:New (6)::New (6):فقط شماره 1 و 2 رو عشقه!
:New (6):
بچه ها من سرماخوردم بدجوری الان حال ندارم جواب بدم بعدا سر فرصت میام جواب دوستان و میدم
گفتم اطلاع بدم که بی ادبی نشده باشه
چرا فقط این طور به قضیه نگاه میکنید ؟ چرا فکر میکنید ادمی که بد حجابه مشکل اخلاقی داره ؟ من فکر میکنم بد حجابی در این حد بیشتر از این که نشون دهنده ی مشکل اخلاقی باشه نشون دهنده ی مشکلات روانی و خود کم بینی هستش که طرف راضی میشه تا این حد ناجور باشه باید با این افراد مشاوره بشه تا علت این نوع پوشش مشخص بشه مگه جذام دارن که همه ازشون دوری کنن!! در کل قضاوت به نظر من همیشه و در هر حالت ممنوعه حتی در مورد شماره ی 10من با اینکه به درستی حرف دوستان که میگن که بعضی شماره 10 ها هیچ مشگل اخلاقی خاصی ندارند اعتماد دارم ولی دلم صاف نمیشه و میگم که به همه شماره 10 ها بی اعتمادم و لی هیچ وقت نمیگم که حتما ..
برای دفع خطر احتمالی همشون اونور خط قرمز زندگی من هستند
چرا فقط این طور به قضیه نگاه میکنید ؟ چرا فکر میکنید ادمی که بد حجابه مشکل اخلاقی داره ؟ من فکر میکنم بد حجابی در این حد بیشتر از این که نشون دهنده ی مشکل اخلاقی باشه نشون دهنده ی مشکلات روانی و خود کم بینی هستش که طرف راضی میشه تا این حد ناجور باشه باید با این افراد مشاوره بشه تا علت این نوع پوشش مشخص بشه مگه جذام دارن که همه ازشون دوری کنن!! در کل قضاوت به نظر من همیشه و در هر حالت ممنوعه حتی در مورد شماره ی 10