گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

B.sabtilis

New member
منم به توصیه ی تو دوست گلم 2E می گیرم لطف میکنی اسم دقیقشو بگی:sarma:

marava

New member
فقط همينمو معرفي كردن انگل شناسي 2e و نوابران.ولي فكر كنم اون كمي سنگين باشه.باز هم اطلاعي داشتم حتما ميگم.موفق باشي

3am

New member
salam2stay azizam
1i mano bgireh.man emroz 14 saat dars khondam.fizio 3 ta fasl binaeeo y fasl shenavaeeo khondam.taghziyh ekhtelalat govareshi ghesmat foghaneeo khondam.y kamam bioshimi khondam.ama alan dige cheshmam goleh goleh ashk meyad.b zor b safeh labtab negah mikonam.y alameh 2seton daram.khasteh ham nabashid:sarma::wacsmiley::
fardam hamin barnamaro edameh midam

3am

New member
سلام دوستان من فقط از زبان دارم درک مطلب تخصصی رشته خودم میخونم به نظرتون کارم اشتباهه؟تافل و 504 نمیخونم! آزمون دولتی و آزاد همش تخصصی میاد !اگه فقط بخونین و جواب ندین دوستای بدی هستین!!!

khanom zaban takhasosi y tarkibeyh az estelahat elmi reshteh khodet ba loghataee k to zaban omomi estefadeh misheh.bkhay ya nakhay ba estelahat elmi ashna haste pas zaban omomito taghviyat kon.dar zemn baray azmoon azad matn nemeyad chand ta test sadast k ba sath zaban paeenam rahat misheh javab dad age sath etelaat elmit bala basheh.b nazaram vaghteto ro moton takhasosi talaf nakon

neda*

New member
سلام منم تقریبا برنامم رو انجام دادم البته چند ص تغذیه مونده (واقعا این فصل انرژی تغذیه سخته) امروز تا الان 8 ساعت درسیدم ...بچه ها همه موفق باشید

negar91

New member
اوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو 3am دمت گرم:rose: هزاران آفرین
یچه منم امروز تا الان 5.15 خوندم تازه صب کارآموزی بودم عصرم رفتم دکتر:wacsmiley: اما به همه برنامم رسیدم فقط مونده مرور فیزیو که اونم الان میرم ادامه میدم برنامه فردام:
10ص فیزیو- فصل کربوهیدرات تغذیه- درس3 تافل و مرور بیوشیمی که امروز خوندم
حیف که فردا کلاس زبان دارم وگرنه بیشتر میدرسیدم:wacsmiley:

leiliyebidel

New member
سلاملیکم...
بچه ها من بالاخره رکورد 10 رو شکستتتتتتتتم...هوراااااااا!بزن کف قشنگه رو...:applause: (البته زیاد فاز نداد!!!آخه تیکه تیکه خوندم!باید بشینم ی دفعه 10 ساعت پشت_هم کلکشو بکنم!ایشالا امروز...برنامم هم همون برنامه ی دیروزه..)
بچه ها همتون عالی پیش میرید...از بلور و RBC چرا خبری نبود؟؟؟:21:
Wow...
3am الآن دیگه واقعا واژه ی ترکوندن معنی خودشو پیدا میکنه...آفرین ب تو...آقاییییییی!ی دونه ای..واقعا وا3 خودم متاسف شدم دوس جون ک خییییییلیییی از تو بیکارترم ولی همش دنبال دلیل وا3 پیچوندنم!از حالا ب مدت ی هفته جوگیرم!!!!دمت جییییییییز...
toyou.gif

جایزه تم اینه ک چون خیلی معلومه ب درس خوندن علاقه داری ی بار دیگه میذاریم 14 ساعت بخونییییییی...:25r30wi:
ماراوا و ندا هم ک مثه همیشههههههه...آفرین
فافا جونم حسابی توپ_توپه!ازش خبر دارم..نازنین جان اگه زبانت خیلی توپسه خب وا3 چی لغت بخونی؟رو همون پسیج کار کن؛ولی اگه مثه من در حد_ آی ام بلک بوردی!!!باید حتما لغتم بخونی دوستم..
آفرین با انگیزه ادامه بدید ک همگی میتونیم..

آخرین ویرایش:

negar91

New member
لیلی دوست ندارم همه رو تشویق کردی به جز من:smiliess (2): همین کارارو میکنید ما میریم معتاد میشیم درس نمیخونیم:smiliess (13):

leiliyebidel

New member
لیلی دوست ندارم همه رو تشویق کردی به جز من:smiliess (2): همین کارارو میکنید ما میریم معتاد میشیم درس نمیخونیم:smiliess (13):
آخه چون تو حسابت با بقیه جداس میخواستم مخصوص تشویقت کنم دوس جوووون...
آفرین دوست گلم...من ک ب تو ایمان دارم عسیسم...تو میتونی
Vishenka_11.gif

leila00

New member
ﻧﺎﺭﻧﻴﻦ ﺟﻮﻥ ﺩﻭﻟﺘﻰ ﻭﺯﺍﺭﺕ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﺯﺑﺎﻥ ﺗﺨﺼﺼﻰ ﻧﻴﺴﺖ ﻋﻤﻮﻣﻰ ﻩ ﻭﻟﻰ ﺁﺯﺍﺩ ﺗﺨﺼﺼﻰ ﺑﻴﺸﺘﺮﻩ ﻭ ﻋﻤﻮﻣﻰ ﺧﻴﻠﻰ ﮐﻤﺘﺮﻩ.ﻭﺯﺭﺍﺕ ﻋﻠﻮﻡ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﺁﺯﺍﺩﻩ

leila00

New member
salam2stay azizam
1i mano bgireh.man emroz 14 saat dars khondam.fizio 3 ta fasl binaeeo y fasl shenavaeeo khondam.taghziyh ekhtelalat govareshi ghesmat foghaneeo khondam.y kamam bioshimi khondam.ama alan dige cheshmam goleh goleh ashk meyad.b zor b safeh labtab negah mikonam.y alameh 2seton daram.khasteh ham nabashid:sarma::wacsmiley::

ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﺖ ﺷﻤﺎ ..ﺧﻴﻠﻰﻋﺎﻟﻰﻩ ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﻫﻤﻴﻨﻄﻮﺭ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﻳﺪ ﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﻫﻤﺖ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﻰﺷﻴﺪ..

nazanin91

New member
سلام از دوستان واسه حفظ لغات زبان از لایتنر یا جی 5 یا هر شب فقط با مرور کلمه ها حفظ میکنین؟کدومش شما انجام می دین؟اگه جواب ندین دوستای.... امروز کنسرو-اصول مهندسی-میکروب می خونم.اینجا ساعت مطالعه رفته بالا تا 10 ساعت نخونم ساعت مطالعه نمیگم بهتون!

negar91

New member
من خودم از یه جعبه لاینتر ( :riz481:made by negar ) استفاده میکنم
دوس جون این جا همه باید ساعت درس خوندنشون بگن زوریه تبعیضم قائل نمیشیم:image170:

neda*

New member
سلام به همه دوستای خوبم ..من برنامه امروزم رو کامل انجام دادم ....:riz513: با عرض معذرت یه چند روزی نمیتونم بیام و گزارش کار بدم اما هر روز حتما حتما طبق برنامه تمام مبحثهای تعیین شده تو تاپیک تغذیه رو میخونم :smilies-azardl (181...دوستای گلم امیدوارم هر روز با انگیزه تر از روز قبل باشید ...همتون میتونید جزو بهترینها باشید و ثابت کردید که همتون برای هدفتون تلاش میکنید پس شما بهترینید:smilies-azardl (113:rose:

negar91

New member
:25r30wi::25r30wi:لیلی خیالت راحت ندا از من اجازه گرفته:25r30wi: تازه قراره هر شب به من گزارش بده من میام برنامشو اینجا اعلام میکنم:smilies-azardl (113

marava

New member
salam2stay azizam

سلام ايول بابا روي هرچي درسخونه كم شد.آفرين به ارادت.اميدوارم جزء بهترينها باشيييييييييييييييييييييييييييييييييييييييم

negar91

New member
سلام من امروز تا 6 کلاس داشتم و بعدش با وجودی که داشتم از فرط خستگی میمردم :1dco2x0p1lilzhfpg1tاما درسیدم و با هر جون کندنی بود برناممو کامل خوندم
صادقانه میگم اگه تو این گروه نبودم امروز هییچی نمیخوندم اما ترس از جریمه نذاشت تنبلی کنم:smilies: از اون جایی که منم همه رو تنبیه کردم مخصوصا لیلی ، میدونم منتظرید تلافی کنید اما عمراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:smiliess (15):
اما فردا تعطییلم و باید بترکونم :13:پس: 10ص بیو - 2فصل تغذیه (چربی و فیبر ) -1 درس تافل- مرور فیزیو که امروز خوندم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا