سوالات خود را از پذیرفته شده آزمون بپرسید /لیسانس به پزشکی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shaqayeq

New member
آقای دکترسلام.
یعنی پاتولوژی نخونیم؟انگاری تو لیست علوم پایی بودش.رفرنس داشت.یعنی نیست؟
خداروشکر.اگه نباشه.

ali_tk

New member
سلام دوست عزیز
من اطلاعیه سال 92 رو که خوندم چنین تبصره ای درآن بود
تبصره :با توجه به اينكه مراحل كسب مجوز معافيت تحصيلي براي مقطع ليسانس به پزشكي از سازمان وظيفه عمومي ناجا در جريان مي باشد افرادي كه فاقد كارت پايان خدمت يا معافيت دائم مي باشند و براي ادامه تحصيل در اين مقطع نياز به استفاده از معافيت تحصيلي خواهند داشت مي توانند به صورت مشروط و با تكميل تعهدنامه مندرج در فرم ثبت نام در آزمون شركت نمايند. بديهي است چنانچه تا زمان اعلام قبولي نهايي مجوز مذكور از سوي سازمان وظيفه عمومي به دانشگاه واصل نگردد، قبولي اين افراد كن لم يكن تلقي مي گردد و حق هيچگونه اعتراضي نخواهند داشت

حالا سوال من اینه که اگر توی سال 92 هنوز این مجوز گرفته نشده یعنی در سالهای قبل(از 86 تا 92 که برگزار شده) هیچ پسری بدون معافیت دائم نتونسته قبول شه اینجا؟
با تشکر

sheytunak

New member
سلام دوستان..
من یه راهنمایی میخوام ازتون..رشته ی من بیهوشیه..سال دومم رو تموم کردم..عاشق پزشکی هستم .و همینطور عاشق بیوتکنولوژی پزشکی.:heart:... واسه انتخاب یکی ازین دوتا از خیلیا پرسیدم..واقعا نمیدونم کدوم رو شروع کنم به خوندن..خیلیا بهم میگن پزشکی ارزش نداره که بعد از 4 سال خوندن کارشناسیت دوباره بری این همه بخونی و آزمون بدی اونوقت همه ی اون 4 سالت فقط یک سال حساب بشه تو پزشکی.یعنی با تطبیق خوردن واحدام.تازه اگه قبول بشی...:13:
من واقعا هر دو رشته رو دوس دارم واسه همین نمیتونم بر حسب علاقم انتخاب کنم..:65d6a5d6s:
امیدوارم یه نفر اینجا بدون تعصب رو رشته ی خودش بتونه کمکم کنه..واقعا سرگردونم..:sad:

dr.leader

New member
سلام دوستان..
من یه راهنمایی میخوام ازتون..رشته ی من بیهوشیه..سال دومم رو تموم کردم..عاشق پزشکی هستم .و همینطور عاشق بیوتکنولوژی پزشکی.:heart:... واسه انتخاب یکی ازین دوتا از خیلیا پرسیدم..واقعا نمیدونم کدوم رو شروع کنم به خوندن..خیلیا بهم میگن پزشکی ارزش نداره که بعد از 4 سال خوندن کارشناسیت دوباره بری این همه بخونی و آزمون بدی اونوقت همه ی اون 4 سالت فقط یک سال حساب بشه تو پزشکی.یعنی با تطبیق خوردن واحدام.تازه اگه قبول بشی...:13:
من واقعا هر دو رشته رو دوس دارم واسه همین نمیتونم بر حسب علاقم انتخاب کنم..:65d6a5d6s:
امیدوارم یه نفر اینجا بدون تعصب رو رشته ی خودش بتونه کمکم کنه..واقعا سرگردونم..:sad:

سلام دوست عزیز
من با توجه به تجربه خودم میگم که اگه خیلی به پزشکی علاقه داری بخونش چون بعدها اگه پی اچ دی هم بگیری بازم یه خلا یی تو زندگیت حس میکنی
شما الان فرصت دوباره پزشکی خوندن رو داری ولی بعد از یه مدت دیگه نمیتونی چون حوصله نداری و ...
من خودم به شخصه ارشد های زیادی رو دیدم و پای صحبتشون نشستم چون ارشد های رشته های ما خیلی تاپ اند ولی با این وجود اونا هم از کار و رشته شون گله دارند. هیچی در آینده معلوم نیست ولیبه نظر من مهم اینه که به علاقه ات برسی ... حالا بقیه موضوعا خودشون حل میشن
بالاخره ترازوی علاقه به پزشکی و بیوتکنو به سمت یکیشون سنگینی میکنه ... مگه نه ؟!

