باید جمعیت زیاد شود/ ما برای رفاه انقلاب نکردیم !!!

shahram25

New member
مثلا جمعیت بالا رفت امکانتشون چی میشه؟کار؟مشکل راها؟تغذیه؟کشاورزی؟یا چی؟فقط باید جمعیت رو افزایش داد بدون هیچ فکری؟

najma

New member
دوستان به نظر من جای این تاپیک توی ارسالهای علمی نیست

دوست عزیز این تاپیک خبریه و من هم توی بخش اخبار گذاشتمش و نه جایی که مربوط به بخش تخصصی درس بچه ها میشه .

آخرین ویرایش:

shahram25

New member
برای من یک سوال پیش اومده.چه برنامه راهبردی برای این طرح وجود داره؟ایا انفجار جمعیت صورت نخواهد گرفت؟

پرستاری86

New member
سلام
قکر کنم بریم مرکز بهداشت واحد تنظیم خانواده کار کنیم بهتره
چون فقط میری سر کار چایی میخوری بر میگردی خونه!!!:smiliess (12)::a2d3:

shahram25

New member
فکر کنم کتاب تنظیم خانواده هم از دروس دانشگاها حذف بشه احتمالا

shahram25

New member
البته نه اینکه مشکل مسکن حل شده رفتن بالای کوه هم خونه درست کردن حالا بیاو جمعیتو دوبرابر کن

negar62

New member
نتیجش.....! فقر ، فساد ، افزایش آمار بیکاری ، افسردگی ، دزدی و....! وقتی چشماشونو بستن و نمیبینن که توی جامعه ای که فرهنگ رانندگی ، توی صف ایستادن ، سلام کردن و.... رو نتونستن هنوز جا بندازن ، با جمعیتی مافوق این بخدا فاجعه انسانی رخ میده! اسلام که فقط دین ازدواج و زایش نیست!! چند درصد از این جمعیت ایمان واقعی دارن که بتونن بچه های سالمی ازین نظر به دنیا بیارن و تربیتش کنن! بچه های الان آیا چیزی جز پوسته زندگی میدونن؟ وای بر نسل آینده!!

najma

New member
البته کتاب شکوه همسر داری
نه شوق همسرداری
:5:

البته ایشون معتقده به هر طریقی جمعیت اضافه بشه حتی از طریق استفاده از مسکن مهر و نوش جان کردن آب دهان ، تعداد نخبه های مملکت افزایش پیدا میکنه . ...
الانم هدفشون دقیقا افزایش تعداد نخبه ها از این طریقه
از بس که اینا عاشق بچه های نخبه و درس خونن ....:smiliess (2):

cheshmak

New member
دوستان خودتونو ناراحت نکنید

یه دستایی پشت پرده هست که فقط خودشون میدونن دارن چیکار میکنن مطمءن باشید این خانم این حرفو با کلی فکر و مشورت و ......... زده

ماها خبر نداریم چه خبره وقراره چی به سرمون بیاد ولی اونا خوب میدونن

Ebi

New member
ملت مغز خر که نخوردن گوش بدن به حرف اینا....
یه دونه هم زیاده با این وضع....

epi_info

New member
آفتاب - "باید جمعیت زیاد شود/ ما برای رفاه انقلاب نکردیم"

زهرا سجادی معاون امور زنان و خانواده مرکز امور زنان ریاست جمهوری گفت :

برخی گمان می کنند با داشتن یک یا دو بچه رفاه بیشتری خواهند داشت اما مگر ما برای رفاه قیام کردیم ،انقلاب اسلامی ما هدفش کسب رفاه نبود و ما باید به فکر سربلندی کشورمان باشیم.

حداقل خواسته ما این است که کتاب تنظیم خانواده از کتاب های دانشگاهی حذف شود.

خب دوستان علوم پزشکی ، کمک میکنید به خانوم سجادی تا ایران رو منفجر کنه ؟؟
:25r30wi:

کصافطططططططططططططططططططططططط!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cheshmak

New member
این ماهاییم که نسل آینده رو به وجود میاریم

پس سعی کنید بر اساس علم و دانشی که دارین بهترین هارو تحویل جامعه بدید وهمیشه اطرافیانتونو آگاه کنید شاید اونا سواد کافی نداشته باشن و بازیچه ی این جور افکار بشن

و واقعا میتونم بگم متاسفم..............!

این همه جوون بیکار واسشون بس نیست!؟به خدا خیلی روشون زیاده!

یکی نیست بگه آخه.......................!

matin

New member
همه ی گفتنی ها رو بچه ها گفتن اینم اضافه کنم که :
بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن !!!!

zanbagh

New member
حالا اینایچیزی گفتن واقعایکیشم تواین جامعه بنظرم زیاده؛آخه یه منگولم میدونه ک نبایدگول چرت وپرتای ایناروبخوره وبچه مسئولیت داره میخادتشریف بیاره ایندنیاکه چی بشه؟پدرومادرمدیونش بشن؟پدری ک توخرج همسرش مونده وای بحال 10بچه ای ک قرار داشته باشه؛بقول ی زوج ک جزاساتیدهم هستن ودلیل بچه دارنشدنشونواحساس ترس ازآینده نامعلوم بچه ای میدونن ک قراره بدنیابیاد؛چ بسابه حال کسانی ک بابدبختی نون شبشونودرمیارن؛آخه بگوشمااول کاری بکن ک بچه مردم توان زن گرفتنوداشته باشه بعدقول انفجارجمعیتوشرطش کن؛مسخره ها ا ا ا ا ا
‏(هدفشون ازطرح این بحث خرگیرآوردن مردمه‏!اجتماعی‏'دینی‏'تاریخی‏'قومی و..اینانیس‏)فقط سیاسیه ک 1بچه هم اینوفهمیده تاحالا

آخرین ویرایش:

OMID2010

New member
البته کتاب شکوه همسر داری
نه شوق همسرداری
:5:

البته ایشون معتقده به هر طریقی جمعیت اضافه بشه حتی از طریق استفاده از مسکن مهر و نوش جان کردن آب دهان ، تعداد نخبه های مملکت افزایش پیدا میکنه . ...
الانم هدفشون دقیقا افزایش تعداد نخبه ها از این طریقه
از بس که اینا عاشق بچه های نخبه و درس خونن ....:smiliess (2):

از اینکه ممکنه جنگ بشه هم میترسن..

بالا