به به چشمم روشن....:shocked:خوب باشه من ده تا قول می دم به خانوم سجادی
اخه دوتا بچه شیعه ی باسواد با فکر تربیت کنن تمام وهابیون و ...حریفن .حالا ین همه بچه شیعه که از دینشون فقط اسمش و یدک میکشن به چه درد میخوره بعدشم 70 میلیون شیعه داشته باشیم و سعی کنیم رفاه نسبی خداقل براشون ایجاد کنیم که بهتر از 170 میلیون شیعه ی زاغه نشینه 7977cujr38iyymsu8:بعید میدونم با این ترفندا کسی به بچه دار شدن با این اوضاع وخیم فرهنگی و اقتصادی تشویق بشه و بعیدتر اینکه ماجرای انفجار جمعیتی دهه شصت تکرار بشه چون سطح سواد جامعه ما بالاتر رفته و سوادشون از این خانم و بقیه دست اندکاران و بعضی از مراجع بالاتره...به هیچ وجه دید علمی یا اقتصادی و فرهنگی، انسانی و ... به این قضیه ندارن ...اینطوری میخوان اکثریت جمعیت شیعه رو نسبت به اقلیتها به خصوص اهل تسنن و وهابیون که اکثرشون به پیشگیری از بارداری اعتقاد ندارن، حفظ کنن ...نمیدونم چرا درک نمیکنن که کیفیت مهمتر از کمیته...:smiliess (11):
میشه پیشنهاد کنم شما دوتا نفس عمیق بکشین یه لیوان اب سرد نوش جان کنین اعصاب ندارین هااون کلمه باید رو که می بینم دوست دارم مشت بزنم تو شیشه کامپیوتر
با این سیاست فقط خانواده های با فرهنگ پایین و فقیر و معتاد زادو ولد میکنن و سر انجام جمعیت ایران تبدیل میشه به جامعه ای با افراد سطح پایین و مبتذل ....برای خودمون متاسفم
همین الانشم مردم ما کم کیفیت هستند. اون از دانشگاه های ما که فله ای دانشجو می گیرند و تو جامعه رها می کنند , این هم از وضع زاد و ولد !!خدا آخر و عاقبت ما و کشورمون رو ختم به خیر کنه!!با این سیاست فقط خانواده های با فرهنگ پایین و فقیر و معتاد زادو ولد میکنن و سر انجام جمعیت ایران تبدیل میشه به جامعه ای با افراد سطح پایین و مبتذل ....برای خودمون متاسفم