گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

leiliyebidel

New member
به به ...چ خبره اینجا...... نگاااااااااااار :sarma: خدا رو شکر!ینی واقعا خواب نییییییییس؟؟؟؟؟پروژه ات تموم شد؟؟؟؟!!!!وای ی سفره نذر کرده بودم!برم نذرمو ادا کنم!!!!:25r30wi:
منم برنامه ی امروزمو انجام دادم :4d564ad6: فقط 10 صفه از دوره ی نواکم موند!دیگه ب خدا مخم هنگید!!!!!!هر خطی رو شونصد بار میخوندم!
نگار گیر نده جان ما!همین حالاشم همه ی سلولای خاکستری مغزم تو شوکن!این ی ماهی حسابی سورپرایز شدن..اگه تو کل این 16 سال ب اندازه ی این ی ماه میخوندم الآن جزو نخبه های مملکت بودم!!!!!!!بابا ب اونا رحم کن!بذا ی کم آداپته شن بعد...
آفرییییییییییییییین ب همه...(دیگه ب جون نگار واقعا حال ندارم اسم همه رو تک تک بگم!)
فقط با عرض شرمندگی نمیتونم از ژاوی بگذرم!!!!!!!!!!!ژاوییییییییییییی :eek:t0837h0nn8zfqu8ult چرا نخوندیییییییییییییییی هاااااان؟؟؟؟؟حتما قبولییییییییی!!دیگه ب نظرم قید آزادم بزن!!!!برو ی کلاس خیاطی ای گلدوزی ای چیزی اسم بنویس!اینجوری میخوای قبول شییییییییی؟؟؟؟؟تازه اینا ک گفتم چیزی نیس ک!فردا میام حسابتو شخصا میرسم...
بلور جونی خوش اومدی دوستم..
با انگیزه بخووووووووووووونید...

Boloor

New member
خوش اومدی عزیزم:28:
10 ساعت خیلی خوبه, آفرین:applause:
حواسمون بهت هست دیگه 4 ساعت نشه هااااااااااااااا:smiliess (11):

مرسی عزیزم برای انرژی مثبتی که دادی. من قول میدم امروز 10 ساعتمو بخونم. :riz304:

negar91

New member
سلام بلور جونم خوش اومدی:riz304: فقط من حسابی جدیم مخصوصا این که چند روزه کسی رو تنبیه نکردم پس حسابی بدرس
لیلی اینقده غر نزن:smiliess (13): به جای این همه غر اگه بدرسی رتبه 1 میشی کاملا جدی گفتم تا آخر هفته 10 ساعت دیگه چونه نزن
نگین جونم آفرین بهت میگم توام عالی داری پیش میری

negar91

New member
سلام به همه
چرا سایت این شکلی باز میشه؟
نگار خیلی سخته
من حدود 5 ساعت خونم ولی ایشالا از ماه دیگه ساعت کارم کمتر میشه
ایم دو روز درس نخوندم
مهمون داشتیم منم نقش گزوتو داشتم
اگه وقت اضافی هم پیدا می شد از هوش می رفتم
ولی قول میدم فردا از 6س کمتر نخونم
سکوت چی 2 روز نخوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (2): مگه تو درس نداری که میری پیش مهمونا اصلا قابل قبول نیست وای به حالت اگه جبران نکنی:smiliess (11):

negar91

New member
بعد از 1 هفته به امید خدا شروع میکنم
امروز 1 درس تافل و 10ص فیزیو. چون کلاس زبانم میرم باید بقیه وقتمو زبان واسه کلاس زبابنم بخونم
به برنامه ریختم توپه توپ:14: خیلی سخته اما لازمه به خودم سخت بگیرم تا جبران کنم

admin

Active member
پرسنل مدیریت
امروز 1 درس تافل و 10ص فیزیو. چون کلاس زبانم میرم باید بقیه وقتمو زبان واسه کلاس زبابنم بخونم

نگار خانوم شما امسال قبولی

almaci

New member
سلام من امروز فقط 6ساعت و نیم درس خواندم همش هم زبان چون 3 شنبه امتحان دارم:sadsmiley::sad:

RBC!

New member
امروزم شد 8 ساعت.. شرمنده گفته بودم 9 ساعت ولی سرم درد می کنه دیگه نمیتونم.

زبان خوندم
ایمونو
بیوشیمی و تست
آزمایشگاه میکروب

فردا فقط بعدظهر می تونم درس بخونم پس همون 5 ساعت رو می نویسم

شب بخیر همه :*

3am

New member
[[ salam va khasteh nabashid.man emroz khili kar dashtam faghat 30 safeh fizio khondam.10 safam bioshimi 2reh ksrdam.negar to khodeto narahat nakon alan va3 tanbih khodam miram y ghashogh fl fl mikhoram.

