پرستار مهربون
New member
یک آدم متظاهر و دروغگو با هرکسی مطابق میلش حرف می زنه اما اگه انسان یکرو باشه منطقیه که یه عده با او دوست می شن یه عده با او دشمن
من کاری به حجاب و بد حجابی اینا ندارم از دید من این مسئله کاملا شخصیه و نمیشه گف هرکی باحجاب باشه خوبه و کسی که بد حجاب باشه بدِ،ما همه داریم تو جامعه زندگی میکنیم میبینیم دخترای چادری که حرمت چادر رو میبرن زیر سوال یا دخترایی با تصویر 10 ولی رفتارشون طوریه که آدم کلمه انسانیت به تمام معنا واسش تداعی میشه بازم میگم من این پوششا رو تایید یا رد نمیکنمحجاب زن فقط به نفع خودش نیست همونجور که نجابت مرد
زن بد حجاب کانون خوانواده کسی دیگه رو سست میکنه و کسی دیگه ای هم پیدا میشه که کانون خوانواده اون رو سست کنه
از هر دست بدی ...
کدوم دختری یا زنی دوست داره که زنی یا دختری با تیپ 10 یا کمتراش جلوی همسرش بگرده مطمئنم که دلش اشوب میشه
من کاری به حجاب و بد حجابی اینا ندارم از دید من این مسئله کاملا شخصیه و نمیشه گف هرکی باحجاب باشه خوبه و کسی که بد حجاب باشه بدِ،ما همه داریم تو جامعه زندگی میکنیم میبینیم دخترای چادری که حرمت چادر رو میبرن زیر سوال یا دخترایی با تصویر 10 ولی رفتارشون طوریه که آدم کلمه انسانیت به تمام معنا واسش تداعی میشه بازم میگم من این پوششا رو تایید یا رد نمیکنم
فقط اینجا یه سوال دارم مگه ما مسلمون نیسیم مگه تو قرانمون قبل از اینکه به خانوما بگه حجابت رو رعایت کن به آقایون نگفته چشات رو کنترل کن؟؟؟؟؟؟ چیه همه در برابر حجاب جبهه میگیرن اما هیچکی حاجآقاهایی رو نمیبینه که... مگه مردای ما به بهونه دین این پوشش رو رد نمیکنن؟بیان به این جور آدما مثل امتحان الهی نگاه کنن مگه خانواده فقط رو زن میچرخه؟ مردا باید تا کی الکی خودشون رو توجیه کنن؟ تا کی میخوایم ظاهر بین باشیم؟
من الان آیه رو حفظ نیسمحجاب برای حضور خانم در اجتماع هست که محیط صرفا کاری باشه نه لذت جویانه که بازده کار و فعالیت بالا بره
می شه آدرس آیه و سوره قرآن رو بفرمایین؟
منم گفتم کاش داشتن چشهای پاک اجباری بود ولی امکان نداره
ارزش آدما رو ما تعیین نمیکنیم :riz513: ینی اگه دخترا با حجاب شن دیگه کانون خانواده گرم می مونه؟ ینی کل مشکلات خانواده های ما الان بر میگرده به بی حجابی خانوما؟ البته حق دارین ما تو جامعه ای زندگی میکنیم که زلزله ام بیاد میگن به خاطر بدحجابی زن هستشمن یه پسرم اینو بهت میگم!
پسرهایی که توی خیابون ول میگردن و دنبال دختر مردم میوفتن پیش ما هم هیچ ارزش ندارن! هیچ!
همونطور که دخترهای شماره 10 پیش ما بی ارزشن و لیاقتشون همون پسر های ولگرد خیابون هستن که به چشم یه وسیله برای خوشگذارنی بهشون نگاه میکنن و بس!
ارزش آدما رو ما تعیین نمیکنیم :riz513: ینی اگه دخترا با حجاب شن دیگه کانون خانواده گرم می مونه؟ ینی کل مشکلات خانواده های ما الان بر میگرده به بی حجابی خانوما؟ البته حق دارین ما تو جامعه ای زندگی میکنیم که زلزله ام بیاد میگن به خاطر بدحجابی زن هستش
من اصلا با بد حجابی موافق نیسم فقط آدم دلش میگیره وقتی میبینه هر جا میری چه دنیای واقعی چه دنیای مجازی زوم کردن رو حجاب خانوما،پس شما چن وقت جزو کسایی بودی که الان داری ردشون میکنی؟شاید همون خانومم یه زمانی برحسب شرایط سنیش یا هر چیز دیگه ای اینطور پوششی داشته لزومی نداره بگیم خرابِاونی که گفته زلزله بخاطر بدحجابی هست امام جمعه شما تهرانی ها بود نه بنده! توی آمریکا هم جوابشو دادن و زلزله نیومد بگذریم!
نه بنده همچین تفکراتی ندارم.
پست های قبلی منو بخونید تا متوجه بشید خط فکری من چی هست.
من میگم باید با توجه به فرهنگی که در جامعه ای که هستیم وجود داره باید رفتار بشه!
با حجاب بودن دختر به تنهایی باعث ایجاد کانون گرم در خانواده نمیشه بلکه به ایجاد اون کمک میکنه! منظورم هم از حجاب شماره 1 و 2 نیست! به نظر خودم تا شماره 8 مشکلی نداره! اما بی حجابی و لباس های زننده و رفتار ضد هنجاری که بعضی دخترهای جوان امروز انجام میدن اول به خانوادشون (چه خانواده پدری و چه همسر) ضربه میزنه و بعد به خودشون!
این حرف هارو از دهن یه پسر که ته ریش میذاره و دکمه آخر پیرهنشو بسته و اونو انداخته روی شلوارش نمیشنوی!
اینو از یه پسری میشنوی که حداقل تا دو سه سال پیش همزمان چند تا دوست دختر داشت و با ماشین با کلاس تو خیابونا میچرخید!
من میدونم چه خبره و این شماره 10 ها کیا هستن و چرا این لباس هارو میپوشن!
من اصلا با بد حجابی موافق نیسم فقط آدم دلش میگیره وقتی میبینه هر جا میری چه دنیای واقعی چه دنیای مجازی زوم کردن رو حجاب خانوما،پس شما چن وقت جزو کسایی بودی که الان داری ردشون میکنی؟شاید همون خانومم یه زمانی برحسب شرایط سنیش یا هر چیز دیگه ای اینطور پوششی داشته لزومی نداره بگیم خرابِ
اما بعضی وقتا آدمای مملکت ما کاری میکنن که خیلیا هیچوقت به خودشون نیان
من نزدیک 2 سالی هست که کاملا عوض شدم!
از هر لحاظ روی خودم کار کردم. طرز لباس پوشیدن طرز ارتباط با دوستان حتی نماز خوندنم رو که سالیان درازی ترک کرده بودم دوباره از سر گرفتم.
میدونی چرا؟ خیلی با خودم فکر کردم. گفتم عاقب این کارها چیه؟
آخرش که چی؟ اینکه نشد هدف زندگی! خلاصه....
به نظرم آدم اگه به درونش بنگره خیلی چیزها براش روشن میشه و از خیلی کارها که باعث میشه به وجه ای که داره صدمه بزنه خودداری میکنه.
اما بعضی وقتا آدمای مملکت ما کاری میکنن که خیلیا هیچوقت به خودشون نیان