من کلا با پوشش مو مشکل دارم !
یک پارچه می زارن رو سرشون بعد 2 کیلو مواد آرایشی استفاده می کنن و چادر و بی چادر هم نداره!!و....
موضوع این که ((بعضی ))از دختر های ایرانی وقتی دختر های کشور های اروپایی و آمریکایی رو می بینن کم میارن و فشار می یارن (چه قیافه چه هیکل و دماغ که نگو و...)به مواد آرایشی و در کنار این موضوع چون باید موهای سرشون هم بپوشونن بازم به مواد آرایشی رو می یارن !!
بعد می بینیم که عربستان و ایران در مقام اول و دوم استفاده از این مواد آرایشی هست و علت همین حجاب هست!!!(که تو ایران هم اکثرش نه کیفیت داره و هیچ نظارتی هم روش نیست)
بعد در کنارش همین حجاب باعث شده که اکثر خانم های ایرانی از کمبود ویتامین d رنج ببرن!!
مشکلاتی که برای مو سر به وجود می آره و..................
آدم بعضی وقت ها چادری های جلفی رو میبینه که میگه 100 رحمت به ....
و بارنگ سیاه که کلا مخالفم !!
جان کلام من طرفدار آراستگی هستم!!!
دختر های آمریکایی و اروپایی که اتفاقا آرایش نمی کنن بغیر از ستاره هاشون برای همینه ما رتبه آوردیم اتفاقا حجاب باعث شده زنان مسلمان در مقایسه با دیگر زنان آراسته تر باشن و این آراستگی و پاکیزگی از ایمانست
شما با تعریف حجاب مشکل دارین نه پوشش مو
کمبود ویتامین دی؟ به عنوان پرستار عرض می کنم استادمون (آقا)گفت من هر آخر هفته می رم بیرون از شهر آفتاب می گیرم دیدم آفتاب گیری هیچ فایده نداره 3_4 تا آمپول d3 زدم
قبلش رفته بودم آزمایشگاه ویتامین دی من، از خانمم کمتر بود خصوصا در این سن (او) ویتامین دی سه، خیلی مهمه
چون با کمبود ویتامین دی کلسیم از استخوان میاد تو خون بعد طرف آزمایش میده نوشته کلسیم خون بالا وای من چه سالمم!!!! در حالی که قضیه عکسه
من پوست دختران غربی رو دیدم به خاطر آفتاب سرطان پوست جدا پر از کک و مک و سایه ی لباسشون رو پوستشون مونده نمی دونم دیدین یا نه غیرقابل تحمله
اون گیره است که برا مو مشکل بوجود میاره اگه محکم ببندن ریزش مو می گیرن
خیلی خوبه که طرفدار آراستگی هستین احسنت
شما در جریان قیمت لوازم آرایش نیستین اگرنه به اصل نبودنش شک نمی کردین همینطور برچسب وزارت بهداشتش