سلام .سارا خانوم من چند روزه دارم تاپیک *لغات لزگی* و *کتاب لزگی را باهم تمامش کنیم* رو میخونم....منم دوست دارم همکاری کنم...خواهشا لطف کنید تاهرجا که کار تموم شده اطلاع بدین.یه قسمت هم واسه من مشخص کنین ترجمه کنم ...تاریخش هم بگین تا اون روز تحویلش بدم....خیلی دوست دارم حضور فعال داشته باشم....راستی اگه منم ترجمه کار کنم فایل لغات و ترجمه و 504 رو به من هم میدین؟؟؟من مشتاقانه آماده همکاری با شما دوستان خوبم هستم
خوشحال میشم جواب پیامم رو بدید.قربان شما.(eglo خانوم).
سلام دوست عزیز میشه بگین برنامه کاریتون تواین مطالعه گروهی زبان چطوریه؟ایران خانوم من 86-87 رو ترجمه کردم تایپش مونده :wacsmiley:تا اخر هفته میفرسم
سلام عزیزم من یه فایل پی دی اف خوب از کتاب 504 با ترجه و لغات ضروری درس با ترجمه دارم اگه خواستی ادرس ایمیلت بده تا برات میل کنمسلام .سارا خانوم من چند روزه دارم تاپیک *لغات لزگی* و *کتاب لزگی را باهم تمامش کنیم* رو میخونم....منم دوست دارم همکاری کنم...خواهشا لطف کنید تاهرجا که کار تموم شده اطلاع بدین.یه قسمت هم واسه من مشخص کنین ترجمه کنم ...تاریخش هم بگین تا اون روز تحویلش بدم....خیلی دوست دارم حضور فعال داشته باشم....راستی اگه منم ترجمه کار کنم فایل لغات و ترجمه و 504 رو به من هم میدین؟؟؟من مشتاقانه آماده همکاری با شما دوستان خوبم هستم
خوشحال میشم جواب پیامم رو بدید.قربان شما.(eglo خانوم).