گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fafajoon

New member
سلام نگار جون من کتاب شیدفر با کتاب خلیلی رو مقایسه کردم سرفصلهاشون درست مثل هم بود حالا به نظرت این کتابه که بهت گفتم واسه ارشد خوب نیست ؟

fafajoon

New member
:14:خجالت میکشم بحرفم
من آماده هر نوع جریمه و تنبیهی هستم :13: ( فقط نامردی نکنید قصد انتقام داشته باشید)
امروز هیچی نخوندم اصلا حس درس خوندن نبود همش تقصیر لیلیه آخه امروز اصلا بهم تک نزد منم انگیزمو از دست دادم:smiliess (2): آخه هر وقت حس تنبلیم گل میکرد به لیلی یه میس مینداختم اونم که جواب میداد از ترسش میدرسیدم اما امروز ازش خبری نبود
توروحدا تنبیهاتونو منصفانه انتخاب کنید یادتون باشه اذیتم کنید بعدا جبران میکنم:image170:

اصلا به خاطر صداقتم باید تشویقم کنید

لیلی به من گفت گوشیشو یه هفته خاموش میکنه

taraneh s

New member
عزیزم نگار جان ناراحت نباش پیش میاد .جبران میکنی:smilies-azardl (113

negar91

New member
گزارش امروز ندا
تمام برنامه امروزشو خونده برنامه فرداشم :
درس 5 تافل فیزیو 10 ص از فصل2 تغذیه پروتئین و مرور بیوشیمی
آفرین نداجونم:riz304:

nazanin91

New member
سلام

سلام نگار لیلی خودش دعوات کنه کافیه!! چون منم کم خوندم 4 ساعت باورتون میشه!!این همه وقت آزاد داشتم!!! برنامه فردا لبنیات- اصول طراحی کارخانه-کلی درسای نخونده از روزای قبل!!!ولی 12 ساعت میخونم حالا میبینین!!!

leila00

New member
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻯ ﺩﺭﺳﺨﻮﻥ...ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﺗﺎ~ﻳﮏ ﻫﺎﻯ ﺧﻮﺑﻰ ﮐﻪ ﻣﻰﺯﺍﺭﻳﺪ ﻣﻨﻢ ﺟﻮ ﮔﻴﺮ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺍﺯ ۳ﺳﺎﻋﺖ ﺩﻳﺮﻭﺯﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻢ ﻭ ﺑﻪ ۶ ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺭﺳﻮﻧﺪﻡ .. ۳۳ ﺻﻔﺤﻪ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﻭ ۶ﺻﻔﺤﻪ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ ﻳﮏ ﺩﺭﺱ ۵۰۴ ﻭ ﻣﺮﻭﺭ ﮐﻠﻤﺎﺕ ﺭﻭﺯﻫﺎﻯ ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﺟﺪﻭﻝ ﻻ ﻳﺘﻨﺮ ...ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﻢ ﺗﺴﺖ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﻭ ۲۰ﺻﻔﺤﻪ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ﻭ ۶ﺻﻔﺤﻪ ﮊﻧﺘﻴﮏ ﻭ ﻳﮏ ﺩﺭﺱ۵۰۴ ﻭ ﻣﺮﻭﺭ ﻟﻐﺎﺕ ....ﻫﻤﮕﻰ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻴﺪ.

marava

New member
:14:خجالت میکشم بحرفم
من آماده هر نوع جریمه و تنبیهی هستم :13: ( فقط نامردی نکنید قصد انتقام داشته باشید)
امروز هیچی نخوندم اصلا حس درس خوندن نبود همش تقصیر لیلیه آخه امروز اصلا بهم تک نزد منم انگیزمو از دست دادم:smiliess (2): آخه هر وقت حس تنبلیم گل میکرد به لیلی یه میس مینداختم اونم که جواب میداد از ترسش میدرسیدم اما امروز ازش خبری نبود
توروحدا تنبیهاتونو منصفانه انتخاب کنید یادتون باشه اذیتم کنید بعدا جبران میکنم:image170:

اصلا به خاطر صداقتم باید تشویقم کنید

عزيزم اشكال نداره پيش مياد من هم ديروز به ايمني نرسيدم بقول تو اصلا حس درسيدن نداشتم ولي امروز دوباره دارم ميخونم.خيلي خوبه با خودمون صادق باشيم.تنبيهت نميكنيم چون همين يه بار بهت فرصت ميديم.خودم هم تنبيه شدم.پس ديگه حرفي نيست.

