باید جمعیت زیاد شود/ ما برای رفاه انقلاب نکردیم !!!

mamai86

New member
:shocked:خدای من!!!

من در برابر این گفته ی خانم سجادی فقط سکوت می کنم

karshenasgh

New member
وای! چه خبره؟ چرا دارین اینقده تند میرین؟ اوضاع اینقده هم که فکر میکنین خراب نیست؟!!!!!!!!!!!!

mikhak s

New member
با اين حرفش نشون داده كه يه آدم بيسواد خيلي بهتر ازين ميفهمه، بچه هايي كه ميان اگه رفاه مالي نداشته باشن پس چكار كنن؟ گدايي ديگه، با همين افكارشونه كه روز به روز داره به گداهاي جامعه اضافه ميشه و هيچ كاري هم براش انجام نميدن، همين بچه ايي كه اين خانم ميگه بدون پشتيباني ماليو ... آخر عاقبتش ميشه يه دزدومعتادو... آخرشم يه جايي بدون اينكه كسي بفهمه ميميره، تو جامعه ايي كه يه معلول مادرزاد انقدر مشكلات داره كه تنها دلخوشيش ميشه داشتن يه ويلچر برقي كه حداقل سربار كسي نباشه (ولي همينم ازش دريغ ميكنن و ميگن بودجه نداريم)ديگه چه انتظاري داريم؟ درد ما متاسفانه بي فرهنگيه

shayeste

New member
مطمئنا قشر فرهنگی و تحصیل کرده زیر بار بچه دار شدن زیاد نمیرن اما باید یه فکری واسه بقیه کرد :shocked:

ساحل

New member
بعید میدونم با این ترفندا کسی به بچه دار شدن با این اوضاع وخیم فرهنگی و اقتصادی تشویق بشه و بعیدتر اینکه ماجرای انفجار جمعیتی دهه شصت تکرار بشه چون سطح سواد جامعه ما بالاتر رفته و سوادشون از این خانم و بقیه دست اندکاران و بعضی از مراجع بالاتره...به هیچ وجه دید علمی یا اقتصادی و فرهنگی، انسانی و ... به این قضیه ندارن ...اینطوری میخوان اکثریت جمعیت شیعه رو نسبت به اقلیتها به خصوص اهل تسنن و وهابیون که اکثرشون به پیشگیری از بارداری اعتقاد ندارن، حفظ کنن ...نمیدونم چرا درک نمیکنن که کیفیت مهمتر از کمیته...:smiliess (11):

najma

New member
آخه دلم ازین میسوزه که فکر نکنم حتی لای یک کتاب تنظیم خانواده رو باز کرده باشه . همه میدونن که مطالب این کتاب فقط راجع به کنترل جمعیت نیست .....
فکر کردن کتاب تنظیم خانواده هم درس کوکب خانم دبستانه که حذفش کنن ....

negar62

New member
به قول دوستمون مگه ما بچه های تحصیل کرده زیر بار نریم!! اما متاسفانه یه عده....! من که هر تست Beta HCG که میاد آزمایشگاه منفی میشه کلی ذوق میکنم!!!! البته تا یه دونش منطقیه اما سر دومی و سومی و .....! :(50):

arezoo_68

New member
بعید میدونم با این ترفندا کسی به بچه دار شدن با این اوضاع وخیم فرهنگی و اقتصادی تشویق بشه و بعیدتر اینکه ماجرای انفجار جمعیتی دهه شصت تکرار بشه چون سطح سواد جامعه ما بالاتر رفته و سوادشون از این خانم و بقیه دست اندکاران و بعضی از مراجع بالاتره...به هیچ وجه دید علمی یا اقتصادی و فرهنگی، انسانی و ... به این قضیه ندارن ...اینطوری میخوان اکثریت جمعیت شیعه رو نسبت به اقلیتها به خصوص اهل تسنن و وهابیون که اکثرشون به پیشگیری از بارداری اعتقاد ندارن، حفظ کنن ...نمیدونم چرا درک نمیکنن که کیفیت مهمتر از کمیته...:smiliess (11):
اخه دوتا بچه شیعه ی باسواد با فکر تربیت کنن تمام وهابیون و ...حریفن .حالا ین همه بچه شیعه که از دینشون فقط اسمش و یدک میکشن به چه درد میخوره بعدشم 70 میلیون شیعه داشته باشیم و سعی کنیم رفاه نسبی خداقل براشون ایجاد کنیم که بهتر از 170 میلیون شیعه ی زاغه نشینه :p7977cujr38iyymsu8:

arezoo_68

New member
اون کلمه باید رو که می بینم دوست دارم مشت بزنم تو شیشه کامپیوتر
میشه پیشنهاد کنم شما دوتا نفس عمیق بکشین یه لیوان اب سرد نوش جان کنین اعصاب ندارین ها
بابا با این اوضاع مردم خوصله یکیشم ندارن چه برسه به چندتا .حالا هر کی میخواد هرچی بگه

neda*

New member
:shocked::(50):
:14:واقعا مردم رو چی تصور کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

pariiisa

New member
با این سیاست فقط خانواده های با فرهنگ پایین و فقیر و معتاد زادو ولد میکنن و سر انجام جمعیت ایران تبدیل میشه به جامعه ای با افراد سطح پایین و مبتذل ....برای خودمون متاسفم

karshenasgh

New member
با این سیاست فقط خانواده های با فرهنگ پایین و فقیر و معتاد زادو ولد میکنن و سر انجام جمعیت ایران تبدیل میشه به جامعه ای با افراد سطح پایین و مبتذل ....برای خودمون متاسفم

منم به خاطر همین گفتم نمودار هرم جمعیتی ایران سینوسی میه دیگه! یعنی میخوان دوباره یه دهه شصتی دیگه درست کنن....

svini

New member
من فک میکنم این حرف این خانوم بهانست اینا کلا با فیزیولوژیک انسانی مشکل دارن امسالم که شروع کردن به تفکیک دختر پسرا تو دانشگا فک کنین بچه بدبخت ازبچگی که با جنس مخالف نبوده الانم که نزارن چه فاجعه ای بشه واقعا متاسفم ایران داره به چه سمتی میره پیشرفت یا پسرفت؟

امین خان

New member
من ارچه در نظر یار خاکسار شدم رقیب نیز اینچنین محترم نخواهد ماند

آخه چی باید گفت والا حیواناتم بر اساس نیروی غریزه یه حسابو کتابایی واسه بچه دار شدنشون دارن . این خانم کی بود اسمش . آها همون خانم هییییییی!!!!!!!!مگه بچه دارشدن میوه ی فصله که هر چی خواستی وپولت کشید ودلت خواست بخری .اینا درست همون نوک انگشتو میبینن نه ماهو.به عاقبت این کار فکری نمی کنن. من ودر واقع ما به این نتیجه میرسیم که می خوان فقط دنبال یه لقمه نون سگ دو بزنیم بلکه از گرسنگی نمیریم ودیگه فکرمون نرسه که چی داره بسرمون ودرواقع به سر ای مملکت کهن میاد البته تا حدودی نیز به هدفشون نایل شدن . که این هم به خاطر سکوت ماست وقتی ما حرفی نمی زنیم اینا هم هر کاری که دلشون می خواد سرمون میارن . بچه ها تورو خدا از مطالعه در مورد کشورمون قافل نباشیم ماییم که باید فکری واسه ی مملکتمون کنیم . به امید ایرانی سر افراز

آخرین ویرایش:

xavi

New member
دوستان به نظر من جای این تاپیک توی ارسالهای علمی نیست

Dexter2009

New member
یک نادان یه حرف می زنه 1000 نفر باید درگیر اون سخن نسنجیده بشن!!
آدم هرچقدر تحمل داشته باشه صبرش از این بی خردی ها طاق می شه.

همین الانشم مردم ما کم کیفیت هستند. اون از دانشگاه های ما که فله ای دانشجو می گیرند و تو جامعه رها می کنند , این هم از وضع زاد و ولد !!خدا آخر و عاقبت ما و کشورمون رو ختم به خیر کنه!!

shayeste12

New member
خدا به خير بگذرونه:1dco2x0p1lilzhfpg1t
غصه اين نيست كه جمعيت زياد بشه البته مردم عاقل تراز اين حرفان ها
غصه مااينه كه كسايي دارن اين مملكت رو ميگردونن كه بدون اين كه فكركنن حرف مي زنن :shocked: يا بدون اين كه فكر كنن عمل ميكنن و.........................

وبا حرف آرزو هم موافقم كه يه دونه باشه ولي آدم باشه وشيعه علي

ayda

New member
:smiliess (12):احتمالا ایشون طرز تفکرشون مطابق آدمای دهه 30 هستش که معتقد بودن بچه با آب دهنش بزرگ میشه!!!!

بالا