باید جمعیت زیاد شود/ ما برای رفاه انقلاب نکردیم !!!

shenya

New member
عزیزم من کی گفتم که این عقیده اهل تسننه؟ این حرف بعضی از روحانیای خودمونه...اینا حرفای من نیست اینا استدلالاییه که تو این سالها شنیدم و باهاشون موافق نیستم ولی میگم اینطور تفکراتی هست و داره روی اداره ی کشور تاثیر میذاره... شاید واقعا دلیلش چیزای دیگه باشه( مثل ترس از جنگ و ...) ...فقط نظرمو گفتم و اصراری رو درست یا غلط بودنش ندارم

نوبره بخدا ،یه فتواهایی از جانب عقاید سنی ها میدن که آدم شاخ در میاره واقعا متاسفم برای طرز فکرشون ،ساحل جان من خودم تو مرکز بهداشت و بیمارستان کار کردم ،دست اندرکاران مرکز بهداشت برای جلوگیری از افزایش جمعیت به ازای هر ده نفر خانم یا آقایی که برای توبکتومی یا وازکتومی معرفی میکردیم 50 هزار تومن میداد بماند که چقد هزینه بابت پمفلت های آموزشی میکردن حالا این حرف ...اصلا با چه دلیل و برهانی؟؟؟؟الله اعلم ...

epid.1

New member
baraye har eddeayi bayad tahghigh beshe ke in kare asatide epidemiology hastesh nemidunam chera az in asatid hich komaki nemigiran tu karaye ejrayi mikhan inaro ak negahdaran hatman ostade bande ke marde shomareye2 vazektomiye nsv jahan hastesh yani az in khanum kamtar midune dige hatman hamintore kkamtar midune:smiliess (7):

najma

New member
معاون امور زنان و خانواده مرکز امور زنان ریاست جمهوری گفت: در شرایطی که 20 درصد از زنان ما دچار نازایی هستند با این آمار کنترل جمعیت معنایی ندارد.

اینا خودشون باعث مشکلات نازایی زنان هستن .
غذاهای هورمونی ، استرس ها و .... همه اینها باعث شده دختر های جامعه بالانس هورمونیشون به هم بخوره .....
اگه نگران نازایی زنان هستن برن یه فکری به حال این غذاهایی که به خورد ملت میدن بکنن ....

چرا قدیم نازایی انقدر عجیب بود و الان انقدر رایج ؟
اون 80 در صد زایا !! هم اگر کنترل نشن توانایی این رو دارن که ما رو به رکورد چین برسونن ....
من دوست دارم بدونم اینا مردم رو چی فرض کردن دقیقا ؟؟؟
:mad_majidonline:

آخرین ویرایش:

shenya

New member
بنظر من دلیل مذهب اصلا دلیل قانع کننده ای نیست مثلا تعداد شیعه ها افزایش پیدا کنه که چی بشه ؟؟؟مگه مذهب برای آدم نون و آب میشه ؟مسکن میشه ؟رفاه میشه ؟دوما برای ماهایی که تحصیلکرده ایم باید به این نتیجه رسیده باشیم که همه مسلمونیم وخدامون یکیه وعقایدی هم که بخاطر مذهبمون داریم حالا درست یا اشتباه رو فقط به خدا جوابگو میشیم همین .

دلیل ترس از جنگ تا حدودی قانع کننده س بقول نجما میخوان تیکه گوشت های زیر تانک وخمپاره رو بیشتر کنن .ولی در هر صورت چه قشر تحصیلکرده و آگاه چه قشر بی سواد وساده زیر بار همچین فرمایشاتی نخواهند رفت چون همه از شرایط سخت زندگی خبر دارند وخیلیا حتی اونایی که تقریبا وضع اقتصادی خوبی دارند از بچه دار شدن میترسند چه برسه به زوج هایی که آه در بساط ندارن با ناله سودا کنند .

shahram25

New member
یکی از عاملهایی نازایی بر اساس اون چیزی که من شنیدم ارسال پارازین روی ماهواره هاست حالا از ی طرف میخوان ماهواره نبینن با پارازیت از یورم که میگن بچه بیارین بابا.خوشا به سعادت مادرهای چن قلو زا

ayda

New member
اینا که اینقد به فکر پرورش دانشمند و نخبه ها هستند به قول خودشون
چرا نقدو ول کردن رفتن دنبال نسیه؟؟؟!!!!!
اول یه فکری به حال فرار مغزها بکنن که ایران رتبه اولشو داره!!!!بعد فکر نخبگان آینده باشن

ساحل

New member
نوبره بخدا ،یه فتواهایی از جانب عقاید سنی ها میدن که آدم شاخ در میاره واقعا متاسفم برای طرز فکرشون ،ساحل جان من خودم تو مرکز بهداشت و بیمارستان کار کردم ،دست اندرکاران مرکز بهداشت برای جلوگیری از افزایش جمعیت به ازای هر ده نفر خانم یا آقایی که برای توبکتومی یا وازکتومی معرفی میکردیم 50 هزار تومن میداد بماند که چقد هزینه بابت پمفلت های آموزشی میکردن حالا این حرف ...اصلا با چه دلیل و برهانی؟؟؟؟الله اعلم ...

من که گفتم من اصلا بحثم با شما در مورد شما نیست چرا شما گوش نمیدید آخه؟؟؟ به قول دوستموم بعضی روحانیان دسته چندم سطح پایین شیعه میگن اینکار دخالت تو کار خدائه اونم بعضیاشون!!! من کی گفتم اهل تسنن گفتن!!! کلا مراجع میگن پیشگیری از بارداری مشکلی نداره ولی وقتی پای سیاست و دشمنان میاد وسط نظرشون ممکنه تغییر کنه!!!

shahram25

New member
اینا که اینقد به فکر پرورش دانشمند و نخبه ها هستند به قول خودشون
چرا نقدو ول کردن رفتن دنبال نسیه؟؟؟!!!!!
اول یه فکری به حال فرار مغزها بکنن که ایران رتبه اولشو داره!!!!بعد فکر نخبگان آینده باشن
خدایش راست میگید نگاه کنید اول بیایید جلوی این فرار مغزها رو بگیرید که با هزینه شما بزرگ میشن درس میخونن بعد میرن خارج

amirreza

New member
بچه ها جووون مگه ما کم استرس کشیدیم که بیایم استرس افزایش جمعیتم بکشیم
اینجور که معلومه اکثر ماها تا ابد ازدواج نخواهیم کرد
پس این مشکل بما ربطی نداره
بذارین مردم زیاد بشه ..............ما مجردا که کسیو نداریم کار و باریم نداریم میریم نی نی های فامیل و نگر میداریم
پارک میبریمشون هم سرخودمون گرم میشه خوشحال میشیم یه کاری پیدا کردیم هم بچه خوشحال میشه
بچه ها یکم ازین زاویه نگاه کنین باور کنین اونا بفکر مجردی و تنهایی چند سال بعد ما هستن
آخه چرا متوجه نیستیممممممممممم:(50):

najma

New member
من که گفتم من اصلا بحثم با شما در مورد شما نیست چرا شما گوش نمیدید آخه؟؟؟ به قول دوستموم بعضی روحانیان دسته چندم سطح پایین شیعه میگن اینکار دخالت تو کار خدائه اونم بعضیاشون!!! من کی گفتم اهل تسنن گفتن!!! کلا مراجع میگن پیشگیری از بارداری مشکلی نداره ولی وقتی پای سیاست و دشمنان میاد وسط نظرشون ممکنه تغییر کنه!!!

دوستان به خدا فرقی نمیکنه ! چه شیعه چه سنی .
تو هر دو مذهب هم آدم دلسوز و وطن پرست پیدا میشه . هم آدم دست نشانده ....:78:

shahram25

New member
دوستان به خدا فرقی نمیکنه ! چه شیعه چه سنی .
تو هر دو مذهب هم آدم دلسوز و وطن پرست پیدا میشه . هم آدم دست نشانده ....:78:
نجمه جان درسته.مذهب رو به یک تجارت تبدیل کردن بخدا.هرکسی برای رسید به مطامع خودش به دیگری می توپه درحالیکه درصدر اسلام اصلا شیعه سنی نداشتیم اگه بود که تو قران میاد

Sogand

New member
بچه ها اینقدر نگران آینده ای که هنوز نیومده نباشید, بالاخره ما همه یه خدایی هم داریم, در مورد این مسائلی هم که می شنوید و باعث آزارتون میشه, باید 1 گوشتون در باشه و اون یکیش دروازه!
اصلا مگه زندگی بدون ازدواج و داشتن یه همراه اونم تو این دوره زمونه میشه؟ به خدا باور کنید همتون (حالا میگیریم 80% تون) ازدواج میکنید و یکی دوتا نی نی تپل مپل خوشگل هم به دنیا میارید حالا چه توی ایران باشید و چه خارج از ایران.
زندگی به نظر من بدون ازدواج و داشتن بچه و یه خانواده خیلی کسل کننده است. در مورد مهاجرت هم یه سری واقعا فکر میکنن اونور آب بهشت برین هست ولی وقتی رفتن اونجا میبینن که آسمون همه جا یه رنگه! البته اونور آب یه سری مزایا داره و قطعا یه سری معایب, درست مثل همینجا. اگر اهل اخبار باشید حتما شنیدید که اخیرا در ایالت کولورادوی آمریکا یه آقا پسر دانشجوی دکترای علوم اعصاب رفته توی سینما و رگبار گرفته توی جمعیت کسانی که اومده بودن سانس اول یه فیلمی که تازه اکران شده بود را ببینند! 14 نفر را کشته و خیلی ها رو هم مجروح و معلول کرده و بعضی هاشون هم هنوز توی کما هستن و دارن با مرگ دست و پنجه نرم میکنن! یه دختری از بین اون جمعیت با فداکاری دوست پسرش زنده مونده ولی عشقش را از دست داده, یه خانم دیگه توی همون بیمارستانی که شوهرش بستری هست و توی کما رفته, نوزادشو به دنیا آورده, اونا الآن چه حالی دارن؟ به خدا من اینارو که می شنوم هزار مرتبه شکر خدا رو میکنم. حالا یه کم فکر کنید و ببینید چقدر خوبه که تو کشور ما داشتن اسلحه آزاد نیست ولی اونور هر لحظه و همه جا در خطر هستید! اینو نگفتم که بگید اینجا هم فلان و فلان و بحث بی نتیجه راه بندازیم, فقط خواستم بگم هر جای دنیا که هستید از مشیتی که خدا براتون رقم خواهد زد هیچ وقت خبر پیدا نمی کنید, حتی از 1 لحظه دیگه کسی خبر نداره, پس جوری زندگی نکنید که همه چیز به دهنتون زهر بشه و همش حسرت زندگی و موقعیت بقیه را نخورید, هیچ کسی از دل من و شما و دیگرون خبر نداره. ارتباط خودتون را با خدا قطع نکنید و تلاش بکنید برای آینده ولی بقیه اش را بسپارید دست خدا و بی جهت استرس و نگرانی آینده ای که هنوز نیومده را نکشید چون باعث میشه انرژی شما برای کارهای خوب دیگه ای که می خواهید انجام بدید تحلیل بره.
با خدا باشید

vitamin

New member
بچه ها اینقدر نگران آینده ای که هنوز نیومده نباشید, بالاخره ما همه یه خدایی هم داریم, در مورد این مسائلی هم که می شنوید و باعث آزارتون میشه, باید 1 گوشتون در باشه و اون یکیش دروازه!
اصلا مگه زندگی بدون ازدواج و داشتن یه همراه اونم تو این دوره زمونه میشه؟ به خدا باور کنید همتون (حالا میگیریم 80% تون) ازدواج میکنید و یکی دوتا نی نی تپل مپل خوشگل هم به دنیا میارید حالا چه توی ایران باشید و چه خارج از ایران.
زندگی به نظر من بدون ازدواج و داشتن بچه و یه خانواده خیلی کسل کننده است. در مورد مهاجرت هم یه سری واقعا فکر میکنن اونور آب بهشت برین هست ولی وقتی رفتن اونجا میبینن که آسمون همه جا یه رنگه! البته اونور آب یه سری مزایا داره و قطعا یه سری معایب, درست مثل همینجا. اگر اهل اخبار باشید حتما شنیدید که اخیرا در ایالت کولورادوی آمریکا یه آقا پسر دانشجوی دکترای علوم اعصاب رفته توی سینما و رگبار گرفته توی جمعیت کسانی که اومده بودن سانس اول یه فیلمی که تازه اکران شده بود را ببینند! 14 نفر را کشته و خیلی ها رو هم مجروح و معلول کرده و بعضی هاشون هم هنوز توی کما هستن و دارن با مرگ دست و پنجه نرم میکنن! یه دختری از بین اون جمعیت با فداکاری دوست پسرش زنده مونده ولی عشقش را از دست داده, یه خانم دیگه توی همون بیمارستانی که شوهرش بستری هست و توی کما رفته, نوزادشو به دنیا آورده, اونا الآن چه حالی دارن؟ به خدا من اینارو که می شنوم هزار مرتبه شکر خدا رو میکنم. حالا یه کم فکر کنید و ببینید چقدر خوبه که تو کشور ما داشتن اسلحه آزاد نیست ولی اونور هر لحظه و همه جا در خطر هستید! اینو نگفتم که بگید اینجا هم فلان و فلان و بحث بی نتیجه راه بندازیم, فقط خواستم بگم هر جای دنیا که هستید از مشیتی که خدا براتون رقم خواهد زد هیچ وقت خبر پیدا نمی کنید, حتی از 1 لحظه دیگه کسی خبر نداره, پس جوری زندگی نکنید که همه چیز به دهنتون زهر بشه و همش حسرت زندگی و موقعیت بقیه را نخورید, هیچ کسی از دل من و شما و دیگرون خبر نداره. ارتباط خودتون را با خدا قطع نکنید و تلاش بکنید برای آینده ولی بقیه اش را بسپارید دست خدا و بی جهت استرس و نگرانی آینده ای که هنوز نیومده را نکشید چون باعث میشه انرژی شما برای کارهای خوب دیگه ای که می خواهید انجام بدید تحلیل بره.
با خدا باشید
دوست عزيز اين افرادي كه با گلوله كشته شدند مردند راحت شدند ولي اينجا چي؟؟
با اين اوضاع !! دارن ما رو شكنجه ميدند

