نظر شما جیه ؟

**^^**

New member
حدیث جونم فک کردی اونا به اینفک میکنن که یه نفر داره همه احساسش رو به خاطرشون خرج میکنه؟؟؟؟؟؟ اونا فقط فکر خوشگذرونی و ثبت رکورد تعداد دوس دخترن اگه به فکر طرف مقابلشون بودن که هیچوقت این کارا رو نمیکردن

Persian-Masoud

New member
حدیث جونم فک کردی اونا به اینفک میکنن که یه نفر داره همه احساسش رو به خاطرشون خرج میکنه؟؟؟؟؟؟ اونا فقط فکر خوشگذرونی و ثبت رکورد تعداد دوس دخترن اگه به فکر طرف مقابلشون بودن که هیچوقت این کارا رو نمیکردن

حالا شما هی....
الان فهمیدم تارا راست گفت که نباید این حرف هارو میزدم.

simuNT_450.jpg

ariyana

New member
بچه ها هممون تو زندگی یه اتفاقاتی برامون افتاده یا یه چیزایی شنیدیم که واقعا مایه تاسف بوده،چه از طرف دخترا چه پسرا.....ولی بهتره در مورد همه یه جور قضاوت نکنیم و نگیم پسرا این جورن و دخترا اون جور....
در مورد پوشش افراد هم خب ظاهر آدما همه شخسیتشون نیست اما یه تیکه از شخصیتشونه که برای همه قابل دیدنه پس اهمیت زیادی داره و باید حواسمون بهش باشه.....پس نمیشه ظاهر رو نادیده گرفت!! و اینکه اگه بخوایم در مورد فردی نظر بدیم بهتره همه تیکه های شخصیتش رو کنار هم بذاریم....

ali_ah

New member
اقا مسعود با شما نبودن بچه های این سایت بهتر از این حرف ها هستند

ali_ah

New member
راجب به سوال شما حدیث خانوم
از دید روان شناسی که من اطلاعات چندانی البته ندارم این افراد عقده محبت و دیده شدن دارن
محبت از جنس مخالف و دیده شدن و احساس سر بودن از همجنس
ولی اینها در مرود بعضی هاست بعضی هاشون هم به فکر شهوت رانی هستند و بس
و
بعضی دیگر به ظاهر متجدد نما هستند و میگند که هیچ قصدی ندارند و قصدشون فقط دوستی مثل دوستی با جنس مخالفه که در واقع دروغ میگن و حتی جرعت 1 رو بودن رو ندارن
هم از برچسب شهوت ران و .. میترسند و هم میخواهند که اینجوری باشند در باطن

خدا اخر و عاقبت مارو بخیر کنه

ali_ah

New member
من تو این دانشگاه بد چیزایی دیدم که الان براتون میگم
اقایان مورد نظر دنبال چه نوع دختر هایی میروند؟
اون هایی که خیلی حرفه ای هستند اصلا دنبال تریپ شماره 10 نمیرند چون اونها هم حرفه ای هستند پس احتمال سوء استفادشون کم میشه
پس ترم اولی ها برای شکار درست خوندید شکار مناسب ترند
اقایون پررو موفق تر عمل میکنند
اقایون کم رو به دنبال خانوم های پر رو وبه اصطلاح راحت - کسانی که زود گرم میگیرند - میروند تا ظعف در ارتباط گیری خودشون رو جبران کنند
اقایون تازه کار به سراغ کسی نمیروند بلکه خانوم های شماره 10 اونهارو شکار میکنند
گروهی این وسط هستند که به اسم ازدواج و حتی به قصد ازدواج پا پیش میزارند ولی نا خاسته به سمت دیگه کشیده میشوند چون در ارتباطشون حدود رو رعایت نمیکنند و بزرگتری هم بر اونها نظارت نداره این نبود نظارت خیلی نقص بزرگیه برای همه ما مخصوصا اونهایی که بیشتر به عقل خودشون اعتماد دارن

ali_ah

New member
خانم حدیث خانوم من همه اکانت های موجود رو برای خودم ساختم ولی استفاده نمیکنم فقط کسی پرسید میگم دارم ولی استفاده نمیکنم
بعضیا میگی فیس بوق ندارم چنانی نگات میکنن انگار گفتی سواد ندارم جامعه ما اینجور بی فرهنگه

ali_ah

New member
بچه ها تا اینجا بحث خوب پیشرفت کرده ولی به عنوان شروع کننده بحث یه خواهش دارم
از این بحث ها خیلی میشه
اما همیشه فقط بحث میشه
و بار دیگه طرفین بحث جای دیگه همون حرف ها رو میزنند
اگه موافقین یه مقدار تا اینجا جمع بندی کنید ببینید کدوم تفکرتون اشتباه بوده یا کدوم کارتون اشتباه بوده یا کدوم قسمت پوشش شما اشتباه بوده لازم هم نیست که بگین
فقط میخام که با هم به اصلاح هم دیگه کمک کنیم البته نمیگم تا جامعه اصلاح شه همین که ما زندگی خوب و پاکیزه داشته باشیم برامون کافیه

Persian-Masoud

New member
بچه ها هممون تو زندگی یه اتفاقاتی برامون افتاده یا یه چیزایی شنیدیم که واقعا مایه تاسف بوده،چه از طرف دخترا چه پسرا.....ولی بهتره در مورد همه یه جور قضاوت نکنیم و نگیم پسرا این جورن و دخترا اون جور....
در مورد پوشش افراد هم خب ظاهر آدما همه شخسیتشون نیست اما یه تیکه از شخصیتشونه که برای همه قابل دیدنه پس اهمیت زیادی داره و باید حواسمون بهش باشه.....پس نمیشه ظاهر رو نادیده گرفت!! و اینکه اگه بخوایم در مورد فردی نظر بدیم بهتره همه تیکه های شخصیتش رو کنار هم بذاریم....

