به دنبال راهی برای رهایی از بن بست پرستاری

Persian-Masoud

New member
سلام
حق باشماست ازماست که برماست ماتودوره دانشجویی دانشجوهای پرستاری زیرذره بین میذاشتن(مترون وسرپرستاروسوپروایزر)امابچ� � های پزشکی هیچکاری باهاشون نداشتن یکی ازهمکلاسیای من به خاطرشلوارجین اجازه ورودبه بخش بهش ندادن اگرکفشات کمی صداداشت بایدچسب زیرکفشامون میزدیم امابچه هاپزشکی راحت بودن باهرنوع کفشی داخل بیمارستان بیان اگربرای استراحت توحیاط بیمارستان میرفتیم بازخواست میشدیم اماپزشکیاقانونی براشون نبودبه این دلیل ازبیمارستان بدم میادچون برخوردخوبی ندیدم باپرستارا/همراهامریضاهم که دیگه حرفشون نزن ماشاالله همشون یه پامتخصصندفقط توکارادم دخالت میکنندالبته تجربه به من ثابتکرده ازاول روبه همراه مریض نده اگرم توکارت دخالت کردازاتاق باجدیت بیرونش کن اگربیرون نرفت بگومن کارمریضتوانجام نمیدم وعواقبشم پای خودت این روش خیلی کارسازهم کارت زودترتموم میشه هم همرا ه مریض حدوحدودخودشویادمیگیره

دقیقا درسته.
متاسفانه من یکی تحمل این چیزهارو ندارم و ترجیح میدم از این محیط ها خودمو بکشم بیرون.
ارزش نداره اعصاب و زندگیمو خورد کنم برای چندغاز پول که یه بیسواد توی بازار ازاد چندین برابرشو به راحتی پیدا میکنه و آقا بالا سرم نداره و هر وقت دلش خواست استراحت میکنه نه اینکه نیم ساعت تاخیر داشته باشی باید به 700 نفر جواب پس بدی یا برای یه اجازه نیم ساعتی رضایت مسئول بخش و سوپر وایزر و مترون رو جلب کنی! بخدا اینکه نشد زندگی!
از اینکه به این رشته اومدم پشیمون نیستم. چون خیلی چیزها یاد گرفتم و راهم برای مدارج بالاتر خیلی راحت تر شد اما اصلا نیمخوام توی ایستگاه پرستاری پنچر بشم و بمونم! :tsimuzpzwoap1t9y3o7

rainsavor

New member
سلام به همه ی بچه ها

من چند سالی هست که پرستاری می کنم .تمام حرفایی که بچه زدن رو قبول دارم . ولی باور کنید مشکل از خود ماست.من هم بخش ویژه کار کردم و هم بخش جنرال .توهین هایی که از جانب کادر درمان وسوپروایزر ها و پزشکان و حتی همراهیان...که به پرستاری میشه در بخش های ویژه مثل آی سیو در مقابل بخش های جنرال صفر هست. تمامی کسانی که سابقه ی کار بالین در هر دو بخش دارن نظر من رو تاییید میکنن.این بخاطر این هست که بچه های ویژه کار از اعتماد به نفس و علم بالاتری برخوردار هستن و اجازه ی توهین رو به کسی نمی دن.جامعه ی ما جامعه ی بزرگتری نسبت به پزشکی هست تنها مشکل اینجاست که پشت هم رو نداریم یا از اعتماد به نفس پایین برخورداریم . این بن بست رو خودمون برای خودمون درست کردیم و بعد میخوایم ازش فرار کنیم ؟؟؟فرار عجز ما رو میرسونه .ناتوانی ازینکه نمی تونیم شرایط رو تغییر بدیم .ما اجرا کننده گاید لاین های درمان هستیم نه دستور پزشک. بخاطر حطای پزشک همکارای ما به زندان می افتن و جریمه میشن چون اجرا کننده بی چون و چرای دستورات هستن.اگه طرف میگه من پزشکم و دستور میدم شما هم بگین من پرستار هستم و اجازه نمی دم علم پایین شما جون بیمارم رو به خطر بندازه . همه چیز دست ماست . ولی ابتداباید از خودمون شروع کنیم تا الان برای اصلاح این وضع چه کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

am-ml

New member
سلام به همه دوستای خوبم،پرستاران محترم
من تمام نظرات بالا رو خوندم ،اون چیزی که دوستمون باهاش پاپیک رو شروع کردن ،انتقاد از عدم شناخت جایگاه یک پرستار بود،کسایی که یک عضو موثر در سیستم درمان هستن ،ایشون انتقاد کردن از مقایسه خودشون با پزشک ها کسانی که بعضا شاید سواد شما رو هم نداشته باشن البته زمانی که توی بیمارستان کار می کردم خودم شاهد این قضیه بودم و بارها دیدم که اگه بچه های پرستاری نبودن پزشک طرحی کم سابقه و کم تجربه ما که حالا یا سوادش کم بود یا هل کرده بود خشکش زده بود و مریضش داشت از دست می رفت و البته دیدم پرستارایی رو که دست مریض رو آبکش کردن و نتونستن یه رگ بگیرن ولی آیا این به این معنیه که همه پزشکا و پرستارای ما اینطوری هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من راجع به این دوتا رشته اصلا حرف نمی زنم ولی خودم چند سالی همکار شما بودم توی بیمارستان ،روزی که رفتم توی بخش تا راند کنم ،احساس کردم هدنرس منو با خدمه بخش اشتباه گرفته ،در حالی که من یک کارشناس مهندسی بهداشت محیط بودم ،میشد افسرده بشم و میشد فکر کنم که کاش با اون همه استعداد :smiliess (3):و با رتبه ای که پرستاری رو به آسونی قبول میشدم ای کاش این رشته رو رفته بودم ولی من فقط یک فکر کردم :ایشون جایگاه منو نمیشناسه ؟یا میشناسه ولی حد خودش رو نمیدونه؟ در هر صورت کسی که باید بهش بفهمونه که من کی هستم نه رئیس بیمارستانه و نه مدیر بیمارستان ،فقط خودم هستم .
من باید بهش بفهمونم این جایگاهی که من توش هستم -نه شخص من- جایگاهیه که ایشون باید بهش احترام بگذاره حتی اگر من اشتباه میکنم ،این قدرت رو نداره که خودش بهم تذکر بده و باید به مقام مافوق من بگه تا اون به من تذکر بده ،اون موقع یه نیروی طرحی بودم و خیلی ها از این برخوردم تعجب کردن ولی وقتی دیدن مصمم هستم و در عین حال غرضی هم ندارم ،تسلیم من شدن ،تاکید میکنم من هیچ تلاشی نمی کردم که بگم از کسی بالاترم بلکه تلاش میکردم با من در حد جایگاه خودم رفتار بشه ،اونا وقتی میدیدن توی بحث نظافت من به نظر یک خدمه و تجربه اون همونقد احترام میگذارم که به سواد کتابای خودم ،از جبهه گیری خوداری میکردن و وقتی میدیدن در حالی که با خدمه با ساده ترین کلمات حرف میزنم و آموزش میدم اما میتونم با اونا با اصطلاحات علمی و تخصصی رشته خودمون صحبت کنم ،متوجه توانایی من میشدن طوری شد که روزی که به خاطر اینکه استخدام بشم به یه شهر دیگه رفتم ،هر وقت به بیمارستان شهر خودمون میرم همه اونا طوری رفتار میکنن که انگار صمیمی ترین دوستشون اومده - میگم همه ،خوب کسایی هم بودن که من میدونستم قلبا دلشون نمی خواد بهم روی خوش نشون بدن ولی بهونه ای هم نداشتن که باهام بد باشن-
ببینید دوستای خوبم ،شما با خارج شدن از این رشته بسیار مهم و ارزشمند فقط موقتا خودتون رو رها کردین در حالی که مشکل همچنان باقیه و فقط صورت مسئله رو پاک کردین،شما در هر شغل دیگه ای هم قرار بگیرین ممکنه همین احساسات آزاردهنده رو پیدا کنید چون دائما خودتون رو با بقیه قیاس میکنید برام جالب بود یکی از شما با افتخار گفته بود ما اگه مقایسه میشیم با پزشک مقایسه میشیم ولی شما بهداشتیا چی؟
به این جمله فکر کنید :ایشون به طور ضمنی پزشک سالاری رو تایید میکنه و جالب تر اینکه بهداشتیا رو به خاطر اینکه با پرستاری خودشون رو مقایسه میکنن کم میبینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم به ارزش های خودمون پی ببریم ،سعی کنیم خودمون رو با کسی مقایسه نکنیم ما تنها وقتی که خودمون باشیم منحصر به فرد و یگانه هستیم.

با احترام به همه پرستاران محترم که اونایی که شعورش رو دارن جایگاهشون رو تحصین میکنن و نادانان رو باید در جهالت خودشون رها کرد وگرنه بیهوده انرژی و وقت ما رو میگیرن، آخرشم نمی فهمن.

آخرین ویرایش:
همکار خوبم،خانم یا آقای rain savorسلام.
صحبت هایی که فرمودین در عین صحت و دقت بیشتر شبیه مسائل مطرح شده در کتاب های درسی و رفرنس های پرستاری هستش تا واقعیت جامعه.من یک سال بیشتر نیست وارد فضای کار شدم اما تو همین مدت اندک هم بخش جنرال و هم بخش ویژه کارد کردم.قبول دارم که اوضاع بخش ویژه از خیلی از جهات بهتر از بخش جنرال است اما در مجموع جایگاه ما تفاوت چندانی نداره.بخش ویژه بخاطر عدم حضور همراه بیمار،وخامت و حساسیت حال بیمار و وجود تجهیزات و دستگاه های متعدد پرستیژ بالاتری داره اما اگه نظرات قبلی من رو خونده باشین اوصاف یک پرستار icu کار تو خیلی از بیمارستان های کشور من جمله بیمارستان ما هم دستتون میاد!!!! متاسفانه علم و سواد ما چون عرصه ظاهر شدن و میدان عمل نداره هیچ جا به چشم هیچکس نمیاد و در نهایت فقط خودمون میدونیم که چه چیزهایی بلدیم.خیلی از چیزهایی که ما تو دانشگاه به عنوان nursing care میخوندیم خارج از محیط آموزشی و در محیط کاری نیاز به اردر پزشک داره تا رسمیت و مجوز داشته باشه.اگر کوچکترین کاری بدون اردر پزشک انجام بدیم و به هر دلیلی برای مریض مشکلی پیش بیاد قبل از بررسی هرچیزی ازت میپرسین کو اردر فلان کار؟!!!گاید لاین های درمان که ما تو دوران تحصیل میخوندیم در محیط های کاری هیچ رسمیتی ندارن متاسفانه و تجربه ثابت کرده که تو شرایطی که پای قانون میاد وسط قابل استناد نیستند.مثلا شما تا حالا چند بار تونستید به پزشک بگید من هم پرستار هستم و اجازه نمیدم...؟؟؟؟
پزشک،به جهت درآمد زایی ای که از قبل بستری کردن بیمار برای بیمارستان داره بسیار واجب الاطاعه هستش و رضایتش برای بیمارستان وسیستم درمانی خیلی شرطه،به همین جهت اگر پزشکی به خاطر این جواب شما رو در روی شما قرار بگیره قطعا مقام قاضی طرف اون رو میگیره و هیچ سیستم حمایت کننده ای برای پرستار وجود نداره،نه در مقابل پزشک و نه در مقابل همراه بیمار.
برای مثال چند وقت پیش بماری داشتیم که توسط یکی از نورولوژیست هامون lp شد و من میدونستم که بر اساس رفرنس های مختلف که تفاوت نظر هم دارن پوزیشن بعد از lp یا پرون هستش یا سوپاین اما دکتر گفت که مریض لترال بخوابه و و قتی بهش این مسئله رو گوشزد کردم گفت:مریض من لترال بخوابه(چون من بستریش کردم،من هر روز ویزیتش کردم،مریض به من اعتماد کرده نه تو، من اگه بخوام میتونم مرخصش کنم و ...)
کلا میخوتم بگم که گاید لاین های درمانی که من وشما تو پرستاری خوندم در عمل خیییییلی سوری و فرمالیته هستش[/SIZE].پزشک ها الان تو اولین اوردر موقع بستری حتی رژیم و پوزیشن بیممار رو هم تعیین میکنن.تو این شرایط ما دیگه جز دارو دادن حق انجام چه کاری رو داریم؟!!!!!

آخرین ویرایش:

aohm

New member
ببین عزیزم احترام احترام میاره شمااول پست همکارتوبخون که چطورتوسربچه هاپرستاری زدبعدایرادازپست من بگیرمااصلابه رشته ای توهین نکردیم امااون عزیز بهداشت نه اورد نه بردمیگه حقتون که اینطورشرایطی دارید چون تودانشجویی بچه های پرستاری رشته ماروکم حساب میکردن بهتربجای تعصب ازعقلمون استفاده کنیم امام علی میگه تعصب ازجهل من هم به پزشکاایرادگرفتم هم به همکاراخودم چون تعصب ندارم بایدایراداگفت رشته مامزایای عالی داره امادرکنارشم ایرادایی داره حالا هرکس یه ایرادشومیگه نه اینکه کسی بیادبگه حقتون این بلاهاسرتون میاد

واقعا جاي تعجب داره...شما از كجاي حرفهاي من اين برداشتو كردي كه حقتونه كه اينطور شرايطي داريد چون ....؟؟!!!!
اين تفكرات شما اصلا از ذهن من هم عبور نكرده!!
از لحن عصبي و تقريبا ناجالبتون در پست قبلي ميشد فهميد كه اصلا متوجه منظور نشديد و كلا يه چيز ديگه فهميديد!
بهرحال اگه من درست منظورمو نرسوندم و باعث سوئ برداشت شدم از پرستاراي محترم معذرت ميخام. و ضمنا،از دوستاني مثل پرستار پشيمون كه با نهايت منطق و به دور از پرخاشگري بحث كردند تشكر ميكنم.
همگي موفق باشيد

am-ml

New member
ببین عزیزم احترام احترام میاره شمااول پست همکارتوبخون که چطورتوسربچه هاپرستاری زدبعدایرادازپست من بگیرمااصلابه رشته ای توهین نکردیم امااون عزیز بهداشت نه اورد نه بردمیگه حقتون که اینطورشرایطی دارید چون تودانشجویی بچه های پرستاری رشته ماروکم حساب میکردن بهتربجای تعصب ازعقلمون استفاده کنیم امام علی میگه تعصب ازجهل من هم به پزشکاایرادگرفتم هم به همکاراخودم چون تعصب ندارم بایدایراداگفت رشته مامزایای عالی داره امادرکنارشم ایرادایی داره حالا هرکس یه ایرادشومیگه نه اینکه کسی بیادبگه حقتون این بلاهاسرتون میاد
من تجربه شخصی ام رو نوشتم ، اگه جور دیگه ای ازش فهمیده میشه عذر میخوام از پرستارای عزیز.
شب خوش

mehran35

New member
سلام به همه دوستای گلم
دوستان کاش میشد به جای عوض کردن پرستاری شرایط نامطلوبشو عوض کرد کاش میشد گفت پرستاری یک اشتباه محضه همیشه وقتی ازم میپرسیدند پرستاری رو دوست داشتی که رفتی میگفتم من پرستاری روبه عنوان یه علم دوست دارم نه یه شغل الانم میگم واقعا الان سر دوراهیه تصمیم گیری ام نمیدونم بمونم یا برم؟
از همتون خواهش میکنم که توی این تاپیک از بحث های بیهوده مقایسه رشته ها بپرهیزید هر رشته ای در جای خودش مهم وحیاتیه ما این جاییم چون از مقایسه شدن ها شاکیم!