almaci

New member
نتیجه کل بحث = هر روز بدبخت تر از دیروز دینگ دینگ ( از طرف دهه شصتی های مظلوم ):sad::mad_majidonline: ما بد بختا موش ازمایشگاهی بودیم . هر چی بلا بود به سر ما اوردن حالا میخوان رو بقیه هم ازمایش کنن ببینن بیکاری بیشتر از این چه تا ثیری روی این موش ها میذاره

آخرین ویرایش:

najma

New member
با خدا باشید

دوست عزیز با خدا بودن به جای خود .
ولی ما اینجا هم فجایع انسانی کم نمیبینیم . حالا شاید از طریق به رگبار بستن نباشه .
من بر خلاف شما معتقدم ازدواج کردن با فعالیت علمی در کشور ما همزمان خیلی مشکله . میتونید ببینید چند درصد از اساتید خود ما مجرد هستن . ما بقی هم که ازدواج کردن اصلا دلشون نمیخواد بچه داشته باشن ...
اینجا هر روز تعداد زیادی از آدمای تحصیل کرده ، به دلیل اضطراب ، افسردگی و حس ناکامی مستعد میشن به انواع بیماری های دیگه مثل ام اس یا سرطان . به قول ویتامین جان اینجا آدمو زجر کش میکنن .
نمیشه که تا ابد چشممون رو روی حقایق ببندیم که بالاخره یه جوری مشکلات خودش حل شه

آخرین ویرایش:

negar62

New member
من با نظر najma موافقم . متاسفاه به دلیل جو فرهنگی خاص کشورمون اگر کسی بخواد با آرامش ادامه تحصیل بده پس یا نباید ازدواج کنه یا حداقل با هم رشته یا کسی که خودشم توی جو درس باشه ازدواج کنه . که در اون صورت تمایلی به بچه دار شدن ندارن . این یک واقعیته . در غیر این صورت اونقدر مسائل و مشکلات به خصوص مسائل مادی دامنگیر این افراد میشه که انواع مشکلات و بیماری های جسمی و روحی به سراغش میان ! وای به روز یکه بخوان تعدد بچه هارو.......!

vitamin

New member
جمعيت زياد بشه كه بعد تو زلزله كشته بشند ؟؟!!!!
فكر نكنم جايي در دنيا با 6 ريشتر اين همه تلفات داشته باشه خدارو شكر عصر اين اتفاق افتاده وگرنه...
اميدوارم فكري براي خانه هاي روستاييان عزيزمون بشه تا ديگه شاهد اين حوادث تلخ نباشيم به همه ي اذري هاي عزيز تسليت ميگم

dilak

New member
منم به خودمون تسلیت می گم واقعا مایه تاسف هست که با 6 ریشتر زلزله این همه تلفات دادیم باز هم اضافه می شه به این تلفات

pariya

New member
فكر نكنم جايي در دنيا با 6 ريشتر اين همه تلفات داشته باشه خدارو شكر عصر اين اتفاق افتاده وگرنه...
اميدوارم فكري براي خانه هاي روستاييان عزيزمون بشه تا ديگه شاهد اين حوادث تلخ نباشيم به همه ي اذري هاي عزيز تسليت ميگم

salam vitamin jan va salam bar hame doostan
mamnoon are vaqan khoda rahm kard asr oon etefaq oftad..ma ham too shahremoon ehsas kardim
faqat ino begam vaqan hamashoon roostayiiaye aziiz v ba qeyrati boodan k hanooz ham khoonehashoon kah geliyi

ana yoordoom azarbayjan....

epi_info

New member
من روستایی رو دیدم که در 5 کیلومتری شهر زنجان هنوز مردم آب آشامیدنی سالم و فاضلاب نداشتند و با وضع وحشتناکی دارن زندگی می کنن. مسول بهداشت مدارسش می گفت 80% دانش آموزای روستا شپش دارن. بیماری انگلی و اسهال بیداد می کرد. اگه با چشم خودم نمی دیدم هرگز باور نمی کردم. بعد شما گیر دادی به مقاومت مصالح ساختمانی. زلزله پیش کششون، حداقل آب سالم برسونن به ملت

بالا