اصول کلی تغذیه کراوس ترجمه فرزاد شیدفر و ناهید خلدی زیر نظر دکتر کشاورز انتشارات جامعه نگرنگار جون میشه بپرسم تغدیه رو از چه منبعی میخونی اسم مترجم و انتشاراتشو کامل بگی ممنون میشم :thumbsupsmileyanim:
من دارم تغذیه رو از روی ترجمه خلیلی انتشارات خسروی میخونم این کتاب هم مطابق سرفصلهای وزارت بهداشته واست فهرستشو میذارم ببین با کتاب خودت یکیه یا نه ؟ راهنماییم کن که این منبع هم خوبه یا نه؟ ممنون گلماصول کلی تغذیه کراوس ترجمه فرزاد شیدفر و ناهید خلدی زیر نظر دکتر کشاورز انتشارات جامعه نگر
دوستان شما آزمونهای جامع موسسات(پارسه-سنجش-...فرقی نمیکنه) ثبت نام می کنید ؟ به نظرتون فایده داره؟کسی تصمیم داره شرکت کنه؟
فصلای تغذیه در جامعه و راهنمای رزیمی و تغذیه نوجوانی و تغذیه در شرایط بحرانی رنداره و رژیم درمانی هم کامل نیست چون رژیم سرطان ایدز بیماری های کلیوی کبدی تنفسی و ... رو ندارهمن دارم تغذیه رو از روی ترجمه خلیلی انتشارات خسروی میخونم این کتاب هم مطابق سرفصلهای وزارت بهداشته واست فهرستشو میذارم ببین با کتاب خودت یکیه یا نه ؟ راهنماییم کن که این منبع هم خوبه یا نه؟ ممنون گلم
جلد اول
1-هضم،جدب،انتقال و ترشح مواد مغذی
2- انرژی
3-مواد مغذی و متابولیسم آنها
4-آب، الکترولیت ها وتعادل اسید وباز
حلد دوم
5- تغذیه در دوران بارداری
6-تغذیه در دوران نوزادی
7-تغذیه در کودکی
8-تغدیه در بزرگسالان
9- تغذیه در سالمندی
10-ارزیابی: یافتهای بالینی و رژیمی
11-ارزیابی: یافته های آزمایشگاهی
12-ارزیابی: تداخلات دارو - غذا
13- مداخله: مکمل یاری رژیمی و مراقبت ترکیبی
14- مداخله حمایت تغدیه ای روده ای و پیراروده ای
15- کنترل وزن
16- تغذیه برای ورژش و فعالیت های رژیمی
17-تغذیه برای سلامت دهان و دندان
مرسی از زحماتی که واسه بچه ها میکشی :riz513:
azizam b nazaram darseo k 2st dare to barnameh sobhet bzar age vaghean nemitone sobha bkhone barnameh sobheto khord kon to timeay kochik va kam kam zeyadesh kon .to k khodet ostaeeبچه ها من یه مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم کمکم کنید:14:
من ار دوران راهنمایی تا حالا هیچ وقت صب ها درس نخوندم قبلا که مدرسه بودم بعدشم دوران دانشجویی همیشه کلاسام صب بوده و الان چندین ساله که فقط از 4 عصر به بعد درس میخونم حالا یه ماه تعطیلم اما هر کاری میکنم نمیتونم صب بدرسم :13:حتی زود هم بیدار بشم بازم حس درس خوندنم نمیاد خیلی ناراحنم که از وقتم نمیتونم خوب استفاده کنم و داره این فرصت طلایی از دستم میره
بگید چه کار کنم تا صبا هم حس درس خوندن داشته باشم:sadsmiley:
salam 2stan.man ta alan k saat 5 barnameh bio va fizimo anjam dadam.daram miram taghziyamo bkhonam.az on java k leylio gerefteh manam 2char shodam.y barnameh vaseh y hafteh rikhtamo daram miram bkhonam.vaseh hamatoon arezoy movafagheyat mikonam.nemi2nam chira inghad stress daram.
بچه ها من یه مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم کمکم کنیدمن ار دوران راهنمایی تا حالا هیچ وقت صب ها درس نخوندم قبلا که مدرسه بودم بعدشم دوران دانشجویی همیشه کلاسام صب بوده و الان چندین ساله که فقط از 4 عصر به بعد درس میخونم حالا یه ماه تعطیلم اما هر کاری میکنم نمیتونم صب بدرسمحتی زود هم بیدار بشم بازم حس درس خوندنم نمیاد خیلی ناراحنم که از وقتم نمیتونم خوب استفاده کنم و داره این فرصت طلایی از دستم میره
بگید چه کار کنم تا صبا هم حس درس خوندن داشته باشم
سلام نگار جونم من هم اين مشكل كه نميشه گفت چون بازدهي هوشي هركسي فرق ميكنه.شايد هم بقول خودت چون ما دبيرستان و دانشگاه هميشه صبح ها كلاس بوديم عادت به جبر داريم:33:ولي من هم اينجوريم يعني بايد خودمو به زنجير بكشم تا بتونم صبحا بازده خوب داشته باشم.بجاش شبا تا هر ساعتي بگي عين چراغ خواب بيدارم.كاريش هم نميتونم بكنم چون بهترين و بيشترين بازده من اونموقعس.صبحاحتي زود هم بيدار ميشم حس درسيدن رو ندارم.:65d6a5d6s:پس هر موقع ميتوني بدرس فقط مفيد و موثر و تو زمان مشخص كه براي خودت تعيين ميكني.
من رژیم رو از روی جزوه سنا میخونم اما تا بعد از عید نمیخوام رژیم شروع کنمnegar joon mage ketabi k to mikhone .mabahe3 rejim darmanio dareh?