کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reihoon

New member
سلام عزیزم من یه فایل پی دی اف خوب از کتاب 504 با ترجه و لغات ضروری درس با ترجمه دارم اگه خواستی ادرس ایمیلت بده تا برات میل کنم

میشه واسه منم بفرستین لطفا.... منم چند روزه قسمتیو که باید ترجمه می کردمو فرستادم. البته با تاخیر. ولی هنوز بقیه کلماتو ندارم. reihoon.86@gmail.com

paradiz

New member
سلام ایران خانم خسته نباشین میدونم خیلی دیر سایت شما رو پیدا کردم اخه تازه لزگی شروع کردم وبا سایت شما اشنا شدم ولی اگه بازم متنی باقیمونده میتونم تو انجمنتون شرکت کنم میشه راهنماییم بکنین که چطور لغاتی که بچه هازحمت کشیدن پیدا کنم این ساعت لغات لزگی توی همین سایت انجمن هاست؟

سلام اگه براتون زحمتی نیست فایل لغاتی رو که گفتین برا منم بفرستین.ممنونم ایمیل من ghoreishib@yahoo.com

setareh58

New member
اینجا هیچ خبری نیست همه رفتن خونشون و شهر درامن و امانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dadad4:

paradiz

New member
من میخو ام کتاب لزگی رو شروع کنم .قرار بود تا 20 مهر ترجمه ها رو تا جایی که فرستادن برامون بفرستین.امروز 6 آبان هست ولی از ترجمه ها خبری نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

karshenasgh

New member
سلام بچه ها! لطفاً صبور باشین...
ایران خانوم آدم با مسئولیتی هستن و به چیزی که گفتن حتماً عمل میکنن. این رو سال گذشته بهمون ثابت کردن...
الانم اگه دیر به دیر به سایت سر میزنن حتماً یه مشکلی براشون پیش اومده... لطفاً صبور باشین و دعا کنین که مشکلشون زودتر حل بشه و دوباره برگردن پیشمون....
موفق باشید....:ad54ad:

minii

New member
سلام به همه گی!
منم میخوام تو ترجمه لزگی کمک کنم و از کمک های شما استفاده کنم.هر جاشو ک بگین حاضرم ترجمه کنم.خودم تا مهارت5 خوندم
اینم ایمیل:mina_vhb@yahoo.com

fnpsh

New member
باسلام و تبریک اعیاد قربان و غدیر. خواهش میکنم ترجمه لزگی برای من هم ارسال نمایید. معذرت می خوام که بدلیل مشکلات متعدد نتوانستم در ترجمه کمک کنم . امیدوارم خداوند به شما توفیق دهد.fnpsh@yahoo.com

یگانه

New member
من لزگی را شروع کردم اگه از دوستان کسی فایل لغات پارسال را داره برای من ایمیل کنه تا وقتی ایران خانم بیادو ترجمه ها را بفرستندبتونم بخونم.
ممنون
babavalian77@yahoo.com

naari

New member
سلام وخسته نباشید به همه بچه های اکتیو انجمن واقعا دستتون درد نکنه... منم ترجمه لزگی رو میخوام ممنون میشم اگه برام بفرستید ایمیل narges.jazayri@yahoo.com

limoo

New member
تايپيك لزگي

سلام ايران خانم.من ترجمه رو براتون ايميل كردم.كي ترجمه ها را شما برام ميفرستيد.ايميل من lhallaj@ymail.com

limoo

New member
لزگي

سلام ايران خوانم.من ترجمه ها رو براتون ايميل كردم.البته ببخشيد يه كمي دير شد.شما كي ترجمه ها رو برام ميفرستيد.ايميل من lhallaj@ymail.com

آخرین ویرایش:

imen

New member
سلام.
منم ترجمه لزگی رو میخوام ممنون میشم اگه برام بفرستید ایمیلz_fyzn@yahoo.com

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا