گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

3am

New member
man khejalat keshidam mara va fafa joon miram baghi barnamam mikhonam ta tamom nasheh nemikhabam.:13:

marava

New member
برنامه فردا:
20 صفحه قارچ-15 صفحه ويروس-يه درس از تافل به همراه مرور مباحث قبلي انشاالله و مهمتر ازهمه يه دنيا آرزوي انرژي مثبت براي همه شب خوش
.
:thumbsupsmileyanim:

sakar

New member
سلاممممممممممممممم به همه دوستای درسخون
این مدت نبودم دلم واستون یه ذره تنگ نشده بود
ییییییییییییییییه عالمه دلم واستو تنگیده بود
همه ی نوشته هاتونو خوندم واقعا اینجا داره میشه مصداق بیت معروف
بنی ادم اعضای یکدیگرند
خسته نباشید میگم به همتون اهسته وپیوسته دارید جلو میرید به امید خدا اگه تا آخر همینطوری باشید همه قبولید
منم که خیلی وقته توی تحریمم واصلن نتونستم برنامه هامو انجام بدم اما عوضش وضع جسمیم رو به بهبوده و تو این مدت مریضیم یه چیز خیلی عالیو بیشتر از همیشه درک کردم اونم اینکه خدا خیلی دوسم داره و عاشقمه با تمام وجود حسش کردم
وفهمیدم تنها کاری که میتونم عوض خوبیای خدا بهش بدم فقط یه تشکر و دوست دارمه
خدایش خدا خیلی نسبت بهمون اسون گرفته

از امروز شروع میکنم درس خوندن فک نکنم قبلیارو جبران کنم سعیم اینه برنامه هامو پیوسته انجام بدم البته اول به کمک خدا بعدم توجه شما

تا اینجا که من تنبل گروهم ولی اینطوری نمیمونم

امروزبعد مدتها 6 ساعت ونیم درسیدم اما بیشترش میکنم

Boloor

New member
سلام بچه ها
من امروز 3 ساعت میکروب خوندم و تست هم زدم, 2 ساعت شیمی ولی تست ندارم که بزنم, 2 ساعت و نیم سلولی مولکولی با تستاش و 1 ساعت و نیم زبان. به 10 ساعت نرسید:dadad4:
خب خسته شدم دیگه :wacsmiley: , راستی خدا وکیلی همین سایت علوم پزشکی هم وقت منو میگیره, آخه هی وسوسم میکنه که بیام سر بزنم:tonguesmiley:
بچه ها خوب خوب بخونید که وقتی قبول شدیم به این روزامون نگاه کنیم و احساس غرور وشادی کنیم که تونستیم با هم پیش بیاییم و موفق بشیم. به امید روزی که همه به هم خبر قبولیمون رو بدیم. بگو انشاالله...
:smilies-azardl (113

fafajoon

New member
آفرين فافا جونم ما ميتونيم چون ميخواهيم.راست ميگي بخدا تا چشم هم بزاريم تموم شده.با آرزوي موفقيت براي هممون.

پس همه پیش به سوی درس خوندن تا لحظه موعود..........آفرین به تو marava و به همه بچه های درسخون گروه :ad54ad:

B.sabtilis

New member
درووووووووووووووووووووووووووووود

سلام به دوستهاي گلم و شبتون بخير من اومدم و با دست پر و برنامه انجام شده.من امروز 10 ساعت و نيم درسيدم.
ميكروب خانوده آنتروباكترياسه رو خوندم .
بيوشيمي 11 صفحه از پرو تئين ها رو خوندم و حدود 5 صفحه زبان يا به عبارتي 30 تا لغت.
خوب بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:smilies-azardl (113

عالی بود افرین:ad54ad:

leiliyebidel

New member
سلاااااااااااااااااام
آفرییییییییییییییین(دیگه شرمنده ب جز این چیز دیگه ای بلد نیستم ک وا3 تشویقتون بگم!فقط میتونم ی هاشو زیاد کنم!!!:))) )
همه خیییییییییلییییییییی خوبین ک...
من امروز فکرم حسابی افسار گسیخته شده بودااااا!با این ک بدم میاد از منفی بافی داشتم اسیرش میشدم!!انقد ک چشام اشکی شد.........اصن شاید سالی ی بارم اینجوری نشما!!!میخواستم بیام علاوه بر این ک بگم فردا درس نمیخونم همتونم ببرم تو فاز دپ!!!:25r30wi: اوووووووو...شلوغش نکنید حالا!همه ی فعلام ماضی بودا!خب ببخشید؛واقعا این انرژی منفی از یکی ب من رسید بچه ها!وگرنه من خودم کلا پروتونم...
ولیییییییی حسابی حال خودمو گرفتم!!!! زدم تو گوش فکرم دوباره چپوندمش تو جمجمه ام!:a2d3:حالا دیگه توپ_ توپم...فقط دارم فک میکنم....فک میکنم تا ی راه تازه پیدا کنم!چن وقتیه دیوونگی نکردم!!!:idea_majidonline:
اومدم دیدم همه ام دخترای گلی شدن دیگه حسابی انرژی گرفتم...:4d564ad6:بابا دم همتون جیییییییز...
واقعا حس مثبتی ب همتون دارم!(جنبه اشو داشته باشید خواهشا!هروقت دو کلوم ازتون تعریف کردم فرداش هیشکی نخونده بود!!!!!!)
فردا دیگه میخوام بترکونم!10 ساعت مفییییید اگه نخوندم بیدل نیستم!!نگار ببینم دیگه چته ها!کچل کردی منو...هی میگه بیکاری!خب بابا اینم در نظر بگیر ک این اتفاق (10 ساعت تو ی روز!) وا3 اولین بار در زندگی من میفته!(همیشه ب مامانم میگفتم 24 ساعت قبل امتحان نباید درس خوند!!!و چون وا3 همه ی امتحانامون یا وقت نداشتیم یا ی روز وقت داشتیم هیچ وقت نمیخوندم!:)) بعد همیشه ی 5 ،6 ساعت مونده بود ب امتحان استرس میگرفتم کتابو تند تند ورق میزدم!!!ب عبارتی از نصفه شب قبل امتحان!مثلا صب کنکور بلند شده بودم فرمول فیزیک میخوندم!!!!!نخیر اصنم شاگرد تنبل نبودم!باهوش بودم سر کلاس میگرفتم!:)) ) اکی الآن اصن پشیمون نیستم!چون دیگه گذشته و مهم اینه ک من دیگه رفتار گذشته رو تکرار نکنم(گرچه خیلی حال میداد!) وا3 ی شروع دیگه هیچ وقت دیر نیس...اگه ایشالا این اتفاق افتاد شبش حتما جشن میگیرم...:)))
20 ص ویلی+دوره ی 1 فصل نواک+دوره ی 1 فصل لانگمن+دوره ی 1 فصل بهداشت+5 ص نلسون+15 لغت!!!!!(خدا ب دادم برسه...)

leiliyebidel

New member
نگار میدونی چ بلاهایی سر خودم آوردم ک ببینم بیدارم یا خواب؟؟؟؟؟!!!با من شوخی نکن!:1dco2x0p1lilzhfpg1tباورم نمیشه ک دیدم تو شروع کنی!ما هم داریم تافل میخونیم دیگه!15 تا لغت چیه ک بزرگش میکنی میگی ی درس!!!!زود بیشترش کنا!لزگی ام هس...ولی آفرین ک ب برنامه ات رسیدی...میدونم ک میتونی دوس جون..
دوستای گلم ک ی کوچولو از برنامتون عقب موندید اصن نگران نباشید؛همینم خیلی معرکه اس!بچه ها همتون در حد فضائید!دیگه زیاد شدید تک تک اسماتونو نمیگم!همتون امسال قبولید...اگه شک کردی بزن تو گوش خودت!
:(50):
البته ب جز تو الماسی!!!!!!!تو چون خطر ناکی هیچ جای تعریفی باقی نذاشتی!حالا مثلا هنر کردی با این درس خوندنت؟!امتحان داری ک داری؛ببینم تو میخوای زبان محض شرکت کنی؟؟؟درس دیگه نداری ک احیانا؟؟؟چ با افتخارم میگه..زود بقیه ی درسا رو شروع کنااااااااا:New (6):
ی قانون جدید داریم:
زین پس کسی حق نداره پالس منفی بده ها!استفاده از لغات و فعلای منفی اکیدا ممنوع!
حتی در مورد خودت دوست عزیز!

(البته موارد تنبیه استثناس!)همه با انرژی باشید،فکرای مثبت کنید و سعی کنید این انرژی مثبتو ب همدیگه انتقال بدید..(ب قبول شدن بقیه با رتبه ی برتر فک کنید!انرژی مثبتی ک ب بقیه میدید طبق قانون کارما برمیگرده ب خودتون؛پس با ی رتبه ی برتر قبولی مطمئن باش!) من ب انرژی واقعا اعتقاد دارم!بیشتر انرژی مثبتمو موقع خوندن از فکر کردن ب شما و تلاشتون میگیرم...شما هم حتما ی تایم خاصی رو ب فکر کردن در مورد بقیه و تلاششون اختصاص بدید! امتحان کنید خییییییلیییییی ج میده!
:4d564ad6:
ی توصیه:توی زمان استراحتتون حتما کتابای secret و 4اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخونید...
با همه ی وجودم امیدوارم ک موفق باشییییییییییییید..

negar91

New member
:1dco2x0p1lilzhfpg1tسلام دوست جونا منم دیروز تمام برناممو اجرا کردم فقط اونقد خسته یودم که نتونستم گزارش بدم اما به لیلی اس دادم چون اگه بهش نمیگفتم پوستمو میکند
marava عاشقتم دمت گرم :j58r36j3gcr4suxymup بقیه هم احسنت دارین
برنامه فردام: 1فصل تغذیه ( انرژی ) خیلی سخته:14: اما واسه من کاری نداره ( ستاد روحیه دادن به خود :25r30wi: )
10ص بیو- 1 درس تافل - مرور فیزیو که دیروزز خوندم
یه ساعتی هم باید زبان کلاسمو بخونم اخه امتحان دارم

neda*

New member
سلام به همه دوست جونا :ad54ad: به به چه خبره آدم یه چیزی ماورای انرژی + میگیره اگه همینطوری همه ادامه بدین ترکوندید بچه ها یکی از بهترین انگیزه ها تو این گروه اینه که وقتی خسته میشیم به هم و تلاش هم فکر میکنیم و دوباره انرژی میگیریم ...خداییش این گروه تک:a2d3:... بچه ها فقط مردونه با خودتون قرار بذارید تا آخرش همینطوری با انگیزه و پیوسته درس بخونید ما همه میتونیم و این روزا همه جزو بهترین خاطراتمون میشه همین الان هم هر روز برای من همینطوری شده :smilies-azardl (113 خوب دیگه 25 شد و من هم هیچ بهونه ای ندارم (خدا رو شکر) برنامه من :1 درس تافل -فصل 1 تغذیه (خدا رو شکر طلسم این تغذیه هم شکست )-10 ص بیوشیمی و آخر شب هم مرور همه درسایی که امروز خوندم ...مطمئن باشید از 10 ساعت نمی ذارم کمتر شه همه دوستای گلم موفق و پر انرزی و انگیزه باشید:rose:

nazanin91

New member
salam

سلام دوستان من فقط از زبان دارم درک مطلب تخصصی رشته خودم میخونم به نظرتون کارم اشتباهه؟تافل و 504 نمیخونم! آزمون دولتی و آزاد همش تخصصی میاد !اگه فقط بخونین و جواب ندین دوستای بدی هستین!!!

neda*

New member
نازنین جان اگه میخوای وزارت علوم و آزاد شرکت کنی خوندن زبان تخصصی خوبه اما برای وزارت بهداشت باید زبان عمومی بخونی پس حتما برای بهداشت اول تافل و بعد حتما لزگی رو بخون ودر آخر ازمونهای زبان سالهای پیش را حتما حتما کار کن موفق باشی

B.sabtilis

New member
سلام دوستان من فقط از زبان دارم درک مطلب تخصصی رشته خودم میخونم به نظرتون کارم اشتباهه؟تافل و 504 نمیخونم! آزمون دولتی و آزاد همش تخصصی میاد !اگه فقط بخونین و جواب ندین دوستای بدی هستین!!!

سلام

در کنار زبان خصوصی حتما لغتم بخون فاصله ی ازاد تا بهداشت کمه پس بهتره رو لغتم وقت بزاری ضرر نمی کنی

موفق باشی:sarma:

marava

New member
دروووووووووووووووووووووووووووووود
سلام و درو به دوستان گلم خدارو شكر من امروز هم به برنامم رسيدم فقط زبانم مونده كه دارم ميرم اونو هم بخونم.نگار -ليلي-سوبتليس جون - باسيلوس و بقيه دوستان گلم براي همه آرزو ي موفقيت دارم.من الان كار داشتم اومدم گزارش بدم چون ديگه نميتونم دوباره 12 برگردم. برنامه فردام:
ايمني 15 صفحه(ارئه آنتي زن به لنفوسيتهاي T)
تك ياخته فقط مرور چون تموم كردم.
زبان 1 درس ازتافل و 5 تا متن تستي

شبتون بخير:(40)::thanks:

B.sabtilis

New member
سلام و درو به دوستان گلم خدارو شكر من امروز هم به برنامم رسيدم فقط زبانم مونده كه دارم ميرم اونو هم بخونم.نگار -ليلي-سوبتليس جون - باسيلوس و بقيه دوستان گلم براي همه آرزو ي موفقيت دارم.من الان كار داشتم اومدم گزارش بدم چون ديگه نميتونم دوباره 12 برگردم. برنامه فردام:

شبتون بخير

سلام خسته نباشی افرین گلم

راستی من هنوز تک یاخته رو شروع نکردم کمکم میکنی از کجا بخونمش؟:28:

marava

New member
اينهم يه چشم نظر خوشمل كه كسي بچه هاي درسخونمون رو چشم نزنه.

Untitled_2.gif

marava

New member

شبتون بخير

سلام خسته نباشی افرین گلم

راستی من هنوز تک یاخته رو شروع نکردم کمکم میکنی از کجا بخونمش؟:28:

سلام عزيزم من با كتاب دكتر كواكبي خوندم ولي به توصيه اونهاييكه قبول شدن ميخوام با كتاب 2E بخونم اون كاملتره.تك ياخته نسبت به بقيه درسامون خيلي سبكتره.تو با چي ميخوني عزيزم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا