کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

breeze

New member
سلام ایران خانوم من تازه عضو شدم کتاب لزگی رو دارم ما به ترجمه اش نیاز دارم .ممنون میشم اگه برام بفرستید. ایمیل من: nasim_b212@yahoo.com

مهلا1991

New member
بچه ها کسی میدونه برا شرکت تو ازمون ارشد رشته های بزشکی
چه شرایطی لازمه؟
مثلا مدرک زبان باید داشته باشی؟

breeze

New member
سلام ایران خانوم .من قبل از این که زحمات شما رو ببینم جسارت کردم وازتون خواستم ترجمه لزگی رو برام ایمیل کنید اما الان که تلاش های همه ی دوستان رو میبینم حسرت میخورم که چرا زودتر باهاتون اشنا نشدم ظاهرا بیشتر کارها انجام شده من خودم تا مهارت 7 را البته ناقص مطالعه کردم به همراه چن تا از ازمون ها اگه امکانش هس به من هم تکلیفی بدید تا توی این کار سهیم باشم لطفا ایمیلتون را برام بفرستید هر چه زودتر بهتر ایمیل من :nasim_b212@yahoo.com.ممنون

thickety

New member
ایران خانوم من تابستون ترجمه ام رو فرستادم و همچنان منتظر دریافت فایل ترجمه هستم.حداقل بگین تا چه تاریخی باید منتظر بمونم...

naari

New member
لزگی

با سلام وخسته نباشید من لزگی را تازه شروع کرده ام .اگه ترجمه ای هم هست به من بدهید

breeze

New member
سلام دوستان من دیروز اومدم پیام دادم اما امروز که اومدم هیچ خبری نیس انگار دیگه کسی به اینجا سر نمیزنه من منتظرم لطفا منو هم تو طرحتون شرکت بدید که منم بتونم سهیم باشم .روز همگی به خیر

gh60

New member
لغات لزگی

با سلام خدمت شما دوست عزیز
بنده پارسال کل لغات لزگی را درآوردم با چندین مترادف که چیزی حدود سه سررسید شده. و الان هم ارشد تهران میخونم.
زیاد زحمت نکش. لغاتی که من پارسال دیدم میشه گفت حدود 40 درصد تغییرات داشت. زیاد وقت روی زبان نذار.:auizz3ffy9vla57584x

majede

New member
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بنده پارسال کل لغات لزگی را درآوردم با چندین مترادف که چیزی حدود سه سررسید شده. و الان هم ارشد تهران میخونم.
زیاد زحمت نکش. لغاتی که من پارسال دیدم میشه گفت حدود 40 درصد تغییرات داشت. زیاد وقت روی زبان نذار.:auizz3ffy9vla57584x
سلام میشه منظورتونو دقیقا بگین یعنی لزگیو بخونیم یا نه؟چی تغییرات داشته؟یعنی خوندن سوالای سال قبل بسه؟:21:

tabestan

New member
ارشد بهداشت حرفه ای

سلام بر gh60
خیلی وقته دارم دنبال یه هم رشته ای میگردم .اولا تبریک میگم ثانیا میشه منو هم راهنمایی کنید که با وجود حجم زیاد کتابا یه نتیجه خوب بگیرم

tooran.b

New member
ایران خانوم سلام ، من هم تازه کتاب لزگی رو تهیه کردم دوست دارم اگه ترجمه ای هست به من هم ترجمه بدین و ممنون میشم که ترجمه ها رو هم برای من بفرستین کتاب لزگی رو دیدم نا امید شدم واقعا زبان ضعیفه یا این کتاب سخته؟ ایمیل من
shiva.b_496@yahoo.com

pooli16

New member
سلام به همگی.
من تازه کتاب رو تهیه کردم . اگه جایی هست که ترجمه نشده، من در خدمتم.

paradiz

New member
مثل اینکه اینجا کلان تعطیل شده !!!! من یکماه ترجمه ام رو فرستادم و همچنان منتظر دریافت فایل ترجمه هستم.حداقل بگین تا چه تاریخی باید منتظر بمونم...

iran khanom

Member
ترجمه امشب فرستاده میشود متاسفانه فقط بعضی گلایه بلدن .و بعضی ها اینجا میان ترجمه میگیرن و میرن به امان خدا.من همین ترجمه هایی که بچه ها فرستادن برایتان میفرستم.
متاسفم برای کسانی که فقط بلدن قول بدن.شماهایی که نمیتونید ترجمه کنید بیخود قول و وعده ندهید
در ضمن از اینکه چند روز نبودم عذر میخوام
دغدغه خصوصی داشتم
باتشکر

pooli16

New member
سلام ایران خانوم.
من هم میخوام کمک کنم، لطفا بفرمایید کجا ترجمه نشده؟

heliia

New member
سلام ایران خانم .من هم میخوام مشارکت کنم لطفا بفرمایید کجا ترجمه نشده؟

fate

New member
سلام ايران خانوم واسه همه زحمات قشنگتون ممنونم ، خدا قوت
واسه من ترجمه ها ايميل نشد
ببخشيد من اون passage واستون توي ايميل فرستاده بودم اگر نياز هست دوباره بفرستم

بارلی

New member
سلام سارا خانم.متشکرم از زحمتی که متقبل شدید. متاسفانه نتوانستم فایل ترجمه ها را در ورد 2007 باز کنم .لطفاراهنمایی کنید چطور این مشکل را حل کنم.متشکرم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا