقاد داشته باشن.نه از سر زور و اجبار و ریا و....که کم پیدا میشه(دقت کنین،گفتم کم.نه که اصلا...)

waria

New member
این و یادم رفت بگم...گفتم 5و 6 ایده آله...نه که خودم اونجوری باشم یا از این دو تا خوشم اومده باشه...ودر کل با نظرn.b.m و ileen موافقم

mikhak s

New member
اي بابا امان از دست اين پسرا كه دم از حجابو ... براي خانما ميزنن كه من شماره فلانو فلان رو دوست دارمو شماره 7 به بعد شدن هيولا :33:
ولي وقتي ازدواج كردن پوشش خانمشون ديدنيه:smiliess (7): (نميگم همه آقايون باز نياييد دعوا ، ولي كمم نيستن):p

خيلي راحته توگرماي 40درجه تابستون يه مرد باشي با لباس رنگ روشن وخنك بعد تجويز كني شماره يك خيلي عاليه
:riz277:

قوانین فیزیک: رنگ مشکی علاوه بر اینکه جذب کننده ی گرمای قوی ای هست تابش کننده ی قوی ای هم هست یعنی همو خنثی می کنن با سفید هیچ فرقی نداره
:idea_majidonline:

roj

New member
یعنی 8 9 10 چطوری میتونن باشن که شما اینو میگی.از رو ظاهر قضاوت نکن جانم.هرکسی مسلکی داره واسه خودش:riz277:

حق باشماس اما ظاهریه ادم نشانه اعتقاداته اون طرفه ومطمئنم خودتون هم براساس
ظاهر وپوشش دیگران خواه ناخواه تعریفی کلی از شخصیتش درذهنتون به وجود میاد

OMID2010

New member
قوانین فیزیک: رنگ مشکی علاوه بر اینکه جذب کننده ی گرمای قوی ای هست تابش کننده ی قوی ای هم هست یعنی همو خنثی می کنن با سفید هیچ فرقی نداره

اینطور که میگی نیست این ثابت شده که مشکی گرمتره به سادگی هم میشه امتحان کرد...لباسهای تیره توی تابستون خیلی گرمتره...فلز هم همینطوره. ماشین مشکی خیلی داغ میشه

roj

New member
اي بابا امان از دست اين پسرا كه دم از حجابو ... براي خانما ميزنن كه من شماره فلانو فلان رو دوست دارمو شماره 7 به بعد شدن هيولا :33:
ولي وقتي ازدواج كردن پوشش خانمشون ديدنيه:smiliess (7): (نميگم همه آقايون باز نياييد دعوا ، ولي كمم نيستن):p

خوب هرکس ایده ال هایی داره که میخاد همسرایندش اونطوری باشه.زن یا مرد هم نداره
اگه عکس لباس چنتا پسر هم بود مطمئنم شماهم ازیه سری خوشتون میومد واز یه سری هم نه.
و راجبشونم نظر میدادین

reza.n

New member
حق باشماس اما ظاهریه ادم نشانه اعتقاداته اون طرفه ومطمئنم خودتون هم براساس
ظاهر وپوشش دیگران خواه ناخواه تعریفی کلی از شخصیتش درذهنتون به وجود میاد
اره.دقیقا. نشون دهنده عقیده طرفه.نه این که حتما ادم بدی باشه که میگید نصیب گرگ بیابون نشه.هوم؟این نظر منه.

sahar2

New member
پرستار مهربون اینو از کجا اوردی آخه !!! :j58r36j3gcr4suxymupفیزیک دانان عزیز بیاین شفاف سازی کنید. در مورد ویتامین دی هم که گفتی والا دوست من که کمبود ویتامین دی داشت دکتر بهش گفت آفتاب بگیر و نور کمک میکنه7 دهیدروکلسترول که فرمی از ویتامین دی در پوسته به کلسیتریول فرم فعال ویتامین دی تبدیل بشه

آخرین ویرایش:

a_67

New member
با سلام
بنده در مورد این تاپیک نظری ندارم چون هر کس خودش راه رو از چاه میتونه تشخیص بده.
ولی خب در مورد قانون فیزیکی که ذکر کردید، یک انتقاد دارم:
شما گفتید که رنگ مشکی هم جذب کننده قوی و هم تابش کننده قوی هست که این دو تا هم رو خنثی می کنند. ولی تا جایی که یادمه دوران راهنمایی که مبحث گرما و راه های انتقال و ... رو می خوندیم. این درس به این صورت تدریس میشد که:
قسمتی از انرژی خورشید جذب میشه (یعنی اون گرما جذب لباس شده)و قسمت دیگری مثلاً انعکاس داده میشه و .... منظورم اینه که نمی تونند همدیگه رو خنثی کنند یا لا اقل نمیشه گفت که رنگ مشکی با رنگ سفید هیچ تفاوتی نداره. چون ویژگی های جذب و انعکاس در اون ها فرق می کنه. حتی کسی که قوانین فیزیک رو در این مورد ندونه،لا اقل با تجارب شخصی تفاوت ویژگی های رنگ سفید و سیاه رو می دونه! من خودم وقتی با شلوار تیره یه چند دقیقه زیر نور خورشید هستم واقعاً می تونم بگم وقتی به پارچه شلوارم دست میزنم واقعاً داغه و دستم میسوزه.
اصلاً یک مثال ساده و واضخ: وقتی شما یک جفت دمپایی ساده و تیره رو در حیاط منزلتون بخواین بپوشین، اگه در سایه قرار نگرفته باشه، مخصوصاً فصل تابستان و بدون جوراب، حتماً تجربه سوختن چند ثانیه ای شدیدی رو داشتید. البته باید جنس لباس رو هم در نظر گرفت.
کلاً در مورد رنگ لباس اگه بخوام نظر بدم، هر رنگی به جای خودش نیکوست. در فصل زمستان استفاده از رنگ های تیره و در فصل تابستان استفاده از رنگ های روشن، معقول هست. و البته هر شخصی چه مرد و چه زن، بسته به شخصیتش لباس می پوشه و صد البته نباید غافل از این شد که در بعضی از مراحل زندگی(مثل نوجوانی و جوانی) برخی فاکتورهای مخصوص همون دوران وجود داره که مدام در نوسان هست که در نهایت به تعادل رسیدن اونا باعث میشه یک فرد از لحاظ شخصیت و هویت به ثبات برسه. که در به تعادل رسیدن این موارد، اطرافیان باید از طریق راه های بهتری جوان و یا نوجوان خودشون رو راهنمایی کنند. که اگه این راهنمایی به شکل صحیح و مناسبی ارایه نشه چه بسا موجب لج کردن فرد مورد نظر بشه که مشخصه مضرات این نوع راهنمایی بیشتر از فایده اش خواهد بود.
با تشکر

بالا