با سلام و تشکر فراوان از شما دوست عزیز بابت باز کردن این تاپیک و کمکتون به ما ...:riz304:
میشه بگید از رو چی خوندید؟ لطفا واسه ضریب 2 و 3 ها مبسوط بگید ...(مخصوصا واسه میکروب) و اینکه جایی هم رفتین؟اگه آره کجا؟
تست ها رو چطورمی زدید؟به جز کتاب آبیه کتاب تست دیگه ای هم داشتین؟
درسنامه چقد پاسخگوئه؟ واسه چه درسایی بسه؟
منم خدمت شما سلام میدم خواهش میکنم هدف اصلی من کمک به افرادی مثل شماست که علاقه دارید و میخواید قبول بشید
من کتاب های زیادی رو واسه این آزمون خوندم تا جایی که میتونم بگم برای همون درس میکروب شناسی حدود 8الی10کتاب خوندم ولی نگران نباشید خوندن همه این منابع لازم نیست بلکه من به خاطر این که هیچی رو از دست ندم اینکار رو کردم
واسه اناتومی سر و گردن گری رو خوندم
واسه تنه و اندام گزیده ای از اسنل و چورازیا رو خوندم که این در قالب یک کتاب خاص نیست بلکه دست نویس یکی از اساتیده ولی مطالبش اکثرا همون اسنله حدودا 500صفحه ست.
از اطلس نتر در هر حالتی استفاده کنید . هیچ وقت نتر رو کنار نذارید مخصوصا برای شکم و نورو اناتومی و در کل برای همه مباحثش
برای تست هاش در درجه اول تست های میر جلد آبی اما کافی نیست بلکه یه کتابی هست که مجموعه تست های آناتومی از سال 69 تا 80 توشه مال انتشارات تیمور زاده س که خیلی میتونه مفید باشه
برای نورو اناتومی حتما میر و مهمتر از اون درسنامه حیان قسمت نورواناتومی رو بخونید
کلا درسنامه میر برای اناتومی چیز خوبیه ولی کافی نیست حتما باید کنارش اطلس باشه و قبلش یه پایه مناسب برای آناتومی اگه پایه اناتومی تون ضعیفه حتما گری رو بخونید البته نه همه ش بلکه مطالب مهمش چون به همه ش نمی رسید
کتاب abs فقط تست هاش رو بخونید که البته اگه نشد همون تیمور زاده کفایت میکنه
در مورد درس های دیگه هم براتون میگم تو پست های دیگه
من هیچ ی نرفتم و فقط تو خونه درس خوندم بزرگترین امید هم برای شما همینه دوستان که یکی مثل من که هیچ ی نرفته قبول شده
درسنامه ها خوبن ولی اصلا کافی نیستن بلکه رفرنس ها رو باید با ذکاوت تمام خوند اونم تو کوتاهترین زمان ممکن
کتابهای تستی که مرور سوالات علوم پایه رو میکنه زیادن ولی ازبین همه اونا توضیحات تیمور زاده و بعد میر مناسبه جدیدن یه درسنامه گزینه برتر هم اومده که بد نیس چون من سوالات 90 علوم پایه رو از روی اون خوندم