نظر شما جیه ؟

**^^**

New member
متوجه نشدم!؟ :smilies:
خیلی وقتا همین انگایی که ما بقیه میزنیم کل زندگیشون رو نابود میکنه حتی اگه طرف بخواد عوض شه پشیمون میشه یاد بگیریم به همدیگه احترام بذاریم با هر لباس و پوششی خیلی بهتر از محکوم کردنه دیگرانه کی میدونه شاید همون آدم پیش خدا از من و شما عزیزتر باشه

خیلی وقتا همین انگایی که ما بقیه میزنیم کل زندگیشون رو نابود میکنه حتی اگه طرف بخواد عوض شه پشیمون میشه یاد بگیریم به همدیگه احترام بذاریم با هر لباس و پوششی خیلی بهتر از محکوم کردنه دیگرانه کی میدونه شاید همون آدم پیش خدا از من و شما عزیزتر باشه

یه طوری صحبت نکنین که من برداشت کنم پاک دامن ها برهنه اند:33:

من الان آیه رو حفظ نیسم
اما ینی تو کشورای خارجی که حجاب ندارن محیطشون کلا لذت جویانه اس؟

من در مورد معنی آیه شما مشکوکم برای همین عرض کردم

>>>>>>>>>آمار تجاوز به عنف در ایران 40 برابر کمتر از امن ترین کشور اروپاست<<<<<<<<<<<

آخرین ویرایش:
بحث انگ زدن مفصل تر از این حرفاست شما به بی حجابی محدودش نکنین مثلا اسلام می فرماید؛ که اصل 39 قانون اساسی برگرفته از همین دستور اسلام هست: هتک حرمت و حیثیت کسی که به حکم قانون دستگیر، بازداشت، زندانی یا تبعید شده به هر صورت که باشد ممنوع و موجب مجازات است. دیگه چه برسه به آدم معمولی!!!

Persian-Masoud

New member
من خودم به شخصه از شماره 1 تا 10 به همشون احترام میذارم اما سعی میکنم با امثال 10 ها زیاد کاری ندشاته باشم.
به هر حال به قول خودتون یه چیز شخصیه...!

Artmis.a

New member
885d812746.jpg

چقد خوشگل شدن:shocked::25r30wi:

از سال ۱۳۵۷طبق دستور امام خمینی (ره) از ورود زنان بدون حجاب به ادارات دولتی جلوگیری به عمل آمد و درسال ۱۳۶۳ با تصویب قانون مجازات اسلامی در مجلس شورای اسلامی ایران، عدم رعایت حجاب در معابر عمومی موجب حکم حد شرعی ۷۲ ضربه جاری شد. گاه افراد بدحجاب دستگیر به جریمه نقدی محکوم شدند.

Artmis.a

New member
اونی که گفته زلزله بخاطر بدحجابی هست امام جمعه شما تهرانی ها بود نه بنده! توی آمریکا هم جوابشو دادن و زلزله نیومد بگذریم!
نه بنده همچین تفکراتی ندارم.
پست های قبلی منو بخونید تا متوجه بشید خط فکری من چی هست.
من میگم باید با توجه به فرهنگی که در جامعه ای که هستیم وجود داره باید رفتار بشه!
با حجاب بودن دختر به تنهایی باعث ایجاد کانون گرم در خانواده نمیشه بلکه به ایجاد اون کمک میکنه! منظورم هم از حجاب شماره 1 و 2 نیست! به نظر خودم تا شماره 8 مشکلی نداره! اما بی حجابی و لباس های زننده و رفتار ضد هنجاری که بعضی دخترهای جوان امروز انجام میدن اول به خانوادشون (چه خانواده پدری و چه همسر) ضربه میزنه و بعد به خودشون!
این حرف هارو از دهن یه پسر که ته ریش میذاره و دکمه آخر پیرهنشو بسته و اونو انداخته روی شلوارش نمیشنوی!
اینو از یه پسری میشنوی که حداقل تا دو سه سال پیش همزمان چند تا دوست دختر داشت و با ماشین با کلاس تو خیابونا میچرخید!
من میدونم چه خبره و این شماره 10 ها کیا هستن و چرا این لباس هارو میپوشن!

الان شما به این افتخار میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (12):
یکی از استادام میگفت حتی توی خارج هم با اون همه آزادی هرگز یک آدم متعادل و با اخلاق همزمان با چند نفر در ارتباط نیست:shocked:

Persian-Masoud

New member
الان شما به این افتخار میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (12):
یکی از استادام میگفت حتی توی خارج هم با اون همه آزادی هرگز یک آدم متعادل و با اخلاق همزمان با چند نفر در ارتباط نیست:shocked:

حدیث جان خداییش خوندی چی نوشتم یا همین کلمه رو دیدی فقط؟ :shocked:

Artmis.a

New member
حدیث جان خداییش خوندی چی نوشتم یا همین کلمه رو دیدی فقط؟ :shocked:

بحث من فقط حول محور اون یک جمله بود

و از شما به عنوان یک پسر ایرانی میخوام بشنوم آیا واقعاً این براتون افتخاره و واقعاً یک پسر چطور میتونه همچین زندگی ای داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:

به جای بحث روی پوشش خانمها حالا میخوام روی عقاید پسرهای ایرانی هم یکم بحث بشه!:shocked:

Persian-Masoud

New member

و از شما به عنوان یک پسر ایرانی میخوام بشنوم آیا واقعاً این براتون افتخاره و واقعاً یک پسر چطور میتونه همچین زندگی ای داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:shocked:

به جای بحث روی پوشش خانمها حالا میخوام روی عقاید پسرهای ایرانی هم یکم بحث بشه!:shocked:

خب معلومه کارم خیلی زشت بوده! اگه کارم درست بود به نظرم الان میودم اینجا جلوی روی همه اعتراف میکردم که من در گذشته کارهای اشتباهای انجام دادم؟
خودم قبول دارم اشتباهمو و به نظرم نه تنها به قول شما اونو مایه افتخار نمیدونم بلکه مایه شرم میدونم! :ph34r-smiley:
در مورد پسر ها هم هر سوالی دارید بپرسید! خودم توی هر دوتا تیپ مثبت و منفیش بودم! :bunnyearsmiley:

شأن نزول آیات حجاب سورة‌ نور (خیلی جالبه)

در کتاب کافی از امام محمد باقر(ع) نقل شده که جوانی از انصار در مسیر خود با زنی روبرو شد (در آن روز زنان مقنعة خود را پشت گوش ها قرار می دادند و طبعاً گردن و مقدار از سینة آن ها نمایان می شد). چهرة زن نظر جوان را جلب کرد و چشم خود را به او دوخت. هنگامی که زن گذشت جوان هم چنان با چشمان خود او را بدرقه می کرد و به راه خود ادامه می داد تا این که وارد کوچة تنگی شد و هم چنان به پشت سر خود نگاه می کرد. ناگهان صورتش به دیوار خورد و تیزی استخوان یا قطعة شیشه ای که در دیوار بود صورتش را شکافت. هنگامی که زن گذشت، جوان به خود آمد و سخت ناراحت شد و با خود گفت: به خدا سوگند! به خدمت پیامبر(ص) می روم و این ماجرا را بازگو می کنم. هنگامی که چشم رسول خدا(ص) به صورت و لباس خون آلود او افتاد،‌ فرمود:‌ چه شده است؟ جوان با صداقت ماجرا را نقل کرد. در این هنگام جبرئیل نازل شد و آیة فوق را آورد.

**^^**

New member

حدیث جون مشکل ما دقیقا همینه که هیچوقت در مورد پسرا بحث نمیشه الان طوری جا افتاده که پسرا هر کاری بکنن یه نوع افتخاره اما دختر به هر دلیلی پاش رو کج بذاره رسوای خاص و عام میشه برا پسر میشه تجربه اما واسه دختر میشه مهر بدنامی تا آخر عمرش

عجقم چرا دخترایی رو نمی گی که همچین زندگی دارن؟؟

Persian-Masoud

New member
تا یه چیزی یادم نرفته بگم!
نکنه فکر میکنید فقط ما پسرها هستیم که میتونیم همزمان با چندتا دختر رابطه داشته باشیم؟
اون زمانی که من با یه دختر رابطه داشتم و با یکی دیگه هم بودم اون دختر ها با من بود و با یکی دیگه رابطه داشت! میگن چیزی که عوض داره گله نداره همینه! :smiliess (2):
من توبه کردم از ارتباط با این افراد و اعمال گذشته خودم! :a2d3:

Artmis.a

New member
خب معلومه کارم خیلی زشت بوده! اگه کارم درست بود به نظرم الان میودم اینجا جلوی روی همه اعتراف میکردم که من در گذشته کارهای اشتباهای انجام دادم؟
خودم قبول دارم اشتباهمو و به نظرم نه تنها به قول شما اونو مایه افتخار نمیدونم بلکه مایه شرم میدونم! :ph34r-smiley:
در مورد پسر ها هم هر سوالی دارید بپرسید! خودم توی هر دوتا تیپ مثبت و منفیش بودم! :bunnyearsmiley:

خوبه ولی جواب من نیست

اون موقع که به قول خودتون الان باعث شرمتونه با چه تفکری و با چه هدفی اون رفتار رو داشتین؟؟؟؟؟؟؟

چرا اکثر پسرای کشوری مثل ایران اینطورین؟؟؟

جرا دیگه قابل اعتماد نیستن؟؟؟

میخوام نگرش ها رو راجع به این موضوع بدونم

حدیث جون مشکل ما دقیقا همینه که هیچوقت در مورد پسرا بحث نمیشه الان طوری جا افتاده که پسرا هر کاری بکنن یه نوع افتخاره اما دختر به هر دلیلی پاش رو کج بذاره رسوای خاص و عام میشه برا پسر میشه تجربه اما واسه دختر میشه مهر بدنامی تا آخر عمرش

الحمدالله مشکلات جامعه دارن یکی یکی حل می شن...

ali_ah

New member
با سلام خدمت همه دوستان
اول بگم که قصد از این تاپیک زوم روی حجاب نبوده
از اونجایی که من پسرم مسئله حجاب در جامعه برام دغدغه خاطر ایجاد کرده چون نمیتونم انتخواب کنم حجاب دیگران رو تا حدی که بتونم سعی در پاکی چشم دارم اما این درمان نیست
ولی میتونم پسرایی که باهاشون دوست هستم رو انتخواب کنم و این درمانه( برا من درمانه )
بعد هم بگم که تا یه خانوم اوکی نده اقاهه هر چقدر هم عوضی باشه کاری از پیش نمیبره
مثل کار خودم تا ما بیهوشی ها اوکی ندیم جراح نمیتونه شروع به کار کنه
بعدشم تربیت بچه بیشتر در سنین پایین که پایه عواطف شکل میگیره توسط مادره و اگه مادر خوب باشه نسل های اینده بهتر میشن و اگه..
وظعیت امروز رو ببینید اگه مادرای گذشته فکر عمیق فرهنگی داشتن وضعیت فرهنگی کشور اینجور بود
که یه دختر خانوم حتی با حجاب نتونه راحت تو اجتماع قدم بزنه
تا چند سال قبل کسی میخواست حرف بد بزنه به کسی اروم میگفت اقا پسر های امروزی مخصوصا نوجونا به راحتی با صدای بلند به مادر و خواهر هم .. تازه شوخی هم حسابش میکنند

بالا