fafajoon

New member
نگارجونم سلام امروز رفتم کتابفروشی کتاب کراوس ترجمه شیدفر رو با ترجمه خلیلی مقایسه کردم هیچ کدومشون رژیم درمانی رونداشتن اما یه کتاب دیگه دیدم واسه رژیم درمانی پیدا کردم سرفصلهاشو میذارم ببین چطوره؟
1-تغذیه درمانی در اختلالات دستگاه گوارش فوقانی
2- تغذیه درمانی در اختلالات دستگاه گوارش تحتانی
3- مرافبت های تغذیه ای در بیماران کبدی
4- تغذیه درمانی در دیابت ملیتوس
5- تغذیه در مانی در بیماری قلبی و عروقی
6- تغذیه در پرفشاری خون (هیپرتانسیون)
7- تغذیه در بیماریهای ریوی
8- تغذیه در اختلالات کلیه
9- تغذیه درمانی در پیشگیری و درمان سرطان
10- تغذیه در استرسهای متابولیکی
11- تغذیه درمانی در اختلالات عصبی
12- تغذیه درمانی در اختلالات روماتیسمی
13- تغذیه درمانی در اختلالات متابولیکی
14- حمایتهای تغذیه وریدی و روده ای
15- ضمیمه ها
اسم کتاب هم اینه: غذا و تغذیه درمانی کراوس ترجمه سیمین وثوق

من میخوام جزوه تغذیه سنا رو تهیه کنم اما نمیدونم تنها همین جزوه رو میتونم بگیرم یا کل جزوات رشته تغذیه رو آخه بقیه شونو نیاز ندارم میشه یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنی
موفق باشی

nazanin91

New member
سلام اینجا اینقدر بچه های تغدیه زیادن که اسم کتابا و مولفای تغدیه حفظمون شده!!در حال درس خواندن به سر می بریم :) فعلا که به برنامه رسیدم لیلی بیا این نگار دعوا کن دلمون دعوا می خواد!!

mo.rezaee

New member
سلام .
من دنبال جزوه خوب واسه ارشد انستیتو هستم (روانشناسی بالینی)کی میتونه راهنمایی کنه ؟

negar91

New member
نگارجونم سلام امروز رفتم کتابفروشی کتاب کراوس ترجمه شیدفر رو با ترجمه خلیلی مقایسه کردم هیچ کدومشون رژیم درمانی رونداشتن اما یه کتاب دیگه دیدم واسه رژیم درمانی پیدا کردم سرفصلهاشو میذارم ببین چطوره؟
1-تغذیه درمانی در اختلالات دستگاه گوارش فوقانی
2- تغذیه درمانی در اختلالات دستگاه گوارش تحتانی
3- مرافبت های تغذیه ای در بیماران کبدی
4- تغذیه درمانی در دیابت ملیتوس
5- تغذیه در مانی در بیماری قلبی و عروقی
6- تغذیه در پرفشاری خون (هیپرتانسیون)
7- تغذیه در بیماریهای ریوی
8- تغذیه در اختلالات کلیه
9- تغذیه درمانی در پیشگیری و درمان سرطان
10- تغذیه در استرسهای متابولیکی
11- تغذیه درمانی در اختلالات عصبی
12- تغذیه درمانی در اختلالات روماتیسمی
13- تغذیه درمانی در اختلالات متابولیکی
14- حمایتهای تغذیه وریدی و روده ای
15- ضمیمه ها
اسم کتاب هم اینه: غذا و تغذیه درمانی کراوس ترجمه سیمین وثوق

من میخوام جزوه تغذیه سنا رو تهیه کنم اما نمیدونم تنها همین جزوه رو میتونم بگیرم یا کل جزوات رشته تغذیه رو آخه بقیه شونو نیاز ندارم میشه یا نه؟ ممنون میشم راهنماییم کنی
موفق باشی
سلام کتاب شیدفر که میدونم نداره اما اون سرفصلایی که تو گفتی رژیم دهان و دندان و داشت واسه همین من گفتم بقیه رژیم درمانی هارو نداره این کتاب سبمبن وثوق واقعا کتاب خوبیه
اما درباره جزوه های سنا نمیدونم تکی میدنن یا نه از ادمین بپرسی بهتره