باید یکم طلا بخرم آبش کنم این جمله رو با آب طلا بنویسم! :black_eyed:

Persian-Masoud

New member
من تو این دانشگاه بد چیزایی دیدم که الان براتون میگم
اقایان مورد نظر دنبال چه نوع دختر هایی میروند؟
اون هایی که خیلی حرفه ای هستند اصلا دنبال تریپ شماره 10 نمیرند چون اونها هم حرفه ای هستند پس احتمال سوء استفادشون کم میشه
پس ترم اولی ها برای شکار درست خوندید شکار مناسب ترند
اقایون پررو موفق تر عمل میکنند
اقایون کم رو به دنبال خانوم های پر رو وبه اصطلاح راحت - کسانی که زود گرم میگیرند - میروند تا ظعف در ارتباط گیری خودشون رو جبران کنند
اقایون تازه کار به سراغ کسی نمیروند بلکه خانوم های شماره 10 اونهارو شکار میکنند
گروهی این وسط هستند که به اسم ازدواج و حتی به قصد ازدواج پا پیش میزارند ولی نا خاسته به سمت دیگه کشیده میشوند چون در ارتباطشون حدود رو رعایت نمیکنند و بزرگتری هم بر اونها نظارت نداره این نبود نظارت خیلی نقص بزرگیه برای همه ما مخصوصا اونهایی که بیشتر به عقل خودشون اعتماد دارن
حرفت حقه! حق! :black_eyed:

Artmis.a

New member
بچه ها تا اینجا بحث خوب پیشرفت کرده ولی به عنوان شروع کننده بحث یه خواهش دارم
از این بحث ها خیلی میشه
اما همیشه فقط بحث میشه
و بار دیگه طرفین بحث جای دیگه همون حرف ها رو میزنند
اگه موافقین یه مقدار تا اینجا جمع بندی کنید ببینید کدوم تفکرتون اشتباه بوده یا کدوم کارتون اشتباه بوده یا کدوم قسمت پوشش شما اشتباه بوده لازم هم نیست که بگین
فقط میخام که با هم به اصلاح هم دیگه کمک کنیم البته نمیگم تا جامعه اصلاح شه همین که ما زندگی خوب و پاکیزه داشته باشیم برامون کافیه

1. پوشش به نظر من لازم نیست حتماً مثل 1و2 باشه و خیلی هم بهتره که مثل 9 و 10 نباشه که دیگران بخوان حق قضاوت کردن رو هم راجع به ما به خودشون بدن به نظر من تعادل همیشه بهترین گزینه ست
2. خب بلاخره توی هر قشری همه مثل هم نیستن و یه استثناعاتی هم دارن ولی بازم آدم عاقل خودشو در معرض تهمت قرار نمیده
3. همه ی آقایون اونطوری که گفتم بد نیستن همونطوری که همه ی خانمها هم خوب نیستن
4. با تمام این بحث ها انسان موجود پیچیده ایه و شناختش خیلی سخته پس بهتره قبل از قضاوت از روی ظاهر برای آیندمون از خدا بخوایم که در مورد شناخت آدما کمکمون کنه چون فقط خودش میتونه کمک کننده باشه
5. توی این دنیا هر طوری که باشی به قطع همسر آینده ات هم همونطوریه پس خیلی مواظب رفتارمون و برخوردها و عقاید و اخلاق و پوششمون باشیم:smilies-azardl (113:rose:

sara77

New member
خب من 2ساعت نبودم این همه نظرررررررررررررررر گزاشتین ای جان پیشرفتووووووووووووووووو:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sara77

New member
بانظرات موافقم حدیث هرکی هرجوری هست طرف ایندشم مث خودشه پس چه بهتر به اصلاح خودمون بپردازیم من که واقعا یه سری اشتباهاتیو که داشتم گزاشتم کنار همونی هستم که میخام و دوس دارم که عذاب وجدان ندارم کاش افراط و تفریط نبود نرمال باشیمممممممم هم این دنیارو داشته باشیم هم اون دنیاااااااااااااااا

آخرین ویرایش:

**^^**

New member
حالا شما هی....
الان فهمیدم تارا راست گفت که نباید این حرف هارو میزدم.
من اصلا منظورم شما نبود شما یه دوره ای این کارو کردین و اونجور که خودتون میگین با کسایی بودین که همزمان با شما با کسای دیگه ای هم بودن این خیلی قابل احترامه که شما الان یه آدم دیگه شدین منظور من پسرایی هست که از احساسات یه دختر خیلی پاک سو استفاده میکنن و تا آخر عمرشون به این کاراشون افتخار میکنن
شما خودت رو نگاه نکن آقا مسعود خیلی از دخترای مثل منو حدیث هستن که تا ابد زخمی رو که خوردن فراموش نمیکنن

بالا