jonothan

New member
سلام دکتر حرف هاتو کامل قبول دارم به خاطر همین میخوام پزشک شم 100 سال دیگه باشه حتی اگه نصف مردم کشور پزشک باشن باز هم پزشک یه جایگاه دیکر دارد و هیچ رشته ای جای پزشکی را نمیگیرد

آخرین ویرایش توسط مدیر:

چيستا

New member
ببخشيد من يه چيزي رو متوجه نشدم اينكه از زماني كه ثبت نام مي كنيم تا برگزاري ازمون چقدر وقت داريم؟و اينكه بايد مدرك زبانو قبل از برگزاري آزمون ارائه بديم.فكر كنم از تايپيك هاي قبلي اينو فهميدم ولي اگه كسي مي دونه ممنون مي شم واضح تر بگه.با تشكر

dr.leader

New member
ببخشيد من يه چيزي رو متوجه نشدم اينكه از زماني كه ثبت نام مي كنيم تا برگزاري ازمون چقدر وقت داريم؟و اينكه بايد مدرك زبانو قبل از برگزاري آزمون ارائه بديم.فكر كنم از تايپيك هاي قبلي اينو فهميدم ولي اگه كسي مي دونه ممنون مي شم واضح تر بگه.با تشكر

از زمان ثبت نام که تو دی ماه هستش تا زمان ازمون که تو اسفنده حدود یک ماه و نیم وقته شایدم کمتر پس داوطلب باید از قبل خودش رو اماده کنه برای ازمون

futuristic

New member
سلام dr.leader.به نظرتون بهترنیس آدم ازاولش بشینه واسه کنکورسراسری بخونه؟؟چون این آزمون نه برگزاریش قطعیه نه ظرفیتش مشخصه...یه کم قضیه ش ریسکی نیس به نظرتون؟

futuristic

New member
سلام دوست عزیز
من با توجه به تجربه خودم میگم که اگه خیلی به پزشکی علاقه داری بخونش چون بعدها اگه پی اچ دی هم بگیری بازم یه خلا یی تو زندگیت حس میکنی
شما الان فرصت دوباره پزشکی خوندن رو داری ولی بعد از یه مدت دیگه نمیتونی چون حوصله نداری و ...
من خودم به شخصه ارشد های زیادی رو دیدم و پای صحبتشون نشستم چون ارشد های رشته های ما خیلی تاپ اند ولی با این وجود اونا هم از کار و رشته شون گله دارند. هیچی در آینده معلوم نیست ولیبه نظر من مهم اینه که به علاقه ات برسی ... حالا بقیه موضوعا خودشون حل میشن
بالاخره ترازوی علاقه به پزشکی و بیوتکنو به سمت یکیشون سنگینی میکنه ... مگه نه ؟!

یعنی فکر میکنین اگه اونام برمیگشتن عقب پزشکی میخوندن؟؟دیدگاه شماکه قبول شدین با دیدگاه اونایی که خیلی خوندن و قبول نشدن به این آزمون360درجه فرق داره.یه سوال دیگه خواهشااااا صادقانه پاسخ بدید :شما پزشکی رو واسه تو بیمارستان کار کردن و عشق به درمان دوس دارین یا پرستیژوامنیت شغلی ای که این رشته به آدم میده یا هردوش؟

آخرین ویرایش:

dr.leader

New member
یعنی فکر میکنین اگه اونام برمیگشتن عقب پزشکی میخوندن؟؟دیدگاه شماکه قبول شدین با دیدگاه اونایی که خیلی خوندن و قبول نشدن به این آزمون360درجه فرق داره.یه سوال دیگه خواهشااااا صادقانه پاسخ بدید :شما پزشکی رو واسه تو بیمارستان کار کردن و عشق به درمان دوس دارین یا پرستیژوامنیت شغلی ای که این رشته به آدم میده یا هردوش؟

