کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

یاسمن

New member
ياسمن خانوم قبل و بعدش چي گفته ؟؟؟؟؟ چون اين جمله بي معنيه به نظرم.
معنيش فكر كنم ميشه : تنها اشخاصي كه نزديك به بيمارستان بودن كارمند هاي بيمارستاني داشتن

قبل و بعد نداره . سواله .
سوال 111 متن دوم سوالات سنوات گذشته ی مهارت 8 لزگی .
متن در مورد خدمات بهداشتی بیمارستانی و پرستاریه
اینم یه جمله ست که آخرش جای خالی داره که جای خالی با the medical staff پر میشه .

یاسمن

New member
من تکلیف دومم انجام دادم . ترجمه ی صفحات 157 تا 163 به ایمیل ایران خانوم فرستاده شد .

DNA.2013

New member
ایران خانوم ترجمه باید تایپی باشه یا میشه دستنویس و خوشخط باشه و اسکن کنمو بفرستم؟ ایمیلتونم لطفا بگید.ممنون

عالیه

New member
سلام ایران خانوم من ترجمه رو فرستادم نمی دونم شما گرفتین یا نه.یا اینکه درست فرستادم یا نه لطفا به من بگین و منو راهنمایی کنین.حالا که کلمات اون ازمون رو فرستادم چی کار کنم دیگه چی رو ترجمه کنم

fate

New member
با سلام و احترام ايران خانوم
من متن 20-24 را ترجمه كردم
لطفا ايميلتون را بدهيد تا ارسال كنم

fate

New member
كي ايميل ايران خانومو دارهههههه
من اين ترجمه را ارسال كنم

eglo

New member
سلام .دوستای عزیزی که لغت هارو دارین....همونا رو میخونین یا نشستین با کتاب لزگی پیش میرین ترجمه متن کار میکنین؟ من موندم وردارم کتاب بخونم یا همین لغتهارو حفظ کنم؟؟؟:sadsmiley:

majede

New member
سلام ایران خانوم من منتظر ارسال ترجمه هاتون به ایمیلم هستم فک کنم گفتین تا20 مهر میفرستین؟!!!
ممنونم...

salma91

New member
کارتون احسنت داره..انشالا موفق باشین.دعای خیر همه مانصیب همه بچه های گلی که وقت میزارن پای این کار خوب..

thickety

New member
سلام ایران خانوم.من همچنان منتظر دریافت فایل لغات و ترجمه ها هستم.گفته بودین 21 مهر...امروز 24 امه اما هنوز خبری نیست...

iran khanom

Member
بچه هایی که قرار بود تا 20 مهر فایلها رو بفرستید چرا نمیفرستید من منتظرممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

limoo

New member
سلام ايران خانم.بله ميتونم ترجمه كنم.سعي ميكنم تا 27ام براتون بفرستم.واقعا كارتون حرف نداره.خيلي ممنون

آخرین ویرایش:

DNA.2013

New member
ایران خانوم من 86-87 رو ترجمه کردم تایپش مونده :wacsmiley:تا اخر هفته میفرسم:whistle:

fatiguli

New member
سلام ایران خانوم منم میخوام شرکت کنم بگین ترجمه کدوم آزمون لزگی رو ندارم ممنونم

ساحل

New member
سلام
منم تا آخر این هفته ترجمه رو میفرستم، تایپش مونده ، متاسفانه یه کم سرم شلوغه، معذرت بابت تاخیر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا