نظر شما جیه ؟

خوبه ولی جواب من نیست

اون موقع که به قول خودتون الان باعث شرمتونه با چه تفکری و با چه هدفی اون رفتار رو داشتین؟؟؟؟؟؟؟

چرا اکثر پسرای کشوری مثل ایران اینطورین؟؟؟

جرا دیگه قابل اعتماد نیستن؟؟؟

میخوام نگرش ها رو راجع به این موضوع بدونم

بابا الآن داشتیم صحبت می کردیم به هم انگ نزنیم!!!!!!!!!!!!

Taraa

Well-known member
ای مالک ! اگر شب هنگام کسی را درحال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش نکن .. شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی . مولا علی (ع)

این بنده خدا که خودش داره میگه توبه کرده .... ولی بنظرم آقا مسعود درست نیست اشتباهات گذشته اتو برا کسی بگی ... اون مسیحیان که اعتراف میکنن ... هرچند شک دارم جزء تغییرات کتاب مقدسشون نباشه

اقرار به گناه بدتر از خود گناه است مولا علی (ع)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ali_ah

Artmis.a

New member
عجقم چرا دخترایی رو نمی گی که همچین زندگی دارن؟؟

بله متاسفانه داره تعداد اونا هم زیاد میشه

ولی وقتی به زندگی خودم برمیگردم میبینم که توی تمام سال های عمرم به جز یک نفر هیچ کس دیگه ای نبوده

و با اینکه خانواده ای دارم که هیچ گاه محدودم نکردن و خیلی هم مذهبی نیستیم ولی هیچ موقع نتونستم فکرش هم بکنم که از این نوع دخترا باشم!

بله متاسفانه داره تعداد اونا هم زیاد میشه

ولی وقتی به زندگی خودم برمیگردم میبینم که توی تمام سال های عمرم به جز یک نفر هیچ کس دیگه ای نبوده

و با اینکه خانواده ای دارم که هیچ گاه محدودم نکردن و خیلی هم مذهبی نیستیم ولی هیچ موقع نتونستم فکرش هم بکنم که از این نوع دخترا باشم!

عجقم خودتو با اون دخترها مقایسه نکن که از جایگاه ویژه ای برخورداری و منظور ایشونم خانم های باشخصیتی مثه شما نبوده

ali_ah

New member
خانوم پرستار مهربون
از اینکه برای نوشته هاتون اینقدر وقت میزارید که اطلاعات درست و با سند (ایه و حدیث)ارائه بدید ممنونم

Persian-Masoud

New member
خوبه ولی جواب من نیست

اون موقع که به قول خودتون الان باعث شرمتونه با چه تفکری و با چه هدفی اون رفتار رو داشتین؟؟؟؟؟؟؟

چرا اکثر پسرای کشوری مثل ایران اینطورین؟؟؟

جرا دیگه قابل اعتماد نیستن؟؟؟

میخوام نگرش ها رو راجع به این موضوع بدونم

هدف؟ هیچ هدفی نبود جز خوشگذرونی! اصن مسابقه بود که کی تعداد بیشتری دوست دختر داره! :smiliess (12):
البته روم به دیوار که دارم اینهارو میگم! :ph34r-smiley:

به همون دلیل که الان خیلی از دختر ها هم اینجوری شدن! یه سر به فیسبوک (ع) بزنید!

Artmis.a

New member
تا یه چیزی یادم نرفته بگم!
نکنه فکر میکنید فقط ما پسرها هستیم که میتونیم همزمان با چندتا دختر رابطه داشته باشیم؟
اون زمانی که من با یه دختر رابطه داشتم و با یکی دیگه هم بودم اون دختر ها با من بود و با یکی دیگه رابطه داشت! میگن چیزی که عوض داره گله نداره همینه! :smiliess (2):
من توبه کردم از ارتباط با این افراد و اعمال گذشته خودم! :a2d3:

این خیلی عالیه و من بهتون تبریک میگم

:a2d3:

Persian-Masoud

New member
ای مالک ! اگر شب هنگام کسی را درحال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش نکن .. شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی . مولا علی (ع)

این بنده خدا که خودش داره میگه توبه کرده .... ولی بنظرم آقا مسعود درست نیست اشتباهات گذشته اتو برا کسی بگی ... اون مسیحیان که اعتراف میکنن ... هرچند شک دارم جزء تغییرات کتاب مقدسشون نباشه