nazanin91

New member
باشه نگار ولی رقیبات زیاد میشن واسه همتون جا هست؟لیلی کجایی گزارشت چی شد؟:ad54ad:

fafajoon

New member
سلام آدمین میتونم بپرسم جزوات سنا واسه رشته تغذیه رو تکی میدن یا نه؟ آخه من فقط جزو تذغذیه شو لازم دارم بقیه منابعم کامله ؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنی:ad54ad:

negin_f_k

New member
سلام بچه هاااا خسته نباشین....آفرین به این تلاشو اراده:a2d3:....کلی انرژی میگیرم وقتی نوشته هاتونو میخونم:smilies-azardl (113
من چند روزی نبودم ولی درسامو خوندم فکر نکنین تنبلی کردماااااا سعی کردم روزی کمتر از 5 ساعت نشه:smilies-azardl (181
برنامه امروزم تموم نشده فعلا ..بیدارم تا تمومش کنم
فردا میخوام 20 ص ژنتیک + 15ص بیوشیمی +2ساعت زبان بخونم

دوستای گلم واسه بیوشیمی و زیست سلولی- مولکولی چه کتاب تستی خوبه؟؟؟؟؟:33:

negar91

New member
:4d564ad6:سلام امروز گل کاشتم
همه ی درسای دیروزو که نخونده بودم و درسای امروزممو کامل خوندم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا:a2d3: تا الان 8 ساعت شده
اما وسطای درسیدنم چشمتون روز بد نبینه واسه اولین بار توی زندگیم دچار افت فشار شدم و کارم به بیمارستان کشید:sadsmiley: (جنبه درس خوندن ندارم دیگه بیچاره مخم تعجب کرد:1dco2x0p1lilzhfpg1t کل سیستم بدنم error داد)
ولی الان توپه تویم
برنامه فردا من و ندا:
مرور بخش 4 و 5 فیزیو مرور 5 درس اول تافل تغذیه مبحث ویتامینAو B1 , بیوشیمی هم 10 ص از بخش پروتئین
راستی ندا هم کامل برنامشو اجرا کرده و خوی داره پیش میره

آخرین ویرایش:

marava

New member
سلام نگار عزيزم خدا بد نده مواظب سلامتيت باش.
آفرين دخمل گل :28:از اينكه برنامتو انجام دادي همينجوري ادامه بده ما ميتونيم.
:smilies-azardl (113من هم برناممو كامل انجام دادم فقط مرور لغتهاي ديروزيم مونده كه الان ميخوام برم سراغ اونا.
برنامه فردا:
20 صفحه ميكروب شناسي
20 صفحه بيوشيمي
1 درس از زبان

marava

New member
Beauty_Flowers_Persian_Star_org_21.jpg

1312656237029.jpg

اينهم گلهاي خوشدل براي دوستاي گلم تا خستگيمون دربره.

nazanin91

New member
سلام من 11 ساعت درسیدم :thanks: حالا لیلی جایزه چی میشه؟
برنامه فردا:شیمی مواد- زبان- بهداشت- اصول مهندسی

fafajoon

New member
سلام بچه هاااا خسته نباشین....آفرین به این تلاشو اراده:a2d3:....کلی انرژی میگیرم وقتی نوشته هاتونو میخونم:smilies-azardl (113
من چند روزی نبودم ولی درسامو خوندم فکر نکنین تنبلی کردماااااا سعی کردم روزی کمتر از 5 ساعت نشه:smilies-azardl (181
برنامه امروزم تموم نشده فعلا ..بیدارم تا تمومش کنم
فردا میخوام 20 ص ژنتیک + 15ص بیوشیمی +2ساعت زبان بخونم

دوستای گلم واسه بیوشیمی و زیست سلولی- مولکولی چه کتاب تستی خوبه؟؟؟؟؟:33:
سلام نگین جونم من واسه بیوشیمی از کتاب تست دکتر جعفرنژاد انتشارت کتابخانه فرهنگ استفاده میکنم خیلی عالیه با پاسخ های واقعاً ااااااااااااااااااااااااااااا تشریحی

leiliyebidel

New member
سلااااااااااااااااااااااااام
خوبییییییییین؟؟!!!میبینم ک من نبودم چ اتفاقایی افتاده!!!!بعضیا ک اساسا انصراف دادن!بعضیا ک در حد فضا ترکوندن!بعضیام ک نمیخونن و بهونه تراشی میکنن..!!!!
چ ب هم ارفاقم کردید!چیییییییییی!!!!!!اشکال ندارهههههه؟؟؟؟؟؟!!!!!خیلی ام اشکال داره...

