man khejalat keshidam mara va fafa joon miram baghi barnamam mikhonam ta tamom nasheh nemikhabam.:13:
آفرين فافا جونم ما ميتونيم چون ميخواهيم.راست ميگي بخدا تا چشم هم بزاريم تموم شده.با آرزوي موفقيت براي هممون.
درووووووووووووووووووووووووووووود
سلام به دوستهاي گلم و شبتون بخير من اومدم و با دست پر و برنامه انجام شده.من امروز 10 ساعت و نيم درسيدم.
ميكروب خانوده آنتروباكترياسه رو خوندم .
بيوشيمي 11 صفحه از پرو تئين ها رو خوندم و حدود 5 صفحه زبان يا به عبارتي 30 تا لغت.
خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smilies-azardl (113
سلام دوستان من فقط از زبان دارم درک مطلب تخصصی رشته خودم میخونم به نظرتون کارم اشتباهه؟تافل و 504 نمیخونم! آزمون دولتی و آزاد همش تخصصی میاد !اگه فقط بخونین و جواب ندین دوستای بدی هستین!!!
دارم می ترکونم/مراوا بیوشیمی چی می خونی؟
دروووووووووووووووووووووووووووووود
سلام و درو به دوستان گلم خدارو شكر من امروز هم به برنامم رسيدم فقط زبانم مونده كه دارم ميرم اونو هم بخونم.نگار -ليلي-سوبتليس جون - باسيلوس و بقيه دوستان گلم براي همه آرزو ي موفقيت دارم.من الان كار داشتم اومدم گزارش بدم چون ديگه نميتونم دوباره 12 برگردم. برنامه فردام:
ايمني 15 صفحه(ارئه آنتي زن به لنفوسيتهاي T)
تك ياخته فقط مرور چون تموم كردم.
زبان 1 درس ازتافل و 5 تا متن تستي
شبتون بخير
سلام خسته نباشی افرین گلم
راستی من هنوز تک یاخته رو شروع نکردم کمکم میکنی از کجا بخونمش؟:28:
دروووووووووووووووووووووووووووووود
سلام و درو به دوستان گلم خدارو شكر من امروز هم به برنامم رسيدم فقط زبانم مونده كه دارم ميرم اونو هم بخونم.نگار -ليلي-سوبتليس جون - باسيلوس و بقيه دوستان گلم براي همه آرزو ي موفقيت دارم.من الان كار داشتم اومدم گزارش بدم چون ديگه نميتونم دوباره 12 برگردم. برنامه فردام:
ايمني 15 صفحه(ارئه آنتي زن به لنفوسيتهاي T)
تك ياخته فقط مرور چون تموم كردم.
زبان 1 درس ازتافل و 5 تا متن تستي
شبتون بخير
سلام خسته نباشی افرین گلم
راستی من هنوز تک یاخته رو شروع نکردم کمکم میکنی از کجا بخونمش؟:28:
سلام عزيزم من با كتاب دكتر كواكبي خوندم ولي به توصيه اونهاييكه قبول شدن ميخوام با كتاب 2E بخونم اون كاملتره.تك ياخته نسبت به بقيه درسامون خيلي سبكتره.تو با چي ميخوني عزيزم؟