گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sakar

New member
سلام به همه که البته همه شدن جیم

امروز 4 ساعت ونیم خوندم

لیلی جون منم دیدم این ساکار یه چیزایی گفته ولی نمیدونم کیه اما هر کی هست خدا بهش رحم کنه قانون میذاره خودش مث ... توش میمونه

لیلی جان اگه گشنه ته بیزحمت برو غذا بخور نه اینکه بیای اینجا یه ماهه مارو بالا بکشی عزیزم این ماه تازه یه روزش گذشته من روش حساب کردم تا موقع امتحان 5 ماه مونده

وزمان مسابقه هم تا اونموقعس

در ضمن جایزشم خیلی عالیه
من گفتم یکی از در سا اگه هر کی بتونه بیشتر از یکی یا حتی همه ی در ساشو بیشتر از 40 بار مرور کنه که دیگه برنده ی برندهاس و به فینال را پیدا میکنه وسال دیگه همین موقع داره به دکتری فک میکنه نه ارشد

درضمن لیلی جون مسابقه ایم که گفتی عالیه البته خلاصه درسارو هم باید در بیاریم

پس اینم شد یه مسابقه ی دیگه
من که توش شرکت میکنم جایزشم اینه که هر کی برنده شد تو عید استرس نداره چون یجورای سروته درساشوهم اورده

3am ینی چی میگی اگه کنکور ازمایشیت خوب نشد دیگه نمیخونی اینو دیگه نداریم یه ادم موفق هیچوقت کم نمیاره
فافاجون مرسی از انرزی مثبتت

fafajoon

New member
یه سلام کنکوری پرانرژی واسه تموم بچه های علوم پزشکی :a2d3:
من تموم برنامه ای رو که اعلام کرده بودم انجام دادم :4d564ad6:
بچه ها تو رو خدا بیاین گزارش بدین تا من انرژی بیشتری بگیرم که بیشترتر درس بخونم نه که خسته بشم از بس بیام اینجا و هیچ گزارشی نبینم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اگه بازم انرژی میخواین یه نوشیدنی انرژی زا واستون می فرستم پس بگیرینش:shocked:

آخرین ویرایش:

fafajoon

New member
یه سلام کنکوری پرانرژی واسه تموم بچه های علوم پزشکی :a2d3:
من تموم برنامه ای رو که اعلام کرده بودم انجام دادم :4d564ad6:
بچه ها تو رو خدا بیاین گزارش بدین تا من انرژی بیشتری بگیرم که بیشترتر درس بخونم نه که خسته بشم از بس بیام اینجا و هیچ گزارشی نبینم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اگه بازم انرژی میخواین یه نوشیدنی انرژی زا واستون می فرستم پس بگیرینش:shocked:

آخرین ویرایش:

fafajoon

New member
برنامه فردای من : 10ص بیویشیمی + 10ص فیزیولوژی + 10ص تغذیه + 1 درس زبان + کار کردن تست

leiliyebidel

New member
سلام سلام سلام....
منم درسامو خوندماااااااااا...ولی 7 ساعت شد!!!:riz513:
آفرین ب همه...
بچه ها انقد طلب عفو وا3 نگار نکنید!!سزای کسی ک درس نخونه همینه...........هیچ راهی ام نداره :smiliess (7):

3am چ قرار خطرناکی با خودت گذاشتی!!!!من همیشه اگه آزمونمو خوب میدادم کلی خوشحال میشدم میگفتم پس کلی حالیمه!!وقتی ام نتیجه ی بدی میگرفتم میگفتم این آزمونا ک اصن ملاک نیس!هم استاندارد نیس هم جامعه ی آماریش کمه!!:25r30wi:اینجوری در هر دو حالت انرژی میگرفتم!!!ولی اینجوریشو دیگه ندیده بودم!!امیدوارم ی نتیجه ی خیلی خوب بگیری تو آزمونت!ولی اگه نشد این فکرو از سرت بیرون کن ک بذاریم از زیر درس خوندن در بری!!!اکی؟

آفرین فافا جون!تو خودت گوله ی انرژی مثبتی دوستم..بقیه رو میخوای چیکار؟ما هممون از تلاش تو انرژی میگیریم..موفق باشی