دوست عزیز
کیا بر میگشتن عقب ؟
متوجه اون سوالتون نشدم
من با رشته قبلیم هم تو بیمارستان کار کردم و اتفاقا خیلی هم به فکر مریضا بودم ولی عملا کار زیادی از دست من کارشناس برنمیاد چون سیستم اینطوریه که کارهای حیاتی یک بیمار و البته کار اصلی رو پزشک میکنه ... رشته های دیگه تو بیمارستان فقط زحمت کار روشون می مونه
من همین جا باید واقعا زحمت پرستارها و دیگر پرسنل رو ارج بذارم ولی این هدف من نبود که تو بیمارستان کلی زحمت بکشم و کلی به فکر مریضا باشم ولی هیچ اثری از کارم معلوم نباشه و هر کسی جرات کنه به عنوان مسوول به من کارشناس توهین کنه و همه بازدید ها و حاکمیت بالینی و اعتبار بخشی و چک لیست های گوناگون رو سر پرسنل بیچاره خالی بشه به جز پزشکا
پس من پزشکی رو به خاطر این خوندم که اولا خودم رو لایق پزشکی میدونستم دومامیخواستم کارم تو بیمارستان زورکی نباشه
دوست ندارم آقا بالا سر داشته باشم . و خیلی دلایل دیگه که برای خودم دارم ...
پرستیژ و امنیت شغلیش هم که بماند ... به نظرم پزشکی هم دنیاست هم آخرت

آخرین ویرایش:

dr.leader

New member
سلام dr.leader.به نظرتون بهترنیس آدم ازاولش بشینه واسه کنکورسراسری بخونه؟؟چون این آزمون نه برگزاریش قطعیه نه ظرفیتش مشخصه...یه کم قضیه ش ریسکی نیس به نظرتون؟

هر کسی میدونه که آزمون ریسکش بالاست ولی این دلیل نمیشه که آدم تلاش نکنه و اگه اینطوری بود منم تلاش نمیکردم چون شرایطم سخت بود
آزمون خیلی سالمه خودتون نگران این موضوع نکنید منتها ظرفیتش کمه اینو قبول دارم ایشالا که ظرفیتش بره بالا

goleyakh

New member
دوست عزیز
کیا بر میگشتن عقب ؟
متوجه اون سوالتون نشدم
من با رشته قبلیم هم تو بیمارستان کار کردم و اتفاقا خیلی هم به فکر مریضا بودم ولی عملا کار زیادی از دست من کارشناس برنمیاد چون سیستم اینطوریه که کارهای حیاتی یک بیمار و البته کار اصلی رو پزشک میکنه ... رشته های دیگه تو بیمارستان فقط زحمت کار روشون می مونه
من همین جا باید واقعا زحمت پرستارها و دیگر پرسنل رو ارج بذارم ولی این هدف من نبود که تو بیمارستان کلی زحمت بکشم و کلی به فکر مریضا باشم ولی هیچ اثری از کارم معلوم نباشه و هر کسی جرات کنه به عنوان مسوول به من کارشناس توهین کنه و همه بازدید ها و حاکمیت بالینی و اعتبار بخشی و چک لیست های گوناگون رو سر پرسنل بیچاره خالی بشه به جز پزشکا
پس من پزشکی رو به خاطر این خوندم که اولا خودم رو لایق پزشکی میدونستم دومامیخواستم کارم تو بیمارستان زورکی نباشه

دقیقا................جانا سخن از زبان ما میگویی :riz304:

دقیقا منم به همین دلیل تاکید روی پزشکی دارم .....چون به نظرم اینقد تو بقیه شاخه های پیراپزشکی محدودیت ایجاد میکنن و قدرت اختیار ادم کمه که واقعا آدم نمیتونه با انگیزه کارشو دوست داشته باشه و انجام بده و نکته مهمتر نداشتن آقابالا سر.....
من که اگه خدایی نکرده موفق نشم، کامل از کادر درمان و بالین میام بیرون ....
:black_eyed:

alma123

New member
دوست عزیز
کیا بر میگشتن عقب ؟
متوجه اون سوالتون نشدم
فكر كنم منظورشون پزشكاي كنكور زاد بوده....شايد يه درصد خيلي كوچولوشون از اينكه نرفته باشن دندون_مخصوصا صنف آقايون_پشيمون بشن!!
آخه دوستم فكر ميكني اونا پزشكي رو با كارشناسي عوض ميكنن؟همه غصه هفت سال درس خوندن پزشكيا رو ميخورنءاونوقت هيچكي نمگه كارشناسيا بايد 12 سال بخونن تا بشن phd.تازه تهشم دكتر نيستن،مدرك دكترا دارن... هر 6 ماه يه بار بايد كنكوربدن و كل فاميل رو استند باي نگه دارن كه آيا بشود،آيا نشود....از پايان نامه ها هم فاكتور گرفتم...
الان ديگه ميتونيد گريه كنيد..مصيبت خوني تموم شد....

