iran khanom
Member
سلام من ازمون 88-89 عصر پنج شنبه رو ترجمشو انجام بدم؟؟؟
(اگه این آزمون انجام شده بگید کدوم سالو انجام بدم)
ممنون میشم این آزمون رو انجام بدید.ازمون 88-89 عصر پنج شنبه
سلام من ازمون 88-89 عصر پنج شنبه رو ترجمشو انجام بدم؟؟؟
(اگه این آزمون انجام شده بگید کدوم سالو انجام بدم)
سلام آیا شما از صفحه232از متن30 تا انتهای 238 تا سر متن34 ترجمه میکنید؟منتظر جوابتان هستم.سلام به همگی ایران خانوم کاری مونده که منم انجام بدم و به شماها به پیوندم. ؟
سلام آیا شما از صفحه239از متن34 تا انتهای 244 تا سر متن38 ترجمه میکنید؟منتظر جوابتان هستم.salam dostan , man taze ozve in site shodam va emsal arshad midam , man nemidoonam lezgi ro chejori khoondin , mishe manam rahnemayi konin in fili ke arina neveshte chejor filye? aghe mishe vase manam befrestin . mamnoon ?
ایران خانوم سلام من تازه عضو شدم
میشه من هم قسمتی از لزگی رو ترجمه کنم و بیام تو گروهتون؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر هستم
سلام عزیزم بله ترجمه میکنم حتما
انشالله تا کی باید ترجمه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام آیا شما از صفحه254از متن44تا 259تا سر متن47 ترجمه میکنید؟منتظر جوابتان هستم.سلام. من هم دوست دارم شرکت کنم . یه قسمت رو هم به من بدید لطفا
سلام آیا شما از صفحه259از متن47تا 264تا سر متن50 ترجمه میکنید؟منتظر جوابتان هستم.سلام ايران خانوم من تازه به جمعتوم اومدم و براي ارشد 92 شروع كردم شما تا كجا لزگي را ترجمه كرديد ؟چه جوري ميتونم از ترجمه هاتون استفاده كنم؟كجا را بايد ترجمه كنم؟ منتظر هستم.ايميل من www.lhallaj@ymail.com
ایران خانوم متاسفانه کتابم فعلا پیشم نیست میشه یکی از ازمونای سال قبل که کسی ترجمه نکرده رو به من بدید؟ممنون میشم