اقرار به گناه بدتر از خود گناه است مولا علی (ع)

تارا جون باور کن هیچ جا این حرف هارو نزدم و نمیزنم! (من بجز اینجا نزدیک 7 ساله توی خیلی از فروم ها عضوم) اینجا گفتم چون میبینم اکثریت انسان های منطقی و درستی توش هست. انسان هایی که بیشتر روی تفکرشون تمرکز دارن تا روی احساسشون.
دوست دارم تجربیاتمو هرچند که سن و سالی ندارم (24 سالمه) در اختیار دوستانی قرار بدم که شاید به دردشون بخوره! :tsimuzpzwoap1t9y3o7

Artmis.a

New member

هدف؟ هیچ هدفی نبود جز خوشگذرونی! اصن مسابقه بود که کی تعداد بیشتری دوست دختر داره! :smiliess (12):
البته روم به دیوار که دارم اینهارو میگم!

به همون دلیل که الان خیلی از دختر ها هم اینجوری شدن! یه سر به فیسبوک (ع) بزنید!

شاید مسخره کنید ولی من به جز ایمیل یاهو هیچی ندارم:14::riz513::25r30wi:

ali_ah

New member
حدیث خانوم
خیلی هاشون عقده ای و مریض روانی هستن واقعا مریض ها و حتی خطرناک
خطرناک تر از گرگ
خصلت گرگ رو که میدونید اگه تو یه ببخشید اغول بیفته تا همه گوسفند ها رو نکشه از خون سیراب نمیشه همه رو
بعضی خیلی کمشون بچه فکر و کم فهم هستن یعنی نمیفهمن اصلا موضوع چیه مثل اونهایی که عشق ترم اولی - عشق در ترم اول- رو تجربه میکنن که اکثرا پوچ هست
البته تمام این مطالب در مورد افرادی که دوست جنس مخالف میگیرن صادقه با کمی تفاوت در بین 2 جنس

Artmis.a

New member
حدیث خانوم
خطرناک تر از گرگ
خصلت گرگ رو که میدونید اگه تو یه ببخشید اغول بیفته تا همه گوسفند ها رو نکشه از خون سیراب نمیشه همه رو
بعضی خیلی کمشون بچه فکر و کم فهم هستن یعنی نمیفهمن اصلا موضوع چیه مثل اونهایی که عشق ترم اولی - عشق در ترم اول- رو تجربه میکنن که اکثرا پوچ هست
البته تمام این مطالب در مورد افرادی که دوست جنس مخالف میگیرن صادقه با کمی تفاوت در بین 2 جنس

بله اینو واقعاً قبول دارم

چون متاسفانه متاسفانه همون یک نفری هم که قرار بود همسر من باشه همینطوری بود

ممنونم که جواب دادین ولی دوست دارم بیشتر روی این موضوع بحث بشه و همه نظر بدن:a2d3:

Persian-Masoud

New member
بله اینو واقعاً قبول دارم

چون متاسفانه متاسفانه همون یک نفری هم که قرار بود همسر من باشه همینطوری بود

ممنونم که جواب دادین ولی دوست دارم بیشتر روی این موضوع بحث بشه و همه نظر بدن:a2d3:

فضولی نباشه اون آقا چطوری بودن که شما خطر ناک تشخیصشون دادین؟
یعنی رفتار یا اخلاق خاصی داشتن یا..؟

حدیث خانوم
خطرناک تر از گرگ

:shocked::shocked::shocked::smiliess (11):

Artmis.a

New member
مسخره چرا؟ منم فقط یاهو و اینجا

آخه تا هرکی اینو میشنوه یا مسخره میکنه یا فکر میکنه دروغ میگم:shocked:

چند روز پیش دختر خالم اومده بود خونمون گفت میشه اسکایپتو بدی

این وضع من بود::shocked:

گفتم توی اتاقو بگرد خودت برش دار

این دخترخالم::5:

بعد:25r30wi:

ولی بخدا نمیدونستم چیه خب

Artmis.a

New member

فضولی نباشه اون آقا چطوری بودن که شما خطر ناک تشخیصشون دادین؟
یعنی رفتار یا اخلاق خاصی داشتن یا..؟

خطرناک نه روانی

یه روز دوستم هکش کرد بالای 10 تا دوست دختر داشت و ....

آخرش هم یکی مثل خودش گیرش اومد

الانم وضعیت اسف باری داره:tsimuzpzwoap1t9y3o7

بالا