آخه چرا ظرفيتو كم كردن.10 نفر كه خيلي كمه.البته قبلشم كم بود.:sadsmiley:
اگه معدل لیسانس پایین تراز16باشه قبول نمیکنن؟
بعدازقبولی چندسال بایدخوند تامدرک عمومیش؟
البته انفصال هنوز قطعي نيست..بستگي به نظر وزير بهداشت جديد داره...ظرفیت امسال که کم شد استثنا بود به خاطر جدایی دانشگاه تهران از ایران
امیدوارم آزمون اینده دوباره ظرفیت ها زیاد بشه
سلام دکتر LEADERشما در تاپیکهای قبلی منابعی رو که واسه اناتومی رو خونده بودین دقیق گفتین میشه لطفا بقیه درسارو هم منابعشو بگین؟؟؟؟؟؟لطفا:riz304:
منابعی که خودتون خوندینو میخواستم وگرنه منابع رو خودم از سایت گرفتم
باسلام به همگی و دکتر لیدر عزیز.من چهارشنبه رفتم علوم پزشکی تهران وکلی پرس وجو کردم بهم گفتن اگه دانشگاه تهران وایران ازهم جدابشن کامل وقراربشه این800 دانشجوی پزشکی که ورودی90 و91 هستن دانشگاه تهران درس بخونن این آزمون را برگزار نمیکنیم چون اینقد دانشجو پزشکی داریم اونم بدون امکانات کافی که نمیدونیم چکارشون بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!کلی برنامه ریختم حالا موندم بشینم محکم برای ارشد بخونم یا این آزمون!!!!!!!!!یکی کمک کنه بدجوری سرگردونم
:smiliess (2)::smiliess (2)::smiliess (2)::smiliess (2):باسلام به همگی و دکتر لیدر عزیز.من چهارشنبه رفتم علوم پزشکی تهران وکلی پرس وجو کردم بهم گفتن اگه دانشگاه تهران وایران ازهم جدابشن کامل وقراربشه این800 دانشجوی پزشکی که ورودی90 و91 هستن دانشگاه تهران درس بخونن این آزمون را برگزار نمیکنیم چون اینقد دانشجو پزشکی داریم اونم بدون امکانات کافی که نمیدونیم چکارشون بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!کلی برنامه ریختم حالا موندم بشینم محکم برای ارشد بخونم یا این آزمون!!!!!!!!!یکی کمک کنه بدجوری سرگردونم
من كه فعلا دستم به هيچ جا بند نيست ولي اگه كسي گذرش اونورا افتاد..ازشون بپرسه وقت يه دانشجو چقد ارزش داره واسشون؟؟به اندازه يه تايم چايي خوردن يا سيگار كشيدن؟؟...كه اگه اينجوريه ما هي خوشحال بشيم وشعار بديم وقت طلاست و هي سمينار برگزاركنيم و همايش ترتيب بديم كه (چگونه برنامه ريزي كنيم) و كلي كاغذ پاره بچسبونيم به در ديوار كه آي پاشين بياين كه فلان استاد رو به هزار زور و ضرب آورديم واسه سخنراني...از قول من بهشون بگين..زيادي زحمت نكشن..واقعا جهان سوم جاييه كه نميشه توش برنامه ريزي كرد...باسلام به همگی و دکتر لیدر عزیز.من چهارشنبه رفتم علوم پزشکی تهران وکلی پرس وجو کردم بهم گفتن اگه دانشگاه تهران وایران ازهم جدابشن کامل وقراربشه این800 دانشجوی پزشکی که ورودی90 و91 هستن دانشگاه تهران درس بخونن این آزمون را برگزار نمیکنیم چون اینقد دانشجو پزشکی داریم اونم بدون امکانات کافی که نمیدونیم چکارشون بکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!کلی برنامه ریختم حالا موندم بشینم محکم برای ارشد بخونم یا این آزمون!!!!!!!!!یکی کمک کنه بدجوری سرگردونم
سلام خدمت دکتر عزیز
تشکر از تاپیک خیلی خیلی خوبتون که من همه هجده صفحه رو الان خوندم و اطلاعات خیلی خوبی کسب کردم
دو تا سوال خدمتتون داشتم:
من اگر سال دیگه هفت ترمه درسم تموم بشه (یعنی توی دی ماه 93) میتونم سال دیگه توی آزمون(سال 93) ثبت نام کنم یا باید صبر کنم برای سال بعدش(سال 94)؟
و سوال بعد اینکه اگر معدل دیپلمت کمتر از هجده باشه، میشه کاری کرد؟
سلام :ad54ad:
آقای دکتر ازتون یک سوال داشتم .
منابعی رو که معاونت آموزشی دانشگاه تهران اعلام کرده ، اکثرا دارای متن انگلیسی هستند . میخواستم بدونم آیا باید این کتاب ها رو خوند یا ترجمه شان در بازار موجود است ؟ آیا منابع دیگری میتوان جایگزین کرد ؟ :smilies-azardl (181