بچه ها اینقدر نگران آینده ای که هنوز نیومده نباشید, بالاخره ما همه یه خدایی هم داریم, در مورد این مسائلی هم که می شنوید و باعث آزارتون میشه, باید 1 گوشتون در باشه و اون یکیش دروازه!
اصلا مگه زندگی بدون ازدواج و داشتن یه همراه اونم تو این دوره زمونه میشه؟ به خدا باور کنید همتون (حالا میگیریم 80% تون) ازدواج میکنید و یکی دوتا نی نی تپل مپل خوشگل هم به دنیا میارید حالا چه توی ایران باشید و چه خارج از ایران.
زندگی به نظر من بدون ازدواج و داشتن بچه و یه خانواده خیلی کسل کننده است. در مورد مهاجرت هم یه سری واقعا فکر میکنن اونور آب بهشت برین هست ولی وقتی رفتن اونجا میبینن که آسمون همه جا یه رنگه! البته اونور آب یه سری مزایا داره و قطعا یه سری معایب, درست مثل همینجا. اگر اهل اخبار باشید حتما شنیدید که اخیرا در ایالت کولورادوی آمریکا یه آقا پسر دانشجوی دکترای علوم اعصاب رفته توی سینما و رگبار گرفته توی جمعیت کسانی که اومده بودن سانس اول یه فیلمی که تازه اکران شده بود را ببینند! 14 نفر را کشته و خیلی ها رو هم مجروح و معلول کرده و بعضی هاشون هم هنوز توی کما هستن و دارن با مرگ دست و پنجه نرم میکنن! یه دختری از بین اون جمعیت با فداکاری دوست پسرش زنده مونده ولی عشقش را از دست داده, یه خانم دیگه توی همون بیمارستانی که شوهرش بستری هست و توی کما رفته, نوزادشو به دنیا آورده, اونا الآن چه حالی دارن؟ به خدا من اینارو که می شنوم هزار مرتبه شکر خدا رو میکنم. حالا یه کم فکر کنید و ببینید چقدر خوبه که تو کشور ما داشتن اسلحه آزاد نیست ولی اونور هر لحظه و همه جا در خطر هستید! اینو نگفتم که بگید اینجا هم فلان و فلان و بحث بی نتیجه راه بندازیم, فقط خواستم بگم هر جای دنیا که هستید از مشیتی که خدا براتون رقم خواهد زد هیچ وقت خبر پیدا نمی کنید, حتی از 1 لحظه دیگه کسی خبر نداره, پس جوری زندگی نکنید که همه چیز به دهنتون زهر بشه و همش حسرت زندگی و موقعیت بقیه را نخورید, هیچ کسی از دل من و شما و دیگرون خبر نداره. ارتباط خودتون را با خدا قطع نکنید و تلاش بکنید برای آینده ولی بقیه اش را بسپارید دست خدا و بی جهت استرس و نگرانی آینده ای که هنوز نیومده را نکشید چون باعث میشه انرژی شما برای کارهای خوب دیگه ای که می خواهید انجام بدید تحلیل بره.
با خدا باشید