با پوشش های زننده مثل 10 موافق نیسم اما برچسب بد بودنم بهشون نمیزنم من ظاهر آراسته رو دوس دارم تا حدی که وقار آدم حفظ شه اما در کل با ظاهر بینی جامعه خیلی خیلی مشکل دارم و اینکه آقایون(منظورم همشون نیس) بیشتر وقتا انحرافای خودشون رو میذارن به حساب همین قضیه و الکی توجیه میشن و به نظرم یکی از عاملایی که بعضی از دخترا میرن سمت همچین پوششایی لج کردن با این مسائلِ.یکیم اینکه خیلیا وقتی میبینن که یه دختری با همچین پوششی تو جامعه اس همچین بد بهش نگا میکنن که طرف بعدش حالش از حجاب و آدمای محجب به هم میخوره در صورتی که اگه چند نفر با پوششی که تو عرف جامعه ماس این آدم رو بپذیرن و روابط دوستانه باهاش برقرار کنن خیلی راحت عوض میشه من خودم این مورد رو خیلی خیلی دیدم چون دخترا تو سن پایینتر نیاز به خودنمایی دارن میرن سراغ این پوششا با برخورد درس خیلی راحت عوض میشنبچه ها تا اینجا بحث خوب پیشرفت کرده ولی به عنوان شروع کننده بحث یه خواهش دارم
از این بحث ها خیلی میشه
اما همیشه فقط بحث میشه
و بار دیگه طرفین بحث جای دیگه همون حرف ها رو میزنند
اگه موافقین یه مقدار تا اینجا جمع بندی کنید ببینید کدوم تفکرتون اشتباه بوده یا کدوم کارتون اشتباه بوده یا کدوم قسمت پوشش شما اشتباه بوده لازم هم نیست که بگین
فقط میخام که با هم به اصلاح هم دیگه کمک کنیم البته نمیگم تا جامعه اصلاح شه همین که ما زندگی خوب و پاکیزه داشته باشیم برامون کافیه