کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

iran khanom

Member
سلام ايران خانوم واسه همه زحمات قشنگتون ممنونم ، خدا قوت
واسه من ترجمه ها ايميل نشد
ببخشيد من اون passage واستون توي ايميل فرستاده بودم اگر نياز هست دوباره بفرستم

لطفا ایمیل خود را برایم بفرستید و اگر امکانش هست قسمتی که ترجمه کرده بودید مجداا ارسال نمایید

iran khanom

Member
سلام سارا خانم.متشکرم از زحمتی که متقبل شدید. متاسفانه نتوانستم فایل ترجمه ها را در ورد 2007 باز کنم .لطفاراهنمایی کنید چطور این مشکل را حل کنم.متشکرم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

لطفا ایمیل خود را مجددا برایم بفرستید

یاسمن

New member
همه ی بچه هایی که تو این طرح شرکت کردید خسته نباشید ، از زحمات همتون خصوصا سارای عزیز تشکر می کنم .

سارا جان انشالله همیشه موفق باشی

iran khanom

Member
sara.iranmanesh20@yahoo.com به اين ايميل ارسال مجددا ارسال كردم . ممنون ميشم چك بفرمائيد

دوست عزیزم ایمیل شما را من دریافت کردم و دیشب نیز برایتان فایل فرستادم ومجددا هم الان خواهم فرستم.ایمیل شما جی میل است.اگر باز هم دریافت نکردید به من اطلاع دهید

fate

New member
ممنون عزيزم ولي واسه من ارسال نشده
ممنون ميشم واسم بفرستيد

fate

New member
ممنون به دستم رسيد مرسي از زحمات ارزشمندتان
واقعا عالي عالي
مرسي
به اميد خدا در تمام مراحل زندگ

xavi

New member
ایران خانم خیلی خیلی ممنونم

خیلی واسه این طرح زحمت کشیدین

از همه ی کسایی که شرکت کردن هم ممنونم

saharandishe

New member
:riz304:من هم فایل هارودریافت کردم،کارپرزحمتی روانجام دادیدخیلی خیلی ازتون ممنونم ودرپناه خداروزهای خوشی روبرای شماوخانواده محترمتون آرزومندم.

iran khanom

Member
خواهش میکنم عزیزان
از شما هم ممنونم
شرمنده اگر بعضی قسمتها نیست عده ای بد قولی کردند
شرمنده

بارلی

New member
سلام. متشکرم سارا خانم از ارسال مجدد فایل. با سپاس از شما و دیگر عزیزانی که دراین طرح همکاری داشتند.

setareh58

New member
سلام ایران خانوم میشه لطف بکنین این فایلها ترجمه رو بمنم بدین میدونم همکاری نکردم ولی دیر به سایتتون پی بردم ممنون میشم برام ایمیل کنینsetareh8950@yahoo.com

paradiz

New member
سلام خانم ایران منش ازتون ممنونم خیلی زحمت کشیدین فقط یه سوال داشتم فولدر لایتنر حاوی مهارتها با فرمت pau هستن با چه برنامه ای میتونم بازشون کنم.
بازم ازتون تشکر میکنم.موفق باشین.

tooran.b

New member
سلام به همه من هم درخواست ارسال فایل رو داشتم تازه کتاب لزگی رو تهیه کردم خودم تا مهارت 2 ترجمه کردم خواهش میکنم هر کس ترجمه ها رو داره ممنون میشم برای من هم ایمیل کنه
shiva.b_496@yahoo.com

tooran.b

New member
سلام به همه من هم درخواست ارسال فایل رو داشتم تازه کتاب لزگی رو تهیه کردم خودم تا مهارت 2 ترجمه کردم خواهش میکنم هر کس ترجمه ها رو داره ممنون میشم برای من هم ایمیل کنه
shiva.b_496@yahoo.com

ساحل

New member
سلام
ممنون بابت ارسال فایلای ترجمه
با آرزوی موفقیت برای همه کسایی که واسه این طرح زحمت کشیدن

ghasedak69

New member
سلام
من تازه عضو شدم و این اولین انجمنه که سر زدم .
ممنون ميشوم اگر فايلها رو برای منم ارسال بفرماييد.
باتشکر و آرزوی موفقیت
zpour@yahoo.com

reihoon

New member
سلام. منم دهه ی آخر مهر ترجمه هامو فرستادم. ولی هنوز شما ترجمه هارو واسم نفرستادین.

میشه لطفا چک کنید و برای منم بفرستین.

reihoon.86@gmail.com

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا