گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sakar

New member
سلام دوستای گلم
خسته نباشید بازم 4 ساعتم امروز میخوام بیشترش کنم طلسم 4 رو بشکنم
برنامه این هفتم که اقتصاد کلان بود دارم تموم میکنم ولی نه کامل قرار بود این هفته تمومش کنم اما نمیشه واسه اینکه برنامم بهم نخوره فعلا هفته پیش رو ینی هفته دوم بهمن طبق برنامه اقتصاد خرد میخونم تا ببینم کی وقت بشه کلانو سروسامون بدم
خوشا به سعادتان نگار خانومو زیارت کردید ایشالا طبق برنامه پیش بریم همه قبول شیم همدیگرو ببینیم
لیلی جون تا کی تو تحریمی میخوای همش کم بگی من یکی که همیشه نوشته هاتو تا آخر میخونم
بیولوزی و دیلاک جان خوش اومدید ایشالا رقیبای خوبی واسه هم باشیم و از همدیگه انرزی مثبت بگیریم
همگی موفق و پیروز باشید

nazanin91

New member
سلام دیلاک و بیولوژی خوش اومدین:thanks: باید برنامه ات رو بگی -->
1-درس هایی که می خونی؟
2-چند ساعت می خونی؟
3-چند صفحه می خونی؟
4-هر گونه تنبلی در درس نخوندن------> باید اینجا حساب پس بدی:motat:
بچه ها منم بیام جمعتون می شه؟:28:

nazanin91

New member
3م ---->پیششششششششش میاد دیگه!!!!!میخوای منم فینگیلیش بنویسم ؟ منم دعوا کنه؟اگه دوس داری بنویسم!!!

negar91

New member
وای بچه ادمین خیلی عصبانیه :smiliess (2):یه بار دیگه فینگیلیش تایپ کنیم تاپیکمونو میبنده حواسمون باشه از این به بعد همه فارسی رو پاس بداریم ( به خاطر حفظ تاپیکمونم شده فارسی بنویسید :riz304:)

fafajoon

New member
سلام من امروز بیو فصل پروتین ها و زبان رو کامل خوندم درس 5 و 6 تافل بود.

آخرین ویرایش:

mosaferkocholo

New member
سلام بچه منم تو جمعتون راه میدین
قوانینتونو که واسه دوستانه دگه گفتین قبول میکنم

taraneh s

New member
خوش اومدی مسافر کوچولو:bunnyearsmiley:خوشحالیم که به جمعمون اضافه شدی:thanks:

leiliyebidel

New member
سلاملکم...
واااااااااای داشتم خفه میشدم!دلم وا3 فک زدن تنگ شده بودا!ولی استقامتو داشتی؟؟!!:)) منو میخوان شکنجه بدن باید مجبورم کنن روزه ی سکوت بگیرم...^_^
میبینم ک من 2روز نمیام اعضای جدید ک اضافه میشن بعضی از اعضای قبلی هی بحث میندازن وسطو گزارش نمیدن!!!!!!! :smiliess (11):

3تا ئیتون خوش اومدید...از من بپرس دیلاک!با شما 3تا اعضا شد25 تا!!!!!!البته همه ی اونایی ام ک در رفتنو حساب کردم!از جمله Rain bow!!عجیب تو کف_شم...میتونم ب جرات بگم ک پیشش لنگ انداختم...آخرشهههههه...
حالا خدا وکیلی ب وجدان خودتون رجوع کنید هر روز 25 نفر میان گزارش میدن؟؟؟؟؟؟!!!!:(50):
بچه ها دقت کردین نازنین تا حالا هیچ وقت ساعت نگفته؟؟؟!!!از همون اول رویه ی نگارو در پیش گرفت!همچین جوسازی میکنه ک کسی متوجه خودش نمیشه!!
بذا بگم ک من دیروز یادم رفت باید 1خط بنویسم ی کوچولو بیشتر شد!متاسفانه نازنین دید...بعد ویرایشش کردم!همش همین بود...(حالا ببینم دیگه میخوای منو با چی تهدید کنی؟؟!!!)
آفرین ب دوستای گلم فافاجون،ندا،نگین و ترانه...من مطمئنم ک شما میتونید...
sakar فک کردی هنر میکنی؟چ با افتخارم میگه 4 ساعت!!!تا ب همون 50 ساعت تو هفته ک خودت گفتی نرسونی دست از سرت بر نمی دارم!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
دیگه جرات ندارم ب نگار چیزی بگم!!رئیسه،جبهه میگیره عجییییییییب!!!خودت بدون ک باید بخونی..
آره قربونتون برم منم میخونم...امروز 6 ساعتو 35 مین!!میدونم کمه!ولی باورتون نمیشه چ جان فرساس!آخرش شهید علم میشم!میدونم... :black_eyed:

بچه ها همیشه این کار ما انرژی نمیده!!!ی کمم حواستون ب اونایی ک نیستن باشه!نونوش و ژاویییییییییی...این ک تو سایت هستن ولی اینجا نیستن!!این بودنشون بوی نگرانی میده...اصن میدونید ک چقد نگران نوع درس خوندنو نرسیدنشون هستن؟؟!!
دلم وا3 RBC تنگ شده...ایشالا ک خبرای خیر باشه:) ولی اگه شمارشو دارین ی سراغی ازش بگیرین!خیلی بیشتر از ی مدت شدااااا...!!!