FJS

New member
با سلام.
من وزودی نیمسال دوم 88 هستم و بهمن 92 فارغ التحصیل میشم. میخواستم بدونم میتونم تو آزمون امسال شرکت کنم؟ از هرکسی پرسیدم یک چیز میگه :33:!
من تا اواسط بهمن کارورزی دارم. از آموزش دانشکده پرسیدم گفت اگه خودت پیگیری کنی استادها نمراتتو زودتر ثبت کنند میتونی شرکت کنی. ممنون میشم اگر اطلاعات بیشتری دارید کمکم کنید.

بهار.م

New member
سلام من تازه عضوشدم.من کارشناسی اتاق عمل میخونم ورودی91هستم و میخوام بدونم ازمون پزشکی چه منابعی رو باید بخونم؟این ازمون رو باید بعداز لیسانس بدیم؟

dr.leader

New member
با سلام.
من وزودی نیمسال دوم 88 هستم و بهمن 92 فارغ التحصیل میشم. میخواستم بدونم میتونم تو آزمون امسال شرکت کنم؟ از هرکسی پرسیدم یک چیز میگه :33:!
من تا اواسط بهمن کارورزی دارم. از آموزش دانشکده پرسیدم گفت اگه خودت پیگیری کنی استادها نمراتتو زودتر ثبت کنند میتونی شرکت کنی. ممنون میشم اگر اطلاعات بیشتری دارید کمکم کنید.

سلام دوست عزیز
من به شخصه میگم که میتونید شرکت کنید ولی برای این که اطمینان داشته باشید با آموزش دانشگاه تهران تماس بگیرید

dr.leader

New member
سلام من تازه عضوشدم.من کارشناسی اتاق عمل میخونم ورودی91هستم و میخوام بدونم ازمون پزشکی چه منابعی رو باید بخونم؟این ازمون رو باید بعداز لیسانس بدیم؟

سلام دوست عزیز
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
لطفا پست های قبلی تو همین تاپیک رو بخونید کامل درباره منابع و اینا صحبت شده
برای شرایط شرکت در ازمون هم به سایت معاونت اموزشی دانشگاه تهران مراجعه کنید
با تشکر

futuristic

New member
دوست عزیز
کیا بر میگشتن عقب ؟
متوجه اون سوالتون نشدم
dr.leader منظورم اون ارشدایی بود که پای صحبتشون نشستین واز کارو فیلدشون راضی نیستن...که اگه برمیگشتن عقب واسه پزشکی تلاش میکردن به جا ارشد؟
اگه شما خودتون این آزمون رو قبول نمیشدین چیکار میکردین؟

dr.leader

New member
dr.leader منظورم اون ارشدایی بود که پای صحبتشون نشستین واز کارو فیلدشون راضی نیستن...که اگه برمیگشتن عقب واسه پزشکی تلاش میکردن به جا ارشد؟
اگه شما خودتون این آزمون رو قبول نمیشدین چیکار میکردین؟

فکر نمیکنم اینطوری باشه چون هر کسی به این نتیجه نمیرسه
شاید بعضی هاشون واقعا به ارشدشون علاقه دارن و بعضها هم متوجه قضیه نیستن و شایدم بعضی ها برگشتن تلاش خودشونو برای پزشکی کردن
در هر حال من اصرار ندارم بگم پزشکی خوندن خوبه ... این موضوع برای خودم حل شده ست .
میخوام بگم ای کسانی که به پزشکی علاقه دارین برید دنبال علاقه تون نه این که راه رو دور بزنید و بعدا مجبور بشید با تحمل هزینه های فراوان دوباره برگردید خونه اول

من اگه قبول نمیشدم یه سال دیگه میخوندم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا