حدیث جونم فک کردی اونا به اینفک میکنن که یه نفر داره همه احساسش رو به خاطرشون خرج میکنه؟؟؟؟؟؟ اونا فقط فکر خوشگذرونی و ثبت رکورد تعداد دوس دخترن اگه به فکر طرف مقابلشون بودن که هیچوقت این کارا رو نمیکردن
حالا شما هی....
الان فهمیدم تارا راست گفت که نباید این حرف هارو میزدم.
بابا شما که گفتین توبه کردین پس دیگه جزء اونا محسوب نمیشین پس چرا موضع گیری میکنین؟!:riz277:
آخه مستقیم داره تیکه بم میندازه.
نمیدونم اصلا ولش کن. :tsimuzpzwoap1t9y3o7
نه من مطمئنم ایشون به شما تیکه ننداختن با اون دسته بودن
ولی کلاً اگه شما چنین برداشتی از حرفای ما داشتین من عذر میخوام:riz277:
بچه ها هممون تو زندگی یه اتفاقاتی برامون افتاده یا یه چیزایی شنیدیم که واقعا مایه تاسف بوده،چه از طرف دخترا چه پسرا.....ولی بهتره در مورد همه یه جور قضاوت نکنیم و نگیم پسرا این جورن و دخترا اون جور....
در مورد پوشش افراد هم خب ظاهر آدما همه شخسیتشون نیست اما یه تیکه از شخصیتشونه که برای همه قابل دیدنه پس اهمیت زیادی داره و باید حواسمون بهش باشه.....پس نمیشه ظاهر رو نادیده گرفت!! و اینکه اگه بخوایم در مورد فردی نظر بدیم بهتره همه تیکه های شخصیتش رو کنار هم بذاریم....
حرفت حقه! حق! :black_eyed:من تو این دانشگاه بد چیزایی دیدم که الان براتون میگم
اقایان مورد نظر دنبال چه نوع دختر هایی میروند؟
اون هایی که خیلی حرفه ای هستند اصلا دنبال تریپ شماره 10 نمیرند چون اونها هم حرفه ای هستند پس احتمال سوء استفادشون کم میشه
پس ترم اولی ها برای شکار درست خوندید شکار مناسب ترند
اقایون پررو موفق تر عمل میکنند
اقایون کم رو به دنبال خانوم های پر رو وبه اصطلاح راحت - کسانی که زود گرم میگیرند - میروند تا ظعف در ارتباط گیری خودشون رو جبران کنند
اقایون تازه کار به سراغ کسی نمیروند بلکه خانوم های شماره 10 اونهارو شکار میکنند
گروهی این وسط هستند که به اسم ازدواج و حتی به قصد ازدواج پا پیش میزارند ولی نا خاسته به سمت دیگه کشیده میشوند چون در ارتباطشون حدود رو رعایت نمیکنند و بزرگتری هم بر اونها نظارت نداره این نبود نظارت خیلی نقص بزرگیه برای همه ما مخصوصا اونهایی که بیشتر به عقل خودشون اعتماد دارن
بچه ها تا اینجا بحث خوب پیشرفت کرده ولی به عنوان شروع کننده بحث یه خواهش دارم
از این بحث ها خیلی میشه
اما همیشه فقط بحث میشه
و بار دیگه طرفین بحث جای دیگه همون حرف ها رو میزنند
اگه موافقین یه مقدار تا اینجا جمع بندی کنید ببینید کدوم تفکرتون اشتباه بوده یا کدوم کارتون اشتباه بوده یا کدوم قسمت پوشش شما اشتباه بوده لازم هم نیست که بگین
فقط میخام که با هم به اصلاح هم دیگه کمک کنیم البته نمیگم تا جامعه اصلاح شه همین که ما زندگی خوب و پاکیزه داشته باشیم برامون کافیه
من اصلا منظورم شما نبود شما یه دوره ای این کارو کردین و اونجور که خودتون میگین با کسایی بودین که همزمان با شما با کسای دیگه ای هم بودن این خیلی قابل احترامه که شما الان یه آدم دیگه شدین منظور من پسرایی هست که از احساسات یه دختر خیلی پاک سو استفاده میکنن و تا آخر عمرشون به این کاراشون افتخار میکننحالا شما هی....
الان فهمیدم تارا راست گفت که نباید این حرف هارو میزدم.