باید جمعیت زیاد شود/ ما برای رفاه انقلاب نکردیم !!!

jupiter_sps

New member
شاید بر اساس اینکه --> خدا گفته و به انسان نعمت بخشیدیم و جمعیت او را افزون کردیم گفته؟!--> معتقدن جمعیت زیاد نعمتی از جانب خداست!:sad: و شاید به همون جکومت جهانی فکر می کنن که تعداد یار ها زیاد شه! جنگ سخت!؟

مینا*

New member
حرص نخورین بچه ها.
جوونای امروز عاقل تر از اینن ک ب این حرفا گوش بدن......

VERSA

New member
yeki nist be in khanooooooooooooooooom begeeeeeeeeeeeee
alanam ke tarhe ma bichare ha ro ejbari kardin az sare boodje vase stekhdam nadashtanetooneeeeeeeeeee
bazam koli bayad omro javoonimoon poshte nobat hadar bere
az arshadam mahroomim
jamiat kame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sakar

New member
این موضوع اگه اجباری نشه که مهم نیست
یکی از دوستام که اوایل بحث پیشگیری خواهرش تو طرفای شاهین دژ ماما بود میگفت که به زور زنای روستاهارو سوار وانت میکردن میبردن واسه توبکتومی
:sad:
از حالا به بعد فکر کنم یه سری محدودیتهاواسه مجردها در نظر بگیرن
البته فکر کنم که بحث چن همسری هم رونق بگیره
حالا چی باشه الله اعلم

hoorsa

New member
اول مشکلات آدمای الان رو حل کنن ، بعد به فکر زیادکردن جمعیت باشن.
به همین تعداد هم نمی تونن برسن اونوقت چه حرفایی می زنن!
ما هزارتا مشکل و بدبختی داریم ...توروخدا تفریحات و امکانات جوونای مارو با کشورهای پیشرفته مقایسه کنید.
اصلا آقا جون فرزند کمتر ، زندگی بهتر .... من که یه دونه شم نمی تونم قول بدم !

najma

New member
میدونید که یه زمانی (در زمان های خیلی قدیم):sarma:
به روستایی ها گفته میشد اگه بیشتر از 2 تا بچه داشته باشید
سه جلت نمیدیم بهشون....:sad:

shenya

New member
اخه دوتا بچه شیعه ی باسواد با فکر تربیت کنن تمام وهابیون و ...حریفن .حالا ین همه بچه شیعه که از دینشون فقط اسمش و یدک میکشن به چه درد میخوره بعدشم 70 میلیون شیعه داشته باشیم و سعی کنیم رفاه نسبی خداقل براشون ایجاد کنیم که بهتر از 170 میلیون شیعه ی زاغه نشینه
:p7977cujr38iyymsu8:

دوستان لطفا بحثو مذهبی نکنید این قضیه اصلا ربطی به اقلیت واکثریت مذهبا نداره .

najma

New member
دوستان لطفا بحثو مذهبی نکنید این قضیه اصلا ربطی به اقلیت واکثریت مذهبا نداره .

من هم معتقدم نیت این عزیزان افزایش جمعیت شیعه نسبت به اهل تسنن نیست .
اینها دنبال از بین بردن اصالت و به قول بچه ها کیفیت ایرانی ها هستند .
نمیشه اظهار نظر این خانوم رو یه اظهار نظر شخصی و از روی نادانی تلقی کرد ....
ولی اینکه آیا واقعا بحث افزایش جمعیت اهل تسنن نسبت به شیعیان وجود داره یا خیر جای بحث داره که در این تاپیک و در این سایت نمیگنجه .
:j58r36j3gcr4suxymup

ساحل

New member
من که زمزمه ی اینکه تنظیم خانواده رو میخوان لغو کنن از زمان دانشجویی شنیدم...اگه یه سرچ درمورد نظر جدید بعضی از مراجع در این مورد بکنید متوجه میشید به مذهب ربط داره یا نه...جایی که من درس میخوندم از یه طرف تنظیم خانواده آموزش میدادن از طرف دیگه میگفتن بعضیا اینکارو دخالت تو کار خدا میدونن!!! اگه موضوع به همین جا ختم بشه خوبه...امیدوارم روزی نرسه که خدمات رایگان تنظیم خانواده رو بردارن و ...
حالا شاید اینکار دلایل دیگه ای هم داشته باشه اما تو جوی که ما بودیم مهمترین دلیل، دلیل مذهبی بود
...

jirjirak

New member
مهم اینه که ماها که قرار نسل بعد وبسازیم با این حرفها کلاه سرمون نمیره ... :sarma:

najma

New member
من که زمزمه ی اینکه تنظیم خانواده رو میخوان لغو کنن از زمان دانشجویی شنیدم...اگه یه سرچ درمورد نظر جدید بعضی از مراجع در این مورد بکنید متوجه میشید به مذهب ربط داره یا نه...جایی که من درس میخوندم از یه طرف تنظیم خانواده آموزش میدادن از طرف دیگه میگفتن بعضیا اینکارو دخالت تو کار خدا میدونن!!! اگه موضوع به همین جا ختم بشه خوبه...امیدوارم روزی نرسه که خدمات رایگان تنظیم خانواده رو بردارن و ...
حالا شاید اینکار دلایل دیگه ای هم داشته باشه اما تو جوی که ما بودیم مهمترین دلیل، دلیل مذهبی بود
...

یا خدااااااااااااااا !
کدوم مراجع ؟

shenya

New member
...

ساحل خانم دلیل مذهبی شما فقط یه دلیل شخصیه ،تو مذهب اهل تسننم برای بچه دار شدن به دلایلی مثه اقتصاد ،جامعه و ... توجه میشه و این جمله تون درباره عقیده سنی ها که گفتین جلوگیری از بچه دار شدنو دخالت تو کار خدا میدونن اولین باره شنیدم.

hurrem sultan

New member
خانوم سجادی خودشون چنتا بچه تقدیم انقلاب کردن؟ اول اینو بگن تا ما هم با یه تناسب ساده با میزان درآمدشون تعداد بچه لازم برای خودمونو بدست بیاریم

breezfall

New member
دوستان عزیز به جای اینکه اینقدر بد و بیراه بیهوده نثار عوامل نادان این قضیه کنید,سعی کنید در آگاه سازی اونایی که ممکنه به هر طریقی به خاطر نا آگاهی از نتایج جمعیت زیاد و خانواده های پرجمعیت آسیب ببینند نقش داشته باشید.میشه از همین وبلاگ هم شروع کرد و آگاهی ایجاد کرد.

dilak

New member
من آمادگی خودمو برای هر چند تا بچه که بخوان اعلام میدارم البته این یادتون باشه مردها تا 70 شالگی میتونن زنارو باردار کنن اما زنا تا 40 الی 50 میتونن بچه دار شن
این پست تو چه ربطی به موضوع بحث داره
مگهداریم آناتومی مردو زن رو بحث می کنیم که داری تشریح می کنی
واقعا که

dilak

New member
خانوم سجادی جوگیر مقامش هست حالا یه چیزی گفته شما جدی نگیرید
خواسته یه چیزه متفاوت بگه
خیلی هم فک کرده رو این موضوع حتما

jo-boy

New member
تمام کسایی که اینجان به اقلیتا احترام میزارن اما نظر من هم اینه که اینا میخوان به قول خودشون نسل شیعه زیاد بشه
اگه یادتون باشه حدود 3 سال پیش کلیپی تو یوتیوب رفت که آقایی از قول چندین نفر از شخصیتا گفتن که آمار بچه شیعه اومده پایین و
چیزایی گفتن که نمیشه اینجا گفت . و نظر قطعی من اینه تنها دلیلش مذهبه و بسیار متاسفم اینا که میگن به مذهبای دیگه
احترام بزارین خودشون خلافشو عمل میکنن.
اما با این وجود با کسایی طرفیم که روز جهانی ایدزو از تقویم به علت نبودش تو ایران حذف کردن و کسی هم چیزی نگفت و فقط باید
دعااااااااااا کنیم که خدایا مملکت و از این وضع نجات بده

aohm

New member
...

متاسفانه اين تو دستور كار مراكز هست
اينطور كه من از همكاران شنيدم قراره ديگه خدمات رايگان تو مراكز بهداشت ارائه نشه
من فقط از همين جنبه برنامه احساس خطر ميكنم،و گرنه اگه فقط در حد يه حرف بود كه اصلا جاي نگراني نداشت.چون با حرف نميشه مردم رو مجبور به كاري كرد(خوشبختانه).و مسلما اكثريت زير بار نميرن

آخرین ویرایش:
بالا