نازنین بستگی داره ک چقد ب خودت اطمینان داری!اگه خییییییییلییییییی ام رو خودت حساب نمیکنی پس تهرانو نزن!چون انتخاب اول آزاد خیلیییییی مهمه پس مطمئن باش اونایی ک دیگه حسابی ترکوندن اول تهرانو میزنن!دامغانم ک هیچی!!ضمن این ک مسیرش خیلی دورههههه و حسابی تو راه رفت و برگشت پوست میندازی!امکاناتشم زیاد نیس!و چون آزاده ب نظرم ارزش نداره بخوای تحمل کنی...ولی یاسوج هم بهت نزدیکه هم این ک دیگه فک نمیکنم مثه دامغان باشه!
من اگه جای تو بودم ب ترتیب:یاسوج،تهران،دامغان رو میزدم...(ولی اگه جای خودم بودم تهران،دامغان،یاسوج رو میزدم!وا3 این ک نسبت ب بقیه ی شرایط راه نزدیک واسم در اولویته!!)
البته بازم میگم اگه خییییییییلییییییی دیگه در حد فضا خوندی و مطمئنی ب خودت اول تهرانو بزن!

آخیییییییییش!نفس...ب جون خودم دیگه این آخرین باره ک اینجوری نقش جغد دانا رو بازی میکنم...قول میدم!:)) (البته اگه مامان بابام بدونن منم حرف جدی بلدم کلی بم افتخار میکنن...^_^ )
دوستای مهربونم با انگیزه بخونید...با انرژی ادامه بدید...

ب امید خدا هممون رتبه برتریم!شک کردی یادت باشه گوشت منتظر سیلیه!!

negar91

New member
به خدا منم دارم میخونم از ندا و نازنین و 3am بپرسین اونا در جریان هستن به جون خودم امروزم یه انتحان دیگه دارم واسه این دیگه هیچی نخوندم ارشد مهمتره نخونده دارم میرم امتحان. منم دیروز کامل برناممو خوندم مال منم 6 ساعت شد ولی 6 ساعتش مفید بود مثل بعضیا ...:33:
لیلی خیلی بدقولی با طرز خوندت حتما اول میشی اما از آخر . sarkar و هم که دیگه داری خیلی از مهربونیه ما سواستفاده میکنی تا یه تنبیه اساسیت نکردم خودت بشین سر درست اما بقیه بچه ها تشویق دارین آفریییییییییییییییییییییییییییییییییین فقط ندا و فافا از حالا گغته باشم رتبه 1 مال خودمه:25r30wi: شما به رتبه 2 و 3 فکر کنید :New (6):

nazanin91

New member
سلام دوستان-------->آآآآآلیلی!!!!کار خودتو کردی!!!:sdasdasd:
------------>بچه ها باورتون میشه رفته تایپیکش رو ویرایش کرده؟!!!و 1خطش کرده:25r30wi:-

-------->لیلی نظرت درست!!ولی دوستای خودم با آمادگی کمتر اونجا قبول شدن!!!که خودم هنوز باورم نمیشه!!!

این حرف لیلی:ب جون خودم دیگه این آخرین باره ک اینجوری نقش جغد دانا رو بازی میکنم...قول میدم!:(50):: میدونین بچه ها این یعنی چی؟!!!------------

امیدوارم دیگه رفیق نیمه راه تو تایپیک نداشته باشیم!! :New (6):

fafajoon

New member
نگار جونم من قبول دارم چون هرچی باشه شما کارشناسیت هم تغذیه بوده عجیجم:sad: ندا جونم تو چه نظری داری؟ ولی نگار جون به من وندا قول بده که رتبه 2 و 3 کسی به غیر از من وندا نمیاره :25r30wi: به امید ارشدی شدن ما در سال 91 بچه ها منظورم با همه شماست یه وقت حسودیتون گل نکنه:New (6):

bacillus.bs

New member
بچه ها دانشگاه ازاد تا کی مهلت داره برای ثبت نام؟تهران خوبگاه داره؟دانشگاه علوم تحقیقات شیراز خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب بدید لطفا

nazanin91

New member
بچه ها دانشگاه ازاد تا کی مهلت داره برای ثبت نام؟تهران خوبگاه داره؟دانشگاه علوم تحقیقات شیراز خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب بدید لطفا

تا 1هفته مهلته دوباره تمدید میشه البته !!!
تهران خوابگاه نداره.
دانشگاه آزاد شیراز رو نمیدونم ولی باید خوب باشه!!

leila00

New member
سلاملکم...
واااااااااای داشتم خفه میشدم!دلم وا3 فک زدن تنگ شده بودا!ولی استقامتو داشتی؟؟!!:)) منو میخوان شکنجه بدن باید مجبورم کنن روزه ی سکوت بگیرم...^_^
میبینم ک من 2روز نمیام اعضای جدید ک اضافه میشن بعضی از اعضای قبلی هی بحث میندازن وسطو گزارش نمیدن!!!!!!! :smiliess (11):

3تا ئیتون خوش اومدید...از من بپرس دیلاک!با شما 3تا اعضا شد25 تا!!!!!!البته همه ی اونایی ام ک در رفتنو حساب کردم!از جمله Rain bow!!عجیب تو کف_شم...میتونم ب جرات بگم ک پیشش لنگ انداختم...آخرشهههههه...
حالا خدا وکیلی ب وجدان خودتون رجوع کنید هر روز 25 نفر میان گزارش میدن؟؟؟؟؟؟!!!!:(50):
بچه ها دقت کردین نازنین تا حالا هیچ وقت ساعت نگفته؟؟؟!!!از همون اول رویه ی نگارو در پیش گرفت!همچین جوسازی میکنه ک کسی متوجه خودش نمیشه!!
بذا بگم ک من دیروز یادم رفت باید 1خط بنویسم ی کوچولو بیشتر شد!متاسفانه نازنین دید...بعد ویرایشش کردم!همش همین بود...(حالا ببینم دیگه میخوای منو با چی تهدید کنی؟؟!!!)
آفرین ب دوستای گلم فافاجون،ندا،نگین و ترانه...من مطمئنم ک شما میتونید...
sakar فک کردی هنر میکنی؟چ با افتخارم میگه 4 ساعت!!!تا ب همون 50 ساعت تو هفته ک خودت گفتی نرسونی دست از سرت بر نمی دارم!:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
دیگه جرات ندارم ب نگار چیزی بگم!!رئیسه،جبهه میگیره عجییییییییب!!!خودت بدون ک باید بخونی..
آره قربونتون برم منم میخونم...امروز 6 ساعتو 35 مین!!میدونم کمه!ولی باورتون نمیشه چ جان فرساس!آخرش شهید علم میشم!میدونم... :black_eyed:

بچه ها همیشه این کار ما انرژی نمیده!!!ی کمم حواستون ب اونایی ک نیستن باشه!نونوش و ژاویییییییییی...این ک تو سایت هستن ولی اینجا نیستن!!این بودنشون بوی نگرانی میده...اصن میدونید ک چقد نگران نوع درس خوندنو نرسیدنشون هستن؟؟!!
دلم وا3 RBC تنگ شده...ایشالا ک خبرای خیر باشه:) ولی اگه شمارشو دارین ی سراغی ازش بگیرین!خیلی بیشتر از ی مدت شدااااا...!!!

نازنین بستگی داره ک چقد ب خودت اطمینان داری!اگه خییییییییلییییییی ام رو خودت حساب نمیکنی پس تهرانو نزن!چون انتخاب اول آزاد خیلیییییی مهمه پس مطمئن باش اونایی ک دیگه حسابی ترکوندن اول تهرانو میزنن!دامغانم ک هیچی!!ضمن این ک مسیرش خیلی دورههههه و حسابی تو راه رفت و برگشت پوست میندازی!امکاناتشم زیاد نیس!و چون آزاده ب نظرم ارزش نداره بخوای تحمل کنی...ولی یاسوج هم بهت نزدیکه هم این ک دیگه فک نمیکنم مثه دامغان باشه!
من اگه جای تو بودم ب ترتیب:یاسوج،تهران،دامغان رو میزدم...(ولی اگه جای خودم بودم تهران،دامغان،یاسوج رو میزدم!وا3 این ک نسبت ب بقیه ی شرایط راه نزدیک واسم در اولویته!!)
البته بازم میگم اگه خییییییییلییییییی دیگه در حد فضا خوندی و مطمئنی ب خودت اول تهرانو بزن!

آخیییییییییش!نفس...ب جون خودم دیگه این آخرین باره ک اینجوری نقش جغد دانا رو بازی میکنم...قول میدم!:)) (البته اگه مامان بابام بدونن منم حرف جدی بلدم کلی بم افتخار میکنن...^_^ )
دوستای مهربونم با انگیزه بخونید...با انرژی ادامه بدید...

ب امید خدا هممون رتبه برتریم!شک کردی یادت باشه گوشت منتظر سیلیه!!
خوشحالم که جریمه ات تمام شد لیلی جون ...چون نباشی اینجا صفایی نداره ...امیدوارم که موفق باشی ..لیلی جان من زیاددر حال حاضر برای آزاد آماده نیستم نمی دونم با توجه به شرایطی که دارم تا اردیبهشت چقدر آماده میشم ولی تهران را میزنم و شانسم را امتحان میکنم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا