leiliyebidel
New member
به به ...چ خبره اینجا...... نگاااااااااااار :sarma: خدا رو شکر!ینی واقعا خواب نییییییییس؟؟؟؟؟پروژه ات تموم شد؟؟؟؟!!!!وای ی سفره نذر کرده بودم!برم نذرمو ادا کنم!!!!:25r30wi:
منم برنامه ی امروزمو انجام دادم :4d564ad6: فقط 10 صفه از دوره ی نواکم موند!دیگه ب خدا مخم هنگید!!!!!!هر خطی رو شونصد بار میخوندم!
نگار گیر نده جان ما!همین حالاشم همه ی سلولای خاکستری مغزم تو شوکن!این ی ماهی حسابی سورپرایز شدن..اگه تو کل این 16 سال ب اندازه ی این ی ماه میخوندم الآن جزو نخبه های مملکت بودم!!!!!!!بابا ب اونا رحم کن!بذا ی کم آداپته شن بعد...
آفرییییییییییییییین ب همه...(دیگه ب جون نگار واقعا حال ندارم اسم همه رو تک تک بگم!)
فقط با عرض شرمندگی نمیتونم از ژاوی بگذرم!!!!!!!!!!!ژاوییییییییییییی
t0837h0nn8zfqu8ult چرا نخوندیییییییییییییییی هاااااان؟؟؟؟؟حتما قبولییییییییی!!دیگه ب نظرم قید آزادم بزن!!!!برو ی کلاس خیاطی ای گلدوزی ای چیزی اسم بنویس!اینجوری میخوای قبول شییییییییی؟؟؟؟؟تازه اینا ک گفتم چیزی نیس ک!فردا میام حسابتو شخصا میرسم...
بلور جونی خوش اومدی دوستم..
با انگیزه بخووووووووووووونید...
منم برنامه ی امروزمو انجام دادم :4d564ad6: فقط 10 صفه از دوره ی نواکم موند!دیگه ب خدا مخم هنگید!!!!!!هر خطی رو شونصد بار میخوندم!
نگار گیر نده جان ما!همین حالاشم همه ی سلولای خاکستری مغزم تو شوکن!این ی ماهی حسابی سورپرایز شدن..اگه تو کل این 16 سال ب اندازه ی این ی ماه میخوندم الآن جزو نخبه های مملکت بودم!!!!!!!بابا ب اونا رحم کن!بذا ی کم آداپته شن بعد...
آفرییییییییییییییین ب همه...(دیگه ب جون نگار واقعا حال ندارم اسم همه رو تک تک بگم!)
فقط با عرض شرمندگی نمیتونم از ژاوی بگذرم!!!!!!!!!!!ژاوییییییییییییی
بلور جونی خوش اومدی دوستم..
با انگیزه بخووووووووووووونید...