:14:خجالت میکشم بحرفم
من آماده هر نوع جریمه و تنبیهی هستم :13: ( فقط نامردی نکنید قصد انتقام داشته باشید)
امروز هیچی نخوندم اصلا حس درس خوندن نبود همش تقصیر لیلیه آخه امروز اصلا بهم تک نزد منم انگیزمو از دست دادم:smiliess (2): آخه هر وقت حس تنبلیم گل میکرد به لیلی یه میس مینداختم اونم که جواب میداد از ترسش میدرسیدم اما امروز ازش خبری نبود
توروحدا تنبیهاتونو منصفانه انتخاب کنید یادتون باشه اذیتم کنید بعدا جبران میکنم:image170:
اصلا به خاطر صداقتم باید تشویقم کنید
:14:خجالت میکشم بحرفم
من آماده هر نوع جریمه و تنبیهی هستم :13: ( فقط نامردی نکنید قصد انتقام داشته باشید)
امروز هیچی نخوندم اصلا حس درس خوندن نبود همش تقصیر لیلیه آخه امروز اصلا بهم تک نزد منم انگیزمو از دست دادم:smiliess (2): آخه هر وقت حس تنبلیم گل میکرد به لیلی یه میس مینداختم اونم که جواب میداد از ترسش میدرسیدم اما امروز ازش خبری نبود
توروحدا تنبیهاتونو منصفانه انتخاب کنید یادتون باشه اذیتم کنید بعدا جبران میکنم:image170:
اصلا به خاطر صداقتم باید تشویقم کنید
سلام کتاب شیدفر که میدونم نداره اما اون سرفصلایی که تو گفتی رژیم دهان و دندان و داشت واسه همین من گفتم بقیه رژیم درمانی هارو نداره این کتاب سبمبن وثوق واقعا کتاب خوبیهنگارجونم سلام امروز رفتم کتابفروشی کتاب کراوس ترجمه شیدفر رو با ترجمه خلیلی مقایسه کردم هیچ کدومشون رژیم درمانی رونداشتن اما یه کتاب دیگه دیدم واسه رژیم درمانی پیدا کردم سرفصلهاشو میذارم ببین چطوره؟
1-تغذیه درمانی در اختلالات دستگاه گوارش فوقانی
2- تغذیه درمانی در اختلالات دستگاه گوارش تحتانی
3- مرافبت های تغذیه ای در بیماران کبدی
4- تغذیه درمانی در دیابت ملیتوس
5- تغذیه در مانی در بیماری قلبی و عروقی
6- تغذیه در پرفشاری خون (هیپرتانسیون)
7- تغذیه در بیماریهای ریوی
8- تغذیه در اختلالات کلیه
9- تغذیه درمانی در پیشگیری و درمان سرطان
10- تغذیه در استرسهای متابولیکی
11- تغذیه درمانی در اختلالات عصبی
12- تغذیه درمانی در اختلالات روماتیسمی
13- تغذیه درمانی در اختلالات متابولیکی
14- حمایتهای تغذیه وریدی و روده ای
15- ضمیمه ها
اسم کتاب هم اینه: غذا و تغذیه درمانی کراوس ترجمه سیمین وثوق
من میخوام جزوه تغذیه سنا رو تهیه کنم اما نمیدونم تنها همین جزوه رو میتونم بگیرم یا کل جزوات رشته تغذیه رو آخه بقیه شونو نیاز ندارم میشه یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنی
موفق باشی
سلام نگین جونم من واسه بیوشیمی از کتاب تست دکتر جعفرنژاد انتشارت کتابخانه فرهنگ استفاده میکنم خیلی عالیه با پاسخ های واقعاً ااااااااااااااااااااااااااااا تشریحیسلام بچه هاااا خسته نباشین....آفرین به این تلاشو اراده:a2d3:....کلی انرژی میگیرم وقتی نوشته هاتونو میخونم:smilies-azardl (113
من چند روزی نبودم ولی درسامو خوندم فکر نکنین تنبلی کردماااااا سعی کردم روزی کمتر از 5 ساعت نشه:smilies-azardl (181
برنامه امروزم تموم نشده فعلا ..بیدارم تا تمومش کنم
فردا میخوام 20 ص ژنتیک + 15ص بیوشیمی +2ساعت زبان بخونم
دوستای گلم واسه بیوشیمی و زیست سلولی- مولکولی چه کتاب تستی خوبه؟؟؟؟؟:33: