باید جمعیت زیاد شود/ ما برای رفاه انقلاب نکردیم !!!

najma

New member
تمام کسایی که اینجان به اقلیتا احترام میزارن اما نظر من هم اینه که اینا میخوان به قول خودشون نسل شیعه زیاد بشه
اگه یادتون باشه حدود 3 سال پیش کلیپی تو یوتیوب رفت که آقایی از قول چندین نفر از شخصیتا گفتن که آمار بچه شیعه اومده پایین و
چیزایی گفتن که نمیشه اینجا گفت . و نظر قطعی من اینه تنها دلیلش مذهبه و بسیار متاسفم اینا که میگن به مذهبای دیگه
احترام بزارین خودشون خلافشو عمل میکنن.
اما با این وجود با کسایی طرفیم که روز جهانی ایدزو از تقویم به علت نبودش تو ایران حذف کردن و کسی هم چیزی نگفت و فقط باید
دعااااااااااا کنیم که خدایا مملکت و از این وضع نجات بده

احترام به مذاهب که جای خود دارد و امیدوارم قضیه مقابله به مثل نباشه . این روش اصلا روش مناسبی نیست برای افزایش امار شیعه ها . بدتر ضربه زنندس .....

hairin

New member
فرزند کمتر آسایش بیشتر زندگی بهتر

مهم اینه که ماها که قرار نسل بعد وبسازیم با این حرفها کلاه سرمون نمیره ... :sarma:
فرمایشات شما کاملا صحیحه،بسیاری از دوستان و هم کلاسی های دوران دبیرستانم چندین ساله که مزدوج شدن و تحصیلاتشون هم در حد دیپلمه اما هیچ کدوم هنوز تصمیم بچه دار شدنو ندارن،هر وقت میپرسم بچه مچه؟با کلی ناراحتی میگن بچه واسه چی؟بچه امکانات میخواد که ما نداریم،به مرفحاشون میگم بچه مچه؟اونام همین جوابو میدن،در طی تحقیقات میدانی خودم متوجه شدم که تو این وضعیت و با طرز تفکر جدید خانوما و آقایون اکثر جمعیت متاهل ایران با توجه به شرایط اقتصادی،فرهنگی،اجتماعی میل به بچه دار شدنو از دست دادن،البته این عوامل یک طرف قضیست،طرف دیگر قضیه سقط متوالی جنین و ناباروری هستش که دلیل عمده ی اون آلودگی هوا،پارازیت های موجود و عوامل ناشناخته و متعدد دیگری هم هست،در نهایت با این مشکلات موجود احتمال بچه دار شدن بسیار کم میشه نگران نباشید ما خیلی خیلی زرنگتر از این حرفا هستیم.

shenya

New member
تمام کسایی که اینجان به اقلیتا احترام میزارن اما نظر من هم اینه که اینا میخوان به قول خودشون نسل شیعه زیاد بشه
اگه یادتون باشه حدود 3 سال پیش کلیپی تو یوتیوب رفت که آقایی از قول چندین نفر از شخصیتا گفتن که آمار بچه شیعه اومده پایین و
چیزایی گفتن که نمیشه اینجا گفت . و نظر قطعی من اینه تنها دلیلش مذهبه و بسیار متاسفم اینا که میگن به مذهبای دیگه
احترام بزارین خودشون خلافشو عمل میکنن.
اما با این وجود با کسایی طرفیم که روز جهانی ایدزو از تقویم به علت نبودش تو ایران حذف کردن و کسی هم چیزی نگفت و فقط باید
دعااااااااااا کنیم که خدایا مملکت و از این وضع نجات بده

بازم یه اظهارنظر شخصی ،ولی آقای جو بوی اگه به فرض محال این اقدامات ودستورات سرکار خانم ودست اندرکاراشون تحقق پیدا کنه فکر نمی کنید فرمایشات ایشان برای کل جامعه س ،چون ایشون سخنان گرانبهاشون فقط مختص شیعه ها نگفته،در نتیجه طبق نتیجه گیری های ایشون در صورت تحقق کل جمعیت افزایش پیدا میکنه نه فقط جمعیت شیعه ها .در ضمن اگه به احتمال خیلی ضعیف هدفشون همین چیزی که شما میگین باشه پس ثابت میکنه آدمای کوته فکری هستن .

