به دنبال راهی برای رهایی از بن بست پرستاری

mehran35

New member
یه جووووورررررر می گه شیفت شب انگار کوه می کنه

ما خیلی خوب حتی بهتر از شما معنای درد و تعصب رو می فهمیم
h
آخه بچه عرصه ای چی بهت بگم که بتونی بفهمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
طبیعیه منم دانشجوبودم سعی میکردم حرفای اطرافمونشنیده بگیرم چون قدرت پذیرش واقعینونداشتم!

آخرین ویرایش:
این رو هم بگم که من با لیسانس پرستاری و 4 سال تحصیلات آکادمیک پایه حقوقم 700 هزار تومنه و همکار هجده ساله م با دیپلم بهیاری و یک سال سابقه کار فیش حقوقیش 950 هزارتومنه،کارمون هم یکیه و تازه من بخاطر پرستار بودنم مسئولیتم تو شیفت از اون خیلی بیشتره و تنها تفاوتمون تو رنگ مقنعه و شلوارمونه!!! حقوق کارگر خدمات بخشمون هم 850 هزار تونه!!!!
دوستانی که سر کار هستن این حرف الان من رو خیلی خوب لمس میکنن.بچه ها دانشگاه یه محیط خیلی فانتزی و شیکه.واقعیت جامعه خیلی توش پیدا نیست.واقعیت اینه که حرفه ما از دید پایین ترین اقشار جامعه هم یه شغل پر زحمت کم شانه،یه چیز هایی تو مایه کارگری! البته من خودم شخصا این نوع نگاه رو قبول ندارم و برای یه کارگز زحمتکش یه عنوان یه انسان که نون حلال در میاره خیلی هم ارزش قائلم اما ما تو جامعه زندگیم میکنیم و خواه ناخواه مورد قضاوت اجتماع واقع میشیم و نمیتونیم بگیو این چیزا اهمیتی نداره.مشکل از اجتماع هم نیست چون مردم اون چیزی رو که میبینین میسنجن،مشکل از طراحی سیستم پرستاری تو کشور ماست.
چندوقت پیش واسه یه مریض فوق العاده بد رگ دوبارtry کردم و نتونستم رگ بگیرم.همراهش به قدری جلوی بقیه بهم توهین کرد وتحقیرم کرد که گفتم من دیگه واسه مریضت کاری نمیکنم.بهم گفت برو بگو یکی که بلده بیادو تو یه پرستاری و وظیفته و ازت شکایت میکنم و پولشو میگیری و...
فرداش همون مریض دکترش اومد واسش تپ مایع پلور انجم بده هفت بارtry مرد تا تونست نیدل رو بزنه سر جاش و ده سی سی مایع بکشه و جالب اینه که در حالیکه مریض از شدت درد داشت faintمیکرد وهمراهش میدونست که پزشکش نتونسته به هر دلیلی کارش رو خوب انجام بده سه بار از پزشکش تشکر کرد!!!!
قصدم زیر سوال بردن توانایی هایی یه پزشک نیست،رو حساب یه مورد هم قضاوت نمیکنم چون این فقط یه نمونه از این موارد بود،خواستم نوع نگاه جامعه به حرفه مون رو تبیین کنم...

نمی دونستم میشه به پرستاری اینجوری هم نگاه کرد!!!!!!!!!!!1

این بهیارای ثروتمندو از کجا شما گیر میارین ما هم بهیار دیدیمممم

دوستانی که سر کار هستن_دوستانی که سر کار هستن شما از همون ترم اول سرکار بودی

دیگه دارم شاخ در میارم از کی تا حالا جلوی همراه بیمار رگ می گیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونی چرا وضعیت معلما هر روز بهتر میشه چون همیشه همشون با هم اتحاد دارن ولی مشکل پرستارا اینه که از هم دیگه حمایت نکردن وهمیشه به وضع موجود قانع بودن وتوسری خور بار اومدن!همیشه سرپرستارا به خاطر موقعیتشون به جای حمایت فقط اطاعت کردن!!!!

تو سری خور تویی

دوست عزیز درسته که خیلی ها هم با رتبه ده هزار پرستاری میخونن ولی من خودم با رتبه 1800 و از سر بی اطلاعی اومدم پرستاری.این جور قضاوت کردن درست نیست.خیلی وقتها شرایط تعیین کننده است نه استعداد و توانایی ها.سالی که ما کنکور دادیم پیک جمعیت کنکوری ها بود(سال 86) اما برای مثال همین امسال با رتبه 2100 تو شهر ما دندونپزشکی قبول شدن!!!

پیک کنکور 83 بود این چه وضع آمار دادنه؟

با تشکر از پرستار پشیمان عزیز
دمت گرم که کلی وقت میذاری تا همه بدونن با وضعیت موجود چه اجحافی در حق پرستارا میشه به گناه این که توی کنکور فقط چند تا تست از رقباشون عقب موندن!!!!!!

لیسانس به پزشکی رو برای شما گذاشتن دیگه شما پزشکی هم بری بازم شاکی هستی مشکل یکی دوتا نیست که

mehran35

New member

دیگه دارم شاخ در میارم از کی تا حالا جلوی همراه بیمار رگ می گیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[
فقط دارم به نظراتت میخندم آخی همیشه دیدی استادت موقع رگ گیری همراهارو بیرون میکنه هان؟نه تو روخدا بگو ترم چندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز میشه لطفا شما بگید آیا مشغول به کار هستید یا نه؟ تصوراتتون تقریبا مشابه افکار دوران دانشجویی منه.درسته که بخشی از مشکل از عملکرد خود پرستاران آب میخوره اما همه چیز هم این نیست.پرستاری که اینقد شب کاری و شیفت های سنگین پشت سر هم داره و تازه مشکلات زندگی شخصیش هم هست زمان و پتانسیل این رو نداره که به این مسائل بپردازه و متاسفانه اکثر اوقات ترجیح میده سکوت کنه و دردسر همون شیفت اومدن رو به بدبختی های اعتراض کردن ترجیح میده!!! با رفتن این آدما هیچی درست نمیشه چون پاش بیفته شاید 90 درصد پرستارا الان ناراضی و بی علاقه باشن

تفاوت تفکر در دانشگاه و محل کار موضوعی هست که در همه رشته ها هست ولی همه مثه شما یک بعدی فکر نمی کنن
این حرفا دیگه کهنه شده پدربزرگ منم ازین تعبیرات کلیشه ای استفاده نمی کنه
فقط براتون متاسفم

دیگه دارم شاخ در میارم از کی تا حالا جلوی همراه بیمار رگ می گیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[
فقط دارم به نظراتت میخندم آخی همیشه دیدی استادت موقع رگ گیری همراهارو بیرون میکنه هان؟نه تو روخدا بگو ترم چندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا شما خنده ام بلدی بکنی؟ ممنون از اعلام توانایی هات ت ت ت ت ت دیگه چی کار بلدی سرپررررستار؟

دوست عزیز! اولا که همه چیز کار و بازار کاری و پول درآوردن نیست.شان و حرمت و مسایل روانی و رضایت شغلی خیلی مهم تره که تو رشته ما این مسئله خیلی کمرنگه.تازه همین الانش مثل تراکتور اضافه کاری میریم تون وقت چهار ماه بعد اضافه کاری یک ماهمون رو میدن!!!
تو ماه رمضون به نیروهای مسلح سبد کالا داده بودن شامل انواع اقلام غذایی مرغوب من جمله مرغ که اون موقع کیمیا شده بود!!!! اون وقت چند وقت پیش با هزار منت سبد کالای ما رو هم دادن:بیست کیلو برنج هندی،شش تا ماکارونی و دوکیلو شکر که باید یک ساعت تو صف می ایستادی تا واست کیلو کیلو بکش و ازت امضا بگیرن و بهت بدن!!!! من که بخاطر حفظ حرمت خوندم نگرفتم ولی تو خود حدیث مفصل بخوا ناز این مجمل!!!
ضمنا اگر اعلام کردن حاضرن در عرض 24 ساعت پرستار استخدام کنن از اون طرف تو بیمارستان ما که از زور بی نیرویی شیفتاش نمیچرخه 30 تا نیروی تبصره ای رو بخاطر تبصره ای بودنشون اخراج کردن والن علی مونده و حوضش!!! ما هم گردنومن خورد باید شیفتای خالی شده اونا رو هم کاور کنیم!!!!

خیلی مسخره ست

mehran35

New member
تفاوت تفکر در دانشگاه و محل کار موضوعی هست که در همه رشته ها هست ولی همه مثه شما یک بعدی فکر نمی کنن
این حرفا دیگه کهنه شده پدربزرگ منم ازین تعبیرات کلیشه ای استفاده نمی کنه
فقط براتون متاسفم
باشه توبرای ما متاسف باش خیلی بچه تر از اونی که بشه روی نظراتت حساب کرد هر وقت خالی شدی بروبخواب فردا مدرسه ات دیر نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

همیشه با خودم فکر میکنم که ای کاش زمانی که من انتخاب رشته میکردم یک نفر بود که بهم بگه جنبه داشته باش و به سریال پرستاران در حد یه سریال تلویزیونی نگاه کن و جو گیر نشو!!!!
نمیدونم چرا درست زمانی که انتخاب کردم وهمه چیز تموم شد کانال تلویزیون رو عوض کردم و تازه چشمم افتاد به سریال های وطنی که توشون تصویری که از یه پرستار ارائه میدن اغلب یه مشت آدم بیکاره که همیشه در حق مریض کوتاهی کرده و مدام تو استیشن نشستن و در حال غیبت کردن یا حسادت کردن به پزشکا هستن!!!!!

آهان شما از انتخاب رشته تون ناراضی هستین خیلی های دیگه ازین اشتاباهات می کنن ولی حرفه رو زیر سوال نمی برن تبریک می گم بازم داری اشتباه می کنی

mehran35

New member
آهان شما از انتخاب رشته تون ناراضی هستین خیلی های دیگه ازین اشتاباهات می کنن ولی حرفه رو زیر سوال نمی برن تبریک می گم بازم داری اشتباه می کنی
زیادی فیلم پرستاران رو دیدی نمیگی ترم چندی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیرون کردن همراه کار پرستار نیست پرستاری برا خودش شخصیت داره کاره نگهبانیه مگه اینکه شما وقت ملاقات رو انتخاب کرده باشی هه هه هه

بالا