من هنوز وارد محیط بیمارستان نشدم و واقعا شاید نتونتم محیط رو درک کنم ولی جزو اساسی ترین اصول اخلاقی و انسانی احترام به انسان ها و محترم شمردن شخصیت اونهاست ، حالا هرکسی که این رو رعایت نکنه چه پزشک و چه غیر پزشک باید به تربیتش شک کرد و من مطمنم که درصد خیلی کمی از پزشکان اینطورین ولی چون همه از پزشک ها انتظار دارن هم از لحاظ سواد هم شخصیت هم ادب مثل ادم های کوچه بازاری رفتار نکنن ، وقتی یکی دو نفر پیدا میشن که جو میگیردشون یا تربیت درست حسابی ندارند ، اونوقت این باعث میشه که محیط بیمارستان و کار خیلی غیر قابل تحمل بشه ، وگرنه تو یک مجموعه به اسم بیمارستان حتی اگه اون نظافت چی هم کارشو درست انجام نده میزان عفونت های مقاوم بیمارستانی به شدت زیاد میشه و در نهایت یه سیکل معیوب رو داریم دیگه چه برسه یه پزشک و پرستار که تو بیمارستان نزدیک ترین رابطه کاری رو دارن و هیچ کس ، چه پزشک و چه پرستار نباید این حق رو به خودش بده که بخواد مشکلات کاری و خانوادگیشو سره مریض بیچاره خالی کنه چون بعدا در محضر خدا باید جوابگو باشه ( و همینطور وجدانش ) ! و مهمترین چیز اینه که پزشک ها چون مطالب بیشتریو به صورت تئوری میخونن معلومه که سواد تئوری بیشتری هم دارن ولی تویه کار عملی معمولا ضعف دارن ( جایی که پرستاران محترم توش قوت دارن) و چقد قشنگ که این دوتا در کنار هم قرار بگیره و از هم یاد بگیرن ... برای همتون ارزوی موفقیت دارم همکاران محترمم .

منم با شما موافقم این چیز هایی که بازکننده این تاپیک مطرح می کنه دور از واقعیته حداقل اطراف من...

به هر حال هر کس اطرافشو همونطور که فکر می کنه می بینه

این کاربر می خواد همه چی رو بد ببینه شایدم

رشته پرستاری بجزدردورنج وسختی هیچی نداره ادای پرستارای خوب درنیاریدچندسال دوام میارین تواین رشته اخرش به حرف من میرسید توجامعه ماارزش هاشدن ننگ وضدارزشهاشدن هنرحجاب شد بد وبدحجابی شدباکلاسی مودب بودن شده حماقت بی ادبی شدشجاعت پزشکاهم جزهمین جامعه اندپول زیاددارند یه سوادالکی0 (باورکنید من ترم 8 که بودم ازبچه هااینترن بیشتربلدبودم حتی رژیم بیمار سرطانی بلدنبودن اماوقتی میخوای تواوردر مریضت به پزشک بعضی مواردیاداوری کنی میگه:من پزشکم نه تو

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oh my GOD

Persian-Masoud

New member
سلام به همه دوستای گلم
دوستان کاش میشد به جای عوض کردن پرستاری شرایط نامطلوبشو عوض کرد کاش میشد گفت پرستاری یک اشتباه محضه همیشه وقتی ازم میپرسیدند پرستاری رو دوست داشتی که رفتی میگفتم من پرستاری روبه عنوان یه علم دوست دارم نه یه شغل الانم میگم واقعا الان سر دوراهیه تصمیم گیری ام نمیدونم بمونم یا برم؟
از همتون خواهش میکنم که توی این تاپیک از بحث های بیهوده مقایسه رشته ها بپرهیزید هر رشته ای در جای خودش مهم وحیاتیه ما این جاییم چون از مقایسه شدن ها شاکیم!

خیلی ها میگن پرستاری داره پیشرفت میکنه و...
اما اشتباه میکنن! این پیشرفت نیست! بلکه تازه میخوان (در مقیاس محدود) به حقوقی برسن که از ابتدا توسط پزشکان خورده شده! یعنی داریم سعی میکنیم به جایی برسیم که حقمونه نه بیشتر! اونم که عمرا بتونیم! چرا؟ چون رسیدن به حق پرستار ها دقیقا معادل کمتر کردن حق پزشکا هست (در ایران البته) و چون این پزشکها هستن که تصمیم نهایی رو میگیرن (وزارت بهداشت دست اونهاست) در نهایت معلومه کار به کجا میرسه!
بی فایدست! مثل همه تلاش های مفیدی که در این کشور به بنبست میرسه.
سرمونو بهتره زیر برف نکنیم.
:65d6a5d6s:

بچه هاچندتاسوال دارم رشته هاعلوم پایه اگرشغل گیرشون بیادشیفت شب دارند؟
خطرابتلابه هپاتیت واچ ای وی دارند؟حقوقشون باحقوق مافوقشون 15 برابرکمتر؟
کسی بهشون توهین میکنه؟
باجون ادماسرکاردارندکه اگراتفاقی بیفته90میلیون دیه بدند؟
بعدازدواج بچه شون شباتوخونه تنهاست؟
ازصبح تااخرشیفت سرپاهستند؟

هپاتیت واکسن نداره مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اونطوری بخای حساب کنی راه رفتن تو خیابونم خطرناکه

انقد جون دوستی برو آتش نشان شوووووو

حقوققشون 100 برابر کمتر... این حرفه شما می زنی؟

در مورد شیفت شب یه بار شیفت صبح وایسی می فهمی همه موزی ها صبح اند خودت شبا رو انتخاب می کنی

توهین به پرسنل بخش دولتی از جمله پرستار 3 تا 6 ماه حبس 60 الی 70 ضربه شلاق روی ستون وسط بخش دیالیز ما نوشته

دوست داری سر و کارت به دیه نخوررررره گزارش پرستاریتو درست بنویس...

یه شیفت شب معادل 2 روز تعطیلی شما بچه ات یه شب شما رو نبینه قدرتو بیشتر می دونه حرفه شما می زنی؟

فقط اورژانس شاید زیاد سرپا وایسی نه بقیه بخشا... تا آخر شیفت یعنی کی؟؟؟ یه طور میگه انگار از 6 صبح تا 6 صبح روز بعد سرپاست

فقط متاسفم براتون

mehran35

New member
منم با شما موافقم این چیز هایی که بازکننده این تاپیک مطرح می کنه دور از واقعیته حداقل اطراف من...

به هر حال هر کس اطرافشو همونطور که فکر می کنه می بینه

این کاربر می خواد همه چی رو بد ببینه شایدم
عزیزم ببخشیدا ولی واسه شماهنوز نظر دادن زوده بذار وقتی وارد بالین شدی بعد بیادوستانوبه بدبینی متهم کن!شیفت شب بده بعد اره عزیزم هنوز واست شب درازه

متاسفانه باید بگم که با حرف هایی دوستی که این تاپیک رو راه انداخته موافقم.من خودم آدمی بودم که تا قبل از ورود به محیط کار مثل خیلی از دوستانی که الان مخالفت میکنن به دور از هر گونه تعصب حسابی از رشته م و هویت حرفه ایم دفاع میکردم،چون چیزهایی که ما تو کتابامون از پرستاری میخوندیم صرفا یه تصویر مجازی به دور از واقعیت فعلی جامعه رو تو ذهنمون ایجاد میکرد.اما از وقتی وارد محیط کار شدم خیلی چیزها رو به عینه دیدم و واقعیت ها رو لمس کردم.پارسال همین موقع ها بود که شروع به طرح کردم.فارغ التحصیل یکی از دانشگاه های تیپ یک و صاحب رتبه در ranking وزارت بهداشت بودم،جایی که برای یه مدرک کارشناسی پوستمونو ورق ورق کندن و از لحاظ علمی بالتبع رو خودم خیلی حساب میکردم! کارمو با بخش اعصاب و روان شروع کردم.اون روزها تا اومدم استانداردهای مراقبتی و nursing careهای باربارا بوئر و محسن کوشانی رو اجرا کنم بهمون فهموندن که محیط کار جای این قرتی بازی ها نیست و اینجا کار من اینه که فقط مریضا رو به ترتیب صدا بزنم واسه ویزیت پزشک و قرصاشونو بهشون بدم و در کنار نگهبان بخش مواظب باشم که همدیگه رو لت و پار نکنن!!!
بعد از چند ماه به زور رفتم icu که به خیال خودم فضای علمی تری داشت.اونجا هم اوایل سرم تو این بود که بر اساس ABG و بالین بیمارم setting دستگاه ها رو عوض کنم وبه قول خودم care ویژه بدم.اما کم کم همکارام بهم فهموندن که زیاد به دستگاه ها دست نزنم.اینجا خیلی مهم نیست که تو چقدر از ونتیلاتور و مد دستگاه ها بلدی،پزشک صبح به صبح setting دستگاه رو تعیین میکنه و ما فقط پیچاشو بر اساس دستور میچرخونیم،هر چی هم بلدی واسه خودت بلدی!!!همه چیز حتی پوزیشن بیماران طبق اوردر پزشک پیش میره و تو فقط دارو میدی و عوضش آخر شیفت کار سنگین تر و تخصصی تری انجام میدیم:آخر هر شیفت گان و چکمه میپوشیدیم و ملحفه و پمپرز مریضا رو عوض میکردیم و می شستیمشون!!! هیچوقت یادم نمیره دم صبح هایی رو که با دل خالی موقع عوض کردن مریضا چقدر عق میزدم و vomit میکردم و همکارام دلداریم میدادن که بالاخره عادت میکنی!!!
یادم نمیره همچین مواقعی،منی که به زعم خودم 4سال تو یکی از دانشگاه های برتر درس خونده بودم،زیر نگاه ترحم آمیز و تاسف بار همرا ه بیمار از پشت پنجره ذره ذره خورد شدم،یادم نمیره چقدر پشت تریبون ها از قداست و اهمیت حرفه ما گفتن ولی در عمل اینقدر دون شانمون کردن که وقتی در مقابل اصرار همراه بیمار برای ورود به icuمقاومت منطقی میکردم تهش بهم میگفتن خوبه یه پرستار بیشتر نیستی!!! یادم نمیره وقتی نصف شب ها واسه یه سردرد ساده مریض به دکترش زنگ میزدم بعد از کلی جواب ندادن، واسه تجویز تلفنی یه استامینوفن چقدر نق میزد و منت میذاشت با وجود اینکه حق آنکالی هم میگرفت!!!
الان تو بخش داخلی شیفت میدم.حدود ده تا شب کاری تو یک ماه با کلی شیفتهای صبح-شب یا شب –عصر.شب کاری هایی با 26 مریض و 3تا پرسنل.بارها بخاطر این وضعیت شیفت های سنگین واضافه کاری های تحمیلی زیاد،بخاطر عدم اجرای قانون ارتقای بهره وری، ندادن چهار ماه به چهار ماه اضافه کاریها و کارانه ها اعتراض کردم و بخاطر اینکارم پرونده م پرشده از تذکرات حراست بیمارستان به جرم ایجاد آشوب!!!
الان روز به روز تنفرم از حرفه م بیشتر میشه و خودمو به خاطر انتخاب اشتباه و استعداد به هدررفته م سرزنش میکنم و به امید خدا قصد تغییر رشته دارم...

خیلی مسخره بووووود....

محض اطلاع شما دوست عزیز من بار اول کنکور قبول شدم شما که نفست از جای گرم در میاد تا حالا یه شیفت شب دادی؟؟؟؟؟؟//کسی درد رو میفهمه که تعصب وغیرت داره ومیدونه حق ما این نیست که همراه مریض یهمون بگه من حقوقتو میدم مگه under table پزشکو نمیده چرا به اونا این حرفو نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه جووووورررررر می گه شیفت شب انگار کوه می کنه

ما خیلی خوب حتی بهتر از شما معنای درد و تعصب رو می فهمیم

mehran35

New member
حقوققشون 100 برابر کمتر... این حرفه شما می زنی؟

در مورد شیفت شب یه بار شیفت صبح وایسی می فهمی همه موزی ها صبح اند خودت شبا رو انتخاب می کنی

توهین به پرسنل بخش دولتی از جمله پرستار 3 تا 6 ماه حبس 60 الی 70 ضربه شلاق روی ستون وسط بخش دیالیز ما نوشته

دوست داری سر و کارت به دیه نخوررررره گزارش پرستاریتو درست بنویس...

یه شیفت شب معادل 2 روز تعطیلی شما بچه ات یه شب شما رو نبینه قدرتو بیشتر می دونه حرفه شما می زنی؟

فقط اورژانس شاید زیاد سرپا وایسی نه بقیه بخشا... تا آخر شیفت یعنی کی؟؟؟ یه طور میگه انگار از 6 صبح تا 6 صبح روز بعد سرپاست

فقط متاسفم براتون
یعنی الان میفهمم چرا میگن از ماست که بر ماست وقتی هنوز درک درستی از شرایط نداری چه جور انتظار میره که شرایط به دست چون تویی بهتر بشه؟

آخرین ویرایش:
بالا