نازنین الکی غر نزن!نمیخواد رد گم کنی،خودم میدونم تو ب چی حساسی!!بعدم لازم نبود ی روز ندرسی؛ب خودم میگفتی روشنت میکردم ک جریمه چ مدلیه!!:)) اشکال نداره حالا چون خیلی دوس داری دفعه ی دیگه ک خواستیم جریمه ات کنیم 4روز هم جعبه چتو میگیم هم کامنت گذاشتن تو تاپیکا رو!!!

sakar جان عزیزم با این جایزه هایی ک گذاشتی میترسم حسابی جو گیر شم ی 60 دوری همه رو بخونم!!!آخه دختر _خوب آدم ب دکترا و اون مصاحبه اش ک فک میکنه تا پای MI میره!!من یکی ک چ بخونم چ نخونم استرس مسترس تو کارم نیس!همیشه ریللللللللکس... من با عمو دکی درنمیفتم!چون میخوام اون وا3 همیشه برترین باشه...^_^ ولی تو مسابقه ی دومی هستم...

گیلااااااااااااس خوش اومدی خانومی..هیچ وقت دیر نیس!البته وا3 یکی مثه تو با این همه انگیزه...Wow! چ خفنم شروع کردی...با همه ی وجود امیدوارم موفق باشی...
برنامه ی فردام:15 تا لغت+20 ص نواک+5 ص لانگمن+5 ص نلسون+مرور مطالب قبلی!
قول میدم از 8 کمتر نشه...
موفق باشییییییییییید همتون...:riz304:

آخرین ویرایش:

nazanin91

New member
سلام تکدیب میکنم لیلی!!!فقط همون روزی که جریمه کرده بودی همه ریخته بودن اونجا!!!باید به جریمه ها توجه کرد وگرنه که تایپیک بی تایپیک!!!بچه ها میشه بگین شبا ساعت چند و صبح ساعت چند بیدار میشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(علامت سواله !!!پس باید جواب بدین) میدونین که خواب مفید 6-8 ساعته میگن!!!!شما یه بار دیگه بگین شاید من از 10 صبح بیدار شدن دست بردارم!!!!یه چیز دیگه!!!شما همتون اسفند ماه تمومین!؟؟؟من که تا آخر فروردین برنامه ریختم!!!ا واسه دومین بار میگم!!آزمون جامع ثبت نام میکنییییید؟؟؟؟؟؟

fafajoon

New member
سلام تکدیب میکنم لیلی!!!فقط همون روزی که جریمه کرده بودی همه ریخته بودن اونجا!!!باید به جریمه ها توجه کرد وگرنه که تایپیک بی تایپیک!!!بچه ها میشه بگین شبا ساعت چند و صبح ساعت چند بیدار میشین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(علامت سواله !!!پس باید جواب بدین) میدونین که خواب مفید 6-8 ساعته میگن!!!!شما یه بار دیگه بگین شاید من از 10 صبح بیدار شدن دست بردارم!!!!یه چیز دیگه!!!شما همتون اسفند ماه تمومین!؟؟؟من که تا آخر فروردین برنامه ریختم!!!ا واسه دومین بار میگم!!آزمون جامع ثبت نام میکنییییید؟؟؟؟؟؟

سلام نازنین جون من شبا دیگه خیلی دیر بخوابم ساعت 1 میشه اما صبحها از ساعت 8 بیدار میشم و 8.30 شروع به درس خوندن میکنم چون خودم میدونم بازدهی انرژی من توی صبح بیشتره :rolleyessmileyanim:
من دقیق نمیدونم کی برنامه ام تموم میشه ولی فکر کنم تا اواسط فروردین طول بکشه
من فعلا هیچ آزمونی ثبت نام نمیکنم تا ببینم برنامه ام چطوری پیش میره
دختر خوبی ام که زودتر از همه جوابتو دادم درسته گلم؟:4d564ad6:

fafajoon

New member

سلام نازنین جون من شبا دیگه خیلی دیر بخوابم ساعت 1 میشه اما صبحها از ساعت 8 بیدار میشم و 8.30 شروع به درس خوندن میکنم چون خودم میدونم بازدهی انرژی من توی صبح بیشتره :rolleyessmileyanim:
من دقیق نمیدونم کی برنامه ام تموم میشه ولی فکر کنم تا اواسط فروردین طول بکشه
من فعلا هیچ آزمونی ثبت نام نمیکنم تا ببینم برنامه ام چطوری پیش میره
دختر خوبی ام که زودتر از همه جوابتو دادم درسته گلم؟:4d564ad6:

nazanin91

New member
سلام فافا جان دختر گل آفرین:rose:دوستان یاد بگیرن از فافا !!تو تایپیک سرگرمی زبان یه کلمه هم اونجا نوشته بعضیا یاد بگیرن!!!

لیلی کمتر از 8 ساعت بخونی جریمه میشی!!آره !! قانونه جدیده!!برنامه فردا: کنسرو8 ص- اصول مهندسی8ص-زبان

fafajoon

New member
سلام بچه ها من برنامه مو انجام دادم فقط تست زدنم موند که الان تمومش میکنم بعد میخوابم:(40):
برنامه فردا : 10ص تغذیه + 10ص بیوشیمی +10 فیزیولوژی + درس 4 زبان تافل :smilies-azardl (181

taraneh s

New member
آفرین فا فا جون .:ad54ad:تو نمونه ی یه کنکوری واقعی هستی .بهت افتخار میکنیم.همین طوری ادادمه بده:riz304:

nazanin91

New member
سلام لیلی اومدی لایک زدی در رفتی!!!!!؟ ساعت مطالعه ننوشی!!؟بقیه هم نمیگن چند ساعت خوندن!!!!!!!!صفحه همراه با ساعت بگین!!!!!!!!!

neda*

New member
سلام به همه دوستای خوبم بالاخره بعد یه غیبت چند روزه بازم برگشتم:4d564ad6: دلم برای این انجمن تنگیده بود مثل اینکه یه جورایی این دنیای مجازی با همه تاپیکا و بچه ها برای خودش یه جا تو هر روز من پیدا کرده این انجمن ثابت میکنه که میشه با دنیای مجازی هم تعامل و ارتباط سالم و سازنده و + برقرار کرد .......من تو این چند روز غیبتم درسامو خوندم و سعی کردم عقب نیوفتم و اگه خدا بخواد میخوام همینطوری ادامه بدم :smilies-azardl (181....دوستای خوبم حواستون به زمانی که داره میگذره که هست دیگه باید دست جنبوند اگه هم تا حالا یه خط درمیون میرفتین سراغ درس باید از این به بعد یه تجدید نظر کلی رو برنامه هاتون داشته باشین ....بچه ها یه ذره مشخصه که تلاشاتون یه روزایی پر رنگ و یه روزایی خیلی کم رنگه ...نکنه کم اوردین یا شاید خودمونو زدیم به اون راه که حالا میخونم وقت هست از فردا میخونم از شنبه میخونم و........خدایی بیاین با خودمون این کارو نکنیم بابا فقط 5 ماهم چشم رو هم بذارید تموم شده پس بسم الله تنبلی رو بذاریم کنار و به فکر این باشیم که سال دیگه تو این جایگاه نباشیم لااقل تلاشمونو کرده باشیم یه بار هم گفتم بیاین تصمیم بگیرید یک بار هم که شده تو انجام یه برنامه درسی خودمون رو به خودمون ثابت کنیم هر موقع نا امید و خسته میشید یه سر به بخش مصاحبه با نفرات برتر بزنید اونا هم مثل ما بودن اونا هم خسته و نا امید میشدن دقت کنید خیلیهاشون با 5-6 ماه خوب و با انگیزه درس خوندن تونستند موفق بشند از یه کره دیگه که نیومدن فقط اگه تصمیم گرفتند برای اون ارزش قائل شدند زحمت بیشتری کشیدند حتی موقع خستگی به هدفشون فکر کردن و توکل کردن و دنبال بهونه برای توجیه کم کاریشون نبودند بلکه هر کم کاری رو سعی کردن با روش بهتر روز بعدش جبران کنن ....خوب بچه ها شروع کنید از همین الان یه سرو سامون درست و حسابی همین امروز به برنامتون بدین(فقط برنامه های واقع بینانه بریزید بعضی از برنامه ها رو خود مدیر تند خوانی نصرت هم در عرض 24 ساعت بدون خواب و خوراک و ...نمیتونه حتی یه دور از روش بخونه:1dco2x0p1lilzhfpg1t مرور هم به هیچ هیچ هیچ عنوان یادتون نره )...توکل کنید و شروع کنید ......بچه ها بیین با هم تصمیم بگیریم تو زندگی طوری وقتامون رو بگذرونیم که احساس موثر بودن بکنیم ما همه مییییییییییییییییییییییییییتووووووووووووووووووووووووووووونییییییییییییییییییییییییییییییم میگی نه امتحانش کن :thanks:

آخرین ویرایش:

neda*

New member
به به تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن تا صد سال زنده باشی ..امیدوارم تو زندگی به همه اون چیزهایی که باعث شادی و خوشحالی و پیشرفت و آرامش ورضایتت میشه برسی لیلی جون :riz304:

fafajoon

New member
سلام لیلی اومدی لایک زدی در رفتی!!!!!؟ ساعت مطالعه ننوشی!!؟بقیه هم نمیگن چند ساعت خوندن!!!!!!!!صفحه همراه با ساعت بگین!!!!!!!!!

نازنین جون واسه من کیفیت بهتره تا کمیت:smilies-azardl (113 یعنی باید به برنامه ریزی که کردم برسم حالا میخواد 1ساعت بشه یا 10ساعت من چون بعدازظهرها میرم سرکار فقط میتونم صبح ها درس بخونم تازه من شاید یه خورده با شما فرق داشته باشم آخه من متاهلم:(40): پس دیگه خودت فکر کن که چرا ساعتمو نمیگم اما برنامه ای که ریختمو انجام میدم یعنی باید انجام بدم

fafajoon

New member
لیلی جونم دعای قاصدک ها خوشبختی آدم هاست برات آرزوی هزاران هزار قاصدک دارم پس تولد تولد تولدت مبارک عزیز دلم :smiliess (8):
دوستت دارم .................10000000000000000000000000000تا:25r30wi:

آخرین ویرایش:

negar91

New member
سلام دوستای خوبم
جریمه منم تموم شد بازم اومدم :4d564ad6: تورو خدا اینقده منو از اینجا بیرون نکنید گناه دارم من حاضرم جریمه نقدی بشم اما از این تاپیک محروم نشم اصلا اگه یه بار دیگه بیرونم کنید دیگه درس نمیخونما کنکورم نمیدم:image170:
تو این مدت درسامو تقریبا خوندم اما گزارش کار کارآموزیمو هم آماده کردم بچه 4 شنبه امتحان خیلی خیلی سخت دارم و الان بیشتر وقتمو دارم واسه امتحان 4 شنبه میخونم واسم دعا کنید:
:smilies-azardl (181

fafajoon

New member
سلام دوستای خوبم
جریمه منم تموم شد بازم اومدم :4d564ad6: تورو خدا اینقده منو از اینجا بیرون نکنید گناه دارم من حاضرم جریمه نقدی بشم اما از این تاپیک محروم نشم اصلا اگه یه بار دیگه بیرونم کنید دیگه درس نمیخونما کنکورم نمیدم:image170:
تو این مدت درسامو تقریبا خوندم اما گزارش کار کارآموزیمو هم آماده کردم بچه 4 شنبه امتحان خیلی خیلی سخت دارم و الان بیشتر وقتمو دارم واسه امتحان 4 شنبه میخونم واسم دعا کنید:
:smilies-azardl (181

نگار جونم خوش اومدی انشاالله دیگه هیچ وقت هیچ وقت جات توی این تاپیک خالی نباشه:bunnyearsmiley: ما بهت اطمینان داریم تو امتحان به قول خودت سختت رو هم خوب میدی مطمئن باش گلم :چون هیچ امتحانی واسه ما بچه های سخت کوش علوم پزشکی سخت نیست باور کن راست میگم چون ما میخوایم شاخ غولی به نام کنکور رو بشکنیم و این اتفاق به زودی می افته پس همه با هم و در کنار هم پیش به سوی موفقیتی چششششششششششششم گییییییییییییییییییر باشه دوس جون واست دعا میکنم امتحان سختت واست آسون آسون بشه از ته ته دلم اینو میخوام

nazanin91

New member
هر روز برایت رویایی باشد در دست نه دوردست *عشقی باشد در دل نه در سر *و دلیلی باشد برای زندگی نه روز مره گی* تولدت مبارک لیلی جون فافا چه طور وقت میکنی!!!خیلی جالبه آفرین!! باید برنامه ریزیت رو ببینم!!!موفق باشی فافا خانم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا