patris
New member
حالا واقعا از رو حجاب داشتن و نداشتن و حد حجابشون میشه به باطنشون پی برد؟؟!!!!!!!!!!!!منم 6 رو قبول دارم.
به نظر من حجاب 7 با 10 فرقی نداره. اینجور آدما اکثرا باطنشون یکیه.
حالا واقعا از رو حجاب داشتن و نداشتن و حد حجابشون میشه به باطنشون پی برد؟؟!!!!!!!!!!!!منم 6 رو قبول دارم.
به نظر من حجاب 7 با 10 فرقی نداره. اینجور آدما اکثرا باطنشون یکیه.
حالا واقعا از رو حجاب داشتن و نداشتن و حد حجابشون میشه به باطنشون پی برد؟؟!!!!!!!!!!!!
حالا واقعا از رو حجاب داشتن و نداشتن و حد حجابشون میشه به باطنشون پی برد؟؟!!!!!!!!!!!!
تا حدود زیادی....
البته نگفتم همه! اما خیلی هارو بله.
ميشه بگيد كسي كه حجاب داره مثل 5-6 باطنش چه خبره؟ و از حجاب 8-9 از باطنشون چيو متوجه ميشيد؟
تا حدود زیادی که گفتم به معنی 100% و مطلقا نیست!
اما خب یکی مثل شماره 9 معلومه چیکارست! شماره 8 و 9 بیشترشون (بخصوص 9 ) به درد زندگی نمیخورن! اغلب یه مشت ولگرد تشریف دارن! بازم میگم به معنی 100% نیس!
خب کسی که تیپ جلف نمیزنه با کسی که میزنه یه تفاوت های دارن!
يعني كسي كه تيپ جلف نميزنه قابل اعتماده؟ به درد زندگي ميخوره؟ ولگرد نيست؟ همون درصدي كه ميگيد از روي ظاهر ميشه شناختو بگيد
دوست من مشکل شما اینه همه چیز رو توی قدر مطلق میگیرید!
من کی گفتم هر کسی تیپ جلف نزنه قابل اعتماده؟ اتفاقا برعکس! این حماقته! شاید اگه میگفتید قابل اعتماد تر هست بهتر بود!
درصد عددی خاصی نمیشه گفت! مثلا اون دختر (؟!) خانوم شماره 9 و امثال ایشون رو بنده تا 95% معتقدم به درد زندگی نمیخورن! درباره بقیه زیاد نمیشه درصد گفت اما درباره این دسته افراد میشه نظر داد.
البته اینها نظر شخصی هست! شاید نظر شما چیزی کاملا متفاوت باشه.
اصلا مطلق در نظر نگرفتم. بر اساس حرفي كه اول زديد اينارو ازتون پرسيدم. بله نظر من كاملا متفاوته و اعتقاد دارم باطن كسيو نبايد از روي ظاهرش حدس زد. همين ظاهري كه شما ميگيد شماره 9 ميشناسم كه ازدواج كرده و زندگي فوق العاده خوبي داره. اگه كمي با دقت به اطرافمون نگاه كنيم خانمهاي ازدواج كرده زياديو مي بينيم كه اينجور ظاهريو دارن ولي مادر و همسر خوبي هستن. چون ذاتشون درسته.
من دختر نیستم و نمیتونم بگم کدوم ولی اگه دختر بودم مسلما اون طوری که طرز فکرم و فرهنگ بود لباس میپوشیدم !!!!
ولی هر کس در نحوه ی پوشش به نظر من آزاده و هر جوری میخواد میتونه و رفتار کنه و اصل لباس آدما نمیگه طرف انسان یا نه بلکه دلش عقلش شعورش و ...... از انسانیت خبر میده !!!!
ظاهر نگر بودن !!! از روی ظاهر قضاوت کردن !!! خیلی بده خیلی !!!!
خیلی 9 و 10 ها هستن که دلشون واسه هم نوعشون میتپه تو کارگروههای متفاوتی شرکت میکنن به هم نوعشون کمک میکنن !!!! خیلی از اعداد بقیه هم هستن با چادر میرن تو یه فروشگاهی و با جنس زیر چادر میان بیرون !!! و اینا دلیل نمیشه همه رو یکی بدونیم چون الان گرگام واسه این شناخته نشن لباس بره میپوشن پس بره ها بد نیستن بره نماها مشکل دارن !!!
ما اگه میبینم یکی از عقیدمون از لحاظ لباسی فرق داره نباید اونو هزار تا لقبی که شایسته ذهن خرابه خودونمه روش بزاریم !!! انصاف نیست !!!
زود قضاوت نکنیم چون هیشکی از دل بقیه خبر نداره جز اون بالائی !!!
من دختر نیستم و نمیتونم بگم کدوم ولی اگه دختر بودم مسلما اون طوری که طرز فکرم و فرهنگ بود لباس میپوشیدم !!!!
ولی هر کس در نحوه ی پوشش به نظر من آزاده و هر جوری میخواد میتونه و رفتار کنه و اصل لباس آدما نمیگه طرف انسان یا نه بلکه دلش عقلش شعورش و ...... از انسانیت خبر میده !!!!
ظاهر نگر بودن !!! از روی ظاهر قضاوت کردن !!! خیلی بده خیلی !!!!
خیلی 9 و 10 ها هستن که دلشون واسه هم نوعشون میتپه تو کارگروههای متفاوتی شرکت میکنن به هم نوعشون کمک میکنن !!!! خیلی از اعداد بقیه هم هستن با چادر میرن تو یه فروشگاهی و با جنس زیر چادر میان بیرون !!! و اینا دلیل نمیشه همه رو یکی بدونیم چون الان گرگام واسه این شناخته نشن لباس بره میپوشن پس بره ها بد نیستن بره نماها مشکل دارن !!!
ما اگه میبینم یکی از عقیدمون از لحاظ لباسی فرق داره نباید اونو هزار تا لقبی که شایسته ذهن خرابه خودونمه روش بزاریم !!! انصاف نیست !!!
زود قضاوت نکنیم چون هیشکی از دل بقیه خبر نداره جز اون بالائی !!!
آفرين يه لايك براي حرفات كم بود. كاملا درستو متين بود:thumbsupsmileyanim: ظاهر انسانها غلط اندازه نبايد بخاطر ظاهر قضاوت بشن.