Persian-Masoud
New member
ممكنه) رو خوب اومدي آفرين
منم گفتم ممکنه اما احتمال شدن این امکان از نشدنش خیلی بیشتره!
ممكنه) رو خوب اومدي آفرين
اقا متین به اینکه میگی طرز فکر وفرهنگو درست کنیم موافقم ولی اینجا ایرانه بنظر من از ریشه مشکل داره تو ازادی چون اگه ازادی باشه ظرفیت نیست ولی به اینکه میگی شماره ی10 تو دلش چیه بهتره بگم ما دخترا هم جنس خودمونو خوب میشناسیم یعنی من شک ندارم از10 تا دختر این مدل 1 پیدا میشه که واقعا تو دلش چیزی نباشه حالا شماره 8 میتونه بگه واقعا ظاهر تا باطن فرق داره ولی من 10 رو اصلا قبول ندارم چون اگه بخاد با اینکارا زیبایش یا هرچی منظور داشته رو اینجور نشون بده کمتره به دید میاد
اقا متین به اینکه میگی طرز فکر وفرهنگو درست کنیم موافقم ولی اینجا ایرانه بنظر من از ریشه مشکل داره تو ازادی چون اگه ازادی باشه ظرفیت نیست ولی به اینکه میگی شماره ی10 تو دلش چیه بهتره بگم ما دخترا هم جنس خودمونو خوب میشناسیم یعنی من شک ندارم از10 تا دختر این مدل 1 پیدا میشه که واقعا تو دلش چیزی نباشه حالا شماره 8 میتونه بگه واقعا ظاهر تا باطن فرق داره ولی من 10 رو اصلا قبول ندارم چون اگه بخاد با اینکارا زیبایش یا هرچی منظور داشته رو اینجور نشون بده کمتره به دید میاد
خب ببین اگه ماهم ظرفیت درست کنیم فک میکنی ماها کافی هستیم هفتاد ملیون رو از نو با یه طرز فکر دیگه درست کنیم
خب نظر تو چیه؟؟
ببخشید ولی من اصلا متوجه سوالتون نشدم:dadad4:خوب منم گفتم نظر خودش چیه نه کسی دیگه که کدومو قبول داره
عرض کردم خدمتتون که هر کس هر جوری دوست داره میتونه باشهگفتم نظر شما چیه؟؟؟کدومو انتخاب میکنین؟؟که بعد یه نتیجه گیری داشته باشیم
کلا وقتی یه مکتبی می خواد وارد یک جامعه بشه اول از همه رو پوشش افراد تاثیر میزاره و بعد موارد دیگه....کلا خاستم نظر همه رو دراین باره بدونم بنظرم پوشش رو طرز فکر وشخصیت ادم خیلی تاثیر گذاره ولی خب ادم شمارهی 10 با 7مسلما شخصیتهاشون وطرز فکرشون یه دنیا فرق داره
کلا وقتی یه مکتبی می خواد وارد یک جامعه بشه اول از همه رو پوشش افراد تاثیر میزاره و بعد موارد دیگه....
مطوئنا طرز فکراشون و شخصیت های هر کسی با هم فرق داره ولی نمیشه گفت کدوم یکی بر دیگری برتری داره
اتفاقا میشه گفت کدوم بر کدوم برتری داره.
چطور؟میشه بیشتر توضیح بدی؟
مرحله اول باید فرهنگ و شرایط جامعه ای که در اون بزرگ شدی و زندگی میکنی رو در نظر بگیری.
بعد باید به روانشناسی افرادی بپردازی که مثل شماره 10 لباس میپوشن.
و بعد به نتیجه گیری برسی!
توی ایستگاه اول مشخصه فرهنگ و جامعه ما یه همچنین لباس پوشیدنی رو قبول نداره. چون فقط و فقط هدف از اون خودنمایی هست. نمیدونم سفر خارج از کشور رفتین و مدتی در یه کشور دیگه ساکن بودین یا نه، نیمخوام جای دوری برم! همین دبی یا همین ترکیه که همسایه هستن، هر کسی در این 2 کشور که مسلمان هم هستن مثل شماره 1 لباس بپوشه به هیچ وجه کسی چیزی بهش نمیگه و جلب توجه نمیکنه، جالب اینجاس بری لب ساحل توی این 2 کشور هم خانوم ها با یه تاپ جلوی آفتاب لم دادن و بازم جلب توجه نمیکنن! اما توی همین 2 کشور دختری بیاد لباس های شماره 10 رو بپوشه مطمئن باش به شدت تو ذوق میزنه! چون خودم به عینه دیدم! توی فرودگاه دبی و فرودگاه آنکارا یا استانبول فرقی نداره وقتی یه هواپیما معجزه میشه و به سلامتی از ایران میشینه توی اون هواپیما احتمال زیاد بتونی یه دختر خانوم به اصطلاح مایه دار با کلاس پیدا کنی که توی تهران یا تبریز سوار هواپیما شده با ریخت و قیافه شماره 10 ! که امروزه تعدادشون داره بیشتر و بیشتر هم میشه. توی فرودگاه اگه به مردم دقت کنی همه سرشونو بر میگردونن این دختر خانوم هارو نگاه میکنن! کسی به اونهایی که لباس کاملا باز پوشیدن کاری نداره هاااا!! ولی اونها بیشتر جلب توجه میکنن! چون این لباس توی همه دنیا زنندست! از سواحل هاوایی و کالیفرنیا بگیر تا برسی به سوال جنوبی خلیج فارس تا برسی به کوچه پس کوچه های تهران و سایر شهر های کشور!
اما در ایستگاه دوم میرسیم به روانشناسیشون!
اغلب این دختر ها یه جور عقده دارن. (نمیگم 100% چون هیچ چیز 100% نیس) خودم با خیلی هاشون توی شبکه های اجتماعی یا توی دنیای بیرون رابطه داشتم و به عینه چیزهایی که میگم تجربه کردم. همه دوست دارن خودنمایی کنن. انگشت نما باشن. مشهور بشن. همه بشناسنشون. تو خیابون که راه برن بگن این فلانه! اصلا براشون مهم نیست که اون شهرت به چه قیمتی بدست میاد! به قول یکیشون که میگفت یه دختر خر خون میشینه 4 سال دبیرستان روزی 10 ساعت میوخه تا آخر رتبه یک بشه و نیم ساعت تو تلویزیون نشونش بدن! بعدش از یاد همه میره! اما من با عکسهایی که تو فیسبوک گذاشتم خواب رو از کله چند هزار تا پسر پروندم و شب روز کفشامو لیس میزنن تا یک دقیقه صدامو فقط بشنون! این نمونه طرز فکر یکیشون بود!
و خیلی خیلی چیزهای دیگه هم هست که با توجه به آزادی بیان نمیشه گفت در اینجا.
ولی تا اونجا که من دیدم کسی که تو ایران مث 10 لباس میپوشه وقتی میره اون طرف همین لباسا رو نمیپوشه که بخواد توی فرودگاه اونجا جلب توجه کنه!! همه ی کسایی که من دیدم توی هواپیما مانتوشونو در می اوردن دیگه با اون تیپ نبودن که انگشت نما باشن..
منم با مارکوپولو موافقم،آدمش مهمه ،منم دوستای چادری و خیلی مومن دارم دوستایی هم دارم که باز لباس میپوشن همشونم دوست دارم و ادمای مشکل داری نیستن!!! به نظرم خوبه یاد بگیریم به عقاید هم احترام بزاریم و باطن طرف واسمون اهمیت داشته باشیم و به قول دکتر شریعتی تا وقتی کفشای کسی رو نپوشیدیم در مورد راه رفتنش اظهار نظر نکنیم.