ali_ah
New member
یعنی 8 9 10 چطوری میتونن باشن که شما اینو میگی.از رو ظاهر قضاوت نکن جانم.هرکسی مسلکی داره واسه خودش:riz277:
از کوزه همان برون تراود که در اوست
البنه تا حدودی برای انسان صادقه شاید بالای 70 درصد
یعنی 8 9 10 چطوری میتونن باشن که شما اینو میگی.از رو ظاهر قضاوت نکن جانم.هرکسی مسلکی داره واسه خودش:riz277:
به نظر بنده...نه شماره ی 1 و2 ---و نه 9و10---به نظرم اینا افراط و تفریطه.....5ایده آله یه فرد چادریه----6 هم ایده آله یه فرد مانتویی----البته به شرطی که واقعا بهش اعتقاد داشته باشن.نه از سر زور و اجبار و ریا و....که کم پیدا میشه(دقت کنین،گفتم کم.نه که اصلا...)
خيلي راحته توگرماي 40درجه تابستون يه مرد باشي با لباس رنگ روشن وخنك بعد تجويز كني شماره يك خيلي عاليه
:riz277:
قوانین فیزیک: رنگ مشکی علاوه بر اینکه جذب کننده ی گرمای قوی ای هست تابش کننده ی قوی ای هم هست یعنی همو خنثی می کنن با سفید هیچ فرقی نداره
:idea_majidonline:
اي بابا امان از دست اين پسرا كه دم از حجابو ... براي خانما ميزنن كه من شماره فلانو فلان رو دوست دارمو شماره 7 به بعد شدن هيولا :33:
ولي وقتي ازدواج كردن پوشش خانمشون ديدنيه:smiliess (7): (نميگم همه آقايون باز نياييد دعوا ، ولي كمم نيستن)
اره.دقیقا. نشون دهنده عقیده طرفه.نه این که حتما ادم بدی باشه که میگید نصیب گرگ بیابون نشه.هوم؟این نظر منه.حق باشماس اما ظاهریه ادم نشانه اعتقاداته اون طرفه ومطمئنم خودتون هم براساس
ظاهر وپوشش دیگران خواه ناخواه تعریفی کلی از شخصیتش درذهنتون به وجود میاد
پرستار مهربون اینو از کجا اوردی آخه !!! :j58r36j3gcr4suxymupفیزیک دانان عزیز بیاین شفاف سازی کنید. در مورد ویتامین دی هم که گفتی والا دوست من که کمبود ویتامین دی داشت دکتر بهش گفت آفتاب بگیر و نور کمک میکنه7 دهیدروکلسترول که فرمی از ویتامین دی در پوسته به کلسیتریول فرم فعال ویتامین دی تبدیل بشهقوانین فیزیک: رنگ مشکی علاوه بر اینکه جذب کننده ی گرمای قوی ای هست تابش کننده ی قوی ای هم هست یعنی همو خنثی می کنن با سفید هیچ فرقی نداره
با سلامقوانین فیزیک: رنگ مشکی علاوه بر اینکه جذب کننده ی گرمای قوی ای هست تابش کننده ی قوی ای هم هست یعنی همو خنثی می کنن با سفید هیچ فرقی نداره