کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

فیندیخ

New member
دوستان موبایل من galaxi sii ءه....و نمی تونم برنامه جعبه لایتنر رو نصب کنم...هر چی هم سرچ می کنم نمی تونم پیدا کنم....می تونید راهنماییم کنید یه خورده؟؟؟؟

leila97

New member
سلام دوستان.اگه میشه لطف کنین این فایل رو برای منم بفرستین.اگه هم جایی هست که ترجمه نشده حاضرم کمک کنم.
:thanks::thanks:
salehil97@yahoo.com

noor

New member
با سلام به دوستان عزیزم
من تازه عضو شدم که این تایپیک رو دیدم
میشه ما هم فایل و داشته باشیم یا فقط اینایی که ترجمه کردند؟
اگه میشه لطفا برای من هم ایمیل کنین
ur_still_the_777@yahoo.com
با تشــــــــــــــــــــــــــــــــــــکر:rose:

majede

New member
سلام ایران خانوم ترجمه ها به دستم رسید و باز شدن واقعا ممنونم ازتون خیلی زحمت کشیدین همینطور از تمام دوستانی که تو کار ترجمه بودن تشکر میکنم انشالا نتیجه اش رو تو قبولی میبینین....
دست همگی درد نکنه موفق باشین...

karshenasgh

New member
سلام ایران خانوم. منم فایل هایی رو که فرستادی رو بدون هیچ مشکلی دریافت نمودم. از زحمات خالصانه شما برای مرتب کردن ترجمه های دوستان بی نهایت سپاسگذارم و برایتان آرزوی شادی و موفقیت و سربلندی دارم.
از دوستانی هم که زحمت کشیدن و متن هایی رو که متقبل شدن رو به موقع ترجمه کردن و تحویل دادن هم خیلی ممنونم. کاش بقیه دوستانی هم که ترجمه هاشون رو تحویل ندادن زودتر این کار رو می کردن تا کار زودتر تموم میشد و به نتیجه دلخواه می رسید.
موفق باشید...

hadis90

New member
سلام دوستان خوب لطف میک نید واسه منم بفرستین این ترجمه ها رو هر جایشم ترجمه خواست می توانید رو مام حساب کنید..

nutrition.fth@gmail.com

نفس

New member
دوستان عزیز....تاپیک لغات لزگی کجاست که بتونم همه رو یه جا پرینت کنم؟؟؟

این تاپیک همه پراکنه هستن...

ایران خانوم خواهشا ایمیلتون رو واسه من بذارین که بتونم باشما راحتتر تماس داشته باشم....:riz304:

@... zahra

New member
سلام تراخدا واسه منم میل کنین ترجمه لزگی رو ممنون میشم.....تا اخر عمرم لطفتون یادم نمیره.

سلام دوستای عزیزی که ترجمه لزگی رو دارین اگه ترجمه کتاب لزگی رو به ایمیلم بفرستی ممنون میشمmaryam.soltani52@yahoo.com

نفس

New member
کسی نیست جواب منو بده..ایران خانوم..بچه های دیگه...بیاین تو رو خدا...کجایین پس؟تاپیک لغات لزگی رو میخوام خب....هلاک شدم:33:

سلام دوست عزیز(نفس)اگه ترجمه لزگی به دستتون رسید واسه منم بفرستین منم اگه زودتر موفق شدم واستون میفرستم باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا