نظر شما جیه ؟

Taraa

Well-known member
آخه تارا جان من از کجا میدونستم شما ذائقه ات چیه؟؟؟:25r30wi:

تازه شماره 3 اگه شما قبولش کنی قول میده در آینده حتماً بشه (یقه شو ببین این یعنی اینکه پتانسیلشو داره):bunnyearsmiley:

ببخشید شوخی کردم نکنه از دستم ناراحت بشی:rose:

نه برای چی ناراحت؟

خوب متوجه شدی .... آخوند .... یه آخوند به روز

مامانم همیشه بهم میگه اون چیزایی که تو میخوای رو باید سفارش بدی برات بسازن
:p

آخرین ویرایش:

**^^**

New member
حدیث بازم عکس بذار من انتخاب کنم من هیچکدوم از اینا رو دوس ندارم

kod7th

New member
یعنی خیلی مذهبی رو؟! (فقط خدا میشناسه بنده هاشو البته:black_eyed:)

عزیزم بنده خدا عکس شماره 3 کجاش خیلی مذهبیه؟؟
نه خیلی مذهبیه نه خیلی جلف هستش. در عین حال که به تیپش رسیده آدم سربه زیری به نظر می رسه و متانتشو حفظ کرده. به همین خاطر اونو انتخاب کردم.
به نظرم شماره 1 زیادی یه جوریه تا عکس شماره 3.

آخرین ویرایش:

varia

Well-known member
من خوشم میاد قیافه همسر آینده مثل شماره 4باشه !!و تو خونه حجاب مثل شماره 6 باشه!!

Taraa

Well-known member
من به تو افتخار میکنم داداش مسعود (از اون شکلکایی که اشک تو چشاشون جمع شده)

شکلکه رو پیدا کردم
129fs4252631.gif

دریا...

New member
هیچ وقت نمی شه از روی ظاهر کسی رو شناخت (این برای من خیلی ثابت شده) ولی خوب کسی که دلش پاک باشه حتما سعی میکنه ظاهر و رفتارشم با متانت باشه....

kod7th

New member
هیچکدوم:j58r36j3gcr4suxymup

کلاً دیگه از هیچکی خوشم نمیاد و به هیچکس اعتماد ندارم:sad:

عزیز دلم نمیدونم چی شده که به هیشکی اعتماد نداری. ولی هیچ وقت با یاد آوری گذشتت خودتو اذیت نکن. این بی اعتمادیتو رو حساب گذشتت نذار. نمیدونم شاید آدمای اطرافمون یه جوری شدن؟؟؟ من با اینکه گذشته ی خاصی ندارم کلا نمیتونم به کسی اعتماد کنم. پس تقصیر گذشتت نیست . منم با تمام تنهاییهام حال تو رو دارم گلکم. بذار برات یه شعر خمشل بنویس....................................م که بدونی منشا این بی اعتمادی تقصیر تو نیست:
روزگاری مردم دنیا دلشان درد نداشت / هر کسی غصه اینکه چه می کرد نداشت / چشم سادگی از لطف زمین می جوشید / خودمانیم زمین این همه نامرد نداشت.

Taraa

Well-known member
خودم را نمیرنجانم ....

آن که بودنم را قدر ندانست، لایق حضور در خیالم هم نیست

بالا