واقعا عصبانی ام از دستت نگار!!گفتن دیگه هر 39 روز ی بار نگران دوستت شو حالشو بپرس ک اگه مرده بود ب چهلمش برسی!ولی دیگه نگفتن اگه گفت 2 روز نمیام فک کن مرده!!!!!!!!مگه من دیگه نمیخواستم بیام ک درس نخوندی هااااااااان؟؟!!! :eek:t0837h0nn8zfqu8ultبعدم میای میگی هم برنامه ی دیروزو خوندم هم امروز شد 8 ساعت!!!!!!ب عبارتی روزی 4 ساعت؟؟؟؟؟؟!!!!تازه حالتم بد شد!!!!!!ببینم مگه خودت نگفتی تا ی ماه بیکاری تو خونه؟؟؟!!!پس هیچ فرقی با بقیه ک درسشون تموم شده نداری و نباید کمتر از 8 بخونی!!!
و اما جریمه ات:ب مدت 4 روز علاوه بر این ک حق نداری تو هیچ تاپیکی چیزی بنویسی!حق نداری ب کسی هم پیام بدی!!ب جز من!!!چون باید گزارش درس خوندنتو بدیییییی...البته بدیش اینه ک اگه پیام خصوصی بدی نمیفهمم!ولی از همین جا از همه میخوام ک جوابتو ندن!!!:25r30wi:(دفعه ی قبل دو روز بود!ولی چون دوباره تکرار شد دوبل شد!!!)اگه ی بار!فقط ی بار_ دیگه تکرار شه همون شارژی ک خودت باهاش همه رو تهدید میکردی شامل حالت میشه....

ولی تو نازنین!چون امروز جبرانش کردی و 11 ساعت خوندی اکشال نداره!میبخشمت...این 11 ساعتتم چون جبران بوده جایزه مایزه خبری نیس!هنر کردی..تازه بماند ک واست لایک زدم!:)) منم دیگه دو روز ی بار میام وا3 گزارش...تا ی هفته ببینم چی میشه..

آفرین ب ندا،لیلا و نگین...شما مثه همیشه خووووووووووبید و مطمئنم ک موفق میشید!!!

ماراوا دوستم نشدا!دیگه نبینم بیای بگی حس و حال نداشتما...باید مثه قبل با انرژی _ تمام بری جلو..تو میتونی عسیسم

فافا جون تو هم خیلی خوبی!ولی گزارش؟؟؟با ساعت مطالعه؟؟؟!!!آره دوس جون من میدونم!سنا هر جزوه ای رو ک بخوای جدا جدا بت میده...

ترانه جانم ک فقط میاد ب نگار دلداری میده میره...!!!!!!

بقیه هم ک.......................

و اما شما الماسی خانوم....خجالت بکش واقعا!من چی بگم ب تو؟؟؟میخوای 100 بزنی درست!ولی روزی چن ساعت زبان آخه؟؟؟؟!!!:p7977cujr38iyymsu8:ی سوال میپرسم راستو حسینی ج بده:اون کی بوده ک زبانشو 100 زده بقیه ی درساشو صفر!بعدم قبول شده ک تو ازش الگو برداری کردی؟؟؟!!!
حتما قبولی!!!میگم میخوای بیخیال شو کلا!تو هم برو ی کلاس مهارت های زندگی ثبت نام کن پولش خوبه!چون من یکیو ک نمیتونی کمتر از پدیده ی شاندیز!!!مهمون کنی......بقیه ی بچه هام ک هستن....:4d564ad6:یا برنامتو میرسونی سریع یا از همون جریمه های نقدی شامل حال تو هم میشه...

بچه ها من از گیلاس ام دعوت کردم ک بیاد با ما درس بخونه؛سفارش شده اس!هواشو داشته باشیدا...

منم تو این دو روز درسمو خوندم!9 ساعت شد...دیگه از صب شروع کردم؛روز اول 6 خوابیدم از 10:30 خوندم!روز دوم 3:30 خوابیدم از 8:30 خوندم!!ولی همون تعداد ساعتی ک قبلا میخوندم شد!!!
حالا فک کنم چون اولشه اینجوریه!!!!!امیدوارم بهتر شه...:))

با انرژی باشید؛با انگیزه بخونید...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا