اخه دوتا بچه شیعه ی باسواد با فکر تربیت کنن تمام وهابیون و ...حریفن .حالا ین همه بچه شیعه که از دینشون فقط اسمش و یدک میکشن به چه درد میخوره بعدشم 70 میلیون شیعه داشته باشیم و سعی کنیم رفاه نسبی خداقل براشون ایجاد کنیم که بهتر از 170 میلیون شیعه ی زاغه نشینه
7977cujr38iyymsu8:
دوستان لطفا بحثو مذهبی نکنید این قضیه اصلا ربطی به اقلیت واکثریت مذهبا نداره .
من که زمزمه ی اینکه تنظیم خانواده رو میخوان لغو کنن از زمان دانشجویی شنیدم...اگه یه سرچ درمورد نظر جدید بعضی از مراجع در این مورد بکنید متوجه میشید به مذهب ربط داره یا نه...جایی که من درس میخوندم از یه طرف تنظیم خانواده آموزش میدادن از طرف دیگه میگفتن بعضیا اینکارو دخالت تو کار خدا میدونن!!! اگه موضوع به همین جا ختم بشه خوبه...امیدوارم روزی نرسه که خدمات رایگان تنظیم خانواده رو بردارن و ...
حالا شاید اینکار دلایل دیگه ای هم داشته باشه اما تو جوی که ما بودیم مهمترین دلیل، دلیل مذهبی بود...
مهم اینه که ماها که قرار نسل بعد وبسازیم با این حرفها کلاه سرمون نمیره ... :sarma:
من که زمزمه ی اینکه تنظیم خانواده رو میخوان لغو کنن از زمان دانشجویی شنیدم...اگه یه سرچ درمورد نظر جدید بعضی از مراجع در این مورد بکنید متوجه میشید به مذهب ربط داره یا نه...جایی که من درس میخوندم از یه طرف تنظیم خانواده آموزش میدادن از طرف دیگه میگفتن بعضیا اینکارو دخالت تو کار خدا میدونن!!! اگه موضوع به همین جا ختم بشه خوبه...امیدوارم روزی نرسه که خدمات رایگان تنظیم خانواده رو بردارن و ...
حالا شاید اینکار دلایل دیگه ای هم داشته باشه اما تو جوی که ما بودیم مهمترین دلیل، دلیل مذهبی بود...
این پست تو چه ربطی به موضوع بحث دارهمن آمادگی خودمو برای هر چند تا بچه که بخوان اعلام میدارم البته این یادتون باشه مردها تا 70 شالگی میتونن زنارو باردار کنن اما زنا تا 40 الی 50 میتونن بچه دار شن