68m

New member
خوب دوستان همه ی ما با این شرایط و تجربیات تلخمون از انفجار جمعیت دهه شصتی ها حق عصبانی شدن رو داریم البته جبهه گرفتن این طوری هم یه خورده افراطیه ببینید این که تا چند دهه دیگه جمعیت ایران دچار پیری میشه یک حقیقته اما سیاست مقابله این ها با این مشکل کاملا اشتباهه این بحث رو سال پیش استاد جانور شناسیمون که خیلی قبولش دارم مطرح کرد به قول ایشون سیاست ها باید طوری باشه که سیاست تشویقی برای قشر تحصیل کرده و مرفه وضع بشه وسیاست های کنترلی برای قشر ضعیف تر جامعه. این اظهار نظر های بدون فکر اصلا هیچی رو درست نمیکنه که هیچ:smiliess (7): آدم رو نسبت به عقل و ........... مسئئئئئولین کشور نا امید میکنه این مشکلات نیاز به یک برنامه ریزی علمی داره

آخرین ویرایش:

kian

New member
حالا ما چرا خودشو ناراحن کنیم!!! مگه قراره واسه نسل بعد هم دانشگاه درست شه !!!؟ که ما از مالیاتش بترسیم!! تازه نفت رو هم که دیگه چون نیازی به فروشش نداریم واسشون ذخیره میکنیم اونم رو دریا با پرچم زنگبار....!!! یا مگه میخوان واسه آینده شغلی و تامین معاش و رفاه روانی و اخلاقیشون برنامه یا طرحی تو مجلس تصویب کنن!! با این تفاسیری که من میبینم در افق 100ساله 5ام دولت قراره ملت به پاس داشت خدمات نوین کشور داری جمشید جم دوباره پیشه وری و حرفه سالاری رو رواج بدن که روح اون مرحوم در جهنم خوب زیر و رو بشه قشنگ جزقاله شه!!! ... پسر میشه جانشین پدر و دیگه نیازی به تامین نیروی کاری جدید هم نیست!!! دختر ها هم میرن پروار بندی که واسه 9سالگی آماده باروری باشن جمعیت در جا نخوره!!!
تازه همین که بتونیم این نوزادانی رو که نسل از کار افتاده پیرو خط فقر.. تولید میکنن بریزیم تو تنگه هرمز تا بسته شه که کافیه!!! تازه شاید در آینده طرحی از غیب آمد که بشه با این بچه ها آسفالت درست کرد راه قدس رو رسما آسفالت کرد!!!!!!!!!!!
البته احتمال1000% واسه ما برو بچس زیست ژنتیک و... بد نشه ها بلاخره دیدی آخرش واسه اینکه این آینده سازان خانه خراب کن بابا رو واسه اینکه سالم بیان و تعدد نقص عضو رو بدلیل اینکه تنها قشر بالای45 که خودشون زمانی تو گهواره بودن!! تصمیم به تولیدشون گرفتن !!! کم کنن !!وچون بلاخره کسانی که اقدام به تولید بچه میکنن و صد البته از حامیان پرو پا قرص ملت.. و دولتن.. یه تعرفه ای -سهامی - یار دانه ای برای دردانه های گوگولی.... و بیمه های تکمیلی و وامهای قرض الپسنده واسه خرید پوشک وایناشون می ترجیحن دیگه!!
....
و تازه به دلیل مشغله کاری در دولت که دورکاری (دور زدن کاری) رو سنتز فرمودن!!! شاید تصمیم گرفتن با همون یبار زحمت فراوان تولید گوگولی و کاکلزری یه دفه 5-6تا رو با هم باردار شن که هم زحمت بزرگ کردنشون یک باره شه هم اینکه این هرم تا 10-15سال دیگه کارش به ترکیدن برسه!!!
و ما هم بلاخره رفتیم تو این مراکزی که واسه از تولید به مصرف و نظارت در کیفیت موالید ساخته میشن!! مشغول به کار شدیم .. . تازه از الان باید توصیه کنیم همه برن مامایی رو انتخاب رشته کنن چون دیگه همه باید بریم توی کار حمایت و حفاظت از تولید ملی سرماییه و کار آینده سازان مملکتی شاید تونستیم برگردیم به مرزهای دوران کورش کبیر....
...
حالا میبینین یه حکمتی پشتش هست اینجوری یه عده میرن بچه بزرگ کنن ادارات به نیروی جدید هم احتیاج پیدا میکنه و نیروی جویای کار میان جایگزین میشن و کلا بیکاری از بیخ میره خونه باباش!! و نقل قول آخر از طرف معاون کار تامین اجتماعی که فرمودن!!: ما باید کلینیک های کار تولید کنیم.. فک کنم واسه ما میگه که از زور کار زیاد آینده نچندان دور بریم اینجا واکسن بزنم.........

epi_info

New member
ولی به نظره من قضیه رو شوخی نگیرید. ادغام شدن دانشگاه تهران و ایران هم از همین حرفهای مقامات شروع شد و در عین ناباوری به عمل تبدیل شد. قبلا هم سابقه اینکارا رو دارن. به علاوه اندفعه این حرفا از دهان Mr :tonguesmiley: زده شده دوستان. یعنی این سجادیه خواسته خود شیرینی کنه. پس مطمن باشید این کار رو خواهند کرد.

آخرین ویرایش:

kian

New member
کجاش شوخیه!!؟ دقیق بخون تمام آیندت رو واست پیش بینی کردم!! تمامش هم اخبار واقعی بود به زبان طنز عزیزم نه شوخو!!! تازه این خانوم سجادی از بزرگتراش اجازه گرفتن و بدون زیر لفظی که ااووووووووووووووووو!!! حرفشم نزن!! شما گمونم خطبات مکرم جمعه رو گوش نیمنیوشها!!
تازه به مرغها هم توصیه کردن باید زیاد تخم بزارن.. وگرنه اونبار که نوح نفرینشون کرد پروازشون افتاد اینبار میدن سر جرجیوس کامران دانشجو و اخوان نفرینشون کنن!! به سرنوشت اوشون دو4 شن!!! کلا برن یونان عاشق بشن به دین شریف مسیحیت هم بگرون !!! که دیگه حکم حلال بودنشونم بردارن اونوقت باید تخمایی رو که میزارن ببرن بریزن تو تنگه هرمز!!!!

nafare aval

New member
متاسفم.ما همین جمعیت به قول بعضیا پیرو نمیتونیم بچرخونیم اونوقت یه عالمه بچه بدبخت دیگه واسه چی باید به دردسرای دنیا اضافه کنیم؟کاش موقع حرف زدن تندتند همونجوری تند تند هم فکر کنیم.متاسفم.

najma

New member
ولی به نظره من قضیه رو شوخی نگیرید. ادغام شدن دانشگاه تهران و ایران هم از همین حرفهای مقامات شروع شد و در عین ناباوری به عمل تبدیل شد. قبلا هم سابقه اینکارا رو دارن. به علاوه اندفعه این حرفا از دهان Mr :tonguesmiley: زده شده دوستان. یعنی این سجادیه خواسته خود شیرینی کنه. پس مطمن باشید این کار رو خواهند کرد.

فلسفه ادغام دانشگاه ایران با تهران جلو افتادن در رنکینگ های جهانی بود که همگی میبینین پس از این اقدام هوشمندانه دانشگاه تهران از هاروارد پیشی گرفت و به رتبه اول در رنکینگ جهانی نائل شد .
اگر اینجا هم فلسفه جلو افتادن در رنکینگ جهانی باشه با حول و قوه الهی اول از هند جلو زده و بعد با تلاش این خدمتگذاران ملت رکورد چین رو هم میزنیم .

shahram25

New member
به نظر من با اجرای این طرح باید حسینه و مساجد بیشتری درست کنند تا مردم بتونند درجایی امن به دردهای خود گریه کنند

najma

New member
حالا ما چرا خودشو ناراحن کنیم!!! مگه قراره واسه نسل بعد هم دانشگاه درست شه !!!؟ که ما از مالیاتش بترسیم!! تازه نفت رو هم که دیگه چون نیازی به فروشش نداریم واسشون ذخیره میکنیم اونم رو دریا با پرچم زنگبار....!!! یا مگه میخوان واسه آینده شغلی و تامین معاش و رفاه روانی و اخلاقیشون برنامه یا طرحی تو مجلس تصویب کنن!! با این تفاسیری که من میبینم در افق 100ساله 5ام دولت قراره ملت به پاس داشت خدمات نوین کشور داری جمشید جم دوباره پیشه وری و حرفه سالاری رو رواج بدن که روح اون مرحوم در جهنم خوب زیر و رو بشه قشنگ جزقاله شه!!! ... پسر میشه جانشین پدر و دیگه نیازی به تامین نیروی کاری جدید هم نیست!!! دختر ها هم میرن پروار بندی که واسه 9سالگی آماده باروری باشن جمعیت در جا نخوره!!!
تازه همین که بتونیم این نوزادانی رو که نسل از کار افتاده پیرو خط فقر.. تولید میکنن بریزیم تو تنگه هرمز تا بسته شه که کافیه!!! تازه شاید در آینده طرحی از غیب آمد که بشه با این بچه ها آسفالت درست کرد راه قدس رو رسما آسفالت کرد!!!!!!!!!!!
البته احتمال1000% واسه ما برو بچس زیست ژنتیک و... بد نشه ها بلاخره دیدی آخرش واسه اینکه این آینده سازان خانه خراب کن بابا رو واسه اینکه سالم بیان و تعدد نقص عضو رو بدلیل اینکه تنها قشر بالای45 که خودشون زمانی تو گهواره بودن!! تصمیم به تولیدشون گرفتن !!! کم کنن !!وچون بلاخره کسانی که اقدام به تولید بچه میکنن و صد البته از حامیان پرو پا قرص ملت.. و دولتن.. یه تعرفه ای -سهامی - یار دانه ای برای دردانه های گوگولی.... و بیمه های تکمیلی و وامهای قرض الپسنده واسه خرید پوشک وایناشون می ترجیحن دیگه!!
....
و تازه به دلیل مشغله کاری در دولت که دورکاری (دور زدن کاری) رو سنتز فرمودن!!! شاید تصمیم گرفتن با همون یبار زحمت فراوان تولید گوگولی و کاکلزری یه دفه 5-6تا رو با هم باردار شن که هم زحمت بزرگ کردنشون یک باره شه هم اینکه این هرم تا 10-15سال دیگه کارش به ترکیدن برسه!!!
و ما هم بلاخره رفتیم تو این مراکزی که واسه از تولید به مصرف و نظارت در کیفیت موالید ساخته میشن!! مشغول به کار شدیم .. . تازه از الان باید توصیه کنیم همه برن مامایی رو انتخاب رشته کنن چون دیگه همه باید بریم توی کار حمایت و حفاظت از تولید ملی سرماییه و کار آینده سازان مملکتی شاید تونستیم برگردیم به مرزهای دوران کورش کبیر....
...
حالا میبینین یه حکمتی پشتش هست اینجوری یه عده میرن بچه بزرگ کنن ادارات به نیروی جدید هم احتیاج پیدا میکنه و نیروی جویای کار میان جایگزین میشن و کلا بیکاری از بیخ میره خونه باباش!! و نقل قول آخر از طرف معاون کار تامین اجتماعی که فرمودن!!: ما باید کلینیک های کار تولید کنیم.. فک کنم واسه ما میگه که از زور کار زیاد آینده نچندان دور بریم اینجا واکسن بزنم.........

خب بدن یهو ماها کلون کنیم بچه ها رو . از بیکاری هم در میایم سرمون گرم میشه :motat:

shahram25

New member

احترام به مذاهب که جای خود دارد و امیدوارم قضیه مقابله به مثل نباشه . این روش اصلا روش مناسبی نیست برای افزایش امار شیعه ها . بدتر ضربه زنندس .....
بنظر من باید کیفیت کار مذهب شیعه رو بالا برد نه اینکه اومد 150 میلون شیعه به دنیا اورد درحالیکه از درد به دست آوردن نون شب به خود فروشی و کارهای خلاف دس بزنن و به امید افزایش شیعه نام کل اسلام را زیر سوال ببریم و همگی به طرف مسیحیت گرایش پیدا کنیم

ساحل

New member
ساحل خانم دلیل مذهبی شما فقط یه دلیل شخصیه ،تو مذهب اهل تسننم برای بچه دار شدن به دلایلی مثه اقتصاد ،جامعه و ... توجه میشه و این جمله تون درباره عقیده سنی ها که گفتین جلوگیری از بچه دار شدنو دخالت تو کار خدا میدونن اولین باره شنیدم.

عزیزم من کی گفتم که این عقیده اهل تسننه؟ این حرف بعضی از روحانیای خودمونه...اینا حرفای من نیست اینا استدلالاییه که تو این سالها شنیدم و باهاشون موافق نیستم ولی میگم اینطور تفکراتی هست و داره روی اداره ی کشور تاثیر میذاره... شاید واقعا دلیلش چیزای دیگه باشه( مثل ترس از جنگ و ...) ...فقط نظرمو گفتم و اصراری رو درست یا غلط بودنش ندارم

kian

New member
فرک بسیارت نوینی میباشد خواهر نجما!! انشالا افاضات بفرمایین قسمت برنامه و بودجهههههه!! به برادر عندالمومنون طرحتان را اراعه!! بفرمایین تا 300میلیاردی رو که قرار بود بدن برادر یا خواهر زاده ی خانوم آقای ریسس... برن باش همایش بگیرن واسه جوانان.. یه مقداریش رو بدن شما باهاش کانتینگ کلونینگ!! و روشهای نوین pgdرو ارتقا بفرمایین عین این مایکرو ویو تو 1سال 75 میلیوون کاکلزری بفرستیم تو بازار !!!!! ما با این حرکت رسما هر چی آسوفالته میریزیم تو دهن کل دنیا نخسوزا چین که معلوم نیس این همه بچه رو از کجاش در میاره!!!

ساحل

New member
یا خدااااااااااااااا !
کدوم مراجع ؟

متاسفانه الان حضور ذهن ندارم پس بهتره اسم کسی رو نبرم ...بهتره بگم روحانیت تا مراجع...ولی تا جایی که یادمه بعضی از روحانیون با استدلالایی مشابه استدلال هایی که گفتم با پیشگیری از بارداری مخالفن...حالا اگه دوباره به مطلبش تو نت برخوردم لینکشو براتون میذارم

ساحل

New member
بنظر من باید کیفیت کار مذهب شیعه رو بالا برد نه اینکه اومد 150 میلون شیعه به دنیا اورد درحالیکه از درد به دست آوردن نون شب به خود فروشی و کارهای خلاف دس بزنن و به امید افزایش شیعه نام کل اسلام را زیر سوال ببریم و همگی به طرف مسیحیت گرایش پیدا کنیم

کی به نظر ماها گوش میده... :whistle:

najma

New member
بچه ها اگر توی سایت مذاهب کمی راجع به این موضوع سرچ کنید متوجه میشید که اکثر علمای دینی هم با موضوع تنظیم خانواده موافقن . از جمله شهید مطهری و بهشتی آیت الله نوری همدانی و .....
و فقط یک سری از به قول دوستمون ساحل روحانی های درجه چندم با تفاسیر متعصبانه ، تنظیم خانواده رو مخالف اراده الهی میدونن .
من چند تا لینک گذاشتم میتونید نظرات علمای دینی رو توش مطالعه کنید :

راهبردهاى اساسى اسلام در تنظيم خانواده

تنظيم خانواده از ديدگاه مذاهب

تنظيم خانواده از ديدگاه مذاهب اسلامى

من میگم این موضوع نه مربوط میشه به دین و نه جنگ بین مذاهب ....

bumin

New member
معاون امور زنان و خانواده مرکز امور زنان ریاست جمهوری گفت: در شرایطی که 20 درصد از زنان ما دچار نازایی هستند با این آمار کنترل جمعیت معنایی ندارد.

آخرین ویرایش:

fateme67

New member
آخه یکی نیس بهش بگه خانوووووووووووم محترم!!!!!!!!اگه این در س حذف بشه دیگه حله؟؟؟؟؟یعنی اگه رشد جمعیت کمتر بشه به خاطر درس تنظیم خانواده س؟؟نخییییییر خانوم به خاطر اینه که الان کسی نمیتونه ازدواج کنه که بچه دار هم بشه.حتی اگه بتونه ازدواجم کنه نمیتونه از پس خرج و مخارج زندگیش بربیاد که بخواد خرج 3،4تا بچه رو بده.ای خدا به ما رحم کن!!!

shahram25

New member
من خودم استراتژی خودمو تغییر نخواهم داد البته اگر شغلی باشه دختری باشه اونوقت شاید بچه ای هم باشه

بالا