نظر شما جیه ؟

یک آدم متظاهر و دروغگو با هرکسی مطابق میلش حرف می زنه اما اگه انسان یکرو باشه منطقیه که یه عده با او دوست می شن یه عده با او دشمن

بعضی از مسیحی ها دین خودشون رو دین محبت معرفی می کنن ادعا می کنن انسان کامل فقط محبت داره و دیگر هیچ!! می گن باید به همه چی علاقه داشت وقتی ما همه رو دوست داریم چه اشکالی داره همه هم ما رو دوست داشته باشن؟ بدها هم ما رو دوست داشته باشن چون از ما محبت دیدن؟

ولی تنها اهل محبت بودن کافی نیست... باید اهل حقیقت هم بود. و این خواه نا خواه دشمن سازه.

دین ما هم دینه محبته! سوره انبیا آیه 107 : نفرستادیم تو را مگر که مهر و رحمتی باشی برای جهانیان
یعنی نسبت به خطرناک ترین دشمنانت هم رحمت باشی و به اونها محبت کنی
پیامبر (ص) به همه چیز مهر می ورزید حتی حیوانات و اشیا برای همین تمام وسایلش اسم خاصی داشتند اسبها شمشیر ها و عمامه هاش همه اسم داشتن انگار برای همه چیز شخصیت قایل بود! همه مورد ابراز محبت و عشق او بودن... تاریخ این رفتار رو در مورد انسانی غیر از او سراغ ندارد و در حقیقت او نماد عشق و محبت انسانی بود. وقتی از کنار کوه احد می گذشت با چشم های پر فروغ و نگاه از محبت لبریزش احد رو مورد عنایت خودش قرار می داد و می گفت: «جبل یحبنا و نحبه» کوهی است که ما را دوست دارد و ما نیز آن را دوست داریم. انسانی که کوه و سنگ هم از مهر او بهره مندست.

اما محبتی که خداوند می فرماید به این معنا نیست که با هر کسی مطابق میل و خوشایند اون رفتار کنیم

آخرین ویرایش:
محبت این نیست که هر کسی رو در تمایلاتش آزاد بذاریم این نفاق و دو رویی هست!! بلکه محبت با حقیقت همراه هست!

محبت خیر رسوندنه و شاید خیر رسوندن به شکلی نیست که علاقه و محبت طرف رو جلب کنه... شما به کسی محبت می کنید خیر می رسونید ولی اون چون این محبت ها رو با تمایلات خودش مغایر می بینه با شما دشمنی می کنه. محبت عاقلانه خیر و مصلحت جامعه و بشریت درش هست. چه بسیار محبت کردن ها و خیر رسوندن ها به مردم که عین شر رسوندن و دشمنی با بشریته.

در تاریخ مصلحین بزرگی بودن که برای اصلاح می کوشیدن و رنجها تحمل می کردن اما جز کینه و آزار مردم جوابی نمی دیدن!!!

ثالثا محبت تنها داروی علاج بشریت نیست!! در مزاجها و مذاق ها یی هم خشونت ضرورت داره و مبارزه و طرد و دفع لازمه

آخرین ویرایش:
سوره ی نور آیه 2 : در اجرای قانونه الاهی رافت و مهرتان به مجرم گل نکند (چون خداوند همونطور که به فرد علاقه دارند به اجتماع هم علاقه مندن)

شیوع گناه تنها چیزی هست که عظمت گناه رو از دیده ها می بره و اون رو در چشم فرد ناچیز جلوه می ده در اثر یک گناه و اشاعه اون اجتماع یک قدم به گناه نزدیک می شه و این از بزرگترین خطرات است برای اون جامعه... پس اگه گناهی انجام شد و این گناه در خفای کامل نبود و همه با خبر شدن باید گناهکار به مقتضای اهمیت گناهش مجازات بشه تا عظمت گناه از نظر ها بیرون نره

بنابراین خوده مجازات هم مهری هست که نسبت به اجتماع روا داشته می شه

آخرین ویرایش:

sara77

New member
خب فک کنم اکثرااااااااااااااااااااااااااا نظرامون مث همه

**^^**

New member
حجاب زن فقط به نفع خودش نیست همونجور که نجابت مرد

زن بد حجاب کانون خوانواده کسی دیگه رو سست میکنه و کسی دیگه ای هم پیدا میشه که کانون خوانواده اون رو سست کنه

از هر دست بدی ...

کدوم دختری یا زنی دوست داره که زنی یا دختری با تیپ 10 یا کمتراش جلوی همسرش بگرده مطمئنم که دلش اشوب میشه
من کاری به حجاب و بد حجابی اینا ندارم از دید من این مسئله کاملا شخصیه و نمیشه گف هرکی باحجاب باشه خوبه و کسی که بد حجاب باشه بدِ،ما همه داریم تو جامعه زندگی میکنیم میبینیم دخترای چادری که حرمت چادر رو میبرن زیر سوال یا دخترایی با تصویر 10 ولی رفتارشون طوریه که آدم کلمه انسانیت به تمام معنا واسش تداعی میشه بازم میگم من این پوششا رو تایید یا رد نمیکنم
فقط اینجا یه سوال دارم مگه ما مسلمون نیسیم مگه تو قرانمون قبل از اینکه به خانوما بگه حجابت رو رعایت کن به آقایون نگفته چشات رو کنترل کن؟؟؟؟؟؟ چیه همه در برابر حجاب جبهه میگیرن اما هیچکی حاجآقاهایی رو نمیبینه که... مگه مردای ما به بهونه دین این پوشش رو رد نمیکنن؟بیان به این جور آدما مثل امتحان الهی نگاه کنن مگه خانواده فقط رو زن میچرخه؟ مردا باید تا کی الکی خودشون رو توجیه کنن؟ تا کی میخوایم ظاهر بین باشیم؟

حجاب برای حضور خانم در اجتماع هست که محیط صرفا کاری باشه نه لذت جویانه که بازده کار و فعالیت بالا بره

می شه آدرس آیه و سوره قرآن رو بفرمایین؟

Persian-Masoud

New member
من کاری به حجاب و بد حجابی اینا ندارم از دید من این مسئله کاملا شخصیه و نمیشه گف هرکی باحجاب باشه خوبه و کسی که بد حجاب باشه بدِ،ما همه داریم تو جامعه زندگی میکنیم میبینیم دخترای چادری که حرمت چادر رو میبرن زیر سوال یا دخترایی با تصویر 10 ولی رفتارشون طوریه که آدم کلمه انسانیت به تمام معنا واسش تداعی میشه بازم میگم من این پوششا رو تایید یا رد نمیکنم
فقط اینجا یه سوال دارم مگه ما مسلمون نیسیم مگه تو قرانمون قبل از اینکه به خانوما بگه حجابت رو رعایت کن به آقایون نگفته چشات رو کنترل کن؟؟؟؟؟؟ چیه همه در برابر حجاب جبهه میگیرن اما هیچکی حاجآقاهایی رو نمیبینه که... مگه مردای ما به بهونه دین این پوشش رو رد نمیکنن؟بیان به این جور آدما مثل امتحان الهی نگاه کنن مگه خانواده فقط رو زن میچرخه؟ مردا باید تا کی الکی خودشون رو توجیه کنن؟ تا کی میخوایم ظاهر بین باشیم؟

من یه پسرم اینو بهت میگم!
پسرهایی که توی خیابون ول میگردن و دنبال دختر مردم میوفتن پیش ما هم هیچ ارزش ندارن! هیچ!
همونطور که دخترهای شماره 10 پیش ما بی ارزشن و لیاقتشون همون پسر های ولگرد خیابون هستن که به چشم یه وسیله برای خوشگذارنی بهشون نگاه میکنن و بس!

sara77

New member
منم گفتم کاش داشتن چشهای پاک اجباری بود ولی امکان نداره

**^^**

New member
حجاب برای حضور خانم در اجتماع هست که محیط صرفا کاری باشه نه لذت جویانه که بازده کار و فعالیت بالا بره

می شه آدرس آیه و سوره قرآن رو بفرمایین؟
من الان آیه رو حفظ نیسم
اما ینی تو کشورای خارجی که حجاب ندارن محیطشون کلا لذت جویانه اس؟

sara77

New member
با نظرت موافقممممممممممممم مسعود اینو چندجا شنیدمممممممم

Persian-Masoud

New member
منم گفتم کاش داشتن چشهای پاک اجباری بود ولی امکان نداره

هرکی برای خودش شخصیت و احترام قائل باشه جلوی چشماشو میگیره!
هرکی برای خودش نجابت و سنگینیش مهم باشه تیپ شماره 10 رو نمیزنه!
همه چیز به خودمون بستگی داره.

**^^**

New member
من یه پسرم اینو بهت میگم!
پسرهایی که توی خیابون ول میگردن و دنبال دختر مردم میوفتن پیش ما هم هیچ ارزش ندارن! هیچ!
همونطور که دخترهای شماره 10 پیش ما بی ارزشن و لیاقتشون همون پسر های ولگرد خیابون هستن که به چشم یه وسیله برای خوشگذارنی بهشون نگاه میکنن و بس!
ارزش آدما رو ما تعیین نمیکنیم :riz513: ینی اگه دخترا با حجاب شن دیگه کانون خانواده گرم می مونه؟ ینی کل مشکلات خانواده های ما الان بر میگرده به بی حجابی خانوما؟ البته حق دارین ما تو جامعه ای زندگی میکنیم که زلزله ام بیاد میگن به خاطر بدحجابی زن هستش

arezoo_68

New member
من عکس 7 و6 رو انتخاب میکنم حجاب خودمم همین طوری:dadad4: البته نه به این شیکی :smiliess (4): خیرالامور اوسطها

Persian-Masoud

New member
ارزش آدما رو ما تعیین نمیکنیم :riz513: ینی اگه دخترا با حجاب شن دیگه کانون خانواده گرم می مونه؟ ینی کل مشکلات خانواده های ما الان بر میگرده به بی حجابی خانوما؟ البته حق دارین ما تو جامعه ای زندگی میکنیم که زلزله ام بیاد میگن به خاطر بدحجابی زن هستش

اونی که گفته زلزله بخاطر بدحجابی هست امام جمعه شما تهرانی ها بود نه بنده! توی آمریکا هم جوابشو دادن و زلزله نیومد بگذریم!
نه بنده همچین تفکراتی ندارم.
پست های قبلی منو بخونید تا متوجه بشید خط فکری من چی هست.
من میگم باید با توجه به فرهنگی که در جامعه ای که هستیم وجود داره باید رفتار بشه!
با حجاب بودن دختر به تنهایی باعث ایجاد کانون گرم در خانواده نمیشه بلکه به ایجاد اون کمک میکنه! منظورم هم از حجاب شماره 1 و 2 نیست! به نظر خودم تا شماره 8 مشکلی نداره! اما بی حجابی و لباس های زننده و رفتار ضد هنجاری که بعضی دخترهای جوان امروز انجام میدن اول به خانوادشون (چه خانواده پدری و چه همسر) ضربه میزنه و بعد به خودشون!
این حرف هارو از دهن یه پسر که ته ریش میذاره و دکمه آخر پیرهنشو بسته و اونو انداخته روی شلوارش نمیشنوی!
اینو از یه پسری میشنوی که حداقل تا دو سه سال پیش همزمان چند تا دوست دختر داشت و با ماشین با کلاس تو خیابونا میچرخید!
من میدونم چه خبره و این شماره 10 ها کیا هستن و چرا این لباس هارو میپوشن!

**^^**

New member
اونی که گفته زلزله بخاطر بدحجابی هست امام جمعه شما تهرانی ها بود نه بنده! توی آمریکا هم جوابشو دادن و زلزله نیومد بگذریم!
نه بنده همچین تفکراتی ندارم.
پست های قبلی منو بخونید تا متوجه بشید خط فکری من چی هست.
من میگم باید با توجه به فرهنگی که در جامعه ای که هستیم وجود داره باید رفتار بشه!
با حجاب بودن دختر به تنهایی باعث ایجاد کانون گرم در خانواده نمیشه بلکه به ایجاد اون کمک میکنه! منظورم هم از حجاب شماره 1 و 2 نیست! به نظر خودم تا شماره 8 مشکلی نداره! اما بی حجابی و لباس های زننده و رفتار ضد هنجاری که بعضی دخترهای جوان امروز انجام میدن اول به خانوادشون (چه خانواده پدری و چه همسر) ضربه میزنه و بعد به خودشون!
این حرف هارو از دهن یه پسر که ته ریش میذاره و دکمه آخر پیرهنشو بسته و اونو انداخته روی شلوارش نمیشنوی!
اینو از یه پسری میشنوی که حداقل تا دو سه سال پیش همزمان چند تا دوست دختر داشت و با ماشین با کلاس تو خیابونا میچرخید!
من میدونم چه خبره و این شماره 10 ها کیا هستن و چرا این لباس هارو میپوشن!
من اصلا با بد حجابی موافق نیسم فقط آدم دلش میگیره وقتی میبینه هر جا میری چه دنیای واقعی چه دنیای مجازی زوم کردن رو حجاب خانوما،پس شما چن وقت جزو کسایی بودی که الان داری ردشون میکنی؟شاید همون خانومم یه زمانی برحسب شرایط سنیش یا هر چیز دیگه ای اینطور پوششی داشته لزومی نداره بگیم خرابِ

Persian-Masoud

New member
من اصلا با بد حجابی موافق نیسم فقط آدم دلش میگیره وقتی میبینه هر جا میری چه دنیای واقعی چه دنیای مجازی زوم کردن رو حجاب خانوما،پس شما چن وقت جزو کسایی بودی که الان داری ردشون میکنی؟شاید همون خانومم یه زمانی برحسب شرایط سنیش یا هر چیز دیگه ای اینطور پوششی داشته لزومی نداره بگیم خرابِ

من نزدیک 2 سالی هست که کاملا عوض شدم!
از هر لحاظ روی خودم کار کردم. طرز لباس پوشیدن طرز ارتباط با دوستان حتی نماز خوندنم رو که سالیان درازی ترک کرده بودم دوباره از سر گرفتم.
میدونی چرا؟ خیلی با خودم فکر کردم. گفتم عاقب این کارها چیه؟
آخرش که چی؟ اینکه نشد هدف زندگی! خلاصه....
به نظرم آدم اگه به درونش بنگره خیلی چیزها براش روشن میشه و از خیلی کارها که باعث میشه به وجه ای که داره صدمه بزنه خودداری میکنه.

**^^**

New member

من نزدیک 2 سالی هست که کاملا عوض شدم!
از هر لحاظ روی خودم کار کردم. طرز لباس پوشیدن طرز ارتباط با دوستان حتی نماز خوندنم رو که سالیان درازی ترک کرده بودم دوباره از سر گرفتم.
میدونی چرا؟ خیلی با خودم فکر کردم. گفتم عاقب این کارها چیه؟
آخرش که چی؟ اینکه نشد هدف زندگی! خلاصه....
به نظرم آدم اگه به درونش بنگره خیلی چیزها براش روشن میشه و از خیلی کارها که باعث میشه به وجه ای که داره صدمه بزنه خودداری میکنه.
اما بعضی وقتا آدمای مملکت ما کاری میکنن که خیلیا هیچوقت به خودشون نیان

بالا