بچه ها منم بیام جمعتون می شه؟:28:
نازنین دیدی اقاه دعوام کردt0837h0nn8zfqu8ult
بچه ها دانشگاه ازاد تا کی مهلت داره برای ثبت نام؟تهران خوبگاه داره؟دانشگاه علوم تحقیقات شیراز خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب بدید لطفا
سلام ..تا 15 بهمن مهلت ثبت نام ه ...بچه ها دانشگاه ازاد تا کی مهلت داره برای ثبت نام؟تهران خوبگاه داره؟دانشگاه علوم تحقیقات شیراز خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب بدید لطفا
آفرین به شما ...امیدوارم که موفق بشید ...سلام من امروز بیو فصل پروتین ها و زبان رو کامل خوندم درس 5 و 6 تافل بود.
خوشحالم که جریمه ات تمام شد لیلی جون ...چون نباشی اینجا صفایی نداره ...امیدوارم که موفق باشی ..لیلی جان من زیاددر حال حاضر برای آزاد آماده نیستم نمی دونم با توجه به شرایطی که دارم تا اردیبهشت چقدر آماده میشم ولی تهران را میزنم و شانسم را امتحان میکنم ...سلاملکم...
واااااااااای داشتم خفه میشدم!دلم وا3 فک زدن تنگ شده بودا!ولی استقامتو داشتی؟؟!!) منو میخوان شکنجه بدن باید مجبورم کنن روزه ی سکوت بگیرم...^_^
میبینم ک من 2روز نمیام اعضای جدید ک اضافه میشن بعضی از اعضای قبلی هی بحث میندازن وسطو گزارش نمیدن!!!!!!! :smiliess (11):
3تا ئیتون خوش اومدید...از من بپرس دیلاک!با شما 3تا اعضا شد25 تا!!!!!!البته همه ی اونایی ام ک در رفتنو حساب کردم!از جمله Rain bow!!عجیب تو کف_شم...میتونم ب جرات بگم ک پیشش لنگ انداختم...آخرشهههههه...
حالا خدا وکیلی ب وجدان خودتون رجوع کنید هر روز 25 نفر میان گزارش میدن؟؟؟؟؟؟!!!!50):
بچه ها دقت کردین نازنین تا حالا هیچ وقت ساعت نگفته؟؟؟!!!از همون اول رویه ی نگارو در پیش گرفت!همچین جوسازی میکنه ک کسی متوجه خودش نمیشه!!
بذا بگم ک من دیروز یادم رفت باید 1خط بنویسم ی کوچولو بیشتر شد!متاسفانه نازنین دید...بعد ویرایشش کردم!همش همین بود...(حالا ببینم دیگه میخوای منو با چی تهدید کنی؟؟!!!)
آفرین ب دوستای گلم فافاجون،ندا،نگین و ترانه...من مطمئنم ک شما میتونید...
sakar فک کردی هنر میکنی؟چ با افتخارم میگه 4 ساعت!!!تا ب همون 50 ساعت تو هفته ک خودت گفتی نرسونی دست از سرت بر نمی دارم!t0837h0nn8zfqu8ult
دیگه جرات ندارم ب نگار چیزی بگم!!رئیسه،جبهه میگیره عجییییییییب!!!خودت بدون ک باید بخونی..
آره قربونتون برم منم میخونم...امروز 6 ساعتو 35 مین!!میدونم کمه!ولی باورتون نمیشه چ جان فرساس!آخرش شهید علم میشم!میدونم... :black_eyed:
بچه ها همیشه این کار ما انرژی نمیده!!!ی کمم حواستون ب اونایی ک نیستن باشه!نونوش و ژاویییییییییی...این ک تو سایت هستن ولی اینجا نیستن!!این بودنشون بوی نگرانی میده...اصن میدونید ک چقد نگران نوع درس خوندنو نرسیدنشون هستن؟؟!!
دلم وا3 RBC تنگ شده...ایشالا ک خبرای خیر باشهولی اگه شمارشو دارین ی سراغی ازش بگیرین!خیلی بیشتر از ی مدت شدااااا...!!!
نازنین بستگی داره ک چقد ب خودت اطمینان داری!اگه خییییییییلییییییی ام رو خودت حساب نمیکنی پس تهرانو نزن!چون انتخاب اول آزاد خیلیییییی مهمه پس مطمئن باش اونایی ک دیگه حسابی ترکوندن اول تهرانو میزنن!دامغانم ک هیچی!!ضمن این ک مسیرش خیلی دورههههه و حسابی تو راه رفت و برگشت پوست میندازی!امکاناتشم زیاد نیس!و چون آزاده ب نظرم ارزش نداره بخوای تحمل کنی...ولی یاسوج هم بهت نزدیکه هم این ک دیگه فک نمیکنم مثه دامغان باشه!
من اگه جای تو بودم ب ترتیب:یاسوج،تهران،دامغان رو میزدم...(ولی اگه جای خودم بودم تهران،دامغان،یاسوج رو میزدم!وا3 این ک نسبت ب بقیه ی شرایط راه نزدیک واسم در اولویته!!)
البته بازم میگم اگه خییییییییلییییییی دیگه در حد فضا خوندی و مطمئنی ب خودت اول تهرانو بزن!
آخیییییییییش!نفس...ب جون خودم دیگه این آخرین باره ک اینجوری نقش جغد دانا رو بازی میکنم...قول میدم!) (البته اگه مامان بابام بدونن منم حرف جدی بلدم کلی بم افتخار میکنن...^_^ )
دوستای مهربونم با انگیزه بخونید...با انرژی ادامه بدید...
ب امید خدا هممون رتبه برتریم!شک کردی یادت باشه گوشت منتظر سیلیه!!