آخرین ویرایش:

3am

New member
azizam zodtar shoro kon taghziyaro bkhon shayad telesmesh bshkaneh manam y tekone b khodam bdam.movafagh bashi khanoome

leila00

New member
ﺳﻼ ﻡ ...ﺭﻭﺯ ﺑﺪﻯ ﺑﻮﺩ ﻓﻘﻂ ۴ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﻧﺪﻡ.ﭼﻮﻥ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﺮﻳﺾ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻦ ﺩﺭ ﻧﻘﺶ ﮐﺰﺕ ﺑﻮﺩﻡ ..ﻓﺮﺩﺍ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻰ ۲۰ﺻﻔﺤﻪ -ﮊﻧﺘﻴﮏ ۸ ﺻﻔﺤﻪ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ۵۰۴ ﻳﮏ ﺩﺭﺱ ..ﺍﮔﻪ ﺗﻮﻧﺴﺘﻢ ﺯﻳﺴﺖ ..

leila00

New member
ﻧﮕﺎﺭ ﺟﺎﻥ ﺗﺒﺮﻳﮏ ﻣﻴﮕﻢ ﮐﻪ ~ﺭﻭﮊﻩ ﺗﻤﺎﻡ ﺷﺪ ..ﺣﺘﻤﺎ ﻣﻮﻓﻖ ﻣﻰ ﺷﻰ .

leila00

New member
ﻟﯿﻼ ﺟﻮﻭﻥ ﺩﻟﻤﻮﻥ ﻭﺍﺳﺖ ﺗﻨﮓ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ.....ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﯾﮑﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻼﺵ ﮐﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻭ ﺟﺒﺮﺍﻥ ﻣﯿﮑﻨﯽ..... ﻣﻨﺘﻈﺮ ﮔﺰﺍﺭﺷﺎﺕ ﻫﺴﺘﯿﻢ:rose:
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻋﺰﻳﺰﻡ ...ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺸﻰ

leila00

New member
ﻟﻴﻠﻰ ﺟﻮﻥ ﺁﻓﺮﻳﻦ ﺑﻪ ﺗﻼ ﺷﺖ ..ﺣﺘﻤﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﻰﺷﻰ ..ﻣﺮﺳﻰ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺍﻧﮕﻴﺰﻩ ﻣﻰﺩﻯ....ﻣﻦ ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﻣﻴﮑﻨﻢ ۲ ﺭﻭﺯ ﻧﻪ ﭼﻨﺪﺍﻥ ﺧﻮﺏ ﺭﺍ ~ﺷﺖ ﺳﺮ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ...

marava

New member
درووووووووووووووووووووووووووووود

سلام به دوستهاي گلم و شبتون بخير من اومدم و با دست پر و برنامه انجام شده.من امروز 10 ساعت و نيم درسيدم.
ميكروب خانوده آنتروباكترياسه رو خوندم .
بيوشيمي 11 صفحه از پرو تئين ها رو خوندم و حدود 5 صفحه زبان يا به عبارتي 30 تا لغت.
خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:smilies-azardl (113

marava

New member

عزيزم نگار خوشم مياد با خودت هم صادقي.آفرين تو هورايي هورا هورا

fafajoon

New member
سلام دوستان خوب من با دست پر اومدم
امروز فصل انرژی کراوس رو کامل خوندم و خلاصه نویسی کردم وهمچنین تونستم مرورش کنم 15 لغت زبان هم خوندم اما بازم دارم می خونم باید تافلو تا آخر درس 1 باتمریناش کامل کنم
فردا هم 10ص بیوشیمی،10ص فیزیولوژی و 10ص تغذیه +15لغت زبان میخونم همراه با خلاصه برداری و دوره. باید به خودمون سخت بگیریم آخه چیزی نمونده تا چشم رو هم بذاریم این 5 ماه هم تموم شده
خواستن توانستنه پس بخواین که مطمئنم می تونین
کلی انرژی مثبت تقدیم به شما.......................:riz304::4d564ad6::a2d3:

fafajoon

New member
سلام نگار جون خوش اومدی دلم واست تنگ شده بود خوش گدشت دوس جون؟:riz304:

marava

New member
سلام دوستان خوب من با دست پر اومدم
امروز فصل انرژی کراوس رو کامل خوندم و خلاصه نویسی کردم وهمچنین تونستم مرورش کنم 15 لغت زبان هم خوندم اما بازم دارم می خونم باید تافلو تا آخر درس 1 باتمریناش کامل کنم
فردا هم 10ص بیوشیمی،10ص فیزیولوژی و 10ص تغذیه +15لغت زبان میخونم همراه با خلاصه برداری و دوره. باید به خودمون سخت بگیریم آخه چیزی نمونده تا چشم رو هم بذاریم این 5 ماه هم تموم شده
خواستن توانستنه پس بخواین که مطمئنم می تونین
کلی انرژی مثبت تقدیم به شما.......................:riz304::4d564ad6::a2d3:

آفرين فافا جونم ما ميتونيم چون ميخواهيم.راست ميگي بخدا تا چشم هم بزاريم تموم شده.با آرزوي موفقيت براي هممون.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا