نظر شما جیه ؟

**^^**

New member
بچه ها تا اینجا بحث خوب پیشرفت کرده ولی به عنوان شروع کننده بحث یه خواهش دارم
از این بحث ها خیلی میشه
اما همیشه فقط بحث میشه
و بار دیگه طرفین بحث جای دیگه همون حرف ها رو میزنند
اگه موافقین یه مقدار تا اینجا جمع بندی کنید ببینید کدوم تفکرتون اشتباه بوده یا کدوم کارتون اشتباه بوده یا کدوم قسمت پوشش شما اشتباه بوده لازم هم نیست که بگین
فقط میخام که با هم به اصلاح هم دیگه کمک کنیم البته نمیگم تا جامعه اصلاح شه همین که ما زندگی خوب و پاکیزه داشته باشیم برامون کافیه
با پوشش های زننده مثل 10 موافق نیسم اما برچسب بد بودنم بهشون نمیزنم من ظاهر آراسته رو دوس دارم تا حدی که وقار آدم حفظ شه اما در کل با ظاهر بینی جامعه خیلی خیلی مشکل دارم و اینکه آقایون(منظورم همشون نیس) بیشتر وقتا انحرافای خودشون رو میذارن به حساب همین قضیه و الکی توجیه میشن و به نظرم یکی از عاملایی که بعضی از دخترا میرن سمت همچین پوششایی لج کردن با این مسائلِ.یکیم اینکه خیلیا وقتی میبینن که یه دختری با همچین پوششی تو جامعه اس همچین بد بهش نگا میکنن که طرف بعدش حالش از حجاب و آدمای محجب به هم میخوره در صورتی که اگه چند نفر با پوششی که تو عرف جامعه ماس این آدم رو بپذیرن و روابط دوستانه باهاش برقرار کنن خیلی راحت عوض میشه من خودم این مورد رو خیلی خیلی دیدم چون دخترا تو سن پایینتر نیاز به خودنمایی دارن میرن سراغ این پوششا با برخورد درس خیلی راحت عوض میشن

waria

New member
با پوشش های زننده مثل 10 موافق نیسم اما برچسب بد بودنم بهشون نمیزنم
با این حرفت موافقم روژان جان.درسته که پوشش های شماره 9 و 10 قشنگ نیست و من خودم اصلا این نوع پوشش رو دوست ندارم.ولی این که بخوایم از رو ظاهر قضاوت کنیم و کل هویت اون فرد و زیر سوال ببریم خیلی بده.من خودم حجابم معمولی و سادست.اونجوری نیستم که حتی یه لاخه موم هم دیده نشه.ولی همیشه سعی کردم شخصیتمو با ظاهر و پوششم یه جورایی نشون بدم...اون جوری باشم که واقعا بهش اعتقاد دارم.
من هم دوستای چادی و واقعا با حجاب دارم.هم دوستایی از شماره 9 و 10.وباید بگم(در مورد دوستای خودم)واقعا اون اخلاقای خوب و مثبتی که توی دوستای به قول بقیه بی حجابم دیدم متاسفانه تو اونایی که همیشه دم از دین و ایمان میزنن ندیدم...
خواهشا تغییر و از خودمون شروع کنیم.با دیدن ظاهر کسی واسه خودمون در مورد خوب یا بد بودن اون شخص تز ندیم:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

ali_ah

New member
در مورد اینکه هر جور باشی همونجور گیرت میاد من برای خودم یه روشی دارم فکر میکنم که هر کاری من انجام بدم همون کار رو همسر ایندم هم انجام میده مثلا اگه من به کسی بد نگاه کنم یه نفر همون موقع به همسر من بد نگاه میکنه
یا اگه با نامحرم بگو بخند داشته باشم همون موقع همسر من با نامحرم بگو بخند داره
به نظر من اگه کسی اینجور فکر کنه بیشتر مواظب خودش میشه چون میدونه که در واقع مواظب همسر ایندشه

**^^**

New member
با این حرفت موافقم روژان جان.درسته که پوشش های شماره 9 و 10 قشنگ نیست و من خودم اصلا از این نوع پوشش رو دوست ندارم.ولی این که بخوایم از رو ظاهر قضاوت کنیم و کل هویت اون فرد و زیر سوال ببریم خیلی بده.من خودم حجابم معمولی و سادست.اونجوری نیستم که حتی یه لاخه موم هم دیده نشه.ولی همیشه سعی کردم شخصیتمو با ظاهر و پوششم یه جورایی نشون بدم...اون جوری باشم که واقعا بهش اعتقاد دارم.
من هم دوستای چادی و واقعا با حجاب دارم.هم دوستایی از شماره 9 و 10.وباید بگم(در مورد دوستای خودم)واقعا اون اخلاقای خوب و مثبتی تو توی دوستای به قول بقیه بی حجابم دیدم متاسفانه تو اونایی که همیشه دم از دین و ایمان میزنن ندیدم...
خواهشا تغییر و از خودمون شروع کنیم.با دیدن ظاهر کسی واسه خودمون در مورد خوب یا بد بودن اون شخص تز ندیم:65d6a5d6s:
من هیچوقت یادم نمیره که تو دانشگاه چطور دخترا رو تحقیر میکردن یکی از همین فاطی کماندوا برگشت به یکی از دخترا جلو اون همه پسر گف خانوم را میری کل برجستگیای بدنت میزنه بیرون اون دختر تا 1ماه نمیومد محوطه دانشگاه چون وقتی پسرااا میدیدنش این جمله رو میگفتن و میخندیدن،یه بار یکی از همین گشتایی که تو خیابون بود برگشت به دختره گفت این ...خانوم رو من درسش میکنم و هزارتا برخورد بد دیگه مگه اینا ادم نیسن

kod7th

New member
خیلی وقتا همین انگایی که ما بقیه میزنیم کل زندگیشون رو نابود میکنه حتی اگه طرف بخواد عوض شه پشیمون میشه یاد بگیریم به همدیگه احترام بذاریم با هر لباس و پوششی خیلی بهتر از محکوم کردنه دیگرانه کی میدونه شاید همون آدم پیش خدا از من و شما عزیزتر باشه
این گفته های من به همه صدق نمیکنه لطفا با هر پوششی هستین ازم شاکی نشین ولی این گفته هام رو دقیقا بین دوستام دیدم.

.حالا اگه از بعضی ها که از رفتارشون معلومه اهل کجاوچی هستن بگذریم ،میتونم با اعتماد99% به گفته هام ،اینو بگم که واقعا بعضی ها که از نظر ظاهر پوشش مناسبی ندارن ، واقعا آدمای ساده دلی هستن و فقط خواستن که به روز باشن و رسیدن به این هدفشون رو خواستن با پوشششون عملی کنن.واین افراد سودجو بودن که از طرز پوشش اونا برای خواسته های خودشون استفاده کردن. و راحت میتونم بگم که همه اونایی که چادر می پوشن هم آدمای واقعا صاف و ساده ای نیستن.این گفتمو با یه حقیقت از دوستم براتون ثابت میکنم.خودم با اینکه پوششم در حد پوشیدن چادرکامل نیست ولی از هر لحاظ مناسب یک زن ایرونی هست و شایسته خودم میدونم و تا حالا هیچ رابطه دوستی با کسی برقرار نکردم ولی دوستم که چادری بود علاوه بر اینکه نامزد داشت دو تا دوست پسر داشت و با یکی هم از لحاظ درسی ارتباط برقرار کرده بود که باعث شد دوستی بین خودمونم از بین بره.در حالی که یکی از همکلاسیام با پوشش تقریبا نامناسب از لحاظ درسی باهام ارتباط برقرار کردو تو مدتی که باهم بودیم، هیچ خطایی ازش ندیدم . اینارو نگفتم که نسبت به کسی سوء زن پیدا کنین یا نسبت به کسی بی اعتماد بشین چون هیچ کس عین دیگری نیست.اینارو گفتم تا صدق سخن دوستمون **^^** رو اثبات کنم و بگم که منظورشون چی بوده.

آخرین ویرایش:

ali_ah

New member
من با اینکه به درستی حرف دوستان که میگن که بعضی شماره 10 ها هیچ مشگل اخلاقی خاصی ندارند اعتماد دارم ولی دلم صاف نمیشه و میگم که به همه شماره 10 ها بی اعتمادم و لی هیچ وقت نمیگم که حتما ..
برای دفع خطر احتمالی همشون اونور خط قرمز زندگی من هستند

Artmis.a

New member
شما کدام را می پسندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

82284174149092577438.jpg

:ad54ad::a2d3::25r30wi:

Taraa

Well-known member
هیچکدام را

اینجوری نمیتونم نظر بدم ، باید 30 تا سوال ازش بپرسم
:25r30wi:

Persian-Masoud

New member
خب خب خب! میبینم که یه چلنج جدید گذاشتین!
من قبلا 2 بودم الان شدم 3 ! پیشرفت کردیم دیگه! :p
ولی جدی میگم به پسرهایی که مدل های عجق وجق میزنن به هیچ وجه اعتماد نکنید!
پسرهای خوب تیپ های متین و سنگین میزنن!
یاد قدیما که میوفتم و بهش فکر میکنم میبینم دخترهایی که باهاشون بودم 2 زار ارزش نداشتن! الانم بی ارزشن و بهتره بگم بی ارزشتر! چرا با یه همچین دخترهایی بودم؟ چون خودمم جزء اون دسته پسر هایی بودم که خودم تا سطح اونها پایین آورده بودم! درسته خوش میگذشت! حال میداد! اما پوچ بود! :image170:
حسی که الان دارم خیلی خیلی بهتره! الان میتونم با افرادی رابطه داشته باشم که واقعا انسان های با کمالات وخوبی هستن. باطن زیبا و بزرگی دارن! و خیانت و دروغ توی زندگیشون معنی نداره!
هعیییی! :sad: کاش! و ای کاش زودتر سرم به سنگ میخورد!
اما بازم دیر نیست! :a2d3:

Taraa

Well-known member
من به تو افتخار میکنم داداش مسعود (از اون شکلکایی که اشک تو چشاشون جمع شده)

ali_ah

New member
یعنی ساده رو؟!

لطفاً دلایل خودتون رو هم بگید

درسته گزینه ها کمه ولی گزینه یک معرف یک آدم ساده(متعادل) و دو از این فشن هاست و سه هم مذهبی ظاهرآ:(50):

ساده نیست هم سنگینه هم جوان پسند تر
البته من بین 1و3 در گردش هستم یعنی گاهی ریش میزارم بیشتر ته ریش گاهی نه
گاهی استین کوتاه گاهی بلند البته دانشگاه که میرم بیشتر استین بلند
کلا ظاهر رو تمیس دوست دارم نه ژولیده باشه ادم نه زیاد از حد به خودش برسه و..
مثلا صبحها کلا 5 دقیقه هم جلوی اینه نیستم ولی خوب مرتب بیرون میام

Taraa

Well-known member
به شما هم افتخار میکنم داداش علی

ولی حدیث جون بنظر منم باید یه خورده عکسا بیشتر باشه ... مثلا آخوند که اصلا نداره ... نخندید.... بعضی حاج آقا ها خیلی خوبن ... با اینکه جامعه زیاد نظر مثبتی راجع بهشون نداره.... بذار بگردم ببینم بسیط ترشو پیدا میکنم بذارم

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
به شما هم افتخار میکنم داداش علی

ولی حدیث جون بنظر منم باید یه خورده عکسا بیشتر باشه ... مثلا آخوند که اصلا نداره ... نخندید.... بعضی حاج آقا ها خیلی خوبن ... با اینکه جامعه زیاد نظر مثبتی راجع بهشون نداره.... بذار بگردم ببینم بسیط ترشو پیدا میکنم بذارم

آخه تارا جان من از کجا میدونستم شما ذائقه ات چیه؟؟؟:25r30wi:

تازه شماره 3 اگه شما قبولش کنی قول میده در آینده حتماً بشه (یقه شو ببین این یعنی اینکه پتانسیلشو داره):bunnyearsmiley:

ببخشید شوخی کردم نکنه از دستم ناراحت بشی:rose:

بالا