نوتر
New member
محمد میدونم برا هر دو گروه گفتم. ولی در حالت خودتون صلاح میدونید.نوتر عزیز. منظور از بازمانده اینه که تا الان نرسیدیم که بخونیم و از بقیه بچه ها عقب افتادیم.. اما امیدو انگیزه هنوز اینجا جریان داره
محمد میدونم برا هر دو گروه گفتم. ولی در حالت خودتون صلاح میدونید.نوتر عزیز. منظور از بازمانده اینه که تا الان نرسیدیم که بخونیم و از بقیه بچه ها عقب افتادیم.. اما امیدو انگیزه هنوز اینجا جریان داره
محمد میدونم برا هر دو گروه گفتم. ولی در حالت خودتون صلاح میدونید.
سلام. سر اسم که دعوا نداریم. این تایپینگ مال همه بازمانده های از کنکور های سابق است؛ که تازه شروع به خوندن کردنو و حتماً حتماً حنماً قبولن!!!:a2d3:
من یک بیوتکنولوژیست هستم و عضو جدید این بخش. همکلاسیهای آینده من در تهران کیان؟:thumbsupsmileyanim:؟؟؟؟؟؟
انسان همان میشود که به آن می اندیشد:riz277:
سلام
امیدوارم همه خوب باشن
امروز خوب بود خداروشکر ...تمام برنامم رو انجام دادم به غیر از زبان
دیگه باید به زبانم برسم ...زبان دارم تافل رو میخونم خیلی کندم اما درست میشه میدونم
خوب بازم که خبری از گزارش خوندن کسی اینجا نیست مثل اینکه من تنهاام :sad:
امیدوارم همه خوب پیش برین
1391.12.2
فقط تونستم یک ساعت میکروب بخونم
ولی از فردا همتونو میخورم :smiliess (8):
سلام تاراا جان شما بیوتکنولوژی میدی؟ منم همینطور. من تازه شروع کردم از امروز شنبه 5اسفند!! قبلا برای علوم میخوندم. که راضی کننده ندادم و درصدام خوب نشد!! بیا به قسمت مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی! هر شب گزارش بذاریم!! درسته اونجا همه زود تر شروع کردند و الان جاوان اما فضای خوبیه!! اگه پایه باشی دوتایی همه شونا می خوریـــــــــــــــــــــــــم:smilies-azardl (113
سلام عزیزم
آره به امید خدا
میشه همینجا بمونیم ؟ تو همین تاپیک؟ همینجا گزارش بدیم ... من اینجا رو بیشتر دوس دارم
بعد از همینجا اونا رو بخوریم:25r30wi:
اونا خیلی جلوتر از مان ... روحیمون داغون میشه
لهجه ات اصفهونیس ... درسته ؟ اصفهونی هستی؟
تیزیا!! با همین دقت بخونی نفر اولی...
من هرچی دقت کردم نفهمیدم کجایی هستید؟ موفق باشی. باشه اینجا هم میام سر میزنم. البته چند روزه کارم زیاده. هم توی خونه هم سرکار. ساعات مطالعم پایینه. امروز شیمی یک فصل تا الان. یه سر هم به زبان می زنم.